Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kokia

#1
[attachment=1703]


Akiko Yoshida(numele de scena:Kokia) este o cantareata japoneza .Ea este cantareata mea preferata!Canta pop,folk,opera,ethereal wave si conform wikipedia Neoclassical(cred ca se refera la katsu mabara na hikari,karma nu sunt sigura).
Hmm,ce cantece imi plac?
Chouwa no oto,I believe,eto....Field of love,Power of smile,Ave Maria,Il mare dei souni,Katsu mabara na hikari,tenshi,Hoshikuzu no vocalise si multe altele...

I believe: http://www.youtube.com/watch?v=rEhcjltlYgQ
Chouwa no oto: http://www.youtube.com/watch?v=ylHJkMYSC...re=related
Katsu:http://www.youtube.com/watch?v=rEhcjltlYgQ

Sincer,vocea ei este plina de emotie, de puritatea, iti indeamna mintea la ganduri profunde, la peisaje superbe, la sentimente perfecte, absolute.
[Imagine: sorad-8.jpg]

#2
Cred ca prima melodia pe care am ascultat-o de la Kokia a fost 'The power of Smile'.
Mi-a atins sufletul, la cat de frumos poate sa interpreteze melodiile si la cata pasiune pune in fiecare melodie. Multi spun si am vazut asta si in unele comentarii de pe youtube sau site-uri ca ea nu ar avea prea mult succes pentru ca nu e superba sau eu stiu ce, ceva de genul asta. Eu o apreciez pentru muzica ei si pentru pasiunea pe care o pune in fiecare melodie, nu pentru cum arata.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
ma bucur ca am gasit un fan Kokia Smile
Primul meu cantec de la Kokia a fost Chouwa no oto.A fost pur si simplu diferit de ce ascultasem pana atunci,atmosfera creata,puritatea vocii,pasiunea ,m-a lasat fara cuvinte.
[Imagine: sorad-8.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)