Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Istorie

#21
Prima oara cand m-am logat pe site: in august. Am descoperit intamplator animezup , bananaind pe site-uri dupa informatii despre Nijikon. La inceput am postat 1 comentariu. Lumea cred ca ,,murise'' pentru ca nimeni nu imi raspundea, dar intr-o seara, inevitabilul s-a produs. L-am provocat pe Alin la un ,,duel'' la Nijikon (si tot nu te-am vazut la jocuri). Asa am inceput sa vorbesc cu userii zuppy. Apoi, am inceput sa-l stresez pe Flaw cu intrebari idioate de genul: ,,si ce trebuie sa fac la concursul X?'', ,,Okey si cum trebuie sa-mi schimb semnatura'' sau ,,unde gasesc nu stiu care topic? Si regulamentul de cosplay unde il gasesc?'' Practic am inceput sa fiu dependenta de zup (de aceea colegii, la intrebarea : ,,In ce club s-ar duce Andreea ei au raspuns: In Silver Church, in Bamboo si in orice club cu conexiune la ZUp''. Am participat la FOTW si am reusit sa iau 1 loc (de atunci zic ca particip si mereu uit sa trimit lucrarea), am participat la multe concursuri (2) si am inceput sa postez comentarii la diferite topicuri. Asa mi-am facut prieteni noi.... (si apropo, toti , dar toti userii Zuppy sunt geniali ! Toti sunt prieteni de nadejde).....Am ajuns sa am 3 medalii si 160 de comentarii daca nu ma insel...si am descoperit si o multime de bloguri pe care le citesc... si (era sa uit), mi-am rezervat ecuson pentru Nijikon! (inca il am intr-o manga) ^^
[Imagine: wqymg0.jpg]

#22
Ah lol nostalgie, nu gluma.

Primul forum pe care m-am logat a fost fostul a+. Nu aveam net acasa, si chiar n-am idee cum am dat de el, dar mi-am facut cont intr-o ora de info. Eram a 9a cred (era pe vremea cand avea skinul rosu, i remember it). Intram destul de rar si spammam in draci, tin minte ca parca am primit si un email sa nu mai spammez. Ah, si aveam un nick uberidiot, dar ala ramane secretul meu.

Dupa o pauza de vreo 2 ani mi-am tras net, mi-am schimbat nickul[in dawn_alexis] si m-am reintors la a+. Pentru mine a+ a fost forumul de suflet, alaturi de raposatul m-a, fie-i tarana usoara. Pot spune ca pe forumurile astea m-am maturizat si am cunoscut o gramada de oameni interesanti, avand parte atat de satisfactii, cat si de dezamagiri. Yes, mates, internetz be serious business.

Ah yes, si n-o sa uit conferintele din miez de vara pe care le trollam alaturi de fostul meu stapan n the rest of his minions. Being an intellectual late bloomer sure had its advantages tihi. And that second m-a meet when /someone/ lost a certain bet n hat to wear a pink cap in the park.

Regret pierderea bazelor de date ale celor 2 forumuri, intrucat aveam postari care datau din perioada mirc talkului shi kre erau ft fun 2 read[ shi deskifrt]. Si regret marea formatare cand mi s-au dus pe apa sambetei arhivele yms cu respectivele conferinte 46

Dupa aceea mi-am facut cont pe toate forumurile mai maricele, gen a-m, axg, a-c, a-e si ofc zup. Aici am cont din ianuarie '08 si am fost racolata de flaw, desi din pacate m-a racolat dupa ce imi expirase perioada de exuberanta forumistica si ma plictisisem de postat. Tsk tsk

