Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Jurnal 1: Cammeron Niller

#1
Am decis sa postam aceasta poveste pentru pareri eu impreuna cu prietena mea Mada(M44) sper sa va placa este prima noastra postare pe acest site deci suntem gata sa primim pareri sau critici...A fost o simpla idee pornita pe baza unui roleplay..Deci sper sa va placa .Chrisu and M44





Capitolul I

S-a ridicat odata brusc cu totul,intentiona sa se duca la geam sa se uite afara..stia deja privelistea. Ii trecea o foarte mica grija sa nu cumva sa intarzie la orele zilnice de curs dar grija a zburat repede. Era in jur de 8:30 ,mai avea timp.Nu era ea extrem de intarziata,prefera sa spuna (sau mai degraba sa incerce sa se convinga pe ea ca e doar prinsa cu alte treburi mai frumoase,mai pline de viata si inteles.)

Stie ca e oarecum tarziu dar nu vrea sa se ridice din pat.Si daca se duce la scoala ce face…se duce ca sa nu mai stea acasa..Pana la urma se ridica se uita pe geam..tresare si pleaca spre baie.

S-a arvarlit iapoi in pat la fel de brusc pe cat s-a ridicat,dupa care si-a aruncat privirea in jur.. camera ei,pe care a cheltuit si dat atat timp,atata calmitate si originalitate sa o decoreze.

Arata la fel ca in fiecare zi plictisit ..deabia a inceput saptamana si doreste weekendul..Fastuoasa zi de luni e incontinuare cea mai urata .Dupa un dus si toate lucrurile facute in baie revine in camera.Camera era de un albastru inchis ca cerul inainte de ploaie draperiile inchise la culoare impiediacau ca de fiecare data lumina s aintre in camera baiatului.

Isi aduce aminte cum si-a invitat vechile cele mai bune prietene la ea (ca o idee..la inceput) si au scos vopselele sa-si dea frau liber imaginatiei pe bucata aia mica de lume din partea dreapta a camerei care numai semana deloc cu ce era initial ..Se presupune ca ar fi trebuit sa fie peretele camerei ei.
Peretele ala era plin de amintiri..pe langa biroul ei plin de insigne ,postere si carti si alte obiecte de lectura pe care numai ea din toti pe care ii stia le putea vedea atat de fasinante... Si-a ridicat mana si-a dat cu degetul peste o veche pictura cu un crin de pe perete.. Ii era dor de acele vremuri.. Era cam singura mai nou.Nimeni nu-i mai dadea acea atentie pentru care isi baga uneori nasul,dar ea tot incerca. La urma urmei..asa era ea..
Ar fi bagat mana in cel mai aprins foc daca simte ca merita.. Dar era foarte departe de a fi nechibzuita..In ciuda a tot ce s-a spus despre ea,Cameron se gandea bine inainte sa initieze ceva.Oricat de mic.Era pe merit,si cu toate astea ,lucrul acesta arata fix cum ea nu suporta sa fie luata peste picior.Ar fi spus ca se cunoaste pe sine cel mai degraba,chiar daca toti ar fi aratat cu degetul cu mintea lor "oh..atat-de-larga" si orizontulrile lor 'atat de largi' si ar fi incercat macar sa o imbrace intr-o imagine putin mai dupa bunul lor plac,pentru ca era usor sa ridici mana si un deget spre cineva si sa spui ca e inganfat.
Mai greu era sa poti motiva... Ea stia mai bine. S-a ridicat cu oglinda in fata in care puteai vedea lenjeria de pat,cea din satin albastru inchis aleasa cu mare grija.. Nu ar fi suportat ea ceva care sa nu-i gadile gusturile in propria-i camera si asa..
A aruncat o privire rece oglinzii.. Era ca toti cei care o acuzau in momentul asta,cand ii arata propria imagine atat de reala .Era insuportabil de real,nu chiar pe gustul ei,si gandul de unul singur o infuria.. vedea cum parul pe care il tot indrepta ii statea in toate directiile.. (ca in orice alta dimineata,si cu toate astea chestia asta mereu reusea sa o scoata din sarite) ,avea suvite din breton pe toata fata, si in spate parea incalcit..."Greu mai e sa ai parul lung" bolboroseste cam imbufnata cand isi arunca privire in oglinda si intalneste niste ochi negri gemeni.. I se parea ca oglinda e nesimtita rau... rau de tot,sa ii arate toate imperfectiunile fara ca macar sa se chinuie... Si cu toate astea nu-i convenea sa se planga,era vina oglinzii...

Revenind la oglinda incerca sa isi aranjeze parul care statea ca de fiecare data prost…suvitele blonde se incalecau cu cele brunete si invers …intrun final reusii sa isi faca parul..isi lua cateva caiete desii nu stia ce ore are in ziua respectiva le baga in ghiozdan si pleca spre scoala neavand timp sa manance nimic ca doar..e luni..

Pune mana pe peria de par.. S-a gandit prea mult si mereu face asa.Ii e si frica sa nu-si distruga ce-a ramas din legatura cu realiatea ...stie ca abereaza enorm... e mereu cu capul in nori,si totusi parca nu i-ar pasa prea tare sa ramana asa..poate deloc . Isi da seama cu uimire ca se pieptanase deja.Cand? Nu stie.. probbail e pe un gen de 'pilot automat' .Dar se grabeste deja.. Nu mai se inrgijoreaza.. Isi azvarle cateva lucruri in ghiozdan..tot ce a vazut pe orar era ca data de azi este 14.. adica Luni..si a fost destul sa nu-i mai pese si ce carti ia cu ea.. Aude mieunatul pisicii.. o sa-i dea de mancare cand vine (cata treaba avea).Isi ia adidasii si iese din casa..se grabeste deja,ca doar asa stabilise...

Drumul stupid spre scoala lor,liceul Tishman, era la fel de plictisitor ca ziua care urma..toti oamenii erau aceeasi ca in fiecare dimineata doar cand li se schimbau turele la servici nu ii mai vedea.Si ca in fiecare dimineata avea ghinionul sa se intalneasca cu cele doua surori care locuiesc la un bloc distanta de el .Incerca sa nu asculte discutiile plictisitoare ale fetelor dar era prins intre ele asa ca nu mai putea sa faca nimic.tacea si se gandea la alte chestii.. Fetele incercau sa il faca atent deoarece cam toate vroiau sa ii fie prietene sau chiar iubite dar niciodata nu sa gandit sa le dea atentie…Dupa cum gandea el care mai era distractia daca avea o prietena s ail sacaie sau sa ii zica ce sa fac cum s afaca si de ce sa faca…


Scoala noua.. din nou... O fi bine? Conteaza macar? va fi in stare sa suprime emotia aia atata de aiurea de neliniste.. Intrebarile gen' daca o sa esuez?(Dar defapt ce-am de pierdut?) Daca nu ma va placea nimeni? (Or sa ma placa daca ma fac placuta si ii plac si eu) Daca vor rade de mine si ma vor eiticheta din nou? ( E inevitabil banuiesc..) Daca n-am sa reusesc sa las pe nimeni sa ma cunoasca asa cum sunt ? (De parca am reusit vreodata) ..Se contrazicea pe ea insusi.. Ea insa considera logic sa analizeze toate posibilitatile..sa se incurajeze dar sa nu-si faca sperante false.. pe drum totul parea a face parte dintr-o portiune de lume agitata totusi..si asta a nelinistito..
Oamenii probabil erau de prin zona..Fiecare avand masina parcata la scara sau in fata casei ,toti cu treaba lor.. (Oare ce o nelinistea asa de tare..?) A inghitit in sec si s-a calmat.Trebuia.. Ajunsese aproape la scoala...

Langa scoala baiatul se scuza si fugii de langa ele . Singurul lui prieten din toata scoala care ii e si coleg de banca Dominic il astepta in fata scolii. Ii stia privirea aceea revoltata ca a intarziat iar .dar stia ca ii trece..il saluta si intrara in scoala clasa lor era ultima pe culoar au mers pana in fata clasei Ryan a tras aer adanc in piept si a intrat in acel moment toate fetele au avut aceeasi replica “Buna Ryyyaan” a dat usor din cap si s-a dus spre banca sa asezandu-se si asteptand sa se linisteasca apele.

A mai taversat numai o strada..Vazuse scoala ..gasise clasa. Marele pas a trecut,a deschis si usa,observand maroniul pal si monoton care parea la fel de “vioi” ca peretele scolii… bleu pal..Nici nu se mai deranjeaza sa se scarbeasca .Inghite in sec in timp ce azvarle capul dupa usa si se uita in jur.
Nervozitatea de inceput a fost inlocuita imediat cu nervi….si cu ce nervi,nervi de-a dreptul.. Vazuse un grupulet de fete..cam de varsta ei daca nu mai mari,langa un baiat care mirosea a aere si falsitati de la 1 kilometru... Fetelor alora nu le pasa deloc.. Si se pare ca mai era si in aceeasi clasa cu ele. Se dadeau pe langa el ca albinele la miere... Si nu-l deranja..Dar nu era el de condamnat pana la urma.. Erau chiar penibile.Tipele astea nu prea pareau sa fi avut vreun pic de respect de sine.. In fine ..era parerea ei..s-a gandit sa nu fie rea..
Si totusi.. I se parea ei sau tipul a oftat cand le-a vazut? Nah..nu era treaba ei.. Oricum din tipetele lor,i-au dat de inteles ca baiatul se “intitula onorific” ‘Ryaaann’.. A preferat sa inteleaga ca-l cheama Ryan decat ‘Frumuselule’ ,’Dragutule’ si alealalte feluri in care-l numeau colegele ei noi despre care prefera sa numai stie.. Si-a trantit ghiozdanul in singura banca din fata ,singura banca libera care ea pozitionata fix in fata ..bancii tipului in cauza si a sectei sale de admiratoare,si l-a trantit atat de tare incat toate fetele s-au oprit de zici ca erau pisici din cel mai elegant soi si ea tocmai ‘trasese mata de coada’ la propriu… Si toate i-au fulgerat o privire din care se intelegea numai.. ‘De ce stai in fata lui papusel ? ..Mai draga’..
De parca toate erau casatorite cu ala si ea era amanta tuturor.. “Vai doamne”… si-a permis sa zica..
Baiatul a ridicat privirea spre fata din fata ..Nu stia cine e..Macar era linistit ca au tacut toate din gura.

”Cred ca admiratoarele o sa aiba de suferit..” zise Dominic razand spre prietenul lui care nu parea sa asculte prea mult.Era macar atent?
S-a intors si ea in timp ce scotea ditamai caietul cu sina cand a auzit.. Nici nu s-a uitat de unde venea vocea aia noua.. La tipul care parea sa stea langa Ryan.. S-a uitat fix la Ryan... I-a simtit privirea ...Daca de acuma au inceput sa se holbeze.. E clar.. grozav. Pur si simplu nemaipomenit. Simtea nevoia sa raspunda ceva totusi..O rodea ceva sa zica orice sa le inchida gura si mai mult..Voia liniste .
" Nu vor suferii mai tare ca in ziua in care si-au pierdut prima papusa barbie..Sau cand s-au apucat sa idolatrizeze printi interesanti ca tine" si-a fixat privirea mai intens la Ryan.
Si totusi..se uiat al el ca sa-i faca morala pe bune? Pentru ca Ryan se uita la ea de un minut deja.. era aiurea...Avea ochi clari baiatul asta..si parul negru aproape ca al ei.
Exact cand vroia sa ii dea replica inapoi profesorul intra in clasa.Baiatul se uita spre prietenul lui care se uita uimit la el intrebandul putin nervos “Ce?!”
Ah profesorul...In sfarsit.. Cameron credea ca numai vine.. Macar acuma n-o sa mai primeasca cine stie ce replici.. Si totusi.. reuseste sa-si faca dusmani din prima zi..Ah,scoala.. ce-o mai iubeste ea..
Era profesorul de istorie cel mai plictisitor professor din cati profesori erau in scoala. Ora trecea atat de greu.Ryan se uita la fata noua se lasa un pic in jos si ii impinse scaunul cu piciorul. Se simte din senin impinsa in fata..scaunu se misca...
"Ce Naib~ !” S-a oprit singura.. doar statea in prima banca..profesorul in fata ei isi ridica privirea ." Vrei sa ne impartasesti ceva ,studenta noua?"...
Ok bun..frustrant.. ii era rusine acum.. L-a injurat pe Ryan (nu s-a prea putut abtine..) in soapta si spera sincer ca baiatul n-a auzit..Nu mai vroia alte probleme..deja totul mergea cam prost..
Baiatul a zambit satisfacut de reactia fetei incluzand faptul ca a vazut-o si profesorul.
Fiind un success..a batut palma cu Dominic si si-a pus capul inapoi pe banca..
Profesorul s-a dus la tabla..sa predea.. ea a auzit cum batea Ryan si prietenul ala al lui-Dominic parca - bateau palma..
Deci s-au decis sa faca misto de ea,nu?Nu e prima data cand cineva incearca..si totusi.. Nu suporta ea sa le dea satisfactie.. Daca si-ar pune putin mintea la contributie in momentul ala ar gasi ea o modalitate buna sa-i faca pe-astia doi s-o lase in pace...Ca doar..era numai prima zi a ei aici.. si daca fiecare zi iese asa..ar fi prea obositor prea curand.

