Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lady Gaga

#31
Lady Gaga 39
Stiu ca sunt multi care nu o prea suporta, dar eu recunosc ca este una din cantaretele mele favorite. Nu stiu, pur si simplu, imi place mult cum canta, imi plac mai toate melodiile. Recunosc insa ca prima impresie pe care am avut-o despre vidioclipul 'Judas' nu a fost destul de ... frumoasa. Destul de satanist, mai ales si numele melodiei : Judas. Tradus in limba romana ar insemna : Iuda. Se intelege de la sine , dar ma rog, tot imi place .
Insa ultimul videoclip ' You and I ' e... fara cuvinte, ma rog...monstri toata ziua 21 M-a impresionat si cred ca e un lucru bun.
Ei bine, e o vedeta destul de influenta, a devenit o celebritate si in primele topuri inca de la inceput si eu zik k este un lucru bun, indiferent de stilul ei sau mai stiu eu ce...


#32
Ah, ce subiect controversat.
In primul rand, de videoclipurile lui Lady Gaga nu cred ca suntem in masura sa vorbim, avand in vedere ca foarte putini stiu cu adevarat semnificatia simbolurilor oculte care apar in toate ('cuz yep, Gaga really has some occult sh!t going on in her music videos XD). La fel si cu tinutele ei, nu putine dintre rochiile/accesoriile ei extravante au hidden meanings (gen.. cand a purtat un fel de palarie cu coarnele lui Baphomet. Google him daca nu ati auzit de el and see for yourself).

Cat despre ea ca persoana.. pot sa spun ca am fost destul de curioasa incat sa caut niste interviuri cu ea si am fost placut impresionata de ce am auzit-o spunand. Cu toata faima nu mi se pare deloc ingamfata/fitoasa, ci doar sincera. Nu se ascunde dupa un degetel, mi-a placut ca o data a zis ca ea in timp ce isi compune versurile fumeaza iarba. Mai sincera de atat nu poti fii 21 Si mi se pare ca pune foarte mult suflet in ceea ce face, in muzica ei. Trebuie sa recunosc ca tipa chiar o voce foarte buna. Am ascultat-o si cantand live (on yt, desigur), si chiar suna foarte bine.
Iar in ceea ce-i priveste hainele.. intr-adevar, uneori este exagerata pentru gusturile mele. And I think she looks/dresses like crap. Dar de ce sa mint, uneori o vad cum se imbraca si nu pot sa ma abtin din a gandi "god her style is the shizz!" 21 Oricum, sa-i multumeasca pe toti nu poate. Imi place de ea ca este in continuare cum vrea ea sa fie, haters gonna hate anyway so, in timp ce altii o injura pe internet, she's out there making a shitload of money 78
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#33
Mda, o doare undeva pe ea ca o injura nu stiu cine, ca unii comenteaza de stilul ei. Nu imi place, nu ascult dar bravo ei ca face bani, in ziua de azi trebuie sa sochezi, sa faci ceva iesit din comun sau sa o dai pe comerciale ca sa ai bani, altfel nu se poate. Despre videoclipurile ei, n-am ce sa comentez, recunosc ca unele sunt chiar ok, adica are idei originale zic eu iar Telephone mi-a placut. Sunt curioasa sa vad pana in ce punct o sa socheze lumea. Despre haine pot spune ca unele sunt de tot cac*tul ( link ) sau parul, doamne, ii statea foarte bine cu el lung si breton. Imi place stilul ei dar pana intr-un anumit punct, ea la fata e frumusica, nu e nici un fel de miss univers dar nici urata ca dracu. Spectacolele sunt intradevar spectacole, eu zic ca ar merita sa te duci la un concert Lady Gaga, cine isi permite, desigur pentru ca probabil un bilet depaseste 100 de euro.. Vocea e destul de ok, ma uitam acum ceva timp sa vad cum canta live si am dat de un videoclip live, canta la pian si cu vocea si era foarte frumoasa, l-am vazut pe tot. Pai cam atat, sunt curioasa sa vad cum o sa ajunga in vreo 3-5 ani asa, vom trai si vom vedea.
[Imagine: Untitled-3-6.png]

#34
Cum de n-am văzut topicul ăsta mai repede; shame on me. Uite că vin şi eu să-mi dau cu părerea de ea, GaGa. Fiecare are o opinie interesantă aici.
Ascult Lady Gaga foarte frecvent, adică în fiecare zi, pentru că-mi place. Are muzică pe gustul meu şi asta e ok. Nu mă interesează ce stil are sau ce promovează, o susţin în ceea ce face pentru că am cam aceleaşi opinii şi păreri. Tocmai de asta a ajuns să-mi placă. Are o mulţime de melodii care nu sunt lansate şi de multe din ele m-am îndrăgostit. Stilul ei muzical are multe influenţe, astfel încât nu cântă numai pop, logic. Există şi electro-dance, pop-dance, influenţe din rock (în puţine melodii), clasic, jazz etc. Îmi place că are cântece cu mesaje puternice şi încearcă să fie neutră din toate punctele de vedere, astfel încât nu judecă sau nu marginalizează un anumit tip de oameni, sau mai ştiu eu ce din anumite motive.
Are o voce foarte frumoasă şi ştie să cânte live, asta nu se poate nega. Extravaganţa ei probabil e din cauză că vrea să atragă atenţie şi popularitate, dar după părerea mea, la calităţile vocale şi talentele pe care le are în multe domenii, nu are nevoie de aşa ceva. Treaba ei ce face, cu se îmbracă sau ce mănâncă, ce freză are sau pe cine iubeşte, pe mine nu mă interesează astfel de lucruri. Muzica ei îmi trebuie. Are un suflet mare după părerea mea şi cu adevărat îl pune în tot ceea ce face.
Asta este.


#35
Poi, Lady Gaga 39 Apreciez felul ei de a fi, neconventionala, nu ii pasa de ce zice lumea, originalitatea ei nu are limite, iar melodiile ei sunt ciudate, strani si misto. Acum, nu zic ca imi plac toate, doar cateva din zecile pe care are, subliniez ,,melodiile'' pentru ca videoclipurile lasa de dorint .___.. Singurul lucru pe care il detest la aceasta cantareata este cum o da pe sexualitate >.>. Adica inteleg odata hai, de doua ori, dar mereu? Hello, lumea nu este atat de dependenta de s**, cum crede ea, repet, este ciudatenie, ma bucur ca se crede monstru21, desi nici eu nu sunt mai prejos sunt rea si...aolo schimb subiectu21.
In fine...Lady Gaga se afla in topul celor 5 cantarete care imi plac cel mai mult, chiar daca stilul ei lasa de dorint...
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)