Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kin'iro no Corda

#1
[Imagine: grouplacordarm9.jpg]

Hino Kahoko,este studenta in anul doi la Academia Seisou,unde studentii sunt impartiti in doua grupe:cei care purtau uniforma gri,numiti Studentii Generali si cei care purtau uniforma crem,alegandu-si un instrument pentru a studia.Intr-o zi,cand Kahoko isi ajuta profesorii,intalneste o zana pe nume Lili.Deoarece ea era singura care putea vedea zana muzicii,primeste o vioara magica si un loc in concursul anual de muzica,unde majoritatea participantilor faceau parte din departamentul muzical.La inceput Kahoko nu a fost de acord insa dupa ce i-a ascultat pe ceilalti participanti cantand la instrumentele lor,accepta.
Acest anime se mai numeste si "La Corda d'oro".

Personaje:

Hino Kahoko : http://img403.imageshack.us/img403/9333/hinowg0.jpg
Lili: http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1798.jpg
Tsukimori Len : http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1803.jpg
Tsuchiura Ryotaro: http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1802.jpg
Hihara Kazuki: http://img124.imageshack.us/img124/9196/hiys1.jpg
Yunoki Azuma: http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1804.jpg
Shimizu Keiichi: http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1799.jpg
Fuyuumi Shouko: http://img164.imageshack.us/img164/8845/fuyuhw2.jpg
Amou Nami: http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1800.jpg
Kanazawa Hiroto: http://img260.imageshack.us/img260/4493/kanaip1.jpg
Ousaki Shinobu: http://www.animezup.com/mkportal/modules...a_1801.jpg

Ce parere aveti despre acest anime?
Care este personajul vostru preferat?
Tsukimori Len vs Tsuchiura Ryotaro.Argumentati!
Tsuchiura Ryotaro vs Hihara Kazuki.Argumentati!

Puteti descarca acest anime si pe Extra Animezup dand click aici.
Vizionare placuta 4...
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
e un anime fain,ce merita vazut
imi place ca are perioade de destindere,
zana e super simpatica
iar personajele au caracterele frumos conturate

Care este personajul vostru preferat?
Lili ... e asa sweet :X

Tsukimori Len vs Tsuchiura Ryotaro
Len. E frumos, simpatic..imi place mai mult ca Ryotaro

Tsuchiura Ryotaro vs Hihara Kazuki
Kazuki ^^

#3
Super un topic La Corda d'Oro.Pai...ce pot sa zic:este un anime super dragut,merita vazut si din cate am mai auzit multora le-a placut muzica clasica dupa acest anime.Ador cloana sonora ,tot de la opening ,selectii,pana la ending.Am facut rost de tot ce se poate gasi mai interesant din acest anime.Grafica e una din topurile mele favorite :thumbup: .Personajle sunt la fel cute.Stiu ca poate pare ciudat dar personajele mele preferate sunt Kahoko ,Tsukimori-kun si o//o Yunoki Azuma.Pacat ca nu se face si La corda d'Oro 2,precum jocul sau manga care a inceput cu personajele noi Kaji Aoi si Akihiko Kira.Devine super interesant,in sfarsit observa si Kaho-chan ca o cam plac aia .

MMM....si dintre Len si Ryotarou.Ambii sunt draguti ,dar cred ca prefer pe Tsukimori-kun,e mai cute ,chiar dak pare asa cold.Iar dintre Hihara si Ryotarou ...mmm...Hihara pentru ca e mai funny1
*Oricum merci inca o data pentru topic...am fost happy sa-l gasesc.[Imagine: LaCordaDoro3.jpg]

#4
I love it :love: La corda D'oro e unul din anime-urile mele preferate chiar daca l-am vazut acum 1 an jumate.
Me wants season 2 <333 daca nu o sa ma apuc de manga >.<"
Intotdeauna mi-au placut anime-urile cu muzica, mai ales cea clasica <3 iar La corda D'oro [m-am obisnuit cu denumirea asta :p] au fost motivul pt care am vreo 20 de simfoni si piese ale lui Mozzart si beethoven in pc 21
M-am indragostit de coloana sonora, in special opening-ul Brand New Breeze a lui kanon [ amazing voice ^-^].

