30-10-2008, 10:26 PM
I.D.E.E.
Iulia desteapta este excitata
lolololololololol sry guys dar n-am mai gasit altceva. 
Next: N.I.J.I.K.O.N
Iulia desteapta este excitata

Next: N.I.J.I.K.O.N
Initiale
|
30-10-2008, 10:26 PM
I.D.E.E.
Iulia desteapta este excitata ![]() ![]() Next: N.I.J.I.K.O.N
30-10-2008, 10:48 PM
N.I.J.I.K.O.N
Nina intreaba jderul idiot kilogramele ornitoringlui nebun -> one word ...lol Next: K.A.T-T.U.N
01-11-2008, 12:21 PM
Kelly a trasnit-tare undeva nenorocirea
![]() ![]() next: s.u.m.m.o.n.i.n.g
13-11-2008, 01:16 PM
Maria argumenteaza curentu ocular chinuit.
Trebuie sa aiba sens? ![]() ![]() whaahh ce scurt.spam spam spam T_T uhm si pun initialele as cum vreau eu?nu? XD Ce face plictiseala din oamnei ![]() Next C.A.S.T.R.A.V.E.T.E don't ask ![]()
back in black
I'll bite you, so don't bite me. I am all the little things you hate ![]() I was a sinner, a bad girl, Lord pardon me I was deaf, dumb and blind, but know I can't see
13-11-2008, 03:39 PM
C.A.S.T.R.A.V.E.T.E
Carla are stelute travestite rau alergice vinete enervante terorizante eterne. P.R.O.S.P.E.T.I.M.E.A.C.A.R.E.T.E.A.P.R.O.P.I.E ![]() Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..
13-11-2008, 05:24 PM
P.R.O.S.P.E.T.I.M.E.A.C.A.R.E.T.E.A.P.R.O.P.I.E
-_- Papagalul rosteste o singura perfectiune. E timpul, in mare, Enachei Ana ca alba & restul ei tanar, educat acolo pe rosturi oarbe paine ii e. Nu are sens, stiu xD Next: N.E.X.T.I.S.U.
14-11-2008, 07:17 PM
mihai alege rucsacul mov tipic american
hhaaaaaaaaaaaaaa acum J.A.G.U.A.R
Leon Oswald Addiced=> My love, don't touch my boy, he's mine!!!
Fav quote: ''Maimutele cad din copaci, Leon cade de pe traprez''(Kaleido star) ![]() Miko, chibi-ul lui ayame_sasuke- chibi and monkey |
|
Utilizatori care citesc acest subiect: |
4 Vizitator(i) |