Profesorul preda dar el nu se obosea sa scrie ce zice ..El se uita numai la ceasul de la telefon cu mari sperante sa auda clopotelul..mai era un minut .Ideea ca are acum pe cineva care nu e cu el ci contra il supara un pic pe baiat.. Incerca sa lase subiectul dar nu se poate distrage prea tare, uitandu-se din nou la fata din banca din fata lui.

S-a sunat deja.. "Multumesc lui Dumnezeu.."ofteaza Cameron.. simtise greutatea privirii dusului de Ryan toata ora.. nu s-a concentrat ..de obicei de la a doua a treia saptamana de scoala pierdea concentrarea insa azi s-a gandit la de toate inca din prima zi..prima ora.. Era clar..nici nu stia daca sa-si faca sperante ca mai trece clasa asa.
Si baiatiul ala din spatele ei n-o ajuta..cu nimic..
"Te-am auzit".. Ah,oops.. "Ma scuzati"murmura ea…
Profesorul.. era acolo.. ‘Si tu-i multumesti lu’ Dumnezeu ca se suna.. destept Cammy,destept ..'
Clasa incepuse sa rada.
Baiatul ii spuse usor la ureche “1 -0 .Mai jucam?”Si pleca pe culoarul scolii urmat de prietenul sau Dominic.
Cand i-a soptit in ureche a tresarit putin.. zici ca si-a sarit din propria piele ..dar si-a dat seama ca era el.. Si nu prea putea decat sa se intrebe in ce naiba s-a bagat..
Dar nu-l poate lasa sa castige... Tree sa se pregateasca de o infrangere dureroasa 10-1 pe putin..Lasa ca vad ei aia doi..

#2
Asteptam pareri sau critici ...

Capitolul 2

Baiatul observa ca a enervato pe fata si ca nu poate sa ii aspunda cineva de absolut fiecare data. Cand a intrat inapoi in clasa a observat ca fata nici macar nu se mai uita la el ..Trecand pe langa ea i-a pus mana pe cap inpingand-o usor .Razand s-a pus inapoi in banca..
‘Vai..straniu..Ce-a fost asta ?Acuma se poarta frumos si colegial cu mine..sau ir isi bate joc?’ Era destul de confuza situatia.. asa ca a preferat sa arunce o privire la el cand nu era atent..ce aiurea,ea care nu suporta sa fie judecata de nimeni i-a spus lui din prima ca e superficial… Ea i-a spus lui ca e cu nasul pe sus.. Regreta putin dar oare se simtea prost pentru ca stia cum a simtit lucurile astea pe pielea ei ..sau baiatul asta incepea sa-i fie simpatic? ..Inexplicabil.. tipul era plin de el dupa cum se purta..deci chiar daca l-ar fi judecat asa de apa sambetei n-avea de ce sa-si faca griji,probabil nu e prea departe de adevar..
Insa ea obisnuia sa citeasca mult iainte ,de unde si latura ei poetica imposibila.Citise undeva ca atunci cand privesti in ochii cuiva..ii privesti sufletul cu totul..Si incercase sa faca asta cu multi oameni… Era extreme de usor sa realizezi cine poarta dupa el intentii bune si cine are intentii ascunse asa.Nu se inselase prea tare in a citii oamenii dupa ochi,dupa suflet,dupa sentimentul pe care il vedea in privirea lor. Iar uitandu-se la baiat..poate poate..i se parea numai,dar ochii lui aveau o emotie destul de asemanatoare cu ai ei?...oare..el va fi cel care sa o inteleaga?
Si cu toate astea… poate pur si simplu facea misto de ea.. Era cam satula,s-a lasat dusa de impuls si s-a ridicat cu o privire sictirita la el..
“Acuma t-i se pare ca-s jeleu sau gumilastic sau vreo vaza ceva..ma impingi sa vezi daca ma sparg?”
“Eu am incercat ...Si am vazut ca nu te-ai spart deci...asta imi deduce ca nu esti o vaza precum presupuneam eu..”
“Stii daca tu singur ai gandit asta in mai putin de 3 minute,si uite cata-mai fraza ai scos,asta imi deduce ca nu esti pe-atat de tembel pe cat presupuneam si eu.”S-a uitat la el cu un zambet mic .(banuia ca-si permite avand in vedere ca el parea sa se gandeasca nitel la un comentariu urmator cu care sa-I poata da peste nas).
“Ha..nici tu nu esti asa inchisa la minte ..esti doar prea copilaroasa.”
"Copilaroasa?" A zis tare din instinct ,de la uimire,desi nu asta intentiona...'copilaroasa'.. ca un ecou pentru ea.. Numai copilaroasa nu era... Exprimarea ei lasa de dorit..la fel si faptul ca s-a luat de el asa dar...copilaroasa? ...Inainte sa-i dea loc sa mai zica ceva si-a cam raspuns singura la inrebare ..
" Pe naiba ..esti tu prea inchis la minte".. Dar nu in sensul ala a vrut s-o spuna.. prin inchis la mitne..nu stia de ce dar s-a referit la "intelegator.." Se pare ca ceva din ea (nu avea idee ce) spera ca macar cineva (chiar daca va treei sa fie baiatul asta) sa o inteleaga si pe ea odata .
Si totusi a preferat sa se uite din nou urat la el,si sa ramana ferma pe pozitie de atac.
“Esti prea sigura pe tine ca faci bine ceea ce faci..! Desi nu faci..Din asta reiese ca esti tu copilaroasa, nu sunt eu inchis la minte..”
‘Ha... era timpul ei sa rada ..in minte macar.. de cate si de cate ori n-auzise fraza asta...Nu de la el..de la diversi.
I-a zambit.. fals si mult..."Ok,nenea perfect".
Si-asta a sunat copilaresc..era sigura ca el are s-o taxeze..Si oricum ea stia ce vrea sa zica mai bine decat atat.
“ Cuuum spuneam” Ryan repede…
Dand ochii peste cap ii facu semn sa se intoarca la banca ei.
O provocase..Numai pleca acuma "O vai ..uite-te la el.. da ochii peste cap.. Vai s-a suparat puiu..Imi faci semn?" Se uita la el cu ochii mari ca la ultimul om...
"Tu nu vorbesti serios nu?Eu cand am zis ca esti printisor tinut in puf si toti sunt servitorii tai nu vorbeam serios..Dar daca tu tii sa-mi dovedesti altceva...sa stii ca eu nu ascult de tine "
Iar i-a zambit..pentru ca copilul asta era incredibil..'De pe ce planeta vine?'


Orele au trecut repede mult mai repede decat cea de istorie.. Baiatul isi lua ghiozdanul si "neintentionat" cand a trecut pe langa fata a lovito "din greseala" cu ghilimelele de rigoare.
Ea n-a stat prea mutl pe ganduri..deja o enervase prea tare.. S-a chinuit in cea mai interesanta sucire in forta pe care a putut-o realiza..si i-a tras si ea un cot tot la fel de"din greseala" ..dupa care s-a intors rapid..ca nu cumva sa nu apuce sa-i zica si un "Pardonne Moi" .. Nu voia sa-i dea ocazii sa o faca si neeleganta si nepoliticoasa mai incolo..
Baiatul ramasese pe loc...O astepta pe fata sa isi stranga lucrurile si cand ea termina o apucase de incheietura mainii si o trase dupa el.
Imediat ce s-a simtit apucata..si tocmai de Ryan (se putea altfel?) .."Ce dra~..Ce faci? Ma iei pe sus acuma.. Doamne tu.. Lasa-ma sa plec" A incercat sa se smuceasca cat mai departe de baiat pe cat posibil .. era clar ca el nu prea vroia s-o lase sa plece asa usor.. S-a calmat putin.. si s-a uitat la el inca smucindu-se.. in timp ce el o tragea.. "Ce vrei?!"
Tu ce crezi?? zise baiatul uitandu-se cu o privire pervesa la ea..
Pana acuma nu-si permitea ei insasi sa se panicheze..dar acuma simtea gustul panicii mai bine decat inainte..mult mai bine.. se zmucea de doua ori mai tare.. S-a prins intr-un sfarsit ce voia de la ea.. si se gandea ca n-ar fi trebuit sa regrete ca s-a luat de el.."Fitiar sa-ti fie.." ... A continuat sa se zbata.. N-o lasa si n-o lasa.. refuza sa tipe ca o fetita speriata..pefera sa se uite urat la el..dar era prea socata sa nu caste ochii ..si prea speriata de screnariile pe care s-i le facea in minte ca sa nu vrea sa scape cu o disperare coplesitoare cel putin..
In spatele scolii era un loc linistit … Un loc care nu era frecventat de multa lume.
Isi puse usor ghiozdanul jos.. si pe al fetei pe care nu incetase sa o stranga de mana nici un moment..
S-a gandit sa renunte sa se mai zbata de vreo doua ori dar n-o lasa mandria..a vazut ca o duce in spatele scolii..L-a vazut ca se opreste.. S-a zbatut mai tare,dar el o tinea bine.. a incercat sa scape in aproape toate felurile.. El si-a dat si ghiozdanul jos,si nu numai pe-al lui ..ba si pe al ei.
N-ar fi recunoscut dar incepea sa se sperie putin.A incercat sa il impinga.. sa se smuceasca..nimic.S-a oprit si l-a privit fix.. hotarator in ochi.. era suparata.
Baiatul era satisfacut de agitatia brunetei..si o lipii de zidul rece din spatele ei.
„Hah...da-te batut si lasa-ma sa plec..“
A incercat ea sa zica dar dupa felul in care respira.. nu era calma deloc.
Se puteau auzi clar datile cand inspira si expira cantitatea aia mare deaer incercand sa se calmeze..
Transpirase de cat se zbatuse. si il privea fix in ochi.. si el pe ea..si privirea lui o facea sa se simta si mai tensionata si incomoda
Se aproprie de buzele ei dar evita contactul cu ea si coborii incet spre gatul fetei.
Ea a facut instantaneeu ochii mari... cu o expresie tipica de parca i s-au innecat toate corabiile... ceva gen' nu poti fi serios'.. si ' asta clar nu se poate intampla' si spera ca e intru-unu din visele ei..chiar si alea pe care le avea cu ochii deschisi..
Defapt nici numai stia daca viseaza sau e un cosmar de-a dreptul..
El inca n-avea de gand sa o lase sa plece..Cand a fost atenta o clipa..A observat ca nici nu se mai zbatea.Inghetase stana de piatra cu privirea in fata ...
O ridica pe fata si ii tinea picioarele imprejurul lui ..Usor,usor isi lipi buzele pe gatul fetei.
'Asta nu m-i se intampla mie.. Nu asta nu m-i se intampla' Incerca sa-si tot repete.. "Te detest... Serios..esti patetic."
'Asta nu m-i se intampla.. nu.. nu mie..Si de ce se mai si chinuie sa ma mai se ridice.. Si ..mai important.. de ce il las?'
"Stii ..poate fanele tale ar fi fericite cu o atentie de genul asta..eu nu.. Lasa-ma sa plec..Acum.".. Stia ea ca orice s-ar intampla nu o sa il implore..
O apuca de par si o musca de gat apoi ii indrepta capul si iar sa apropiat de ea...tinand-o in continuare de par i-a dat drumul la picioare…Si ii dadu drumul zambind.
Cameron nu prea mai avea multe cuvinte in vocabular care sa fie ori ceva fara interjectii.. (de la soc toate frazele i-ar fi iesit ceva gen : Ah.. aa? ...hah!' ) sau ceva care sa nu contina injuraturi prea dure si greu de sportat al adresa lui Ryan (desi ea nu stia chiar ce altceva sa mai zica..si credea ca el ar merita in momentul de fata)... Si i-a luat cam tot calmul de pe lume sa mai zica o singura data un..
"Da-te naibii jos de pe mine!"
“Te-am speriat?..Ce sa iti fac daca te pui cu mine..Am fost pur si simplu ok pana m-ai enervat putin..”
'Sa o sperie?..Putin?'.. A speriat-o putin ce-i drept..dar categoric nu cat credea el.. Iar se umfla in pene.. Cel putin ea crezuse ca mai mult a fost enervata de atitudinea lui decat speriata.. mai mult a fost nervoasa.. Nervoasa si agitata.. si n-o sa-l lase sa mai zica nimic..n-o sa-l lase sa castige..
S-a zmucit odata ..si a sperat ca nu o sa mai o poata prinde..S-a uitat la el.. a oftat adanc,punea pariu ca el nu la asta se astepta,si acum numai o poate face imatura..si a intins mana sa-si ia ghiozdanul.
Baiatul se uita la ea in momentul cand se apleca o prinsese de mijloc si o pusese intro pozitie nu prea buna..Ina una din situatiile pe care noaptea in rugaciuni ea le mentiona sperand san u aiba parte de ele in viata ei..
“Uite ce bine ti-ar sta asa.Cu mine cred ca e perfect..” Si asta a cam pus capacul..
Era tensionata,de-odata... Ryan chiar a intrecut masura.. Ce naiba intelegere sa gaseasca ea in baiatul asta naiba stie...A lasat de mult ideea asta.. Se gandea ce sa-i faca..se gandea la vreo 10-15 moduri de tortura groaznica si moarte in chinuri pentru el cam pe-acum.. Si el o strangea mai tare.. 'Uite ce bine..ti-ar sta asa?' Replica de genu’ asta sperase sa n-auda in viata ei in pozitia aia..
A oftat iara.. ca doar nu era sa se simta ea copil..renuntase la idee.. Treea sa se calmeze serios... Si-a adunat ceva motivatie si iar a inceput sa se agite sa scape de el..
Pacat ca o tinea asa tare..
Baiatul se juca pur si simplu cu ea ...Ii placea sa faca asta… Dar ii dadu drumul.
“Hai fugi si spune-ma pentru ce ti-am facut.“
Baiatul isi lua ghiozdanul si o lasa in urma..
'Sa-l spun..?'
" Sa te spun..huh,Ryan?"
Isi sopteste mai mult ei insasi.. O lasase..oficial tipu asta era o enigma.. Facea misto de ea..macar asta a realizat.. Si-asa nu l-ar fi spus.. si nici ca avea cui.. Dar nu l-ar fi spus..Nu era genul ala..Oficial nu-l mai intelegea pe baiatul asta deloc..
Si iar ofteaza,Singura pe strada in spatele scolii..Isi aduna lucrurile si pleaca si ea spre casa..


