05-07-2010, 10:12 PM
Metal a intrebat ceva,
sa-mi dau seama. Daca nu reusiti sa intelegeit ce e acolo, nu-i nimica, lasa-ti asa cum e, adica cu ??? si patratele ^^
eu chiar ma gandeam ca nu se va inscrie nimeni O.O
so... inscrierile dureaza pana duminica, pe 11, ca sa am si eu timp sa fac listele cu ficuri ^^' si da, sunteti acceptate toate^^
weeeeeee~~~~~~~~~~~~ sank you girls
and i mean really thank you, dupa toata tarasenia cu "nu ne place noul FF" nu ma gandeam ca va veti inscrie asa ca multumesc mult de tot
Citat:O singurică întrebare: de unde vom avea noile capitole fără pătrăţele şi semne ale întrebării ?So... voi le veti edita oO adica, veti citi fraza respectiva si va ganditi c-am ce a vrut sa zica autorul, si scrieti literele care ar trebui. un pont micut, ??? sunt numai vocalele si cu patratele numai consoane ^^ sau era invers
sa-mi dau seama. Daca nu reusiti sa intelegeit ce e acolo, nu-i nimica, lasa-ti asa cum e, adica cu ??? si patratele ^^ eu chiar ma gandeam ca nu se va inscrie nimeni O.O
so... inscrierile dureaza pana duminica, pe 11, ca sa am si eu timp sa fac listele cu ficuri ^^' si da, sunteti acceptate toate^^
weeeeeee~~~~~~~~~~~~ sank you girls
and i mean really thank you, dupa toata tarasenia cu "nu ne place noul FF" nu ma gandeam ca va veti inscrie asa ca multumesc mult de tot