Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kimi ni Todoke

#1
[Imagine: 17375.jpg]
Sawako Kuronuma, poreclita "Sadako" datorita asemanarii cu un personaj din "The Ring", este temuta de toti colegii ei datorita infatisarii. De multe ori il admira de la distanta pe Kazehaya-kun, care este tot timpul vesel si optimist. Treptat invata sa-si faca prieteni si felul ei de-a fi ajunge sa-i afecteze si pe cei din jur, inclusiv pe Kazehaya.

Personaje:

Shouta Kazehaya: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../66711.jpg
Sawako "Sadako" Kuronuma: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../63859.jpg
Kazuichi "Pin" Arai: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../38890.jpg
Ryuu Sanada: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../60104.jpg
Ayane Yano: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../60105.jpg
Chizuru Yoshida: http://cdn.myanimelist.net/images/charac.../60108.jpg

Puteti viziona acest anime si pe Extra Animezup, dand click aici. Vizionare placuta 4...
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
Wiiii...manga n-am citit-o..insa animeul pare foarte foarte sweet. :chuu:
Sa nu mai mentionez ca grafica este de la Production I.G si inca o data , au facut o treaba extraordinara..:bv:

#3
Well eu am citit si o parte din manga [mi se pare ca inca e ongoing] si ce-i drept mi-a placut si am fost mai mult decat incantata cand am vazut ca o sa se faca si un anime.

Imi place ce au facut pana acum, exact actiunea din manga, nimic adaugat, nimic scos... sper sa o tina tot asa. Grafica e chiar buna, nu ma asteptam si coloana sonora bunicica. Oricum, astept continuarea



Ja ne...

#4
Am citit ceva din manga Kimi ni Todoke, şi când am auzit că apare şi animeul am sărit în sus de bucurie. Cu asta trebuie să zic : mii de mulţumiri marinei că a pus pe extra şi kimi ni todoke, mulţam marina :] . Anyhow, am văzut şi eu cele două episoade apărute momentan şi chiar le aştept şi pe celelalte. Să zicem că nu e chiar atât de extraordinar animeul dar pentru cine a citit şi manga cred că e super. Hmm, personajele sunt conturate ok, până aici. Deşi Kazehaya mi se pare mai frumos în manga [ mai hat, să zic aşa ] dar un lucru l-au accetuat destul de bine la acest personaj, ochii. Se vede ok. Parcă le-au făcut gâtu prea gros :]] dar o să supravieţuiesc cu această imagine.
În rest, e ok... Ăh, vreau să zic, acţiunea. E mult mai vizibilă chimia dintre Sawako şi Kazehaya, mi se pare mie [ de fapt, aşa se întâmplă în fiecare anime în cele din urmă ]. Eh, cum a zis şi Teo îmi place că au băgat până acum ce a fost şi în manga, detaliile alea .. importante, nu au fost eronate, aşa că e foarte ok . AŞtept cu nerăbdare următoarele episoade [ pentru că nu am citit toată manga, nu ştiu fooooarte multe din ea, adică tot ce o să se întâmple , so is fun ] , really !

#5
Citat:Deşi Kazehaya mi se pare mai frumos în manga
Aia e replica mea. Mă aşteptam că Teh să îşi afileze pe aicic un asemenea post XD

Pin mi s-a părut în manga cel mai comic, mai ales când se apropria de Sawako-chan iar Kazehaya devenea gelos înroşindu-se. Căţeluşul arată mai bine decât în manga, adică parcă a prins culoare XP Până în prezent, Ayane arată cel mai bine.

#6
ummm.. mi placut pana acum cum e acest anme .. grafica e buna , colona sonora imi place , sau facut numa 5 episoade pana acum vor fi 12 din cate am vazut , iar al 6-lea ep va fi terminat prin 10.11 anul acesta .. abia astept .. deocamdata nu am reusit sa aflu foarte foarte multe .. dar abia astept continuarea 5

#7
Este un anime super cute ^^!Momentan sunt la episodul 9.Am citit manga-ul insa nu l-am terminat.Sunt curioasa cum se va termina anime-ul din moment ce manga-ul este inca on-going.
Ador opening-ul ^^ este asa de dragut si inocent !
Chiar il recomand!Se incadreaza foarte bine in genul shoujo!

#8
Yo prima oară am citit manga şi apoi mi-a venit strălucita idee să mă uit şi la anime ca să mă pot declara fană cu slujbă fulltime.

De ce nu pot să am şi eu un profesor ca Pin? .__.' Niahaha e personajul meu preferat, exact când totul e în ritm de pian, lin, emoţionant, apare Pin şi strică totul <333 Niahaha. Oh şi Chizu'chan e foarte simpatică, mai ales faza cu miniskirt. :chuu:

Mă rog, sunt singura care a plâns la anime? Adică când plângeau şi Sawako şi Kurumi şi se crăpa pământul în jur...doar eu am plâns? :99:

Byyyee. Niahhaha.
[Imagine: 51pt12.png]
Eu mă semnez uneori "cam retardă" şi uneori cam aşa.

#9
Este un anime perfect dupa parerea mea^_^
Ma atins pina in adincu inimi025
Si grafica a fost foarte buna
Am citit si manga,si ea deasemenea ma bucuratMopenmouth

#10
Obisnuiam sa stau in coltul clasei, langa calorifer ca si protagonista si eram la fel de timida ca si ea, asa ca nu e greu de crezut ca m-am indragostit de personaj imediat. Imi place ca este un anime realist si nu cred ca este romantic, ci mai degraba este un anime despre evolutia unei fete care se maturizeaza si capata incredere in ea.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kimi ni todoke OneSkyCloud 13 9.867 05-10-2012, 07:22 PM
Ultimul răspuns: Cherie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)