S-a trantit si usa,incuietoarea a fost sigilata la maxim de data asta.. Incepea deja sa fie paranoica..Avea deja o frica irationala..fugise in drum spre casa ..nici ea n-are idee de ce…A verificat geamurile de 3 ori si s-a chinuirt sa reziste ideii de a inchide toate sile in urma ei..
S-a asezat jos.sau mai degraba a cazut..i-au cazut si cartile din brate..si mai era si in fata oglinzii. Ar fi trebuit sa fie fericita ca nu s-a intamplat si altceva..dar nu putea sa nu se gandeasca ca a fost o prima zi oribila..inceputa total cu stangul.
Daca si-a facut dusmani de genul asta de-acuma nu stie ce avea sa se faca mai departe.. O durea capul.. si picioarele de la cat a fugit pana acasa . A simtit ceva cald pe obraz.. ' Acuma mai si plang? Hai nene... cat de.. stupid'.... Dar imediat lacrimilea au tasnit suvoaie..avea o zi proasta.. (asta si-a spus)
"Eh si uite ca tot plang"...
A auzit un mieunat.. de pe hol,i-a rupt siru gandurilor cu totul.. Uitase complet de pisica.. S-a ridicat ..ca doar trebuia. si a decis sa inghita gandul ca i-ar fi rau sau ca e trista sau ceva..e pierdere de timp..
Pisica ei.. Yuki, se tot dadea pe langa picioarele ei..de parca astepta sa ploua cu mancare din mana lui cameron.. Si nu prea mai putea s-o ignore.. A luato in brate,pentru ca in momentul ala a decis ca are nevoie de niste afectiune..
"Ah ..umm..Yuki.. Tu ce-mi zici sa fac?" ‘Superb,cer sfaturi saracei pisici..’I-a turnat niste mancare in castron, spre marea fericire a felinei care torcea de numai putea..
Se tot gandea la Ce a facut Ryan... Dar pana la urma urmei..N-avea timp de asa ceva.. Mai bine.. poate ca era mai bine,sa i-o plateacsa cu caeeasi moneda ..Poate si doar poate gasea o cale sa i-o intoarca cumva.. ..
Atunci si-a amintit fix ce i-a spus el.. “E 1-0”.. si Jocul abea a inceput..
Acum el poate o considera 2 -0..
Si ea va trebuii sa recupereze rapid..ca doar.. nici el nu accepta sa piarda nici ea..
"Nu-i asa ,Yuki?"
Pisica a inchis ochii verzi torcand de placere in bratele fetei.. ii priise mancarea.


A doua zi la scoala baiatul venise obosit ca de fiecare data .Se tranti in banca si se uita la fata din banca din fata lui…Aceasta era foarte linistita si la intrarea lui in clasa.
Soneria anunta inceputl orelor .
Profesoara de franceza de data asta isi facu aparitia la ora…Ryan plictisinduse arunca cu niste hartiute in Cameron..
Azi era razboi.. Cameron a deschis instantaneu caietul cu sina cu toate foile.. si s-a inarmat cu hartiute.. A inceput sa arunce..si din protestele pe care le auzea a inteles ca il nimerea.. 'Si eu mai stau si in fata lui..eu nu vad in spate...tontul..'.

Pe undeva pe la mijlocul orei..dupa ce in parul lu Cameron ‘faceau pluta’ un morman de hartiute din caietele lui Ryan si din unele foi (eventual imprumutate tot de Ryan de la Dominic…).. I-a scapat micul amanunt ca ajunsese sa vorbeasca tare..Defapt le-a scapat la amandoi..Si la ce colegi buni erau ei.. faptul ca vorbeau are nu se putea traduce decat prin 'se insultau al naibii de urat si mult'... si cu o pasiune inegalabila..
“Conferido si Niller in picioare!!”
Cameron s-a trezit brusc si a lasat un sunet de spaima intorcandu-se inapoi cu fata catre profesoara si ridicandu-se in genunchii care inca ii tremurau..'Ah..oopps..Ai dat-o-n bara iar Cammy'..Chiar trebuia san u-si mai repete asta asa mult,facea rau la stima de sine..
“Firar ..prost sunt..” Se pare ca el o mai zicea si cu voce tare..’Ce constatare..!’
“Aveti ceva de impartit?Vorbiti nu am toata ora pt voi!“
„Pai e vina ei!“ o acuza rapid ..
„ Vina mea?! Auzi?“..incearca si ea sa isi ia fara success apararea.(Dar nu merge de obicei sa-ti fi propriul avocat..stia si ea).
„Pai da ..cine te pune sa te joci in timpul orei?“.. Atat de calm..o calca pe nervi.
„Eu? Ma scuzi..Tu ai inceput..!“
“Incetati!Incetati, acum dupa ore stati amandoi o ora in clasa care va fi incuiata!Detentie..” ‘Cat de scurt si la obiect..’Asta ar f zis amandoi..Daca nu erau asa de inspaimantati sau infuriati de idee atat cat sa nu se gandeacsa la altceva..
Si Cammeron Niller si Ryan Conferido au tipat simultan instinctiv :
” Detentie?!”
“Intrun cuvant asezati-va.Hai odata!”

Baiatul fiind foarte suparat de idee se tranteste in banca ..Sa mai piarda el inca o ora la scoala,si mai tree sa o piarda si cu bruneta asta copilaroasa..
Cammeron ramane in picioare... si se lasa foate incet jos.. Nu de alta dar o dureau si genunchii 'Detentie..cu..Ryan?....Firar ! De ce?"..Dar nu ca avea prea mult timp sa se gandeasca la asta;

#3
Speram ca nu este chiar asa rau... :s: ...Mai incercam odata cu un capitol nou :eto:

Capitolul 3

Soneria suna anunta de data asta sfarsitul orelor..Cel putin pentru unii
Inchisi in clasa Ryan cu Cameron pentru o ora…o ora rar parea asa lunga.
Ryan statea la locul lui linistit cu telefonul in mana,probabil se uita prin agenda telefonica sau juca inca una din chestiile pe care ea le-ar numii “ incercare jalnica a omenirii de-a realiza ceva distractiv”..Cu toate astea el parea al naibii de captivat..si nu ca asta ar fi un lucru prost pentru ea..
Cammeron nu putea fi atat de calma..se hotarase sa isi ia revansa..avea ocazia..erau singuri..Putea sa-si bata si ea joc de el ..sa-i arate cum se simte.. S-a prefacut ca merge sa priveacsa pe geam.. pe geamul din spatele lui Ryan..In timp ce mergea catre geam a lasat una din maini pe spatarul de la scaunul lui Ryan si cu cealalta mana de partea cealalta se pregatea sa-l apuce da gat.... pe Ryan..care inca nu banuia nimic.
A numarat pana la 3..si cu o miscare rapida pe cat posibil l-a apucat pe baiat de gat..si l-a intors cu totul cu fata spre ea..A avut grija sa-l tina de gat astfel incat el sa fie cat mai departe de ea..sa nu cumva sa riste ca el sa o apuce de maini din nou..
S-a cataract pe el,in timp ce nu-l lasa sa se miste (nu ca se prea zbatea el) .. ca sa il poata privi in ochi..Sa-i arunce o privire serioasa..
Era cam nervoasa dar era si nervoasa pe el...Nu putea sa-l ierte asa usor ca facea misto de ea in asa hal…Saracul avea o figura nepretuita... Ii cazuse pana si telefonul din mana..
Ea nu si-a dezlipit privirea de a lui.. de cat ca sa-i arate ce intentii avea...pentru ca la figura lui de-a dreptul nedumerita (pe care ea n-ar admite ca o considera draguta nici daca ingheata iadul)i-a dat de inteles ca el chiar n-avea habar ca ea vroia sa se razbune..Si asta nu-i prea convenea.. asa ca i-a adus frumos aminte..cu primele idei care i-au zburat prin minte.
S-a lasat putin in jos..parul ei negru ii cam statea in drum si a cazut peste gatul lui Ryan la pozitia in care erau…
Incercand sa-i administreze o doza din propriul medicament a luat mana cu care-l tinea de gat si l-a eliberat..considerand ca e destul de socat si nedumerit sa nu e zbata si sa nu o dea la o parte daca e ceva..si l-a muscat de gat.. in acelasi fel in care el o muscase pe ea..
Ca sa-i reimprospateze memoria i-a trecut si mana prin par..si l-a tras putin...Dupa care a decis ca vrea sa il ameninte.. sa-l sperie macar putin..
L-a muscat de ureche..incet dupa care si-a lins drumul de la baza urechii lui la baza gatului si inapoi..se simtea destul de satisfacuta dupa ce l-a mai privit odata bine in ochi.
S-a lasat jos.. si l-a asteptat sa zica ceva..Vroia sa-I vada reactia..sa vada rezultatul incercarii sale de a se razbuna.
Baiatul o mangaie pe spate pana pe mijloc tragnd-o mai bine spre el, indemnand-o sa continue…
La asta nu se astepta.. (Sau se astepta?) Acum Cammeron chiar era nedumerita..dar a luat-o ca si cum el si-ar bate joc de ea din nou..si nu suporta.. i-a aruncat o privire serioasa.. si l-a muscat din nou de gat ..de data asta mai tare.. 'Tipul asta chiar ma scoate din sarite.. rau rau de tot.'
Fata s-a hotarat ca vrea sa testeze apele..sa vada cat de mult ii poate apasa butoanele lui Ryan.. Si-a dus o mana pe sub tricoul lui.. a mentinut contactul vizual tot timpul... i-a ridicat incet tricoul ..foarte incet.. vroia sa vada daca o opreste..era confuz si enervant ca el parea nederanjat si perfect calm cu totul.. Ea ardea de nervozitate... I-a azvarlit tricoul jos..de-odata.. se astepta ca el sa se planga..
Sa faca ceva..dar nimic.. asta o intarata mai rau.. Simtea ca ea e singura care simte 'razbunarea asta'. A izbito ideea.. 'Asta e macar o razbunare?'
Oricum nu se mai putea intoarce acum... Ryan..sub ea.. ea respirand greu..scena era mult mai izbitoare decat se asteptase ea. Nu avea ce face decat sa mearga mai departe...
I-a pus mana pe fermoarul de la pantaloni si s-a uitat in ochii lui..se astepta sa vada ce zice...
Baiatul zambi discret si usor, usor ii bagase si el mana sub tricoul pe care il avea fata reusind sa scape de el lasand-o sa continue.
Ea nu mergea mai departe.. Tipul era total pe langa daca credea ca are sa continuie.. oricum..
Ar fi vrut sa-l scoata macar un pic din sarite.. L-a apucat de mana..si s-a uitat urat (poate n-a castigat lupta..poate e 3-0 dar razboiul inca se duce..)
Sau poate lupta asta nu era pe-atat de pierduta.. I-a pus mainile de-asupra capului..si s-a lasat iar si l-a muscat,...vroia sa incerce sa-i lase un semn... l-a strans de maini..cum o stransese si el pe ea.. si inainte sa-si ia lucrurile si sa plece.. de parca nu s-a intamplat nimic (Ca doar ora de detentie era gata cu 2 minute inainte sa fie gata lupta lor).. A preferat sa-i sopteasca in ureche un vag " 2 la 3...."
Dar.. nu constientiza ca baiatul se incalzise dea binelea..Vroia ca ea sa mai stea ,macar sa continue ce a inceput ...
Se uita la fata in timp ce isi lua tricoul pe el..
Fata se uita imbufnata la el (Nu-i iesise chiar nimic ) si chiar nu era in cea mai buna dispozitie... Dar mai bine nu s-ar fi uitat la el.. A observat ca si el respira greu..si era clar ca era incins..il afectase..poate pana la urma nu a pierdut deloc... si-a luat ghiozdanul in spate si-a plecat 'Lasa-l asa.. se descurca el..'.
Baiatul iesii si el din clasa cu un zambet plin de satisfacie si placere ...zambet pe care daca l-ar fi vazut eleva Cammeron Niller ,ar fi vrut sa i-l stearga de pe fata prin orice metoda uman si moral existenta.. pana si profesoara de franceza sa uitat la el indignata..din cauza zambetului asta al sau enigmatic..I-a zis destul de sincer si cu o oarecare ingrijorare.. ca nu stiuse vreodata ca mai nou elevilor ca ei le face placere sa stea ore in plus la scoala..Dar nu a prea auzit-o Ryan,ca doar nu facea mare efort sa asculte.

#4
Hei D:
Cei drept am intrat aici din gresala, dar daca tot am intrat am zis sa si citesc ^^

Am cateva mici obiectii, dar se pot repara:
1. Folosesti prea multe puncte de suspensie;
2. Ai niste prpbleme ci "i" [ ex: privii -- privi; incercarii -- incercari si mai erau ];
3. Ar arata mult mai bine daca ai scrie cifrele cu litere.
Ai si cateva greselute:
satisfacie -- satisvactie
cal -- aici cred ca vroiai sa spui calm :))
"Soneria suna anunta de data asta sfarsitul orelor" -- nu suna deloc bine si nici nu se prea intelege >.>
"Inchisi in clasa Ryan cu Cameron pentru o ora" -- ar fi mers mai bine Ryan si Cameron
si mai erau cateva, dar nu le mai gasesc :-j ; si cum spuneam se pot repara

Acum in legatura cu capitolul, mie imi place foarte mult chiar daca nu e 100% original
Ma gandeam eu ca (,) Cameron va incerca sa se razbune, dar nu ma asteptam sa reactioneze asa :-o
Urmatorul capitol banuiesc ca va fi din "perspectiva" lui Ryan [ adica nu chiar din perspectiva lui ca povestesti la pers. a III-a , dar axat pe el sau asa ceva, ai avut si in primele doua capitole cave in genu ]
Si daca tot am adus vorba de urmatorul capitol.... cand il pui :->

Multa inspiratie :bye:

[edit] iti ador avatarul :X
[Imagine: teru.png]


#5
Multumim...:)..suntem la dublu:)..oricum sper ca acesta sa fie mai bun:(

Ryan mergea pe strada cu gandul total in alta parte..Ajuns in fata apartamentului sau deschide cu greu si intra in casa(aproape trantind usa)…
Intra in camera lui intunecosa ,se trantii in pat si se gandea la urmatorul punct pe care vroia sa il castige in fata brunetei…Nu se putea multumii cu acest mic “2-1” al ei..Era sigur ca la un moment dat fata va ceda ..
”Daca stau sa ma gandesc are un corp frumusel..din cate am vazut..”..’Acum vorbesc singur…’De ce se mai gandea si la asta?..Nu prea conteaza.. ce conteaza e ca avea deja in gand o gramada de jocuri ‘interesante si neobisnuite’ cu nou venita .
“Ryan!”..Striga o voce din alta camera..
“Da, mama ..ce e?”
“Poti sa vi sa ma ajuti cu ceva..?”
Baiatul se ridica cu greu si merse la mama lui…
“‘Dar ce-i…?”N-a prea apucat sa continuie intrebarea..
Baiatul privii uimit catre un catelus mic care dadea din coada in fata lui…
“Iti place?” intreba mama lui…cu doza aia de grija din vocea ei,pe care o purta cu ea mereu..
“Da ..Cred ca o sa fie distractiv. Zise baiatul zambind catre mama lui .
Catelul care deja se pozitionase in fata lui il privii cu ochii mari si negrii si merse langa el..Scoase un sunet pe care Ryan a stat vreo 2-3 secunde sa-l identifice..dar si-a dat seama ca noul suflet se simte bine..Cainele latrase …
A inceput sa inspecteze totul.. toate locurile de prin casa,s-a bagat pe sub noptiera..pe langa baie…s-ar fi bagat si in sulfetul lui Ryan daca avea loc..Oricum,pe Ryan nu-l deranja,cainele era chiar dragut foc daca e s-o luam asa.
Baiatul il lua in brate..Mama lui nu s-a abtinut sa remarce asemanarile intre negrul ochilor lui si ochii catelului.. si parul negru excluzand suvitele blonde ale baiatului...
Acesta s-a uitat destul de scurt la mama lui si a plecat inapoi in camera sa ..de data asta insotit de micul prieten…
"Esti destul de simpatic,stii?"gandii Ryan cu voce tare,referindu-se la catelus…
S-a trantit din nou pe pat..cu catelusul in brate,ducand o mana prin blanita acestuia.
"Buun si acum revenind la nou venita..” …’Avea un corp frumusel..cel putin asa am vazut ieri cand i-am dat tricoul jos’ .”Interesant..” gandeste el iar cu voce tare.. iar catelusul din bratele sale isi ridica urechile de parca l-ar asculta..
“Ok..mai bine ma duc sa fac un dus.”
In timpul dusului,in singurul moment in care cineva se putea relaxa in adevaratul sens al cuvantului s-a gasit telefonul lui Ryan sa sune din camera..
Baiatul iesii din cabina dusului ,isi luase un prosop imprejurul taliei, cauta telefonul aruncat printre lucrurile din camera ..L-a gasit.. Intr-un final a raspuns ...era Dominic.
“Ce faci?? “
“Ce sa fac ?Bine…Dar ,frate, m-am plictisit in casa.. Hai sa iesim la o cafenea undeva ..hai oriunde.."
Ryan a stat putin pe ganduri la propunere.. dar n-avea nimic mai bun de facut asa ca .. a acceptat inchizand telefonul.
Pe a vreo doua statii distanta...intr-un bloc inalt de vreo noua etaje statea si Cameron in apartamentul ei,in bucatarie cu o prajitura etajata in fata.. fiindu-i si aiurea sa o manance.. parca nu avea gust.. simtea nevoie sa manance afara..
Dar avea unde? ..S-a ridicat si a tras iar stolurile albastre inchis de la geamul ei.. 'Uituca mai sunt si eu...' Era o cafenea chiar in fata ei.. si nu intrase inca acolo.
Nici nu prea explorase orasul..daca la scoala nu mergea bine ..nu insemna ca tot orasul va fi asa de rau de vazut,nu?
Si-a luat haina pe ea.. s-ar putea sa i se faca frig.. haina ei favorita..si a coborat scarile cu viteza.


Baietii erau deja acolo Cameron nu isi imagineaza inca cine mai frecventa cafeneaua aceea…avea sa afle curand.
Ryan si Dominic si-au comandat amandoi cate o Coca-Cola si au inceput sa vorbeasca despre chestii fara sens in general.. dar era important ca vorbeau.
Iar ea abea intrase in cafenea ..se uita prin jur..incerca sa tina minte fiecare detaliu de aici.. a terminat de retinut atmosfera..sentimentul si mirosurile... a inceput sa se uite dupa oameni..
S-a uitat si in jur...scurt..nu prea mult.. la cateva fete ale oamenilor care treceau pe langa ea .. care si asa erau necunoscute si s-a asezat jos... pe un scaun cu spatar inalt.. in spatele unui baiat caruia nu i-a retinut fata care statea cu un alttul de vorba..
‘De ce aveau vocile atat de cunoscute?’
“ Haaai ,Ryan! Stii ca e marfa masina aia nu mai fi asa...“
Cameron instinciv si-a ridicat privirea si a directonat-o direct pe sursa din care se auzea vocea si..numele ala..
Nici n-a reusit sa afisezde catusi de putin soc ca-l vede pe Dominic.. ce a vazut prima data a fost ca statuse fix in spatele lui Ryan (Ironia asta)...
Ryan se daduse un pic cu scaunul prea in spate si din greseala se lovise de persoana din spate ...acesta se intoarse imediat sa-si ceara scuze dar ramasese blocat..
S-ar uitat unul la altul... Dominic si el cu gura cascata..Cameron si-a revenit putin...si si-a adus aminte ce se intamplase din cauza lui Ryan zilele astea...
" Tu... tu nici la o cafea nu ma lasi in pace nu?!“
“Eu?!“ zise baiatul uitandu-se la ea cu ochii mari...
“Ce am facut si de data asta???”
'Asta face pe prostul?' ..."..Ce-ai facut?,...stii ceva.. nu conteaza.... "
Se mai calmase...venise ospatarita sa-i ai comanda... si-a comandat un shake..rece.. simtea nevoia sa isi racoreasca mintea cu ceva..
Dominic observa ca prietenul sau deja avea acel zambet ciudat pe fata stia ca mintea lui a nascocit ceva .Ca sa nu fie implicat sau ceva se ridica de la masa .

