Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kimi ni todoke

#1
[Imagine: 1430500_e.jpg]

[Imagine: 1430501_e.jpg]


AM inceput cu manga. Am ramas ca traznita...nu mai puteam sa o las!
E plin de cliseele adorabile, de bishouneni, de situatii comice, de animatie perfecta pentru fete, etc.
Voi ce credeti? Daca l-ati vazut, spuneti-mi parerea. Daca nu l-ati vazut, UITATI-VA.^^
"Era foarte necajit/Bietul cer de ambra-albastra/Ca era indragostit/De marea verde/De marea albastra."
"La stapan demon, majordom demon."
"Fa ce vrei, toti piratii sunt liberi, esti un piraaat!"
"In lumea shinobi, cei care incalca regulile sunt ticalosi...dar cei care isi lasa prietenii in urma sunt chiar mai jos decat ticalosia."
"Suntem O.K. , O.K.! Sau suntem K.O.?"
"Intra in sufletul meu, monsieur. Nu o sa gasesti altceva decat intuneric."

"Life is a comedy for those who think, but a tragedy for those who feel."


[Imagine: 402222.jpg]
NINJA SEBASTIAN-SAMA! NIN NIN!:love:

[Imagine: 282638.jpg]
Da' nu te mai hlizli la mine ca stiu ca te iubesc...Zuppy02

http://static.zerochan.net/600/22/21/446072.jpg
Suzaku is glaring...manca-te-ar mama.



#2
Nu sunt pozele cam mari? o.o
Erhm, citesc manga-ul. Parca nu are anime sau are? Nici nu mai stiu. Manga-ul e dragut, imi place. Oarecum Sawaka imi aduce aminte putin de Sunako din Perfect Girl Evolution 24 desi sunt total opuse!
Ah da, au si anime 21
[Imagine: mboi6o.png]

#3
Primele trei episoade sunt lame în comparaţie cu ce urmează. So, a friend of mine watched it şi spunea că e foarte drăguţ şi personajele sunt prea dulci, aşa că m-a convins să îl văd şi eu ( we have similar tastes ) şi, well, what can I say, înainte să ştiu ce se întâmplă, m-am îndrăgostit de Kimi ni todoke şi personajele animeului. De fapt, mai mult de personaje. De fapt, poate doar de personaje?
ÃŽn orice acz, postul e spoiled, ofc.

E foarte greu de spus : care a fost personajul tău preferat? Pentru că toate personajele au fost atât de drăguţe. Până şi Kurumi-chan a fost adorabilă and she was like... oh God I liked her so much. Pe lângă faptul că era aşa de simpatică, mai era şi personalitatea ei ( mă refer la adevărata personalitate ) too cute to be good. Ok it's not cute but rather bad but cute. Ok, nici eu nu mai înţeleg ce spun, dar şi ea mi-a plăcut. Nu ai cum să nu placi fiecare personaj din acest anime şi chiar mă bucur că am continuat să îl urmăresc, it's refreshing. Manga nu cred că o voi mai termina vreodată, dar anime-ul e foarte plăcut.

Kuronuma Sawako, în sfârşit nu o mai numesc Sadako, foarte drăguţă şi ea. În sfârşit, mi-a plăcut şi de ea. Pentru că la început nu prea o agream şi pur şi simplu îi uram constituţia fizică, gesturile, inabiltatea de a se adapta, de a vorbi, de a socializa, de a face orice ( prea timidă pentru gustul meu ) dar până şi ea m-a făcut să o ador, tocmai prin această personalitate şi prin faptul că era atât de sinceră.
Deşi a existat un moment în care îmi venea să o dau cu capul de pereţi. Când era Chizu tristă din cauzal ui Tooru şi Sawako a început să plângă, d'uh, mi s-a părut cam mironosiţă când spunea " nu am putut să fac nimic pentru ea", frate, atunci era vorba de Chizuru, nu de ea, şi m-a enervat cumplit.
Dar, pot spune că a fost singurul moment în care m-a mai enervat, în rest a trecut testul cu brio, I liked her a lot. Şi cum arăta în ultimul episod, extremely cute, adorable.

