Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kikyo vs. Kagome

#1
vechea problema...kagome sau kikyo? pe care ar trebui sa o aleaga inu? kagome isi cam bate joc de el... la fiecare cuvant care nu-i convine: "inuyasha, osuwari!". daca intr-adevar il iubeste ar putea sa-l mai ierte din cand in cand... oricum kikyo este unul dintre personajele mele preferate si cea care merita sa ramana cu inyasha deci o aleg pe ea.

#2
Well eu o aleg pe Kikyo ...personajul meu preferat,desi la inceput nu o agream pentru ca nu o intelegeam deloc,a trecut prin toate mereu cu fruntea sus,a avut forta si curajul sa protezeje Shikon no Tama chiar cu pretul vietii ei...am murit pentru a il proteja si a omorat pentru el persoana pe care o iubea...si`a dedicat viata pentru a ajuta oameni ..deci clar Kikyo,eu o aleg pe ea .Desi ca sa fiu sincera imi place si Kagome ^^


#3
Eu o aleg pe Kagome deoarece este foarte kawaii . Stie sa-l puna la punct pe Inuyasha si dupa mine este matura . Este curajoasa si ar face orice pentru persoana pe care o iubeste cu adevarat . Ea lupta pentru dragostea ei si nu se da batuta . Este foarte hotarata in cee ce face , pe cand Kikyo nici nu stie ce vrea ( ba ca vrea sa fie cu Inuyasha , ba ca il lasa in pace , ba ca il vrea pentru ea si tot asa ...).
Kikyo este foarte rea si nu se gandeste la ceilalti , ci numai la ea ( dak ar fi fost in locul lui Kagome cand ea s-a sarutat cu Inuyasha in fata ei , cum s-ar fi simtit ? ) . Si in plus , ma enerveaza ca se foloseste de sufletele altor oameni ca sa poata ea sta pe pamant ..Sa lase spiritele libere pentru a se putea odihni in pace . Din acet motiv rezulta ca este egoista si ca nu recunoaste adevarul ( dak e moarta ar trebui sa fie in Iad! ) .
Kagome este foarte respectuoasa , isi ajuta familia la nevoie , este muncitoare ,harnica si este corecta ( l-a ajutat pe Kouga sa-si vindece ranile , stiind ca Inuyasha se va infuria pe ea) . Kagome le este loiala prietenilor ei , o adevarata prietena ^_^ .
Kikyo este rea la suflet ( cand Tsubaki s-a folosit de Kagome ca sa il omoare pe Inuyasha Kikyo a amenintat-o cu moartea dak ii face ceva persoanei pe care o iubeste ) , pe cand Kagome are un suflet pur ( imi amintesc ca salvat-o odata pe Kikyo , chiar dak era dusmanca ei ) .
Sa ma scuze fanii Kikyo , dar consider ca este corect ceea ce am scris mai sus.

#4
nush de ce unii o urasc atat de mult pe kykio. saraca fata a suferit enorm din cauza dragostei ei pentru inuyasha. in primul rand, cand a incercat sal omoare a fost k naraku a pus 'strambe' intre cei doi. (k sa fie un limbaj mai modern). si evident, poate inca mai simte ceva pentru el, iar atunci cand il vede alaturi de kagome simte oleca de gelozie (cine nu ar simti la fel? ). kagome...la ea nu inteleg de ce unii o vad ca "cea mai de treaba fata". in primul rand...este foarte evident k are sentimente pentru inu, dar oare de ce nu spune nimic? sau macar sa dea ceva indicii....asta e....oricum e mai dragutza 'dragostea copilareasca' si da...ea a suferit cand la vazut pe inu cu kikio si o inteleg....mai ales ca trebuie sa accepte k (virgula) kykio face parte din trecutul lui inu....shi ink ii bantuie prezentul.
mie imi plac ambele personaje, poate putin mai mult de kagome....asta in timpul cand e linishtita, sau se afla intro stare melancolica deoarece pare mai maturi decat atunci cand sare cu gura pe inuyasha din orice prostie.

#5
I donno... parca [spun asta din amintiri] Kagome era reincarnarea lui Kikyo..
Oricum, Kagome mi se pare in mare foarte copilaroasa si usor de suparat.. Uneori poate fi mai matura, dar in general se comporta funny.. o respect pentru faptul ca se imparte intre doua lumi sa zic asa, insa ar putea sa se mai gandeasca la niste chestii..
Kikyo.. nu prea cunosc personajul .. insa imi place calmul ei, linistea si pur si simplu cum se comporta.. Nu stiu de ce ma duce cu gandul la aer.. Insa si ea a facut greseli & co.
In concluzie, dintre Kikyo si Kagome o aleg pe Sango 4 ..
Acum serios, amandoua sunt speciale pana la urma.. si nu pot alege una [niciodata nu pot >.>]

