Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just Passion

#1
Hello^^

Desenul este una dintre pasiunile mele. Pacat insa ca nu am si talent.

1.Characters without soul
2.Something 21 [attachment=1729]
3.Majoreta [attachment=1730]
4.Worrior Angel [attachment=1747]
5.Abstract background [attachment=1732]

Astept critici cat mai dure ca sa ma perfectionez ^^

___________________

M-am intors 21 Si am adus cu mine cateva desene noi 10

1. Medusa
2.The pianist
3.Angel on earth
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#2
Buna! Vad ca e cam gol pe aici.
Cine a zis ca nu ai talent? Ba mie mi se pare ca ai. Intr-adevar... Exista unele desene care mergeau sa mai pui suflet, cum ar fi primul din primul post. Cel mai bun mi se pare Medusa. Chiar a iesit bine si ma refer mai mult la par o.o Wow, ai facut o treaba buna acolo.
Cum am zis, nu toate sunt realizate bine, dar talent ai, te asigur eu 3
Si Worrior Angel a iesit bine, dar cred ca trebuia lucrat mai mult la fata si la barba, spun eu. Desenul cel mai nereusit mi se pare acea majoreta. Chiar nu ma atrage cu nimic. E prea simpla, mana nu a iesit bine, un picior e mai gros decat celalalt si prin majoreta inteleg un trup frumos, insa nu i-ai sculptat formele feminine 46

Incearca sa pui mai mult suflet cand desenezi, in rest, bafta hug

#3
Buna, scuze ca vin in halul asta de tarziu cu comentariul dar sincer abia in seara asta mi-am mai verificat si eu comentariile de la profil si l-am observat pe al tau. Imi cer scuze [iar]
Hai sa trecem direct la criticat 19
1.Characters without soul : Cam ciudatsel desenul, dar dupa parerea mea merge.
2.Something : Imi place cum faci tu cu grafica. Parca ar fi un anime la televizor cu mai putine culori 21
3.Majoreta : Imi plac mult culorile, singura chestie care mi s-a parut nepotrivita a fost obiectul acela care il tine in mana. Seamana mai mult cu o morisca pentru vant din aia pentru hartie. Sunt ciudate suvitele verzi din cap. Pare sa aiba fire de iarva urscate si supradimensionate.
4.Worrior Angel : Asta mi-a placut la nebunie, chiar nu am ce comenta, mi s-a parut absolut genial.
5.Abstract background : Mie, sincer, mi-a placut doar personajul. Faza e ca ea e ceva gen "emo" iar fundalul e plin de culori [ea fiind imbracata doar in negru] Nu da bine la ochi, mai ales ca pe mine culorile alea ma ametesc.

Din al doilea post:

1. Medusa : A fost destul de ciudata. Parca ar fi vrajitoarea aia urata din Mica Sirena combinata cu Orochimaru transformat in sarpe. Dar totusistilul in care desenezi este super [ma refer la grafica si ideile de personaje]
2.The pianist : Si asta mi-a placul la nebunie, doar ca linia unde e "spartura" cred car fi trebuit sa fie ceva mai... nu stiu, franta poate, ca sa para ca este ceva spart acolo.
3.Angel on earth : Si asta mi s-a parut absolut genial [desi se puteau folosi si niste haine] 21 Serios, mi-a placut mult.

Mie personal, imi place mult tehnica ta de desen, desi poate fi imbunatatita cu mult. Si nu mai miti. Nu mai spune ca nu ai talent pentru ca ai chiar foarte mult. Cam atat am avut de zis. Mult succes in continuare! Bye hug
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

#4
Merci mult pentru comentarii. O sa incerc sa tin cont de ele.
Vedeti ca unele desene de mai sus am reusit sa le scanez.
Am revenit cu alte desene.

They - Just a couple.
Lord of the rings - P-asta il facusem pentru var.miu care e obsedat dupa lotr 21
Yoruichi (Bleach) -Asta e obsesia mea cu Bleach
Escape - Escape from reallity xD
Katen Kyokotsu (Bleach) - Obsesia mea din nou.
It's my POWER. Mine!- Ce imaginatie am si eu...
Her Face -Cam abstract...
Dreams of a Singer-Imi place mult fata lui.
Freak -Am scris din greseala Freaq...era Freak
Cristina- O colega...Stiu, mana aia e cam mica, dar nah..
Hitsugaya & Hyorinmaru- Si obsesia mea nu se mai termina xD
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#5
Dacă tot mi-ai dat ceva de făcut, am zis să îl fac până la capăt și să îți și comentez =^^= !
Trebuie să spun totuși, din ce am observat atât din ultimele desene postate, cât și din primele... că se vede foarte bine când ai momente de maximă inspirație și când nu prea. Mă rog, cel puțin mie așa mi s-a părut. Deci cred că depinde mult și de felul în care te simți ca să îți iasă ceva reușit.

They - Fețele ți-au ieșit bine, dar ai fi putut să lucrezi mai mult la restul corpului. În special la tip, să te mai chinui puțin cu niște detalii pe la îmbrăcăminte... gen cute, sau ceva asemănător, nu știu. Bănuiesc că te-ai plictisit la partea aia.