#6
Salut!
Am citit ieri capitolul, a picat netu exact cand sa postez si nu am mai avut chef sa scriu din nou, dar las acuma

1. Inca nu ai scapat de "ii" :-w
- privii |
- multimii | -> se scriu cu un singur "i"
- trantii |

2. In loc de cifre scrie in litere:
- la vreo 2 statii -- la vreo doua statii
- bloc inalt de vreo 9 etaje -- bloc inalt de vreo noua etaje

3. Folosesti de multe ori puncte de suspensie in loc de virgula sau alte semne de punctuatie, si nu arata bine:
- Era sigur ca la un moment dat fata va ceda ... -- Era sigur ca la un moment dat fata va ceda.
- Oricum,pe Ryan nu-l deranja..cainele era chiar dragut foc daca e s-o luam asa.... -- Oricum, pe Ryan nu-l deranja, cainele era chiar dragut foc daca e s-o luam asa.

4. Dezacorduri intre timpurile verbale:
- deschide prezent cu greu si intra trecut

5. Ai si cateva greseli de gramatica:
- aceea -- acea
- si-a -- s-a

Bun .... deci cam asta a fost, sper ca nu va-ti suparat
Astept next-ul , succes!
:bv:
[Imagine: teru.png]


#7
(Ook..M44 here.. said editor of this... eu eram responsabila cu editatul si spelling mistakes,punctuatia si tot restu..asa ca.. Firstly. Multumim mult de feedback si de corectari.Chiar mersy de corecturi. Cuz they're my fault *ridica pancarda pe care scrie mare "Blame Me" * x3 Okay? ..Secondly..am incercat sa ma corectez a bit with this.. Le-am luat de la capat. Thirdly.For Chrisu,when she reads..scuze ca am postat fara sa te intreb dar this time nu m-am putut abtine . And lastly,but not forgotten: Enjoy !)
_______________________________________________________
Il saluta pe Ryan si pe Cameron … (El nu avea nimic cu ea) si iesii din cafenea.
Cameron incerca ..(sau mai bine zis se chinuia din rasputeri sa-l ignore pe Ryan pe cat posibil..si intreaga lui prezenta.. L-a saluat pe Dominic dar a avut grija sa nu cumva sa se uite macar la Ryan, intorcandu-se la shake-ul ei rece.
Baiatul isi intoarse scaunul spre ea dar ea nu a observat.Si nu a observat nici cand el o apuca usor de umeri si se trase mai inspre ea….
Acum a simtit.. Ryan iar facea miscari enervante pe pielea ei..
“Pff.. N-ai ce face.."' in secret spera s-o lase in pace..nu stia daca are ce sa-i faca..

Ryan ii dadu parul de pe gat si insepuse sa se plimbe cu buzele pe gatul respectivei.
Iar ea tresarii.. erau intr-o cafenea.. erau intr-o zona mai retrasa (‘De ce-a trebuit ea sa e duca tomai in marginea cafenelei?’)
Aveau si o perdea..si la celelate doua mese de langa nu era nimeni...Dominic mai si plecase.
"Ce-ai de gand..?" il intreaba.. 'Spera sa n-auda ce creada ca va auzi…
Baiatul ii soptii usor… "Continui ce am inceput."
Si incepuse sa ii bage mana pe sub tricou..insa spatarul scaunului il bloca sa faca unele miscari..
'Ce ma fac acum?... gandeste Cammy!.. gandeste naibii'..'Sa-l lase?.. Nu .nici gand ..ar fi trebuit sa se plezneasca pe ea insasi pentru ideea asta "geniala" .. Dar ce sa-i faca?.. Totusi ..era feiricita ca din caza scaunului era o distanta rezonabila intre el si ea ca sa nu o poata apuca sau ceva (daca nu cumva era unul din cei patru fanastici sau facut din guma si putea sa se intinda atat). N-avea decat sa-si continue shake-ul si sa plece. Atata..

'Hai ca poti Cammy..' Si n-a zis nimic.. Trebuia sa indure asta.
Insa gandurile fetei fusesera naruite de ideea ca baiatul s-a ridicat si a intins-o pe canapeaua de langa masa ,absolut singurul lucru pe care il omisese…
Ingheta-se pe canapea.. se uita fix la el si-l astepta sa o lase sa plece.Stia ca nu se va intampla.Mai multe sanse erau sa se intample char opusul.. Nu-i da ea satisfactia sa il lase sa faca ce vrea din ea. Vroia sa-i arate ca nu ii e frica.. si era si curioasa ce are el in minte mai exact.
Dar el..nu facea deocamdata nimic doar statea si se uita in ochii ei,cu o expresie ganditoare.
Fata si-a intors privirea.. se cam saturase sa-l priveasca in ochi..sentimentul era aiurea rau de tot si nu vroia sa-l vada acum.
Iar el,probabil luand asta ca pe un semn ca o poate sacaii mai departe,o saruta pe gat, apoi coboara capul spre abdomenulei..
Inca nu-l privea.. Deja defapt..isi indreptare privirea catre tavanul cafenelei.. admira luminile si contrastele.. Nu-l mai baga in seama..desi era greu sa ignore senzatia..
Ii si daduse tricoul jos..
S-a dat aproape batuta... ii vedea privirea..se uita la ea.. ‘De ce facea toate astea..?’ Si a ales sa se uite si ea in ochii lui…Nu stie de ce.
Baiatul ii observase privirea,se ridica si se aseza peste ea mai bine pentru a se uita fix in perechea de ochii fetei …


Avea ochii atat de nergii..observa ea (abea acum) si-l cunostea deja de ceva timp bun..Ar fi vrut sa se inteleaga cu el.. Privirea pe care o purta ea parea sa fi tipat la el intrebarea "De ce?" .. Poate ca se puteau impaca...
Ar incerca sa-l atinga... fara sa-si dea seama incepuse sa isi duca mainile in jurul gatului lui.. il privise in ochi tot timpul..
Calritatea ochilor lui insa a disparut atunci cand baiatul i-a inchis,aplecandu-se in fata pana cand buzele lor s-au atins..s-au unit..si putea sa auda bataile inimii lui Cammeron..O saruta.Cand s-a intamplat asta? .Prima data de cand aveau jocurile acestea..
Ar fi facut ochii mari de la soc..dar Cammeron ii tinea deja inchisi. ‘De ce-a facut Ryan asta?.Ce mai conteaza...?’
Si-a pus mainile de jurul gatului sau si a indraznit sa-l stranga in brate putin mai cu forta... ar fi vrut sa se piarda asa.. simtea ca in sfarsit se inteleg (in sfarsit se apropie..) conexiunea era evidenta..si neasteptat de buna.

Totusi ea constientizeaza subit, ca asta era Ryan.. Si ca nu-i putea da de inteles ca i se cuvine totul, mai ales dupa toate cele intamplate. Mai bine oprea asta acum ..cat avea cum.
L-a impins usor, lasandu-si bratele de la gatul lui destul de rapid.. Nu l-a privit in ochi.Se simtea prost si nu stia de ce..Dar nu-l putea privi in ochi. Si a decis ca poate era suparata pe tot.. Ryan va trebuii sa astepte. Iar ea trebuia sa plece..cat mai departe acu,trebuia sa-i dea de inteles ca sentimentele ei nu-s ceva cu care sa se joace.S-a ridicat.. Nu i-a zis niciun cuvant.

Tacerea curgea ca nisipul cel mai fin dintr-o clepsidra . Pana cand si el a realizat ca fata deja numai era langa el.. si nici in cafenea.
Baiatul se uita vag spre iesire...simtea ca vroia sa mearga dupa ea dar ceva il tinea .
‘Ce sa intamplat acum? A inceput sa tina la ea ,sau ce?’ si-a pus mainile sub cap .Privea tavanul,iar ochii lui negrii urmareau fiecare umbra din acea cafenea.
Ea a fugit..cat au tinut-o picoarele..din nou, chiar daca o dureau inca genunchii de data trecuta. Vroia sa ajunga odata acasa, unde poate va reusii sa uite tot.
El platii consumatia si tot.Cateva chelnerite se uitau la el de parca ar fi vrut ele sa ii ia locul lui Cammeron ..iar acesta le zambii pur si simplu ,lucru ce le facuse sa roseasca.Iesii si isi luase usor drumul spre casa.

#8
Amandoi au adormit greu.. ba chiar Cammeron s-a trezit cu fata la cearseaf rau de tot si a trebuit sa se tarasca efectiv ..sa se convinga sa mearga la scoala sa dea ochii cu Ryan.
A ajuns si la scoala..si arata ca o dezordonata.Cand credea ca nu se poate mai bine a dat si de minunata populatie de fane ale lui Ryan.. minunatele fane ale lui Ryan.
"Ia uita-te la ea! Zici ca ti-ai pus pisica sa se tavaleasca in parul tau..sau ai dormit in tufisuri?" una din colegele sale.. fana numarul unu a lui Ryan, Sabrina. Si-a infipt imediat "ghearele" in parul incalcit al lui Camm' (nu avusese energia sa se pieptene de dimineata) si a inceput sa o traga tare…
“Inceteaza!”Se auzi o voce din spatele lor .Vocea era apasata cu un ton de nervozitate..
Cameron a deschis ochii. ‘Ala este Ryan ?’ Nu se astepta. De ce-o ajuta Ryan...?
"De ce ma rog?Ryaaan..~ Nu ne iubesti mai mult pe noi? De cand a venit fata asta stupida numai ne iubesti asa de mult ...Off, Ryan al meeu..!" incerca Sabrina sa se dea pe langa Ryan impreuna cu alte doua prietene ale ei..
Baiatul a tercut pe langa fetele disperate, nebagand criticile si plangerile in seama .S-a dus direct si a ridicat-o pe Cammeron .Dupa ,totusi..a plecat fara niciun cuvant.
Camm si-a luat ghiozdanul pentru ca se sunase.. 'Ryan.. a ajutat-o?' ‘De ce?’


