Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Imvu

#11
Da ! Sunt de acord ! Imvu dauneaza 24 ! Cam greu de crezut pentru mine dar si eu am ajuns la aceiasi parere ! Eu l-am si dezinstalat , dar poate ma gandesc sa il reinstalez 5. Intr-un fel am inceput sa cred ca este o pierdere de timp dar cand nu am ce face ma refugiez in Imvu 21. Si Ciel , si mie imi place sa fac conturi si sa jonglez cu ele, e chiar interesant dar am un cont al meu care e deja foarte avansat 21. Poate daca ar fi i las 'darui ' cuiva daca chiar mas hotari sa ma las definitiv de el. Deci eu mai astept pareri si daca mai aveti vro nelamurire anuntati-ma si va voi ajuta . Eventual si prietena mea Monik >_> . Bye :bye:
[Imagine: Jun0xCa.png]

#12
Imvuu <3:love: nu ma asteptam sa dau pste el xD E destul de greu sa gasesti persoane de treaba (mai ales din romania) nu de alta dar cei din romania sunt putin ... judeca persoanele dupa avatar cea ce e putin deranjant . La inceput ca oricine altcineva am avut un avatar .. simplu si cam toti cei din romania ma judecau doar pentru avatar.Deabia dupa ce il "aranjezi" te considera altfel si te baga in seama. Eu prefer sa imi imbrac avatarul emo dar nu cu 100 de accesorii pe el71 imi place sa fie mai simplu10.Joc de circa 2 ani si inca nu m-am plictisit de el totusi intru mai rar.

Add 69RaquelRose [stiu ca e ciudat numele dar daca asa a ramas ... asa a ramas:eto:]
[Imagine: tumblr_lm8vkfrhwO1qipthf.gif]

Nyuu <33:love:o//o:perv:

#13

Imvu.Fara el m-as da cu capul de pereti.Zau.
Joc cam de 2 ani si il iubesc dar nu mai intru de mult pe camere de romani.Aproape toate sunt pline de pitzi,cocalari si obsedati de cybersex.Stiu engleza destul de multa deci stau doar pe camere straine.Am niste prieteni foarte buni acolo.
Imvu e ca un drog.Nu il folosesc des dar nici nu ma pot abtine.
Iubesc sa fac oufituri,desi mie nu-mi merg invitatiile si fac cu myyearbook.
Daca imi dati add lasati-mi un mesaj ca sa stiu sa va dau add back:79Jojo


Imvu da dependenta,odata ce te-ai infipt in el e greu sa te lasi21

#14
Huh? M-am jucat şi eu de câte ori, dar spre mirarea voastră m-am lăsat.

Eu sunt genul jocurilor cu lupte, magie, etc v-aţi prins voi. Imvu e un joc cu haine şi un fel de viaţă reală numai că pe pc. Cred că e plictisitor să tot stai pe acel joc şi să bipuieşti lumea, abstract....
Le urez noroc celor care încă joacă şi să se distreze.
Slipping through the cracks of a dark eternity
With nothing but my pain and the paralyzing agony
[Imagine: 6iseio.png]

#15
Uhm...ciudat. Nu as lua IMVU ca fiind un joc, ci mai degraba un chat 3D [asta si fiind in esenta]. Posibilitatea de a-ti personaliza avatarul e intr-adevar asemenatoare jocurilor gen Sims, doar ca nu are o libertate de miscare a celorlalte "personaje" precum a real game.
Il folosesc si eu, nu foarte des, insa am perioade, cam o data la doua luni cand il gasesc atat de addictive, incat nu ma pot dezlipi de el. In rest nu ma prea tenteaza. Ce ma atrage cel mai mult e posibilitatea de a participa la DOC [Daily outfit challenge], chestie pe care eu o gasesc foarte creativa, deoarece dandu-ti o tema te lasa sa te manifesti in voie. Of course, ca orice altceva are minusurile lui, aici fiind creditele, pe care, cand ti-e lumea mai draga te trezesti ca nu le ai.
In afara de DOC, nu prea ma incanta, cu nimic mai bine zis. Folosindu-l e ca si cum as incerca sa replace my own reality with a 3D one.
Anyway, evolutia in timp a fost grandioasa, si ca orice alt human being, I find it fun to browse around and buy virtual things. E ca un fel de terapie prin shopping. ^^

Strangers have the best candies
[Imagine: 9B19F2F8D024899728F06BF94F09CF3B.gif]
Out of my mind...back in 5 minutes.