Personajul preferat... Len ofc :X Nu cred ca mai e nevoie sa zic si de ce 21 Iar dintre Len vs Ryo, again Ren. Imi place mult vioara, desi nu pot spune ca pianul imi displace. Plus ca imi place mai mult cum arata Len [fizic] si imi place personalitatea lui mai cold -hearted guy ^_^
Iar dintre Ryo si Hihara, il aleg pe Hihara-sempai. He's a funny guy, dar Ryo arata mai bine <3

#5
Un Aniem foarte tare! Grafica super! chiar mi-au placut cum aratau personajele si calitatea de nota 10. Muzica, aolo, mzucia clasica! Alert! Slabiciunea mea! A fost un anime super pentru mine!
Ia sa vedem, personajul meu preferat...Cred ca Hino. Adica am ramas uimita cat de mult iubeste vioara si stiu ce inseamna sa ubesti un instrument si cum este cand pateste ceva, spun din experienta (am vrut sa omor pe cineva pentru ca mi-a ranit chitara). Imi place foarte mult personalitatea ei, adica este asa, simpla, normala.
Len vs. Tsuchiura..Greu..chiar foarte greu...Vioara lui Len este super, un adevarat profesionist, dar si pianul lui Ryo este de nota 20 pe o scara de la 1 la 10. Len si Ryo..Cred ca acel "si" nu are ce cauta intre cei doi. Sunt mai ceva decat soarecele si pisica astia doi 2124. sunt amuzanti rau de tot. Hmm...Dar, oricat de mult imi place mie vioara, si imi doresc si eu una, nu imi abandonez iubirea, si anume pianul. So...Tsuchiura este cel pe care il aleg. oricum mi se pare mai deschis si mult mai tare Ryo..sau nu.
[Imagine: Celestia_III2C_Spsasasaac1651sca-1.jpg]

#6
Deci ce m-a atras cel mai mult la anime-ul asta a fost grafica si habar nu am de ce .Primul sezon mi-a placut m-ai mult ca al doilea nu stiu ce sa zic de al doilea fost facut ca sa il vezi nu mi-a stranit nici un fel de interes.
Primul sezon l-am uramrit cu sufletul la gura mai ales ca atrebuit sa astept ceva timp dupa episoade 21 muzica ,personajele si povestea in sine au facut anime-ul sa fie enorm de dragut si de placut de vizionat.
Len baiatul asta nu inceteaza sa ma uimeasca ,e senzational si cred el e personajul preferat si Kahoko fata asta nu inceta sa ma faca sa rad si mia placut ca vroia din tot sufletul sa cante la vioara si a reusit
Merita vazut

#7
Am vazut doar prima serie, dar planuiesc si pe restul [parca 3 sunt in total 39 sper ca nu ma insel].
Este un anime de nota 10, dupa parerea mea! 8 Pur si simplu il ador... la partea cu grafica nu am nimic de reprosat, la fel si coloana sonora, desi sincer nu prea-mi place endingul 21
Nu cred ca am un personaj preferat, desi trebuie sa recunosc, cel mai mult ii indragesc pe Len, Kazuki si Hino. Sunt personajele mele favorite!^^
Si cred ca va dati seama pe cine aleg xD normal ca Len. He is so kawaii! <3 Ador personalitatea lui, rece, dar totusi imi pare o persoana buna si canta minunat.
Tsuchiura Ryotaro vs Hihara Kazuki... greu de ales, desi ii plac pe amandoi cam in aceeasi masura, il aleg pe Kazuki. Este mult mai simpatic, amuzant, vesel, un personaj pe gustul meu.
Don't deny our r2Ï€.
[Imagine: ri935j.png]







Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)