Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iluzii [+16 / +18]

yupyyy.....capitol nou ...in sfarsit :X.....Sincer, nu ma asteptam ca Jay sa reactioneze chiar asa de violent...dar imi place :X...Kate chiar si-a meritat-o ....si poate si-o ia si de la Caro ....ar fi mai bine :D....Mi-a placut si cand le-a zis Jay baietilor ca Amber este sfanta pentru el...Acum astept capitolul urmator...care sper ca vine tot in seara asta ;;)

bye & kissu :*

Si cu acest al patrulea comm pe care il aveti - doamne ce nu face lumea pentru o continuare - sper sa fiti mai fericite. Stiu ca nu am mai trecut pe aici insa asta nu inseamna ca nu citesc si, pur si simplu nu as sti ce sa scriu - si acu' ma chinui... insa pentru continuare, si luna de cer.

Asa, pai, revenind la capitolele postate. Mie imi plac, desi daca s-ar putea posta cate 10 pe zi ar fi perfect, nu de alta insa eu chiar nu ma mai satur. Cel mai mult mi-a placut capitolul in care Jay a sarutat-o pe Amber; doamne e atat de dragut si imi place ca sufera insa pe celalalta parte e atat de gelos pe relatia lui George cu Amber. I-a furat chiar si primul sarut... imi place baiatul asta. De abia astept sa vad cum o sa ii desparta pe aia doi - nu de alta insa eu pe George nu il cred asa de scumpic si de dragut si usa de biserica cum pare pana acum, inauntrul lui se ascunde un monstru care o sa iasa la iveala mai devreme sau mai tarziu si atunci o sa fie foarte frumos (sau cel putin sper sa fie asa ceva).
Kate, ei bine e draguta noastra curvulita care e geloasa de moare... ce scena frumoasa; adica sa vezi o curva, dupa ce-l inseala pe ala cu altu', care sa mai faca si crize si inca crize nefondate. Ah, eu cred ca as fi dat-o cu capu de stalp daca si-ar fi bagat mana in pleata mea (Amber e prea, mult prea draguta).
Cuplul Caroline si Josh ramane preferatul meu dupa faza cu "antrenamentul"... Sper sa o omoare Caro pe Kate, alea doua is egale in puteri...

Cred ca am zis destule, de fapt mai mult decat planuiam, restul stiti voi destule dupa mess.
Asa, acum: succes in continuare, o sa mai trec pe aici cand o sa mai am inspiratia de a scrie un comm mai mare de trei randuri si acum imi vreau continurea :))




Ja ne...

Fantasy Eyes, Teo -- > mulţumim de comentarii aprecieri şi susţinere D: . Eu am venit cu următorul capitol care sper să vă placă de asemenea.

Lectură plăcută!


[center]Capitolul 23[/center]


- Îmi, îmi... Îmi... Pare rău că te-am lovit.
Ce se întâmpla aici? Totul se întâmplase prea repede, şi cuvintele rostite de Kate erau perfect aruncate cu ură şi regret, dar fără de care nu putea să se ridice din acel loc. Am oftat după ce a plecat Jay din clasă. Nu credeam că va recurge la aşa ceva. Şi totuşi, de unde aflase? Mi-am dus mâna către bandajul din jurul obrazului. Am apăsat puţin şi încă durea. Mi-am zis că ar trebui totuşi să îi dau o mână de-ajutor lui Katherine, care încă zăcea pe podea. Ceilalţi priveau amuzaţi şi satisfăcuţi scena; deşi încă li se mai citea teama în ochi.
- Ce dracu faci? Nu pune mâna pe mine, mironosiţo . O să plăteşti scump pentru umilinţa asta.
Şi eu care mă gândisem să o ajut, ce naivă eram.
- Kate, eşti patetică.
A fost singura replică bună pe care am putut-o rosti, iar roşcata a dispărut din clasă. Ceilalţi m-au privit într-un mod inferior; de parcă eu le-aş fi fost superioară. A trebuit să îmi rotesc ochii şi să mă aşez în bancă lângă Danny.
- Viaţa ta e cu adevărat complicată.
- Îhî. Am chicotit, de parcă ar fi fost o glumă bună. De fapt, era. Îmi părea totuşi rău pentru roşcată; ştiam că ăsta era doar începutul. Mă întrebam dacă prietena mea Caroline aflase deja de ce îmi „ făcuse ” şi oare cât timp avea să dureze până „ îi făcea felul ” ? Danny a părut să îmi citească gândurile.
- Cred că încă nu ştie soră-mea, dar după ce află nimic nu poate să o oprească.
- Off...
Nu am mai putut spune nimic pentru că profesoara a intrat în clasă. Aveam test .