Chizuru şi Ryuu, best couple * love love moment *. Au fost adorabili. Ryuu mi-a plăcut enorm, este genul meu de personaj. Tipul arată atât de bine ( ce m-a enervat Chizu că nu a avut nici o reacţie când a intrat într-un anumit moment în camera lui şi el se schimba well he had some abs and he looked so damn good, aş fi sărit pe el, ea nu a avut nici o reacţie, ofc. De parcă era ceva normal * laughs * ) în orice caz, în momentul când aceasta vorbea cu Sawako, chiar am crezut pt. un moment că vorbeşte de Ryuu, că îl place pe Ryuu, dar bineînţeles că speranţele mele au fost năruite.
Dar a fost plăcut şi aşa. Come on, Tooru era atât de adorabil mai ales când zicea CHII. I loved it.
Ah şi Chizu care încerca în ultimul episod să îl facă pe Ryuu să spună " chii " ca să zâmbească. Pur şi simplu nu ar mai fi fost el dacă făcea asta, probably. but he was still adorable, I loved him.

Best moment dintre Chizu şi Ryuu cred că a fost atunci când a început Chizu să plângă. Yeah, după toată faza cu Tooru şi era ea cu Ryuu, singuri şi a i-a spus: Comfort me, Ryuu. Şi a început să plângă şi s-au îmbrăţişat. A fost atât de profund, inima mea bătea atât de tare, îmi venea să urlu de fericire, sau ceva asemănător. Cel mai profund şi adorabil moment.
De asemenea, Ryuu a fost adorabil când stătea cu Maru, căţeluşul lui Kazehaya *laughs* gosh ,se purta atât de drăguţ cu câinele ăla şi îl îmbrăţişa atât de drăguţ şi părea atât de fluffy himself făcând asta, îţi venea să îl îmbrăţişezi. Absolut adorabil.

Oh, şi aşa sunt milioane de alte faze. Mi-a plăcut şi Ayane, drăguţă şi interesantă tipa. Mi-au plăcut, cu adevărat, toţi. Fiecare prin comportamentul, personalitatea lui. Kazehaya pentru că era atât de ... popular şi iubea atât de mult şi era atât de egoist şi totuşi înţelegător şi drăguţ şi simpatic. Şi a fost atât de tare când i-a spus lui Sawako că a fost prima dată când i-a dăruit unei fete un din ăla pt. telefon ( îmi scapă denumirea în secunda asta ), şi prima dată când nu ştiu ce, şi nu ştiu ce. a fost adorabiiiiiiil!

În orice caz, animeul nu este despre poveste ci despre personaje. Personajele fac toată treaba în anime, şi nu prea contează ce fac. E o lălăială continuă, we have to admit it, nu se întâmplă cine-ştie-ce, dar modul în care interceptează personajele totul, acela este punctul ce atrage atenţia. Pur şi simplu nu ai cum să nu adori personajele. Chiar îmi bătea inima mai tare cu fiecare secundă, mai ales în ultimele episoade şi chiar dacă nu a fost nici un sărut la final, i didn't mind. Nu prea tare, bineînţeles. Aş fi vrut să se sărute, but it was quite impossible. în orice caz, a fost un final drăguţ şi mă aşteptam să se întâmple aşa, având în vedere cum decurseseră episoadele. Era imposibil să se sărute în ultimul episod, având în vedere prin câte trecuseră să ajungă atât de aproape unul de celălalt; ar fi fost prea brusc şi poate puţin nepotrivit, oricât de mult mi-ar fi plăcut să se sărute.

