Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kamichu - Zeita Scolarita

#1
Povestea este despre o elevă de gimnaziu, cam prea copilăroasă, care devine peste noapte nici mai mult nici mai puţin decît zeiţă, cu puteri supranaturale şi tot ce implică asta, şi care va trebui să îmbine activităţile zeilor cu viaţa obişnuită.
Kamichu este vorba despre aventurile nu aşa de obişnuite ale lui Yuire şi prietenilor ei, în dorinţa de a afla ce fel de kami (zeu) este ea.
[Imagine: Anime-signature-redone.jpg]
[Imagine: 43272185_764421.gif]

#2
Am urmarit acest anime cand eram mai micuta, dar e unul dintre preferatele mele (daca o poti numi asa). Mi se par foarte bine contuarate personajele, cum se imbina diferite teme si mai ales sfarsitul e unul foarte cute si chiar daca nu e pe gustul meu, el tot misto ramane. Mi se pare un anime ce ar trebui vizionat (chestie de umplut astea trei randuri).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
Chiar cand l-am vizionat prima data mi-a placut.Nu foarte tare deoarece chiar nu este genul meu.Unele momente erau chiar interesante,dar uneori ma plictiseam pe la jumatatea episodului.Da... sfarsitul a fost chiar dragut.Ii dau dreptate lui yaoi maniac.Cred ca a fost printre singurele momente care mi-au placut.Totusi animeul mi-e putin antipatic.Dar aceasta e opinia mea sunt sigura ca sunt si fani care il apreciaza si carora chiar lea-a placut ^_^


#4
OMG, Kamichu.
Daca nu ma insel, era si pe Animax acum cativa ani, cand am pus eu mana prima data pe un anime, la figurat vorbind. Da, stiu ca ea era indragostita de un coleg si de ziua indragostitilor parca a incercat sa i spuna. Hahah, e chiar dragut, daca vrei sa zambesti putin. Oricum, nu m-am plictisit la nici un episod, ma rog, poate era varsta. Chiar mi-a placut si de fratele ei, de prietenele ei si mai ales de parinti. In unele scene, pareau cu capul in nori. Mai ales mama. Si ce ma amuza cel mai tare, cum ii crestea parul dintr-o data.
Anywho, ii dau nota 8:50 si il bag in categoria anime-urilor chiute.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#5
Şi eu am văzut Kamichu pe Animax pe la vârsta de 7 ani. Nu mai ţin minte, dar ştiu că venea prietena mea cea mai bună la mine şi ne uitam împreună, ce vremuri frumoase.
Anyway... povestea chiar dacă e copilăroasă, îmi place. Ca şi Ghost Stories, acest anime mă face să mă gândesc la copilărie, iar asta e bine. Când am ascultat Color of Happiness by Yoko Ishida mi-am adus aminte de acest anime. Cred că o să îl revăd din nou.
[Imagine: 2d1r7lv.png][Imagine: 2r3l6co.png][Imagine: t05g8o.png]
It shines forever with blue, like my beloved sea.
To protect the future, now I gather power
for the people and places I should be loving.
Glittering azure, I want to protect these pure feelings the way they are now.

#6
Am vazut si eu anime-ul pe la varsta de 8-9 ani. Tin minte ca incepea al doilea episod la 10 si ma rugam de mama sa ma lase sa ma uit. Imi placea foarte mult cum ii crestea parul dintr-o data.
Eu, personal, uitasem cum se numea dar imi aduceam aminte de el. 39
Oricum...e un anime ce merita vizionat, chair daca este cam copilaresc.Smile
[Imagine: 4sb4lf.jpg]

"Love is always patient and kind. It is never jealous. Love is never boastful or conceited. It is never rude or selfish. It does not take offense and is not resentful." ♥♥

#7
Kamichu cred ca era pe Animax inainte de YYH sau ceva de forma, asa ca inevitabil am dat si peste el. OP-ul e ok, personajele la fel, iar povestea, desi nu l-am urmarit complet, imi pare reusita in primul rand pentru ca nu este ca si seriile mahou shoujo obisnuite... variatia intotdeauna face bine.
"I decided to always have as much fun as I can. That way, I'll be happy with my life no matter when I die."




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)