Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Legea dragostei

#21
"Olly, iubire" :> Cat il adoooor pe Otto. Bineinteles ca si Olly e superb si adorabiiil~ Uh, sper ca stiti ca vreau next si ca abia astept sa vad ce se intampla. Stiu, oricum, ca Oliver ramane cu Otto. Otto e un tip prea tare si il iubeste pe micut, asa ca e imposibil sa se intoarca la ai sai. Il omor pe judecator daca nu il lasa pe frumosul de Olly cu frate-su! Ca asa vreau eu! :-w
In alta oridine de idei, Manu mereu ma surpinde cu niste capitole frumoase. Si por spune ca ard de nerabdare sa il vad si pe urmatorul capitol, asa ca multa inspiratie Beatrix~ ^_^ Kiss-you, dragelor, si mult succes in continuare.
Nando  mo kimi no moto e...
No matter how many times it will be, I will go back to you
[Imagine: 346l2lx.jpg]

#22
***

In momentul in care mi-am auzit fratele de sange, m-am inspaimantat. M-am ridicat insa cu repeziciune, indreptandu-ma catre bucatarie. Podeaua era patata cu cateva picaturi de sange nu prea mari, insa indeajuns, incat sa poti aluneca si sa te duci dracu', sa-ti iasa creierii.
Am luat usor speriat o carpa si m-am lasat in genunchi, incepand sa curat sangele de pe jos, apoi de pe mobila pe unde cazuse. Imediat ce terminasem, picioarele mele m-au indreptat grabite catre baie, unde stiam ca e Otto.
- Esti ok? intrebasem scurt, respirand sacadat. M-am apropiat de el rapid, luandu-i mana intr-a mea. Lasa-ma sa vad, te rog, fratioare, am cerut in soapta, insa el dadu negativ din cap. De pe chipul sau imi dadusem seama ca il doare, fiindca expresia sa faciala trada durerea pe care o simtea. M-am ridicat usor pe varfuri si l-am pupat pe obraz. Haide ,Otto, lasa-ma sa vad. Lasa-ma sa pup, sa treaca, spusesem apoi in soapta si acesta zambi.
- Nu e nevoie, Olly, ma asigura, insa incercasem sa insist. Vocea sa calma si care nu accepta niciun refuz rasuna in mintea mea: Sunt in regula, calmeaza-te!
Eram insa prea ingrijorat ca sa imi revin, asa ca mi-am inchis ochii. Eram extrem de nervos. M-am uitat la el, insa Otto nu era deloc afectat. Isi ridica mana sanatoasa si mi-o puse pe obraz usor, facandu-ma sa tresar. Nu intelegeam ce voia, dar ma suparase si nu ma mai interesa. Mi-am inchis ochii, incercand sa ma calmez.
In momentul urmator, am simtit cum buzele imi sunt atinse de cele ale lui Otto, calde ca de obicei si moi. Doar se presasera peste ale mele, iar eu nu mi-am putut abtine primul instinct pe care-l avusesem: ma agatasem de umerii lui. Nu voiam sa plec de-acolo, nu voiam sa se indeparteze, insa stiam ca trebuie sa se intample asta. Usor, m-am indepartat de el, inca uitandu-ma cu atentie in ochii sai.
- Nu e bine, nu-i asa? Asta nu a fost... Frateste, spusesem in soapta si simteam deja cum imi fuge pamantul de sub picioare in momentul in care realizasem ca el dadea afirmativ din cap. Otto, ce facem noi... ? intrebasem scurt, iar el se uitase neintelegator la mine.
- Ce sa facem? La ce anume te referi? rosti uitandu-se atent la mine. Buzele lui inca erau foarte aproape de ale mele, asa ca am profitat de moment si m-am apropiat, din nou sarutandu-l, insa foarte scurt.
- La asta ma refer. Ce facem? Abine-te tu, eu... Eu nu pot. Pur si simplu, Otto, mi-a fost dor de copilarie... Si, desi saruturile nu sunt parte din copilarie, pur si simplu nu pot sa ma abtin.
Imi zambise bine dispus si apoi ma lipise de zidul rece din baie, punandu-mi stapanire pe buze. Instinctiv, ma agatasem de umerii lui, strangandu-ma tot mai mult la pieptul sau. Inima incepuse sa-mi bata tot mai tare. Stiam amandoi ca nu e bine. Eram constient, cel putin eu, ca gresim mult apropiindu-ne astfel, mai ales ca eram frati, insa nu ma puteam lipsi de asta, nu ma puteam indeparta.
"Otto... Imi place Otto... " mi-am spus in minte, rosind.
- Nu pot sa ma abtin nici eu. Plus de-asta, Oliver, nu vede absolut nimeni si nu stie nimeni ca ne sarutam. Mai apoi, sunt doar niste saruturi banale, de care nu stiu daca trebuie sa ne facem griji. Daca ucideam pe cineva da, atunci era cazul sa ne framantam. Dar noi nu facem decat sa ne tinem in brate si sa ne sarutam din cand in cand. Ti-e frica? intrebase si dadusem negativ din cap, tot la fel de rosu.
Nu eram sigur daca sa-i spun sau nu, insa preferasem sa fiu sincer:
- Uite... Nu stiu de ce, Otto, dar... Dar imi place sa stau in preajma ta si imi place orice activitate cu tine, am spus cu inima batandu-mi din ce in ce mai tare. Imi placi tu, fratioare, rostisem, iar el zambise. Mie-mi batea inima din ce in ce mai tare, rosisem si ma temeam sa nu sune altfel decat trebuia.
- Si tu imi placi, chiar daca esti fratele meu, spuse ridicand din umeri. Dar eu nu ma framant ca tine, scumpete, ci pur si simplu ma las in voia sortii, spuse ridicand din umeri si am zambit. In fond, avea dreptate. M-am uitat atent la el si am zambit multumit, dupa care am scapat din stransoarea lui si l-am tras de mana, ducandu-l pana la urma in sufragerie.
- Merg sa fac sandvichurile, am spus ridicand din umeri si am ranjit fara sa vreau cand l-am vazut urmandu-ma. Imi placea cand faceam lucrurile impreuna, ma incanta.
Am continuat de unde abandonase el, incepand sa fac sandvichurile cu de toate, asa cum ne placeau amandurora inca de cand eram mici copii. ERam incantat, incepusem sa dansez si sa fredonez o melodie, in timp ce-i simteam privirea lui Otto atintita asupra mea.
- Te misti superb, rosti lingandu-si buzele. M-am intors spre el cu o bucata de rosie pe care tocmai o bagasem in gura si am zambit, apoi am inceput sa rad, fiindca ma amuza. Ca sa-i fac in ciuda, am inceput sa fac miscari lascive prin bucatarie, iar el rase entuziasmat. Chipul insa il trada, dadnu-mi mie de inteles ca-i place la nebunie ceea ce fac.
M-am apropait de el si l-am pupat usor pe frunte, apoi am coborat la buzele pe care le-am atins usor, fugitiv cu cele ale mele. Zambise si ma prinse din spatele capului, incepand sa-mi miroasa gatul.
- Mirosi frumos. Pielea ta miroase forbidabil, spuse si am vrut sa-l contrazic, insa am renuntat, continuand sa zambesc. Atatea complimente ce-mi faceau inima s-o ia razna... Si totusi eu eram incantat.
Am luat cele doua sandvichuri cu farfurie cu tot cu noi si mi-am laut fratele de mana, dupa care m-am indreptat catre sufragerie. Ne-am aruncat amandoi pe canapea, incepand sa ne uitam la televizor, ascultand, culmea, vesti despre o custodie castigata de unul dintre parinti. Am zambit usor.
- Tu ma vei avea, nu? intebasem si, cand Otto se uita la mine, am vazut in ochii sai niste sclipiri diabolice, care ma facura sa incep sa rad. Nu te mai gandi la prostii, ca ti se scoala! am spus scurt, trecandu-mi un picior peste el si mi-am fixat privirea intr-a sa. Mi-am croit drum pana ce am ajuns cu picioarele in jurul taliei lui si acesta chicoti usor, in timp ce eu ramasesem asa. Lua o gura din mancare, apoi am vazut cum maioneza i se prelingea pe barbie. Nu m-am putut abtine in acel moment si am oftat prelung, apoi mi-am indreptat buzele catre sosul care se prelingea si l-am lins din acel loc, apoi, multumit, am plescait.
- Foarte gustos! Da, da! incepusem sa imit din desene un personaj, incepand sa radem amandoi. In repetate randuri, Otto a facut intentionat astfel incat diferite sosuri din sandvichul sau sa i se prelinga pe fata, iar eu le-am lins de-acolo, cu un ranjet pervers pe chip.
Cum am luat din sandvichul meu si m-am uitat la Otto, acesta incepu sa rada.
- Murdarici! spuse razand copios. Pozitia inca nu ni se schimbase, astfel ca, stand foarte bine, ma bosumflasem deasupra sa si il lovisem peste gurita. Prefacandu-se suparat, se uita urat la mine, isna cand am muscat pentru a doua oara din sandvich, ca prin minune,toata supararea ii disparu si incepu sa rada si mai tare.
Am tacut din gura, insa in urmatorul moment, cand m-am uitat la el, acesta isi lipi buzele de barbia mea.
- Olly, da cu limbuta-n coltul gurii, esti murdar, spuse privindu-ma amuzat.
- Da-mi tu, am spus scurt, iar el zambi. Luase sandvichurile din mainile amandurora si le puse inapoi pe farfurie, apoi ma intinse pe canapea, cu mine deasupra lui. Imi indoisem genunchii pana ce ii lipisem de pieptul sau, pentru a nu se lasa deasupra mea. Am zambit vazandu-l astfel, fiindca nu ma puteam abtine. Se apropie usor de mine, sarutandu-mi barbia, apoi limba ii urca lenesa pana pe buzele mele, de unde linse tot sosul. Mi-am inchis ochii, simtind cum tot abdomenul imi este cuprins de fiori de placere.
Fara sa vreau, mi-am indredeschis buzele. Otto observase, fiindca i-am simtit privirea atintita asupra mea, insa nu continua .Imi saruta usor buzele, tinandu-si-le pe ale sale lipite de ale mele, dupa care, in momentul in care mi-a ghiortait burta si am izbucnit in ras, incetase.
- Hai, papa, ne pupam dupa! rosti amuzat, luandu-si si el mancarea, dar dandu-mi-o si pe-a mea.