Grafica nu mă atrage în mod special, de fapt mi se părea chiar urâtă la început, de fapt nu puteam să suport cum arăta Sawako, mi se părea că avea gâtul prea lung and other stuff. Dar pe parcurs m-am obişnuit cu grafica din cauza personajelor and I don't mind it.

la început, soundtrack-ul nu mă atrăgea, acum pot spune că mi se pare prea adorabil and I really like the songs. În special versurile.

Oricum, i-am dat un 10 anime-ului pt. personaje, pentru profunzimea evennimentelor, pentru zâmbete, pentru momentele adorabile şi pt. Sanada Ryuu, ofc.

#4
Un manga si un anime foarte interesant si foarte bine realizat. La manga am ajuns la capitolul 53 si din punctul meu de vedere Sawko parca devine tot mai draguta, tot mai feminina.

Mie personal cuplul Swako- Kazehaya mie pare ok, se potrivesc, dar pana la urma preferatii mei sunt Chizu si Ryuu.( Probabil ca ma regasesc in personalitatea lui Ryuu), abia astept sa vad cu evolueaza relatia lor, mai ales dupa ce in capitolul 43 cand Ryuu ii zice lui Chizu ca o iubeste si ea ii spune "nu spune asa din senin". Abia astept sa-i vad impreuna.

Anime-ul mi-a placut, mai ales pentru ca a fost foarte fidel povestii din manga si pe deasupra foarte comic,(fetele pe care le facea Sawako erau pur si simplu adorabile). Acum sunt in fibrilatie pentru ca,din decembrie cand am aflat ca lanseaza sezonul 2. Primul episod a fost sapt trecuta. N-am rabdare pana la urmatorul.
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#5
hmmm ma gandesc de foarte multa vreme sa ma uit la el ... [vazand ca filmul nu mai apare] .... si acum chiar m-am hotarat sa il urmaresc sper sa .... imi placa si sa revin cu impresii bune despre el ... avand in vedere ca ultimul anime vazut a fost Itazura na kiss care a fost un pic prea exagerat ... dar destul de frumos xD

#6
Oh God de ce trebuie sezonul 2 sa aiba doar 13 episoade [ conform a ce se spune] ?:cry:
Sezonul 1 este pure flufiness si cuteness atat ca poveste cat si ca muzica si mai ales ca grafica [ Production I.G. me wuvs u :chuu: ]
Cuplurile mele favorite sunt Chizu si Ryuu si.............[desi nimic nu e oficial,it's just me sniffing something out :smart: ] Pin cu Yano [ nu radeti >.> imi tot miroase ceva inexistent de la primul episod...si nu e spoiler!! it's just me :3 ]
Anyway,pentru fanii genului este perfect *.*
[Imagine: haruhisuzumiya7.jpg]

Power of haruhism just knocked Kyon down :bv:

[Imagine: chibi_41.gif]
melli-chan, chibi-ul lui goddess

#7
SUPER Anime!Tocmai am terminat sezonul 2 si a fost atat de super-uber-duper cute!Mi-a placut cum relatia lor a evoluat treptat,pentru ca in final sa-si dea seama ca au fost facuti unul pentru altul.Ma refer la Sawako-Kazehaya.Dar si celalalt cuplu a evoluat frumos.Este un anime atat de placut,si induce ideea ca aparentele inseala.

Foarte frumos-vreau sezonul 3 :pls:

10!!!