În prima pauză am evitat să ies afară din clasă; nu vroiam să dau iar de Jay. Era altceva că venise în clasă, îmi făcuse cu ochiul şi o făcuse pe fosta lui să îmi ceară iertare... Ştiam că urma să se întâmple asta ; în fond, mereu fusese aşa. Trebuia să am o discuţie cu George! De ce îi spusese? Vag mi-am amintit că nu îl atenţionasem: nu îi zice lui Jay!
A doua pauză, chiar dacă am vrut iar să evit ieşirea din clasă, Caroline m-a căutat.
- Amber? Ce dracu s-a întâmplat?
A venit spre mine examinându-mi partea rănită a obrazului.
- Nu e decât o zgârieturi Caro, o să se vindece în câteva zile.
- Din fericire nu pot spune asta şi despre Kate. Prea mult şi-a căutat-o, de data asta nu scapă.
Am vrut să protestez dar .. Ce rost avea? Oricum ar fi făcut după bunul său plac şi.. Pe o parte mă bucuram că îşi primea o porţie de bătaie. Cine o pusese să îl înşele pe Jay şi să îmi spună acele vorbe?
- Şi cum naiba te-a bătut? Nu ai ripostat? Da, normal că nu ! A dat din cap de parcă spusese cine ştie ce prostie.
- Am tras-o de păr şi.. Mai multe lucruri. Adică, am încercat să o lovesc şi eu dar.. Mi-a zis nişte lucruri şi m-a zgâriat cu un inel.. Apărea Jay şi nu am vrut să mă vadă aşa, în fine. Mai contează?
Mi-a analizat cuvintele.
- Ai protestat? Cum aÅŸa?
Am început să râd. Ceva notabil : prima mea bătaie cu cineva.
- Nu e chiar atât de extraordinar. M-a enervat... Tu cum ai aflat?
M-a privit suspicios, probabil răspunsul era prea evident. Totuşi nu am realizat care era.
- Josh mi-a zis. Oricum a comentat ceva şi de faptul că a bătut-o vărâ-meu. Hai, te rog. A dat într-o fată? Lasă, sigur a făcut-o cu precauţie. Dar eu nu mă joc, o să vadă ea.
Am oftat. Nu mă obişnuisem cu relaţia ei cu fratele meu; deşi îmi plăcea să îi văd împreună. Cum niciodată nu fuseseră îmi era greu să accept aşa dintr-odată. Nu, nu să accept – ci să mă obişnuiesc.
- Caro, i-a dat sângele.. Sincer!
M-a privit într-un mod ce accentua dispreţul său faţă de roşcată. Am înţeles prin acei ochi că nu o putea ierta atât de uşor; din mai multe motive prea bine înţelese. Aşa că nu am mai insistat, şi aceasta a plecat în clipa în care clopoţelul a anunţat începerea noii ore de curs.