Ne indreptam spre culcare, insa fratele meu, fiindca era ranit, nu se putea dezbraca. Am zambit siret si l-am impins pe pat. M-am pus deasupra lui, privindu-l fix in ochi.
- Ce faci? intrebase amuzat de comportamentul meu, dar am ridicat din umeri, ducandu-mi mana intre picioarele noastre, incepand sa-i desfac slitul. Oliver, ce faci? repetase pe un ton serios, fixandu-ma cu privirea. Obsevam dorinta, sau cel putin asa mi se paruse.
- Datorita faptului ca ti-ai bulit mana, am spus ca pe poezie, ma vad nevoit sa te dezbrac, deci te dezbrac, sa nu dormi imbracat, am spus ca pe poezie si fratele meu isi inchise ochii, mai linistit, in timp ce eu l-am atins fara sa vreau unde nu trebuia. Am zambit, realizand ca se controleaza destul de bine. M-am dat de pe el si i-am tras pantalonii jos, apoi bluza si incepusem sa trag si de boxeri.
- Stai, Olliver! spuse rapid, dar eu deja incepusem sa rad. M-am ridiat si m-am dezbracat si eu de haine, privindu-l fix, vrand parca sa-i citesc in suflet. Doar in lenjerie, m-am aruncat in pat, inchizandu-mi och ii.
- N-am vrut sa te supar... am spus in soapta, stand cu fata in sus. Otto isi puse capul pe pieptul meu, apoi urca usor in sus si imi dadu un usarut pe buze, semn ca e totul in regula.
"Cat pot sa il ador! " mi-am spus in minte si i-am prins buzele intr-un sarut lung si dulce.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)

Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour

#23
[center]* * *[/center]

- Stai nemiscat sau te strang de gat, spuse in soapta Lidia, in timp ce imi aranja caevata, din cauza maini, a trebuit sa o sun sa vina sa ma ajute cu imbracatul. De data aceasta numai este nevoie sa il iei si pe frumosul din padurea de paturi, mai spuse privind peste umarul meu, la tanar cum dormea linistit in pat.
- De data aceasta sper sa fie gata de tot procesul, ii spun tinerei, cand luam pe mine vesta, apoi sacoul. Lidia trebuie sa iti fac cinste o data cu o prajitura, mai spun, luand servieta in mana.
- I-ai scris lui fratetu unde pleci? Ma intreba, in timp ce ieseam din casa, indreptandu-ne spre masina ei.
- Da, i-am pus biletul pe noptiera cu un scris de picioare, ii explic, aratand spre mana dreapta, fiindca eu eram stangaci. Sper sa inteleaga, fiindca mobilul imi este inchis si nu vreau sa il ingrijorez, mai adaug urcandu-ma in masina.
Lidia imi spuse ca ar putea sa o sune pe iubita ei, ca sa stea cu Olly pana cand vin eu acasa de la proces. Aprob vesel din cap si apoi trag aer in piept, pregatindu-ma sufleteste pentru procesul ce urma sa vina.

Incercam sa nu adorm in taxi, fiindca eram foarte obosit de la procesul ce incepuse la ora noua dimineata si tinuse pana la unsprezece seara, cu pauza de pranj de jumatate de ora. Abia am apucat sa imi iau un hamburgher si sa ii dau lui Oliver un telefon, spunandu-i unde sunt si ca s-ar putea sa vin tarziu acasa. Am oftat usurat cand taxiul opri in fata casei mele si dupa ce i-am platit curta tipului, am coborand in masina, indreptandu-ma spre casa. Am descuiat usa si am intrat in casa, apoi am incuiat usa de la intrare, punand cheile in talerul aurit de pe dulapiorul cu papuci. Ma incrunt cand vad un bilet de la Michelle, care ma anunta ca fratemiu este ori in gradina ori in pischina si ne-a lasat de mancare. Zambesc amuzat si apoi mototolesc biletul si il arunc in cosul de gunoi din sufragerie, ce se afla langa canapea. Ies in curte, dupa ce mi-am lasat servieta si m-am uitat la fratele meu cum inota pe spate la lumina lunii pline. Zambesc dragastos si fericit mai ales vestea care urma sa i-o dau.
- Olly, vino putin! Strig la el si brunet veni repede la margine si ma imbratisa, sarutandu-ma copilareste pe buze.
- Ce s-a intamplat? Ma intreba curios, in timp ce intram in casa, ducandu-ne in camera mea.
- Iti faci bagajele si mergem... In insulele Antile. Oliver, saluta-l pe nou tau tutorie, permanent si neatacat, spun, deschizandu-mi larg bratele.
Cand auzi, imi sari in brate, sarutandu-ma apasat pe buze. Imi intredeschid buzele si ii ling apasat buzele moi si dulci, facandu-l sa si le intredeschida automat. Imi strecor limba ca un sarpe in gura lui, incepand sa o cercetez centimetru cu centimetru. Cand imi atinse limba cu a sa, am constientizat ca ce fac nu este deloc bine ce fac, asa am rupt suav sarutul dintre noi doi. M-am uitat atent la chipul tau rosu ca macul, ochii dilatati parca s-ar fi drogat si buzele umede si rosii, facandu-ma sa oftez si sa il sarut protector pe frunte.
- Deci, maine la ora zece avem avion spre insulele Antile. Ar trebui sa ne facem bagajele, spun vesel si deschid dulapul, scotand de acolo niste geamantane mari.
Incep sa bag haine subtiri de vara, ajurat si de fratele meu, ce isi aduse si el lucrurile sa le bagam in geamantane. Dupa ce am terminat cu hainele, ne-am bagat in pat, iar eu am adormit instant, fiind obosit peste limitele normale.