#8
E un anime atat de draaaaaguuuut :3 . L-am adorat inca din prima secunda. Actiunea e atat dee... seaca, dar nu conteaza, e divin. Nu conteaza ca nu se intampla nimic semnificativ, totul e atat de captivant, interesant si personajele sunt uimitoare. Atat de frumos construite, conturate... Adooor animeul. In mai putin de 3 zile am terminat ambele sezoane. O ador pe Sawako. E atat de buna, de draguta, de prostuta, de fraiera 21. Nu stiu cum ai putea sa nu iubesti un astfel de personaj. Desi initial mi sa parut putin ciudata, am adorat si grafica ( Kazehaya chiar era dragut :3 ) si la sfarsit chiar si Kurumi a inceput sa imi placa. Am adorat fiecare personaj, fiecare intamplare... absolut tot. Ceea ce ma enervat era ca lucrurile se intamplau atat de incet si erau atat de captivante ca abia de mai respiram. Incercam sa fiu foarte atenta la ce se va intampla si mi se parea ca daca voi clipi ratez actiunea 21. Era asa de dragut cum se fastacea Kazehaya de la inceput.
O faza foarte amuzant a fost cand au inceput sa circule zvonurile alea negative si Ayane si Chizu putin suspicioase au mers la Sawako si iau spus zvonurile negative si Sawako era foarte incantata de ceea ce facusera 21 ( " Sunteti uimitoare! " ). Cel mai frustrant moment a fost cand Kazehaya sa confesat si Sawako intelesese altceva. Amandoi au crezut ca au fost respinsi. Eram asa de nervoasa.
Imi amintesc ca la sfarsitul episodului 8 cand sa dus sa se confeseze lui kazehaya ma tot gandeam " Va rog, nu stricati si momentul asta. " ... Iar cand a venit momentul episodului 9 cu confesiunea au aparut o gramada de chestii. Mama ma trimite sa pun rufe pe sarma, termin, ma mai uit doua minute apoi imi suna telefonul, inca doua minute si trebuie sa dau cu mopul, inca trei minute si ma cheama mama la masa, inca doua minute si suna fixul si dupa vreo ora reusesc si eu sa vad episodul.
Totul a fost foarte fain. Chiar si finalul mia placut. Nu cred ca se putea termina intrun mod mai dragut. Daca ar fi existat si un eventual sarut la sfarsit nu as mai fi simtit nevoia de un eventual sezon 3... totusi sper ca va exista. Vreau sa ii vad fericiti impreuna pana la adanci batraneti. Ah si sper sa apara atunci si un eventual cuplu Ryuu&Chizu 8.

#9
Pentru cei care inca n au citit manga sau nu sunt la zi
relatia celor doi merge in continuare cu fiecare capitol descopera lucruri noi in relatia lor, in capitolul 57 sau 58 apar primele semne ca Chizu este geloasa cand afla ca o fata s-a confesat lui Ryuu cat despre Ayane am impresia ca incepe sa tinda spre Kento
edit: Fiti mai atenti la detalii, autorul clar o sa faca ceva intre Ayane si Kento, de exemplu,( mai ales in ultimele capitole din manga) tot timpul dau unul peste altul si
in ultimul capitol din manga, dupa ce Ayane se desparte de tipul ala, nu-i i-am retinut numele, Kento o consoleaza si o imbratiseaza si din punctul meu de vedere cred ca o si saruta numai ca nu reusesc sa imi dau seama din imagine,e totul intunecat, dar asa se vede.

Si inca o supririza Ryu ii spune lui Chizu ce simte despre ea...., abia astept noi capitole.
QUOD ME NON NECAT ME FORTIOREM FACIT

#10
Am inceput sa ma uit la anime dupa ce am vazut acest topic pe a-zup. Desi imi plac anime-uri shoujo, KIMI NI TODOKE nu e chiar genul meu, dar e dragut.
Dintre personaje imi place cel mai mult Pin. In schimb nu-mi place deloc Sawako care ma enerveaza cu chestia ca vrea sa fie de folos tuturor...bla bla...ca nu e egoista, ca e modesta...

Edit:
Revin dupa ce am vazut ambele sezoane cu mai multe impresii despre anime. Oarecum mi s-a mai schimbat parerea despre Sawako care mi se pare ca pe parcursul trecerii episoadelor, personalitatea ei devine tot mai conturata. Se potriveste destul de bine cu Kazehaya.
Personajul meu preferat ramane Pin care se comporta ca un adolescent prost, dar care este bine intentionat.
It's a game...



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kimi ni Todoke hikari marina 11 10.890 23-04-2015, 12:08 PM
Ultimul răspuns: jayxi


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)