Pentru restul zilei am stat în clasă şi am vorbit cu Danny. În utlima pauză a venit acolo şi Dave, foarte îngrijorat de starea mea. Era amuzant, nu păţisem nimic atât de grav. Şi totuşi mă bucuram să îi văd pe toţi atât de îngrijoraţi pentru mine. Asta pentru că le păsa cu adevărat, nu? Şi lui Jay deasemenea. Chiar dacă asta era doar pentru că eram „ surioara ” lui. Ţinea la mine. Gândul ăsta mă încălzea. Am purtat o discuţie scurtă cu David.
- Dadi, ce ţi-a făcut paraşuta aia? M-a îmbrăţişat strâns de parcă nu ne-am mai fi văzut de ani buni.
- Ăh, nimic , nimic. Nu îţi face griji. Am zâmbit larg şi l-am strâns şi eu în braţe.
- I-a făcut careva felu’ până acum? Sau trebuie să îmi iau gaşca şi să o fac eu să plătească?
Ştiam că nu aşteaptă confirmarea mea , la faptul că trebuia să o „ lovească ” şi aşa mai departe, ci doar era curios dacă o bătuse Caroline.
Mi-am dat ochii peste cap. Nu îmi plăcea ca toată lumea să mă creadă chiar atât de neputincioasă. Era adevărat că nu ştiam să mă bat.. Nu fusese niciodată în personalitatea mea acest lucru, dar ... Mă puteam apăra singură! Aşa îmi plăcea să cred. Am cedat totuşi după câteva secunde, când a început să mă usture zgârietura de pe obraz.
- Dave, nu mai contează. Totul e în ordine. Tu ce mai faci?
Era evident că schimbam subiectul. Dar nu am mai avut timp şi de alte vorbe, având în vedere că se sunase.
Ultima oră a fost foarte plictisitoare, deşi ceilalţi păreau fascinaţi de această ultimă oră de geografie. Poate era doar din pricina mea că nu putusem să fiu atentă.
- Eu am plecat. Am strigat la Danny care avea de gând să rămână pentru o oră de literatură în plus; era de fapt oră de club pentru băieţi.
- Pa Amby. Mi-a trimis un pupic prin aer şi eu „ l-am prins ” . Când am ieşit din clasă l-am zărit pe Jay stând lângă uşă.
Mi-am lăsat privirea în jos, nereuşind să îl privesc direct.
- Ştii.. Un băiat nu ar trebui niciodată să lovească o fată ; indiferent de cauză.
A oftat, de parcă ar fi fost un lucru banal. S-a apropiat de mine şi mi-a atins obrazul rănit.
- Îmi pare rău. E din vina mea, nu?
- Jay, nu contează. Nu a fost chiar atât de rău. M-am apărat cum am putut .Chiar nu trebuie să faceţi atâta caz. Ce s-ar întâmpla dacă m-ar lovi şi pe mine un băiat pentru că am bătut o fată apropiată lui?
Era evident faptul că nu aş fi vrut să fiu şi eu în acea situaţie. S-a încruntat.
- Ştii bine că nu aş lăsa să se întâmple aşa ceva!
Şi iar mă pierdeam în acei ochi verzi; inima mea parcă explodând pentru a mia oară în prezenţa lui.
- Hai odată omule.
Am văzut un băiat strigându-l, am înţeles că aveau repetiţii la baschet . Am dat aprobator din cap.
- Rămâne să vorbim despre asta! M-a anunţat vădit nemulţumit de faptul că nu fusesem de acord cu mica lui răzbunare.
Am ieşit şi eu din clădire şi l-am văzut pe George aşteptându-mă , ca de obicei. S-a apropiat de mine , proptindu-şi buzele de-ale mele. Ne-am sărutat îndelung.
Mi-a strâns mâna într-a lui şi ne-am îndreptat spre casa mea.
- De ce i-ai spus lui Jay? Nu ar fi trebuit. Ai văzut ce i-a făcut Katherinei?
Nu a dat prea multă atenţie cuvintelor mele.
- Avea dreptul să ştie. Plus că nu mi-ai zis că e un secret. Oricum, îmi pare rău. Dar oricum aflau. Era inevitabil.
Am oftat realizând că are dreptate.
- Da, scuze.. Doar că nu e chiar plăcut să vezi o fată lovită de un băiat apropiat.
- Normal că nu e. Dar de asemenea nici să auzi că o fată pe care o iubeşti a fost agresată de o fată care te-a înşelat şi s-a dovedid a fi .. un nimic. Oarecum din cauza ta .
Ştiam că se referă la Jay în acest caz şi eram şocată să aud cum pronunţa cuvântul „ iubeşti ” . Mi-au trebuit câteva secunde să realizez – se referea la dragostea frăţească. Normal. Doar acel sentiment era între mine şi brunetul pe care îl adoram... Mi-am amintit că mă ţin cu altcineva de mână şi am tresărit.
- Ne vedem în seara asta?
Am dat în semn negativ din cap ; aveam prea multe de învăţat.
- Am un test la limba franceză mâine; am o mulţime de repetat. Rămâne pe ziua următoare? Am zâmbit vinovat dar acesta a scos un rânjet foarte vioi.
- Sigur. O să pot rezista, cred, să nu te văd în seara asta. O să încerc tot posibilul. Dar îmi vei lipsi.
Nu ştiam cât de serioase erau vorbele lui, dar mă „ alinau ” .
- Mersi. I-am şoptit când am ajuns în faţa casei mele.
A înţeles că nu era un „ mulţumesc ” pentru că mă condusese până acolo.
- Nu am ce să fac. Nu e ceva ce am vrut neapărat să se întâmple; cum am mai zis, e vina ta. Şi îmi face plăcere să te ador şi să fiu lângă tine. M-a prins între braţe şi mi-a dat încă un sărut pasionat. Am răspuns la acesta . Mă simţeam în siguranţă lângă el.
Ne-am luat la revedere şi eu am intrat în locuinţă. Am văzut-o pe mama în sufragerie, aşa că am trecut să o salut.
- Ce ai păţit la obraz?
S-a speriat văzându-mi bandajul. Am uitat că ieri nu avusese ocazia să îl vadă.
- Ăă, m-am zgâriat din greşeală.
Tonul ei era încă alarmat ; dar nu vroiam să îi zic adevărul.
- Sigur? Cum?
- Mama, e doar o zgârietură. M-am dus lângă ea şi am pupat-o .
- Merg să îmi fac temele.
M-a aprobat din cap şi am auzit-o vorbind la telefon; urma să stea pe puţin o jumătate de oră pentru că vorbea cu mătuşa Angelique. Odată intrată în cameră, i-am dat un mesaj lui Caro.
[center] Nu poţi să treci cu vederea de data asta?
Jay i-a dat „ o porţie ”?
[/center]
Mi-a răspuns rapid .
[center] Nu. Nu pot. [/center]
Ce rost mai avea? În sinea mea oricum vroiam să aibă loc acea răzbunare. Dacă nu pentru mine , pentru Jay. Şi pentru toate acele vorbe urâte adresate; trebuia să şi le retragă.
Am intrat la un duş rapid şi după am decis să îmi învăţ.