- Otto e mortal! Exclama rusescitat tanarul in timp ce ne indreptam spre hotelul unde era sa fim cazati pentru o saptamana.
Am aprobat din cap in timp ce ma uitam pe geamul taxiului, incercand sa imi revin dupa un zbor de opt ore cu avionul in insulele Antilele Olandeze. Ghinionul meu era ca nu puteam sa dorm acum, fiindca era de-a abia pranzul, iar daca acum dormeam, mi se dadea totul peste cap. Taxiul opreste in fata unui hotel de patru stele si dupa ce am platit cursa, coboram din el, luandu-ne bagajele. Intram in hotelul elegant, cu cincizeci de etaje, iar eu i-au cheile de la receptionera si ne indreptam spre lift.
- Ce vrei sa facem dupa ce lasam bagajele? Imi intreb fratele in timp ce descuiam usa de la camera.
- Sa ne plimbam si poate luam pranzul, spuse vesel apoi scoase un sunet uimit, dar fu urmat de fluieratul meu de agatat.
Camera era mare, cu un pat dublu, mobila alba si din lemn, balcon mare, pe care vedeam o umbrela, masa si niste scaune, apoi mi-am dat seama ca balconul nostru era un fel de terasa pe acoperisul magazinului de langa hotel. Pe jos se afla o mocheta moase si in vaza de pe o masuta din sticla de langa fereastra pe care se putea vedea oceanul, se aflau cale. Aveam plasma in camera, pe care Olly a pornit-o sa ii faca proba.
- Hai sa ne schimbam si plecam la colindat, spuse brunetul venind la mine si dandu-mi un mic sarut pe buze.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#24
Desi capitolul pe care l-a postat Nywa e mai scurt decat cele pe care le aduce Beatrix a fost la fel de plin de sentimente. Pai ador faptul ca ati postat din nou si ma bucur ca v-ati gandit si la cititori (mare fan al ficului). Sunt super fericita in momentul asta ca Otto a castigat procesul. In mod sigur el e mai responsabil pentru ca asa cum scria Nywa nu s-a lasat dus de val dupa sarutul ala (si ce mai kiss...hawt). Eu sper totusi ca Olly il vrajeste incontinuare si se va intampla ceva intre ei (mhmm). Meritau vacanta aia in insule. Dragut si confortabil hotelul ala. Vreau si eu acolo... Succes incontinuare la scris fetelor si una din voi sa ma anunte si pe mine, va rog.
[Imagine: Sugizogif.gif]

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=30338 Cel mai nou fic "Furtuna numita adolescenta"

#25
E a doua oara cand iti citesc ficul. E unul dintre ficurile mele preferate. Ma bucur atat de mult ca Otto a castigat si acum il are pe Olly in totalitate, care e asa cute <3 Imi vine sa-l mananc cu fulgi cu tot, dar mi-e teama sa nu ma i-a Otto la bataie. :))
Astept cu nerabdare urmatorul capitol. Sunt curioasa ce se va intampla in continuare. Spor la scris.
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)