“Copii astazi v-il prezint pe Mike ..noul vostru coleg.”
“O vai..inca unul.. “ Entuziasmul clasei…
Dar nu ca nu erau interesati.. Baiatul asta era destul de inalt,brunet,cu ochii intr-o nuanta intunecata de aqua si o privire semi-amuzata pe care n-o prea ratai. Parea sa duca ceva in spate,avea si un zambet foarte imbietor .. asortat cu tricoul lui pe care scria mare “Mikky” si medalionul cu initiala..Intorcea si el cateva priviri.
“Poftim! Poti sta cu Niller in banca..“
“Super.. asta mai imi trebuia acuma.”zise Ryan fixandu-l cu ochii pe noul baiat.
Mike zambii larg lui Cammeron, care parea ingandurata..Si-a trantit ghiozdanul cam la fel de tare pe cat si-l trantea si ea ..ignorand faptul ca ora incepuse de ceva timp.
Si-a lasat chitara din spate(deci asta ducea) -parea a avea hobbyuri artistice tipul'..- Si s-a intor, intinzand mana spre fata aparent mahnita..
"Buna ..eu sunt Mike." Si n-a putut sa rateze privirile baiatului din banca din spate.. 'El cine-o mai fii..? ' Vazand ca Cammeron nu-i strange mana si nu-i raspunde.. si ignorand total tot restul lumii se intoarce cu fata la Ryan ...apoi la colega de banca.
" Asta-i iubitul tau ?" si zambeste din nou larg.
Ryan deja se enerva parca vroia sa ii intoarca gura la spate.
"Vaai ce zambet "zise Ryan sarcastic intorcandu-si capul..
Camm' se inrosise,dar nu o arata .. In schimb s-a intor. Era deranjata de colegul asta nou.
" Suntem in ora..nu incepeti ora certandu-va.. tontilor." a fost singurul lucru pe care l-a spus incercand sa fie calma si uitandu-se la profesoara care a dat din cap in semn de multumire la buna initiativa a fetei..si a ignorat insultele pe care le-a adus colegilor.
Mike s-a uitat la Ryan intr-un mod foarte...competitiv.Spera ca Ryan nu-i va sta in drum..dar a preferat sa se prefaca ca face pace.
" Bine binee.. vina mea.." Si s-a asezat langa Cammeron cu acelasi zambet pe moaca aia a lui'.
Peste mai putin de un minut s-a auzit si soapta lui Mike catre Cammeron:
" Daca tot sunt nou pe-aici..poti sa-mi arati imprejurimile dupa ore?Am auzit ca si tu esti noua..poate mergem pe undeva...sa cunoastem zona impreuna?"
Ryan din spate ramasese nemiscat. A dat cu pumnul in banca.. ceea ce l-a facut pe Dominic sa tresara.
Cammeron nu stia cum a ajuns in situatia asta. Ar fi vrut sa mearga acasa... A vazut reactia lui Ryan .
Se simtea prost? De ce..? Nu stia dar i-a raspuns politicos lui Mike.
" Nu pot..scuze..am alte planuri.. poti ruga orice coleg sau colega sa mearga sa-ti arate imprejurarile..si asa sunt noua.Sunt aici de numai o saptamana.. si nu simt nevoia sa ma pierd."
Spera ca asta il va calma pe Ryan putin.
Dupa ora tensionata pe care au avut-o pauza a venit perfect. Ryan se ridica nervos. Nici nu cred ca ar fi vrut cineva sa ii stea in cale..
Mike nu era prea fericit cu raspunsul lui Cammeron..dar sigur era fericit cu reactia "iubitelului" ei.Tipul avea o multime de fete pe langa.. ‘Ce vroia de la Cammeron..?’ Ea era frumoasa,talentata,artistica..si total nepotrivita cu el. Iar Ryan Conferido asta', era competitia (de care planuia sa scape cat mai curand posibil)..
Cameron nu putea sa se duca dupa Ryan..n-ar fi avut ce sa-i spuna.Sa-i multumeasca pentru pauza? Poate asta da,dar dupa aceea conversatia ar deveni subit, inexistenta si a naibii de incomoda.Noul coleg a fost cireasa de pe tortul tragediei. O sacaia atitudinea lui degajata. Zici ca facea totul special..
Era cam prea ingrijorata pentru Ryan si nu-i statea in fire.. s-a dus pe hol.Nu ca sa-l vada pe Ryan (Desigur ca nu!,ci numai pentru ea (Da, sigur..).
Cand a vazut-o, baiatul a vrut sa intre in clasa ..S-a uitat fix in ochii ei un moment,apoi a intors capul si a intrat direct pe usa..
Privirea lui o facea sa se simta foarte vinovat. ‘Cu ce era vina ei..?’ El n-a inteles nimic?..El chiar n-a inteles ca pur si simplu emotiile nu-s ceva cu care te joci? O facea pe ea sa para cea cruda si fara sentimente..si senzatia era atat de rece..
A ramas acolo,iar ea a incercat sa mearga dupa el... daca mai vroia sa se impace avea sa incerce el.
De indata ce Ryan a intrat in clasa, Mike si-a fixat privirea pe el.
Incercase sa poarte o conversatie ratata cu Dominic .Voise sa afle mai mutle despre Ryan..prietenul lui Ryan insa era prea loial pentru a spune orice unuia ca Mike.
Se intreba unde s-a dus Cam, dar era relaxat..scoala asta era amuzanta.
„Poti sa nu te mai uiti asa la mine??!“
De obicei Mike s-ar fi prefacut ca e cel mai politicos de pe lume..dar Ryan era competitia. Si chiar n-avea chef de el acum.
"Ce... probleme in paradis? Nu se uita prietena la tine?" A preferat sa-i ignore complet intrebarea..Ryan era probabil prost si-asa si n-ar fi avut raspunsuri interesante.


Ryan era gata sa sara la gatul lui dar exact in momentul ala a vazuto pe Cammeron intrand in clasa .S-a descarcat totusi..a dat cu pumnul in perete si s-a pus inapoi in banca. Prea multi nervi..
Camm i-a aruncat o privire nedumerita.‘Ok ,bun..Ryan e suparat’,dar nu trebuie sa faca show. A indraznit sa-i arunce o mica privire curioasa si lui Mike sa vada ce naiba facea acolo,a prins-o curiozitatea .Dar n-a prea apucat sa afle nimic..
‘Mikky’ si-a luat rapid sapca cu insignele ,cu initialele si toate petecile cusute pe care scria mare cate-n luna si-n stele si cu acelasi zambet pe care nu aveau sa-l uite nici Ryan nici Cammy prea curand... a plecat cat ai zice peste in pauza,lasand-o pe ea cu Ryan in clasa.
Iar ea s-a pierdut complet...
Ar fi vrut sa-i zica ceva.Nu stia ce.. totusi sentimentul ala de gol o facea sa vrea sa zica
" Imi pare rau.." asa ca a zis, dar ca sa-si mentina mandria...
" Totusi nu e nevoie sa faci asa un show.."
Asta e tot ce a zis.Si a plecat sa se uite pe geam.Gandea ca daca merge acolo Ryan nu ar fi deranjat-o,nu ar fi implicat-o in inca una din conversatiile astea incomode..
Baiatul a apucat-o brusc de mana …si se starduia sa nu o stranga tare din cauza carului de nervi pe care il avea.
„Spune-mi cu ce e mai bun..?“ A spus el ,furie pura in voce .
Camm' a fost luata prin surprindere.
" Ah..pardon?..” Si dupa o scurta pauza sa-si inregistreze complet ce-a zis Ryan in minte si sa gandeasca.
”Cine?"'Despre ce naiba vorbeste?'
“ Prietenul tau,Mike. Mergi cu el dupa ore sau ce? Zambete,soapte..ce e asta?!”
‘Ah despre aia vorbea..’Ok, Cammeron nu se asteptase la asta.Ryan era cumvaa..~cumva..? Poate macar putin.. (numai gandul era incredibil).
"Esti gelos?.Um,stii tu.E doar colegul nostru nou si nu am pic de interes in el."
Baiatul o privii adanc… Fata putea sa isi dea seama ca ura pe care o simtea Ryan era foarte puternica (Doar I se citea totul in ochi,actiuni.. respiratie..tot.)
"Tu.. te-ai suparat pentru asta? De ce? Nu o sa ies cu el dupa ore daca asta vrei sa stii.Nu ma intereseaza persoana lui.." S-a uitat in alta parte…tot vinovata se simtea.
“De acum nu cred ca ma mai intereseaza nici pe mine..Eu unul sunt sigur ca simti ceva pentru el..” si zicand asta ii dadu drumul la mana si pleca lasand-o complet singura din nou..
Fata era iar fortata sa isi puna simpla intrebare ' De pe ce planeta vine el?' referitor la Ryan,desigur. Ar fi trebuit sa-si exprime repulsia fata de noul coleg.Stia ea.. asa Ryan a interpretat totul absolut gresit.
Deja nu mai avea chef de ore asa ca a plecat, indiferent daca mai avea sau nu cursuri.Mergea usor si se gandea..
"Cum naiba sa vina un nimeni sa se dea la cea la care el incepuse sa tina..?"
La inceput cand s-a sunat Cammeron se astepta sa-l vada pe Ryan cu privirea pe care o purtase toata ziua(una destul de ranita) facandu-si loc pe usa-n clasa.. si asezandu-se in banca din spatele ei.
Si a asteptat sa vada asta.. pana cand a venit profesorul in clasa…
Dar Ryan nu era acolo. ‘De ce nu era?’ Isi luase si ghiozdanul.'Unde s-o fi dus si baiatul asta..?'
A decis sa se intoarca totusi la banca sa-l intrebe pe prietenul sau Dominic.
"Hey...stii cumva? Ryan a plecat,nu?"intrebarea a iesit ca o soapta trista.Nu stie de ce..
„Presupun ca da ,daca nu mai e aici.“ A venit si raspunsul logic al lui Dominic. ”Si asa era nelinistit…Asa ca nu prea cred ca mai vroia sa stea la scoala..”
'Ah ,firar. Era oare vina ei?’Acum Camm' nu se simtea prea bine si prea fericita deloc.Si colac peste pupaza Mike era acolo si le asculta si conversatia.Nu a rezistat sa nu se bage si el...
"Ce? Domnul suparat a plecat cu musca pe caciula?" A afirmat si Mike cu un zambet.
“Nu crezi ca ar fi bine sa taci?”Zice Dominic cu o privire uracioasa chinuindu-se parca sa-I stearga zambetul de pe fata aia lui Mike..
Iar Cammeron se enervase.
"Serios acuma.Stiu ca esti nou,dar ai face bine sa taci naibii din gura si sa nu te mai iei de Ryan..Nu-l cunosti."
Mike n-ar fi tacut asa usor totusi..
" Bine, iubita.." Si s-a intors la banca.
Lui Cammeron ii venea sa-i administreze cea mai buna stanga pe care i-o putea da si sa-l trimita fix in petere.Pacat ca era ora..si sincer nu stia daca avea puterea acum.Ryan o ingrijora prea tare..


“Nenorocitul crede ca poate sa ma invinga… E jocul meu nu al lui.. asa ca daca indrazneste si se atinge de ea sunt in stare de orice…” Ryan se chinuia deja sa-si sorteze gandurile pe strazile de pe langa scoala..

Clopotelul a sunat si el... pentru Dominic ,Cammeron (care erau inrgijorati din cale afara pentru Ryan dupa doua pauze de conversatie si griji) si Mike (Care nu contenea sa-si bage nasul in absolut orice vorbea Cammeron cu oricine ..)
Mike si-a luat imediat ghiozdanul in spate si a asteptat pe toti inclusiv Dominic sa iasa din clasa.
Si-a ramas numai el cu Cammeron..tinta lui .. care era clar deranjata de privirile pe care i le arunca,dar nu ca se sinchisea el.
"Stai pe-aproape de scoala ,nu?"a deschis el rapid conversatia.
"Nu conteaza unde stau.."raspunde Cammeron cam stinsa.. se gandea la altceva .'Da doamne sa ma lase in pace'...
Mike nefiind satisfacut cu raspunsul i-a aruncat privirea cea mai sincera lui Cammeron si in cea mai draguta voce pe care a reusit sa o mimeze.
" Um... nu e ca si cum as vrea sa stiu unde stai..dar credeam ca stau in aceeasi zona; vroiam sa ma conving.. plus ca am inteles ca stai pe langa un hotel,si am de gand sa imi iau o camera.. si vreau sa ajung acolo .Ma poti ajuta?"
'Un hotel?' De unde stia el de hotelul care era langa casa noua a lui Camm ?Ea nu avea idee...dar fiind o buna colega l-a lasat pe acesta sa o urmareasca.. cu conditia sa stea la o rezonabila distanta de ea.
Calatoria avea sa fie obositoare pentru ea.. abea astepta sa scape de el.
Mike insa parea fericit pana la cer. Cu un zambet degajat ,ghiozdan in spate,chitara pe umar, mergand cat mai aproape de Cammeron care aproape ca radia a aura negativa ,aproape tipa sa se dea mai incolo..
'Abea astepta sa ajunga acasa'.