Când a venit seara a apărut pe la noi şi familia Asazuki. Cu totul. Am mers să îl salut pe unchiul Takumi şi mătuşa Angelique. Unchiul m-a strâns tare în braţe fiind uimit de bandajul de pe obraz. Îmi era tare ruşine să spun ce păţisem cu adevărat şi mă simţeam prea vinovată să mint; dar nu aveam de ales. Nu vroiam să ştie şi ei .
- M-am zgâriat din greşeală.
- Să ai mai multă grijă pe viitor. Mi-a zâmbit mătuşa şi am dat din cap.
Pe uşă a intrat la scurt interval de timp şi tatăl meu, pe care l-am salutat foarte voioasă. Am sărit în braţele sale, acesta învârtindu-mă de câteva ori.
- Ce faci prinţesă?
- Bine tati ! Nu i-am dat drumul de la braţ decât atunci când am ajuns în sufragerie şi s-a aşezat pe un fotoliu. Am privit nostalgic camera.
Jay mi-a venit în spate, neprevăzut.
M-am speriat.
- Piticanie!
Am scos limba la el şi acesta a început să mă gâdile.
- Josh unde e? A întrebat mama uimită de faptul că fiul ei nu ajunsese încă acasă. Eu ştiam răspunsul. Jayson a rânjit cu subânţeles.
- E cu Caroline.
Unchiul Takumi s-a înecat .
- Cum aÅŸa?
Cu toţii am început să râdem şi ne-am continuat activitatea din acea seară. Într-un final, cred că am adormit pe canapea lângă Jay...

Asadar si prin urmare stiam eu ca o sa mearaga si o sa-mi primesc continuarea mult dorita si asteptata (si da, da... stii tu de ce postez eu acuma).

Mi-a placut. Oficial Kate e o curva fara creier, Jay e cam prostanat, Amber prea draguta si George mult prea perfect. Asa, am zis-o si pe asta, acum sa ii luam pe rand.
Kate a fost o curva (stai ca asta e de mult... da' ce conteaza) fara creier. Draguta si scumpica noastra incearca sa ii salveze curu ala mare si gras si ea face pe nesimtita. Na, ca tare as vrea sa si-o ia de le Caro un pic pe cocoasa (ar fi prea frumos ca sa fie adevarat). Jay... ei bine are o blia neagra pentru ca a dat intr-o fata (in locul lui as fi batut-o cu matura, nu ca asa... a scapat prea usor). Cu toate aste, Jay ramane inca un mister pentru mine, pare mult prea rezervat (sper ca o sa turbeze si asta o data, sau de mai multe ori cand o sa ii vada pe aici doi impreuna). Amber: mica, draguta si prostuta (trebuia sa o bata mai bine). Imi place de ea ca tot incearca sa ii ia apararea lu' aia si proasta nu vrea (he he, prostia doare si sper ca in cazul ei sa sa demonstreze asta). Si cum am mai zis, George e prea usa de biserica (desi pare ca saruta bine)... abia astept probra contrarie.
Acum, succes la scris. Stiu ca o sa ai mila de mine si ca o sa postezi continuarea in noaptea asta.
Eu asteapta :>




Ja ne...

Ok. Voi aţi vrut şi eu am adus :]] Trăiesc la dorinţa poporului =] ecagerez [ hmm trebuia să zic scriu? :]]] ]. Hai măi, că doar glumesc. Dar am mai adus un extra.
Teo mulţumesc IAR pentru comentariu. Apreciez, şi dacă tot vroiai o continuare atât de repede. Am zis , de ce nu? Şi iată.

Lectură plăcută.