#23
Primul meu site >:]. Animezup e. Cred că era clar.
Nu pot spune că `` am dat de el ``, mai degrabă `` xBerry `` m-a convins să-mi fac cont. Ştiu sigur că la început nu mi-a plăcut şi nu mai ştiu ce făcusem încât Flaw [ cred ] mi-a dat ban 65. Şi atunci am zis că renunţ şi nu voi mai intra niciodată, dar tot Berry [ o să te mănânc de vie 65 ] m-a convins din nou să-mi fac cont [ adică cel pe care-l am acum ]. Atunci am început să vorbesc cu `` Beki `` şi mulţi alţii şi a început să-mi placă, iar acum îmi pasă de tot ce se întâmplă pe aici şi de anumite persoane în special [ cele de la semnătură în primul rând ] -> chiar dacă sunt şi unele persoane pe care nu le înghit trec peste şi încerc să nu întru în conflicte, am spus că încerc, nu că şi reuşesc xD.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#24
AnimeZup a fost unul din primele mele forumuri cu tematică anime şi manga xDD. Ştiu că atunci când l-am descoperit, eram mare fană a cuplului SasuSaku +.+ ( mda, acum foarte mult timp 21 ) şi căutând ficuri cu ei, am găsit Zupul. Cred că aveam vreo 12 sau 13 ani. La început, nu mi-am făcut cont, intram doar uneori, să mai citesc ficuri xD.
Apoi, după vreo trei luni, cât timp am fost plecată la bunica în vacanţa de vară, am regăsit Zupul şi mi-am făcut cont. În toamnă împlinesc doi ani - muuultă vreme - de când mi l-am făcut, iar în decursul timpului, am trecut prin mai multe faze, am fost la început, foarte activă, dar în unile luni, datorită şcolii şi a altor probleme, nu mai postam aşa de mult. xDD
Şi, fascinată cum eram - şi încă sunt - de Zup, am '' forţat '' mai multe persoane să-şi facă cont : )) . Printre care şi pe Mowy. Mi-am făcut prieteni pe Zup şi mă bucur că am dat de el :33 .
[Imagine: 2uihshu.gif]

[Imagine: TheDream.png?t=1276345103][Imagine: EunHye22.png?t=1284281440][Imagine: 04.png?t=1304468354]
You’ve Fallen For Me.













#25
Primul meu site pe care m-am inregistrat...(?) Cred ca era unul cu witch...asa cred. Pe la 9-10 ani cand eram obsedata de subiectul asta =]].(Am mai incercat acum cateva luni bune sa ma inregistrez, ca m-am lasat de el =] dar nu ma mai omor dupa witch(nici macar nu mai sunt reviste pe care sa le citesc sa vad nouatile, deci...))
Faceam spam, dublu-post de cateva ori.(Si pana am invatat eu unde-i butonul de edit, ma feream sa postez de teama sa nu fac dublu-post =]] Asteptam prosteste sa mai posteze careva =])
Acolo am invatat eu termenul de fanficuri si am postat unul sau doua ( waah, imi amintesc era cu SasuSaku, cand imi placea la nebunie cuplul :X. Ficul, desigur, era jalnic, dar neh, eram incepatoare 21 )
Apoi a urmat un forum cu Harry Potter(m-am lasat curand de el, nici eu nu mai stiu de ce...n-aveam chef) Da' acolo am postat mai multe ficuri si creatii gen semnaturi(numa semnaturi faceam =]])
Am incercat diverse forumuri, pana am dat de Zup.:X
Am revenit. Am avut o perioada in care nu am reusit sa stau pe niciun forum, respectiv animezup. Sper sa nu existe vreo problema 4
Nu stiu daca voi mai pleca brusc sau daca voi reveni dupa.

#26
Yah <3 primul meu forum<3
Pai a fost unul facut de sora unei prietene a unei foste colege si de prietena sorei unei prietene a unei foste colege21.
Si tin minte ca draga mea coleguta imi zicea intr-una de forum, si de "ficurile" amuzante ale adminei, si imi tot arata poze cu membrii The GazettE, de care nu stiam ca am sa fiu ataaat de obsedata. Si eu nu si nu.
Si pana la urma am cedat si m.am inregistrat. Si nici nu imi dadeam seama ca defapt acele ficuri nu erau defapt ficuri, ci niste parodii. Si spamam la greu cu mesaje scurte gen " wow.. ce tare!". Nu stiu cum de nu am primit avertizare, pentru ca una din admine era cam severa, adica nu se baga in seama cu noobi ca noi b-). Si vedeam la lista de animeuri unele Yaoi [pe atunci nu stiam nici ce e ala, nici ca animeurile alea sunt yaoi]. 24. DUpa, am facut cunostiinta si cu j-rockul, de care m.am extra indragostit, si asta e tot. Dupa aceea forumul s-a inchis si am cautat altele si altele21. Pana la urma mi-am facut cont pe zup si aici raman21)
Cea mai reuşită semnătură.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)