#16
@Chlo' , sunt de acord cu tine. Creditele se duc ca pe banda rulanta. Si faza cu evolutia, bine punctat. Acest `joc` la inceput a fost foarte nereusit, il stiu decand trebuia sa deschizi zece ferestre ca sa poti sa intelegi ceva din el, si acum este una si buna. Si in prezent se fac schimbari. Parca o data la o luna sau doua o.o.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#17
IMVU..39 am jucat un timp. Mi s-a parut destul de interesant ce-i drept, dar m-am plictisit repede. 21 Nu prea aveai ce face in joc. Tot schimbi haine si discuti cu persoane necunoscute. Ma enervasem la un moment dat pentru ca avea lag in prostie si abia daca imi incarca background'ul...De atunci joc cat mai rar, numai cand sunt foarte plictisita.
"Time present and time past
Are both perhaps present in time future,
And time future contained in time past.
If all time is eternally present
All time is unredeemable." T. S. Eliot

Check it out

#18
Si eu ma jucam am avut 2 avatare^^ Dar am luat o gramada de virusi din niste camere 22
Imi placea, cumparam haine;x si vorbeam cu o gramada de lume din alte tari;x
Dar nu am devenit obsedata ca si colega mea care nu se mai poate lasa.. Cand ajunge acasa IMVU! pana seara.. Si in rest parca nu mai stie nimic.. Isi face credite cu duiumul si a devenit ca o a doua viata pentreu ea..

#19
Eu nu il vad ca pe un joc, incat pune accent pe comunicare si nici de cum pe "skill".
Pe mine m-a ajutat foarte mult imvu-mafia. Un site chiar tare. Iti arata cum sa faci credite, cum sa primesti lucruri gratis and so. Stiu ca eram asa de mandra ca aveam multe tinute, pe care mi le doresc si in viata reala. Mereu am vrut sa creez si eu pe acolo dar nu am avut ocazia ._. deoarece nu imi castigasem numele (ce aiurea).
Am intalnit multe persoane ok cu care inca tin legatura, more or less. Cybersex, true true. Asta e singurul aspect care nu mi-a placut deloc. Tupeul si aroganta pe care unii le prindeau in spatele avatarelor era destul de stresant si enervant. Ma indoiesc ca ar prinde acelasi curaj si in "viata reala". Norocul meu a fost ca nu am intalnit prea multe.
Camera mea preferata era Moon Lake (sper ca am retinut numele). Pop pop si Cass imi palceau destul de mult :3 si 69step! Din pacate numai pe ei ii retin.
[Imagine: furroxana.png]
~set facut de Aikad<3, multuuuuumesc~

#20
Mda, Şi eu joc IMVU.
A, avut un cont vechi, pe care n-am mai intrat, mi-am adus aminte de joc, facut cont now, şi viola!. Mda. Numai târfe disperate după baieti, şi dacă respectivul vorbeşte cu tine, îţi sar în cap.
propria experienţă.
Plus că dacă le aplici o mamă bună de sarcasm, încep cu înjuraturile. Sunt chiar scârboase unele fete. Au ele pu*ă -.-
Revenind. Dacă încă mai jucati, eu eram fata cu avatarul cu Pooh-.

Cine mă ştie, ridică mâna.

Edit: Totuşi e enervant să spună aia "ah, ce naşpa ai avatarul, ah x, y, z."
Frate, mi-am "aranjat" avatarul că era nou. Nu sunt vânatoare de credite, deşii mi-ar folosii. Nu ca să mă integrez. Mă integrez singură.Au ceva cu "aripile" mele. Mi-au spus că-s şi moartea cu coasa -.- .
Nu vânez nici roomurile. M-am lasat. Pe primul cont "vânam".
Plus că la mine nu contează că mă înjură x, în faţă nu are curajul.
Pentru un gamer, să-i spui "noob" e ceva.
Frate, ai fost şi tu la început noob, acum te dai mare cu trecutul tau? Mă bucur, nu într-o "dicutie" cu mine. Să aducă ceva palpabi. La început, toti suntem "noobi", pe parcurs ne adaptam.
Lawl.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)