Lord of the rings - Ți-a ieșit bestial inelul ăla! Inscripțiile și tot restul, super realizat. La fața tipului ( iar îi uit numele ) ai mai fi avut de lucrat totuși. Hmm... pupila unui ochi e direcționată spre inel, iar a celuilalt ochi undeva în față, ceea ce e aiurea. Iar corpul lui e orientat un pic spre stânga, din ce văd eu... deci ochiul stâng ar trebui să fie și el un picuț acoperit de nas... sau nu?

Yoruichi (Bleach) - Nu am văzut Bleach... dar îmi place mult cum ai făcut desenul ! Îmi place poziția în care ai pus-o... talia pare anormal de subțire în comparație cu picioarele și tot restul, dar cred că asta era și ideea... oricum, e super !

Escape - Genială ideea ! Și frumos realizat și desenul. Umbrele le-ai pus bine și... uau, chiar e super ! *stares* Se vede că ai avut multă inspirație la ăsta.

Katen Kyokotsu (Bleach) - Uhmm... eu în general nu prea sunt atrasă de desenele colorate... și iarăși, nu am văzut Bleach... dar îmi place cum ți-a ieșit desenul ăsta...

Următoarele două sunt și ele drăguțe, dar nu mi se par la fel de reușite precum celelalte... îmi par ușor infantile... deși bănuiesc că ideea din spatele desenului cu „My power” nu se vroia a fi câtuși de puțin infantilă. Hmm...

Dreams of a Singer - Da, și mie îmi place fața lui. Și nu numai fața, ți-a ieșit bine cu totul. Singurul lucru pe care îl am de comentat aici este faptul că... dacă are mâna în buzunar, cred că ar fi trebuit să îi „împingi” cotul un pic mai la dreapta.

Ultimele trei, pentru că mi se par toate reușite, nu le mai comentez separat. Îmi place ideea de la Freak, chiar mișto. Și ultimul desen legat de Bleach le întrece pe cele de dinaintea lui... ah, chestie rapidă, pe care am observat-o adineauri... brațele tipului în gri sunt suuuuuper-lungi. Anormal de lungi, după parerea mea... și e ceva ciudat și cu umerii săi... hmm..

Oricum, ideea principală este că îmi plac foarte mult lucrările tale și abia aștept să mai pui ! Scuze dacă te-a deranjat critica mea în vreun fel... Lots of love <33 !
oh hi there.
[Imagine: tumblr_m2qvzsPdP51qi23vmo1_r1_500.gif]
Stairway to heaven?
Gurrrrrrl, I ain't got no time for that, I'm taking the elevator.

#6
@Allison Thanks a lot for your post. Voi incerca sa tin cont de sfaturile tale. xD Acum observ ca Frodo zici ca avea strabism sau ca mana lu' Hitsugaya e mai mare ca tot corpu' lui 21

Urmatorul desen trebuia sa fie pentru fic-ul lui Imp., dar daca concursul s-a anulat, il voi posta aici:
http://img848.imageshack.us/img848/7118/musicm.jpg
Desnul pentru DOTM, mai:
http://oi53.tinypic.com/25srj4j.jpg

Cya.
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !


#7
Destul de frumoasa. Prima oara crezusem ca e gen o... calicatura. Dar dupa ce m-am uitat la detalii si in felul cum ai ingrosat si altele, mi-am dat seama ca un desen reusit. Dar daca mai lucrai putin la umbrele alea de la Cheia Sol, sa nu arate ca niste fire de iarba, era super. ._____.'' Imi plac portativele, foarte mult! Cele mai reusite... dupa personaj. 65 In rest... ar fi trebuit sa ai grija la umbrele alea sau unde ai "colorat" cu negru. T__________T Pentru ca are intrerupaturi (uita-te la clape, jos - parerea mea 106) si la cum se vad "umbrele" alea pe celalalte chestii care n-au fost enumarate. Apropo, nota aia draguta (pentru ca nu stiu ce nota e fiindca nu e asezata pe portativ :]]) din partea stanga ti-a iesit chiar foarte bine (pacat ca nu desenam si eu asa "bulinuta" aia in clasele primare ca sa nu mai stau sa scriu din nou tot cantecul).
[edit intarziat] Scuza-mi intarzierea grava. Acum m-a trasnit ideea sa dau pe la topicurile tale. : -" Sa vedem, nu prea am ce comenta la al doilea. Ti-a iesit foarte, foarte bine. Imi plac petalele. Ma intreb oare cate ore ti-a luat tot desenul. Unii poate o sa spuna ca la maini, degete, trebuia sa le dai o forma mai buna, sa le accentuezi, mie imi place asa sterse cum sunt pentru ca dau si aceasta o latura de mister. 65 Nu am ce comenta, dupa cum am zis. Succes in continuarea continuarii! *imbratisare*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
Hi there, again.
N-am mai trecut p-aici de seecole, asa ca revin cu cateva desene.

Acum ceva timp, un an? 106
Bored to look. Acum juma' de an, presupun.
Reira and Shin...
Ok, stiu ca nu seamana, dar i-am luat dint-o poza de cosplayy xD
[Imagine: 61516723.png]
LSHTCCOMNAIWEDA
Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.



Thanks Mimi x3 !





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)