#9
In primul rand, imi cer scuze ca am ratat un capitol, dar pur si simplu scoala asta imi ocupa tot timpul [ azi am ajuns la 6 jumate si am ore de dimineata O.O ]
Acuma o sa zic doar despre ultimul capitol [ tre sa ma apuc de eseul la chimie >.>]
Am vazut ca ai scapat de "ii" [nu am observat decat o singura scapare "privii" XD] :bv:
Dar [ mereu exista un "dar" >.< ], inca mai ai probleme cu punctele de suspensie si ghilimelele; nu stiu daca ai inteles la ce ma refer, asa ca o sa iau un paragraf ca sa iti explic mai bine:

Citat:Amandoi au adormit greu, ba chiar Cammeron s-a trezit cu fata la cearseaf rau de tot si a trebuit sa se tarasca efectiv, sa-si forteze gandurile afara cred ca ar fi mers mai bine "sa se convinga" sa mearga la scoala sa dea ochii cu Ryan.
A ajuns si la scoala,si arata ca o dezordine dezordonata si fara totala ,cand credea ca nu se poate mai bine a dat si de minunata populatie de la scoala repetitie, fanele lui Ryan, minunatele fane ale lui Ryan...
- Ia-uitete Ia uita-te la ea.! fara punct >.> Zici ca ti-ai pus pisica sa se tavaleasca de in parul tau, sau ai dormit in tufisuri? zise una din colegele sale, fana #1 numarul unu a lui Ryan, Sabrina. Si-a infipt imediat "ghearele" in parul incalcit al lui Camm spatiu(nu avusese energia sa se pieptene de dimineata) si a inceput sa o traga tare.
- Inceteaza! se auzi o voce din spatele lor, vocea era apasata cu un ton de nervozitate.
Cameron a deschis ochii. ‘Ala eraeste Ryan ?’ Nu se astepta. De ce-o ajuta Ryan?
- De ce ma rog? Ryaaan... Nu ne iubesti mai mult pe noi? De cand a venit fata asta stupida numai ne iubesti asa de mult ...Off, Ryan al meeu! incerca Sabrina sa se dea pe langa Ryan el impreuna cu alte doua prietene ale ei.
Baiatul a tercut pe langa fetele disperate, nebagand criticile si plangerile in seama, si dus direct si a ridicat-o sa o ridice pe Cammeron.Dupa, totusi, a plecat fara niciun cuvant.
Camm si-a luat ghiozdanul pentru case sunase. 'Ryan... a ajutat-o? De ce?’

Acuma am mai observat ceva :)) , faci unele propozitii prea scurte si pare ca grabesti actiunea.
In rest e destul de bine, ai mai putea totusi sa adaugi nise descriere XD

In legatura cu capitolul, sa spunem doar ca au aparut "niste probleme in paradis" [ ca sa citez pe cineva :)), care apropo ar trebui sa arate destul de bine, doar ca pierde multe puncte la personalitate -__-" ]. Ah.... cat imi place ca Ryan e gelos :X, desi Mike ma c-am sacaie [ cum spuneam pacat cu personalitatea :( ]

Pai ... cam atat :D, multa inspiratie in continuare [ si mai scapa de puncte >.< ]
:bv: :bye:

[edit] ma rog >_< ... am pus si liniutele de diaog cu bold, dar nu or iesit : |
[Imagine: teru.png]


#10
Ajunsi in fata hotelului,Cammeron a vrut sa-i multumeasca sincer lui Dumnezeu ca s-a terminat mini-calatoria asta.Nu a putut decat sa se gandeasca la Ryan tot timpul.
'Pe unde umbla..cine se crede plecand asa?'
Nici n-a simtit cand Mike si-a pus mainile in jurul taliei ei tragand-o mai aproape de el pana nu i-a simtit respiratia la ureche.Baiatul aplecandu-se sa-i sopteasca un multumesc.
Ea tresarii. 'De ce n-o lasa odata in pace?Ce-o face Ryan?' In mod surprinzator,se pare ca ea ar fi preferat tratamente de genul asta numai de la Ryan.
"Mike ,stii.. Eu trebuie sa plec." Baiatul ofteaza si o strange mai tare.
"Dar..nu poti sa mai stai putin?"

Lui Camm' nu-i prea statea in fire sa fie nepoliticoasa cu oamenii si nu-si mai gasea cuvinte ca sa-l faca pe colegul asta sa plece. Unde era Ryan..?
"Uh... "
Ryan i-a urmarit de la scoala pana in fata hotelului.Si a rezistat sa priveasca tot pana cand a vazutce incerca sa faca noul coleg ..avansurile lui Mike catre Cameron.Acesta pur si simplu si-a iesit din minti, alergand ..si impingandu-l pe Mike. L-a luat de guler si printr-o miscare rapida,l-a trantit de cel mai apropiat stalp.
“Poate …tu chiar nu m-ai inteles.Ti-am spus sa nu te atingi de ea! Nu vreau sa te mai vad in preajma ei!“ ..Showul de ura manifestat de Ryan.
Cammeron a vazut scena. Nu constientiza ca se intamplase cu adevarat. Nu.. Ryan nu a venit sa-l impina pe Mike intr-un stalp.
'Ryan chiar a salvat-o de data asta?' O sa-i multumeasca dupa .
Mike i-a zambit lui Ryan superior.
"Si deci..a venit si amorezul nostru. Ce-o sa-mi faci?"
Baiatul enervat la culme, deja se saturase sa-si suprime nervii la nesfarsit.Mike cerea sa fie invatat o lectie.Ii dadu un pumn in fata cat a putut de tare, sperand ca acesta sa numai indrazneacsa in viata vietilor lui sa se atinga macar de fata si uitandu-se cu ura.

Cammeron era socata. ‘Sa-i zica ceva lui Ryan? Dar era si vina ei ca e intampla asta, nu..?
Mike in schimb s-a intors sa-l priveasca pe Ryan in ochi.
"Prietena ta aia.. stie ca dai ca o fetita?"
“ Daca tot esti asa de tare precum te dai.De ce nu vrei sa dai si tu?!” intreaba baiatul ,sau mai bine zis tipa,nemaiputand sa-si stapaneacsa nervii.
"Nu ma cobor la nivelul tau dar daca tu chiar simti nevoia... consider-o din politete. Daca numai asa ma inteleg cu idiotii ca tine. Cammeron nu are ochi pentru tine."
A ridicat si el mana si s-a adunat,gata sa riposteze la atacurile lui Ryan. I-a dat una cu toata forta incat Ryan i-a dat drumul.
Cammeroninca nu era in stare sa gandeasca clar.Vroia sa zica ceva.(orice ,defapt). Daca spunea ceva,chiar daca era si vina ei, poate ceva ar fi fost mai bine.Si Ryan nu merita asta..
"Ryan.." la inceput a soptit.
S-a uitat catre baiat si a strigat'.
" Ryan! Nu-l asculta !Lasa-l Ryan .Nu-l mai asculta..!!"
"Pff" rasufla Mike.
" Hai ascult-o mai bine pe prietena ta. Tree sa te salveze ea nu?"

Ryan s-a uitat la ea,apoi la Mike ,stiind ca nu mai avea rost sa se ia cu nebunul la bataie in continuare.S-a dus in spatele lui Cammeron.,asezandu-se pe o masina.
Mike luand asta ca pe o victorie si-a luat ghiozdanul si a plecat.
Cammeron,care nu avea prea mult timp sa se bucure,se uita fix in jos. Trebuia sa vorbeasca cu Ryan.
S-a intors catre el si a ridicat cu ceva curaj privirea.
"Stii Ryan.Chiar nu a fost nimic..l-am dus numai pana acasa si el..."
'Ce mai era sa-i spuna acum?' Iar isi pleaca privirea,sentimentul asta de vinovatie o rodea de tot.
"Imi pare rau."A fost cea mai buna idee cu care a reusit sa vina.
S-a uitat la el ,asteptand o reactie,de orice fel.
Baiatul s-a uitat si el la ea, a dat instinctiv din cap si a intors privirea in stanga sa, tinandu-se cu mana de abdomen… unde primise lovitura de la Mike. Il durea,il sfasia durerea aia destul de rau.

Camm a cam uitat de toata tacerea neconfortabila si totul..Ryan era indurerat.Si de la lovituri si de la propria-i gelozie.
S-a dus la el si a incercat sa-l priveasca in ochi..chiar daca acesta nu vroia sa o lase.
"Te doare? Pot sa vad?"intrebarea era plina de o grija veritabila,inocenta.
Nu se astepta la un rapsuns totusi,asa ca..
" Vrei sa~ mergem impreuna pana acasa la mine ? Trebuie sa te dezinfectezi.Ma pricep cat de cat.Locul cu lovitura se poate inflama si ar fi o idee buna sa ma lasi sa am grija de ea.” A avut o mica pauza. Ryan nu spunea nimic si a ezitat si ea.
“Asta daca vrei..?"
Baiatul a dat din umeri ridicandu-se cu greu de pe masina .
“Te superi daca?.”- Cammeron nu se prea astepta la gest. A fost surprinsa la atingerea lui Ryan..- A luat-o de gat sa se sprijine.
"Ah, nu." Se bucura defapt ca Ryan vorbea cu ea catusi de putin. L-a luat usor si au mers pana la apartamentul ei, care era la urma urmei,doar la coltul strazii.

Au urcat scarile incet,cu grija sa nu fie Ryan bruscat.Se prea putea sa aiba niste vanatai urate,daca nu mai rau.Fetei ii era si frica sa se gandeasca.
A trebuit sa-l lase sa se sprijine de perete pana a scos ea cheile.Lui efectiv nu i-a priit . Si nici ei,deoarece ii placea sa-i simta rasuflarea pe gatul ei.




A deschis usor usa si s-a dus fix la cabinet ca sa ia niste bandaje pentru eventualele rani ale lui Ryan si i-a facut semn acestuia sa stea pe canapea.
‘Uau,casa e foarte..personalizata.’primul gand al baiatului vazand peretii plini de postere si toate minunatiile din casa fetei .
Auzind un sunet necunoscut, a fost luat prin surprindere la inceput,dar a realizat dupa cateva secunde ca era un mieunat .
Intoarse capul si gasii si sursa sunetului.Pisica neagra cu ochi verzi a fetei.
O lua in brate si isi trecu mana prin blana ei,pisica facandu-se usor confortabila si foarte fericita de gestul sau.
Si-a soptit mai mult siesi.”Stii,cred ca Max al meu ar fi tare fericit sa te cunoasca.”
A zambit usor si cu pisica in brate a lasat capul pe spate, simtind o fulgeratura de durerei .Durea prea tare.
Cammeron s-a intors cu niste bandaje umezite cu solutie . L-a gasit pe Ryan pe canapeaua ei cu Yuki in bratele acestuia,pisica in cauza torcand de mama focului.
A fost nevoita sa dea pisica jos.
"Intinde-te putin pe canapea.Trebuie sa vad ce ai." Ii directiona lui Ryan dand-o pe Yuki de pe acesta.
Zambii la idee. Lui Ryan i-or placea animalele?
" Tu ai vreun animal de casa?" Apoi o pauza scurta. " Sunt curioasa,zau!"
Si chicoteste un pic din lipsa de subiect intr-o incecare de a inveselii atmosfera cu un ceva mai usurel..pentru Ryan care era indurerat in momentul ala.
„ Da,au! Am… un caine.“ Rasufla si Ryan printre randuri incercand sa invinga durerea care-l vizita in timp ce se aseza pe canapea.
"Aww..." Nu stia daca a spus asta pentru a-i arata baiatului ca empatizeaza cu durerea lui sau ca e fericita ca ii plac animalele.Probabil un pic din amandoua.
"Stai linistit ca are sa doara numai putin.Asta daca va durea macar."
I-a dat usor baiatului tricoul mai sus. Avea niste lovituri cam urate si se umflase rau si se inrosise ,dar pareau mai mult vanatai,nimic rupt.
Si-a plimbat usor mana peste pielea lui .
" Unde mai exact te doare?"Ai numai niste vanatai.Si sunt putin iritate,dar probabil dor rau.Am sa-ti las o compresa cu apa rece.Ar trebuii sa te simti mai bine."
Acum va trebuii sa stai asa putin.Nimeni nu vine pe-aici pana diseara pe la ora zece, deci te poti relaxa." Ii aduse ea la cunostinta.
Si cu asta a pus capul si ea pe canapea pe umarul baiatului care statea intins .Si vazand ca acesta nu schita un gest,ba chiar se relaxa… A simtit ca are pleoapele mai grele un pic.Si n-ar fi vrut sa doarma,dar se simtea obosita.O cam lua somnul.


O bataie.Doua batai. Imediat ochii lui Cammeron s-au facut mari si lumina de la lampa sufrageriei a lovit-o fix in fata. Iar aude batai.Si batea la usa,isi da ea seama cu greu si imediat intra intr-o stare de panica. Cauta un ceas,pe care-l si gaseste. Se uita si vede scris mare in cifre arabe pe ceasul ei electronic. Zece si patruzeci si trei de minute.Inseamna ca singura persoana care putea fi la usa in momentul ala era mama ei.Si ea ce facea?! Statea confortabil in loc sa deschida usa si dormea.. pe ..stai! Mana lui Ryan!?