#6
Mmmm nu-nteleg ce subiect controversat >.>
Mmmm Kikyo tinea mult la Inuyasha si cel mai probabil ca i-ar fi dat Shikon No Tama pentru a fi om,dar "Naraku" alias ...Onigumo pe atunci le-a distrus increderea unul in altul,iar Kikyo ,ranita,trage cu pretul vietii in Inuyasha,cel pe care nu de mult il iubea.Dar sentimentul intradevar nu pierise...pentruu ca odata revenita "reincarnarea lui Kikyo" >.> Inuyasha incepe sa se schimbe ,sa devina mai bland...sa aiba mai multa incredere sa nu se simta "pe dinafara" fiindca era jumatate om jumatate demon.
Iar eu cred ca toaate se intampla cu un scop,a murit Kikyo , pentru a-i plasa stafeta lui Kagome... ><
Kagome e blanda...draguta...ii ajuta pe cei din jur.E exact cum era Kikyo,inainte sa moara daca e sa le compar asa , mi-aar fi destul de greu.Dar fiin reincarnata Kikyo,are un suflet mai rau...parca intr-un fel fiind geloasa pe Kagome si dorind sa-l pastreze pe Inuyasha numai pentru ea...incercand sa-l ia in Infern...
Eu o aleg pe Kikyo pentru ca...intr-un fel e nedrept,asa mi se pare!(Nu ca as avea ceva cu ,<KAgome care e de treaba> dar ti se ia totul viata,puterea,iubirea...si acel lucru i se da unei fete care pana-ntrun timp nici nu stie ce sa faca cu ele ...

#7
eu o aleg pe kagome. este foarte sincera si imi place cum gandeste. e frumoasa si chiar daca seamana cu kikio e ff diferita de ea. isi ajuta prietenii si mereu a dovedit k tine la ei. l-a schimbat si pe inuyasha care era un tip super egoist rautacios si nu se gandea decat la persoana lui. avea niste ochi reci pe care acum kagome ia incalzit cu toata dragostea ei. l-a facut sa nu se simta singur si ca are prieteni. kikio ..o respect sa dedicat giuvaerului a trecut prin toate cu fruntea sus. dar sa isi ucida dragostea...e ca si cu mtiai ucide prorpia persoana. frate ai si tu viata ta! daca avea atat de multa incredere pe cat zicea un se lasa inselata de naraku. si acuam de cand e inviata isi cam baga nasu prea mult unde nui fierbe oala.
[Imagine: miafirma.jpg]

#8
hmm.. pai...
Kagome - isi imparte viata intre realitate si ancient Japan, ceea ce e greu. Pentru bunicul ei, deoarece trebuie sa inventeze tot soiul de boli ca sa motiveze absentele ei 24 Il iubeste pe Inuyasha, dar el nu ii raspunde direct, ceea ce o cam pune pe ganduri. Si are concurenta neloiala din pricina lui Kikyou. E reincarnarea ei, deci are si ea puteri de miko - Sacred Arrow + comanda asupra lui Inuyasha 10 "Sit boy!"
Kikyou - miko renumita, acum dead. Or so they thought. A fost resurectata de o vrajitoare, iar acum walks the earth unhindered. Trebuie doar sa se alimenteze in permanenta cu suflete ale mortilor. Naraku e o fosta cunostinta: partea sa umana, un hot pe nume Onigumo a fost ingrijit cu mult timp in urma de o Kikyou foarte tanara. Dupa ce sa devenit demon, Naraku a incercat sa-i fure dragostea pentru Inuyasha, in speranta ca va obtine Shikon Jewl mult mai corupt cu rautate (miko purificau eeevil auras). Kikyou nu are ce cauta in lumea aia, dar cat timp traieste, Inuyasha nu are ochi pentru alta, iar ea incearca sa-l omoare pe Naraku.
sincer o prefer pe kikyo 22 nush exact de ce.. poate pt ca ne asemanemdestul de bine ca si comportament Smile

#9
Desi Kikyo tine foarte mult la Inuyasha si este si preoteasca si alte chestii... eu o aleg pe Kagome. Imi place mai mult personajul. Tine mult la Inuyasha si e sincera cu el, de asemenea intelege relatia lui Inu cu Kikyo dar pe deasupra e si curajoasa^^
Kikyo e un personaj cu o viata mai monotana sa zic asa... ma impresionat trecutul, mai e si o moarta vie * asa cum zice Kagome * dar nu asta conteaza...
Pur si simplu mi se pare mai simpatica kagome^^
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#10
Kikyo!Mult mai calma si mai matura decat Kagome.Kikyo are o personalitate puternica si invaluita in mister.Este o femeie care stie ce e aia suferinta,insa nu ii place sa isi exprime sentimentele.Sunt ocazii in care o ajuta pe Kagome,cu toate ca stie de sentimentele nutrite de aceasta pentru Inuyasha.E preferata mea din mai multe puncte de vedere.Si in plus,se potriveste mult mai bine cu Inuyasha decat Kagome.
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light






Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  eu cred ca seaman cu kagome din ynyuasa crynuta 1 2.216 10-07-2008, 04:41 PM
Ultimul răspuns: Yaoi Queen
  Cine e Kagome? Mikomi_Aikou 1 3.274 09-01-2008, 09:34 PM
Ultimul răspuns: kana-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)