Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Incercari

#1
Tin sa mentionez ca sunt oarecum noua in domeniul asta, mi-a placut dintotdeauna sa desenez dar mi-a fost oarecum frica sa incerc. 4

Postez doar un desen, de fapt o schita neterminata, si voi reveni pe parcurs cu altele.
http://i.imgur.com/ECAqI.jpg
Si un close-up, sa se vada mai bine detaliile: http://i.imgur.com/PMAxl.jpg
Am incercat tot felul de tutoriale dar daca se ofera cineva sa imi dea cateva sfaturi ii raman datoare. ^^
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#2
I believe it's really good, as vrea eu sa vad personajele din Naruto desenate asa, poate m-as uita si eu. Ce a zis Aleksandr in postul aparent sters, tin sa fiu de acord cu el, spranceana aia trebuia mai sus, acolo unde ai pus-o prima oara, dar nu trebuie neaparat sa fie mai lunga, fiecare cu spranceana lui. 21 Si linia care ai pus-o pentru a da o oarecare idee despre forma nasului il face sa para cam mare. Trebuie sa-ti spun ca imi place mult cum ai facut buzele, cu umbre si cu tot, they're perfect. As vrea sa-l vad terminat ca sa-mi dau cu parerea despre tot desenul, nu doar un ochi, un nas si o gura. Sunt foarte curioasa cum vei lucra la par, mai ales la umbre. Waiting. ^^
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#3
Multumesc, Aggie~ hug.
Ei, am lenevit destul, revin cu un doua desene:
http://i.imgur.com/Jjxpy.jpg
http://i.imgur.com/xcGV5.jpg
Stiu, sunt neterminate, am multe greseli la nas, umbre etc plus ca inca nu m-ma pucat de par dar sper sa reusesc candva sa le termin. ^^Pareri?
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#4
foarte faine desenele tale si imi place ca te indrepti spre un stil mai realist cred ca te pricepi chiar bine mai e de lucru dar na asta este toti mai evem de lucru ,spor in continuare le desen si daca ai timp da o fuga si pe la desenele mele !!bye!!

#5
@Costin: Nu esti un desenator amator din cate vad in desenele tale. Daca te consideri si tu asa te-as ruga frumos sa mai adaugi niste sfaturi pentru History si asa vei primi si tu la randul tau. Vrei sa fii admirat, ajuta si tu pe altii mai putini veterani in lumea desenului. Daca mai are de lucru, ii poti explica macar putin ce. Poate chiar are nevoie de sfaturi, nu?

@History: Draga mea, stiu ca desenezi frumos. De cand mi-ai dat desenul la FF&Fa, care nici nu s-a mai organizat. Asta lasand deoparte, ma concentrez pe desenele tale, mai bine zis portrete care sunt reusite.
Primul portret: Frumos ca ai apreciat singura ca este neterminat. Il vei termina cu sfaturi bune din partea lumii care posteaza aici, cu ajutorul tutorialelor si cu ajutorul creioanelor. Ochiul este foarte sugestiv. Ti-a iesit foarte bine. Buzele ti-au iesit senzuale, mari si frumoase. Portretul este partial reusit. Doar ca este neterminat, cum ai spus si tu mai sus. La par mai puteai munci putin, sa redai firele de pir. Ce nu imi place mie este nasul. Pare ciudat. Il accentuezi prea mult. Ar trebui sa faci asta din umbre.

Al doilea portret: Acesta este mai complet, doar ca in zona parului nu ai lucrat. Ochii iti ies foarte sugestivii. La ochi de pricepi cel mai bine si umbrele sunt redate foarte frumos mai ales in zona ochilor. Portretul imi pare senin dar in acelasi timp foarte profund. Nasul este prea accentuat si imi fuge privirea prea mult la el, in loc sa imi fuga in zona ochilor. Accentueaza nasul prin hasura fara sa apesi prea mult. Buzele din nou sunt superbe. Ochii si buzele iti ies cel mai bine.

Imi place stilul tau semi-realistic. Ochii sunt anime, nasul nu si buzele din nou nu. Mai continua si mai exerseaza umbrele in zona nasului.
Umbrele le faci fine si ai si aici un + din partea mea. Continua tot asa si continua sa faci la fel de frumos ochii.