Mama tot batea la usa.
Iar Cammeron il trage cu disperare pe Ryan de umar.
"Psst..." Ii sopteste grabita.
"Trezeste-te! Trezeste-te, Ryan!"Il trage de umar. Lipsa lui de reactie ii creea o panica si mai mare.
“Cammy,Sunt eu.. Ce tot faci acolo?” Mama ei, pe care in ciuda faptului ca o iubea enorm, ar fi vrut-o cat mai departe de casa in momentul asta.
“Ryan! Trezeste-te odata…” Il mai trage odata de umar.
„Ce s-a intamplat?” Se ridica si Ryan dintr-odata speriat. Cammeron ii multumea lui Dumnezeu.
Ah, ii batea inima de trei ori ai repede.Ce-ar crede mama ei?
Treea sa-l scoata pe Ryan de-aici.
"Imediat, mama!!" si ii face semn lui Ryan sa pastreze linistea.
"Ridica-te. A venit mama. Trebuie sa pleci.Si asta cat mai repede..Hai!" Il trage totusi usor de mana pentru a avea grija cu baiatul ranit.
“Stai..unde?” Camm se uita la el indignata…
“Acasa ..unde?”
“Adica pe unde sa plec? Pentru ca mama ta e la usa…” ‘Ah firar.. asta avea sens’.
"Pfff.Hah! Tocmai ma concentram la asta. " zice fata dintr-o suflare si se uita in jur rapid.
"Ah, uite! Balconul..! stai acolo pana cand ii deschid eu. O sa reusesc sa o distrag cumva si tot ce trebuie sa faci tu e sa iesi.Ok?" Il trage usurel pe Ryan care arata putin derutat catre balconul mare.
“ O..ok” Vine si replica baiatului in process de a fi tarat spre balcon.

“Hai Cammy…ce tot faci?Deschide!” Mama nu prea parea sa mai aiba multa rabdare.
"Stai in liniste ,te rog. " Si targe perdeaua la balcon.
"Ah, imediat, mama! Scuze, nu eram in camera!"Zice Camm deschizand usa mamei ei. ‘Da.. foarte buna si convingatoare scuza pentru a nu raspunde la usa zece minute ,nu?
"Ai venit, repede.." Si se uita in alta directie.
"Nu vrei sa te relaxezi ? Hai la bucatarie (camera din cealalta parte a casei).Iti fac eu un ceai cald." Propune Camm, si ce spera ca mama ei avea sa agreeze idea.Era ,oricum, cam singura idee care-I venea in minte in momentele alea..
“Oh, ce act de generozitate. Ce e cu tine?” Ar fi zambit la mama ei sa-I aminteasca ca face acte de generozitate din placere si nu e chiar intai Aprilie sau ceva,dar avea un motiv sa o distraga si nu era bine daca mama credea ca comportamentul ficei este suspicios. Ceea ce probabil stia deja.

“De fapt mi-ar prinde bine un ceai…” ‘ A muscat momeala sau pur si simplu are pofta de un ceai?’ Camm nu prea avea sa inteleaga dar se bucura oricum de revelatia mamei ei.
"Umm... Uite se apropie ziua recunostintei.Vroiam sa gasesc moduri sa-ti multumesc pentru ce faci pentru mine … “ ‘Hei.. ce? Chiar era sincera.Cammeron respecta eforturile mamei ei si stia foarte bine cat se chinuie aceasta pentru ea.’
“ M-am gandit ca e o idee buna. Ma duc imediat sa caut sa-ti fac ceai.”
'Dar,fira.Ceaiul e pe balcon...’
"Umm..poti sa ma astepti la bucatarie?"
“Da, imi caut si ceva de mancare…” si mama ei i-a zambit indreptandu-se spre bucatarie ‘ Eh,daca ar stii.. Astea sunt motivele pentru care totusi prefera sa spuna ca are o mama minunata ,Heh.
"Ok." si ii zambeste calduros mamei, trecand in balcon alaturi de Ryan si cautand de zor intr-un dulapior mic.
"Ah !Am gasit" sopteste.
"Vino incoa." ii face semn baiatului.
"Trebuie sa iesi repede ,cat e mama in cealalta parte a casei."
“Cammeron !Ai uitat ceva se auzi mama fetei apropiindu-se. ‘Oops… Iar am gandit prea repede…’
'Firar.'
Camm a cam uitat de vanataile lui Ryan de data asta si l-a impins frumos rapid pe usa si a si trantit-o,intr-o singura suflare ,soptind ceva de gen
" Ah, scuze! Scuze ca a iesit asa ,ai grija de tine ,pa." de s-ar fi mirat probabil saracul baiat ca fata asta poate vorbi asa mult in doar cateva secunde. Problema ei era acuma ca mama se uita la ea ciudat dupa ce trantise usa cu toata puterea cu ceaiul in mana si se ruga ca Ryan sa fi plecat rapid de-acolo in caz ca mama deschidea usa...
Si totusi i-a zambit mamei de parca nu s-ar fi intamplat nimic .
"Ah. zau? Ce uituca sunt? Ce-am uitat?"
“ Sa citesti mesajele de pe telefon…Matusa ta ar vrea sa stii ceva.Cand ai timp te uiti,da?” Dupa tonul folosit de mama sa.N-ar fi vrut sa se uite.Nu stia de ce..
"Ah,da..Nu mi-am mai citit mesajele de mult.Ai dreptate mama."


Si cu asta inchise cat de incet si silentios putu si lacatul de la usa din spatele ei.Ii lasa mamei pliculetul cu ceai pe masa zicand ca se va intoarce rapid si se duse in camera sa-si gaseasca telefonul.
Yuki a acompaniat-o pe pat iar ea si-a asezat o perna langa sine pe care pisica n-a ezitat sa se aseze .Si-a strans genunchii la piept si a scos telefonul pe care nu-l mai scosese de o vreme sa navigheze prin mesaje.
Era un mesaj care i-a captat atentia. Cel de care vorbea mama sa,de la matusa Elisabetha.





“Draga mea ,Cammeron,
Eu stiu ca ai fost la casa ta noua de aproape o saptamana si probabil te-ai acomodat acolo foarte bine. Sper ca te simti bine acolo… Insa.. am sa-ti dau o veste.
Am vorbit cu mama ta,si dupa ce ne-am sfatuit ..iarna asta ve-ti venii aici la mine,in casuta mea vech,unde obisnuiai sa vi cand erai mica.Probabil de acum incolo vei locuii aici. Mai stai doua saptamani acolo unde esti.Cred ca atat ar trebuii sa fie de ajuns ca sa iti iei la revedere de la prietenii tai. Ne e dor de tine aici.

Cu drag,Matusa ta Elisa„


Fata ar fi vrut sa lase telefonul din mana (daca nu sa-l azvarle cat colo )
Desigur, matusa si mama ei ii voiau binele si ea stia asta (si simtea un dor nostalgic pentru vechea casa a matusii ..fiind primul loc in care a copilarit.)
Insa mama ei a stiut si a preferat sa nici nu-i spuna personal? De ce..?
Si totusi..
Abea ajunsese aici,doar doua saptamani la aceasta scoala. Dar,Ryan?Baiatul asta ..singurul care ii ocupase viata in ultimul timp.
A preferat sa isi inghita supararea si gandurile care o napadeau, majoritatea din ele ajungand sa fie despre Ryan si nimic altceva.
Ii placea oare de baiatul asta asa de tare? Si totusi. ..se si sarutasera.Ar avea sens. Simtea un oarecare gol acum..
Si-a adus brusc aminte cum s-au si cunoscut. Felul in care ea si-a facut intrarea si l-a considerat inganfat si plin de aere.Si felul in care s-au privit. Tot ce i-a facut el.Tot ce i-a facut si ea lui..Si-a schimbat mult parerea asupra lui Ryan.Numai era el nepasator in ochii ei de multa, multa vreme.Era pur si simplu cel langa care se simtea bine si oarecum ea insasi.
Si acum iar vechea poveste cu schimbarile… cat ajunsese ea sa urasca schimbarile..!
S-a ridicat ,a pus pur si simplu telefonul jos neavand nici energia sau nervi sa-l arunce.
Si a mers sa faca ceaiul promis mamei ei fara sa zica un cuvant despre ce stia ca are sa se intample.. oare va spune cuiva?


“Dumnezeule, Ryan! Ce ai patit??” glasul ingrijorat al mamei baiatului rasuna parca in tot apartamentul. Pana si Max isi ridica urechile in sus putin dand impresie ca ar asculta discutia..
“Nimic ,mama.Am cazut si apoi m-am dus la cabinet..” Incearca Ryan sa o linisteasca pe femeie. Nu e prea convingator dar se pare ca ea se lasa convinsa cu atat.
“Vrei sa iti fac ceva de mancare ?” Ryan nu prea stia sigur nici daca era prea atent la conversatie..
“Nu. Imi e bine asa.” A raspuns cam distant dar s-a uitat la mama sa pentru a o asigura ca era bine.
„Cum zici tu .“ Cu asta, mama sa il pupa pe frunte,ii dadu parul din ochi afectuos,apoi il lasa in pace.
Iar el s-a dus in camera si s-a trantit pe pat..Se gandea la cat de grijulie a fost bruneta cu el la ultima lor intalnire.




A doua zi de dimineata a fost atat de rea precum noaptea de dinainte, in care Cammeron plansese pana a adormit.Dar incet,in liniste, pentru ca mama ei n-a stiut nimic.
Nici ea nu stia de ce.Poate ca schimbatul locuintelor mereu era prea mult bagaj emotional uneori,prea multa schimbare.Si cand intalnise in sfarsit pe cineva care o intelegea.

A luat sictirita micul dejun,la fel de sictirita ghiozdanul in spate, si a plecat cu o tristete de soi nevindecabil pe fata la scoala.
Imediat ce l-a vazut pe Ryan ,in schimb,chiar daca ii venea sa planga.A zambit.. (ar fi ras si ar fi plans in acelasi timp ca cat de cruda parea a fi situatia dar ar fi aratat ca o proasta si Ryan era singurul in fata careia ajunsese sa-i pese cum arata).
De azi..avea un sentiment de parca totul intre ei se schimbase oarecum. Si totusi chiar daca mai era numai o saptamana ,era fericita sa mai stea nitel langa baiatul asta Ryan.

______________________
End chapter one. M44 here.. cu putina informatie and stuffies..
But thirstly:
Thanks ,Eru!~ Pentru toate corecturile si tot.. am mai editat si incerc sa editez si cand postez acum (asta daca postez eu and not Chrisu.)
Now with info: Chestia asta e deja completa..De aia are editatul atat de dezordonat si nimic pus la punct.. Povestea e gata in 127 de pagini dar a fost mult mai usor decat sa postam 127 de pagini de-odata sa le luam mai incet. Asa ca nu e mare cheste if you miss a chapter :3,poti citit whenever you want.Inca odata multumim ca citesti. (About Ryan and Mikky :).Yes the jealousy is cute xD.And in the end they all become friends asa ca nu e mare baiul. In chapter two.. O sa fie o micuta surpriza and Mike is going to change his attitude. Asa ca nu e chiar asa pacat de personalitate :D ca se schimba,Don't worry)
Voi posta mai mult de-acum incolo. Tot cate un post odata,dar mai lung.In jur de un sfert din tot a fost postat pana acum. Expect new stuff si te astept la chapter two,along with oricine citeste :D) .Hope you're enjoing!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pagini de jurnal alexandraofe 3 2.884 04-06-2013, 10:46 PM
Ultimul răspuns: alexandraofe
  A doua pagina de jurnal. Intalnire cu un succubus SethMeth 0 2.115 04-07-2010, 10:20 PM
Ultimul răspuns: SethMeth
  Viata... un jurnal sumbru case 7 4.832 20-05-2008, 08:56 PM
Ultimul răspuns: Jigoku


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)