:3
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#6
Ti-au iesit destul de bine portretele. Ai folosit imagini de referinta sau ai lucrat din imaginatie?
In momentul in care observi greseli - sau simti ca ceva nu e in ordine - schimba, nu te teme sa stergi sau sa modifici. Stiu ca tentatia de a lasa o zona asa cum e chiar daca observi greseli este destul de mare pentru ca stii ca ai lucrat mult pentru a ajunge acolo; pur si simplu nu iti mai vine sa schimbi ceva, dar atunci cand stii ce nu e bine poti face un desen din ce in ce mai bun ( mai trist este atunci cand stii ca ceva nu e bine dar nu stii ce ai mai putea sa faci ). Poti incerca sa te joci cu linia mai mult, insistand pe constructie (daca vrei pot sa iti recomand diverse carti care se ocupa cu partea asta), dupa care sa faci acelasi lucru folosindu-te si de umbre si lumini. Sau sa incerci sa folosesti si alte materiale ( carbune, tus, etc ), si experimentand cu ele poate vei descoperi tehnici care sa te atraga.
Daca spui ca iti place sa desenezi atunci vei evolua, conteaza doar sa faci lucruri pe directia asta cat mai des posibil.
Astept sa vad si alte desene.

#7
Booon sa începem sper sa ti cât de cât cont de sfaturi Smile

Primul portret : Fiind neterminat poti tine cont de urmatoarele sfaturi date de cei de mai sus ca sa-ţi iasă cât mai bine lucrarea. Îmi place faptul ca are o oarecum expresivitate data în cea mai mare parte de ochii aceea şi umbrele bine facute ce ii înconjoara.
nasul hmm da nici mie nu prea îmi place foarte mult ii lipseşte anumite umbre.

Ai un avantaj te pricepi foarte bine la buze :3 sunt foarte senzuale şi expresive.

Al doilea portret : Ai mare grija la par,ochii iarasi sunt plini de expresivitate deşi unele locuri sunt lipsite de lumina şi umbre, după parerea mea cel mai bine stai la buze şi ochi (like it :3)
Practica mai mult haşura pentru ca unde ai facut tu nu prea da bine ochiului şi nu prea este finuţ si nu mai accentua asa de mult nasul.


Poti folosi creioane tari pentru o schita fina(lasă linii mai dificile,abia se vad)de exemplu (H-uri : h5,H4,H3,H2 ) -le poti folosi cel mai mult la desene tehnice
HB-ul este foarte bun nu este nici prea moale nici prea tare (cred ca este la fel ca şi creionul mecanic 0.7)

Creioanele (B,B1,B2,B3,B4,B5,B6,B7, şi în final B8 care ajunge la o culoare foarte închisa) B-urile le poti folosi cel mai mult la portrete,haşuri etc(B3 este cel mai moale creion cu mina subtire)
sper ca te-am ajutat cât de cât si eu încă invat :3
Si..nu folosi niciodată degetul pentru a întinde creionul pentru ca degetul are uleiuri recomand bete de urechi sau o bucata de şervetel.



P.S daca nu esti sigura ca o sa-ti iasa ceva anume fa separat pe o foaie si invata de pe net cum se face.

#8
Hey! Sunt destul de estetice desenele tale. Ochii ii faci in special foarte frumosi.
Intr-adevar trebuie sa studiezi mai bine nasul si sa prinzi curaj sa hasurezi si parul, desi cred ca ti-e frica de faptul ca iti va manca mult timp.
Sugestia mea ar fi sa nu folosesti linii atat de intense, pentru ca ele nu exista in realitate. Poti sa te folosesti de ele dar trebuie desenate foarte light, apoi incorporate in figura prin hasura. Cand ai desenat gura in schimb nu ai facut greseala asta, asa ca poate daca mai incerci iti va iesi si nasul, desi da, e mai greu de desenat pentru ca are o geometrie destul de organica. Uite un tutorial care m-a ajutat pe mine: http://fc05.deviantart.net/fs5/f/2006/34...lysm_X.jpg desi cred ca tu poate ai gasi si altele mult mai ok XD



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  incercari by Fear Fear 2 2.682 31-12-2013, 07:57 PM
Ultimul răspuns: Aggie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)