[center]Capitol EXTRA – Caroline [/center]

Josh şi-a apăsat agresiv buzele de-ale mele şi eu am continuat sărutul. Mâinile sale erau aşezate pe fundul meu, iar ale mele în jurul gâtului acestuia. Într-un moment de respiro am primit un mesaj de la Amber. L-am citit.
[center] Nu poţi să treci cu vederea de data asta?
Jay i-a dat „ o porţie ”?
[/center]
Am oftat, şi Josh a început să râdă. Am scos limba la el.
[center] Nu. Nu pot. [/center]
De parcă putea cineva. Curva aia s-a jucat cu vărâ-meu şi cu cea mai bună prietenă a mea ; îmi ştie deja reputaţia aşa că ar face bine să se păzească.

- Vrei să merg cu tine , fiară? Mi s-a adresat Josh când tocmai închisesem telefonul lui Danny. Îl întrebasem pe unde este Kate ; era super când aveai un frate geamăn ce îţi sărea întotdeauna în ajutor . L-am întrebat suspicioasă pe blond şi mă întrebam dacă doar vrea să vadă cum o bat pe Kate sau să mă oprească.
- De ce?
Până la urmă, puteam să aflu doar dacă întrebam. Şi ce zâmbet perfect mi-a adresat, inima mea cred că a tremurat. Cum de altfel o făcea întotdeauna când mă atingea . M-am apropiat şi mai tare de el şi i-am dat un sărut scurt. Însă acesta m-a prins şi şi-a atins iar buzele de ale mele. Limba sa a început să se joace prin gura mea şi eu i-am urmat exemplu. Şi-a trecut buzele peste gâtul meu, muşcându-mă agresiv.
„ Auch ” am zis în sinea mea. A durut , şi eram sigură că urma să îmi rămână un semn. Dar nu puteam spune că nu îmi plăcea.
- Cum dracu să te las singură?
A venit şi răspunsul lui întârziat, luându-mă de mână. Evident că nu am protestat, dacă tot se oferea mă putea duce cu maşina.
- Ok, dar stai pe bancă.
Nu aveam de gând să se bage în treburile mele într-atât; vroiam să rezolv singură această chestiune. În fond, nu dădea bine ca băieţii să lovească fetele; sau cel puţin iubitul meu să nu o facă. Puteam să fac eu asta. Am zâmbit sarcastic, gândindu-mă cât de mult evoluaseră femeile . Nu aş fi putut trăi în trecut.
Kate se afla băgată într-un club de fiţe, după cum am aflat cu un tip Arnold. Era din cartierul vecin deci nu prea ştia ce fel de târfuliţă e Kate ( aşa credea ea ) .
- Cine e tipu’ ăla?
L-am întrebat pe blond ce încă mă ţinea de mână. S-a uitat într-un mod plictisit şi mi-a răspuns.
- E unu Arnold; e curvar rău de tot. El şi Kate fac perechea potrivită.
Am început să râd.
- Şi încă nu a aflat cine, sau ce e ea de fapt.
A dat dezaprobator din cap.
- Tânjea după ea de ceva vreme dar nu a vrut să se bage peste Jay că l-a ajutat în mai multe treburi. În fine , acum că a prins ocazia vrea să treacă şi el prin patu’ ei. Nimic special.
I-am prins faţa în mâini sărutându-l iar cu pasiune. Nu mă puteam opri, odată ce îl atingeam simţeam că fără el nu aş putea trăi. Nu ştiu cum am stat atâta vreme atât de aproape unul de altul şi nu .. Nu s-a întâmplat nimic. Acum nu m-aş mai fi dezlipit de el.
- Şi cum ai de gând să procedezi?
Am chicotit.
- Du-te şi i-ami un whiskey că eu nu sunt minoră. Rezolv imediat.
Cât timp Josh a făcut ce l-am rugat, eu am stat în acelaşi loc pentru a-l aştepta. Şi-a făcut apariţia peste aproximativ un minut, un băiat de vreo 20 de ani . S-a uitat admirativ la mine .
- Singurică, păpuşă?
L-am privit cu dispreţ, fără să îi întorc vorba. Dar se părea că nu s-a mulţumit. Ca structură fizică era slab şi înalt ; cam cât prietenul meu de înalt . Şi totuşi, neatractiv. Nu ştiam cum să scap de el, nu vroiam să fac scandal decât cu Kate în seara asta. M-am bucurat când a apărut Josh. Nu pentru a mă apăra, ci pentru reacţia pe care a avut-o.
- Mişcă d’aici cretinule. Fata asta-i a mea.
Tipul pe care nu îl cunoşteam a vrut să îi dea un pumn , dar Josh s-a ferit lovindu-l.
- Nu mă călca pe nervi.
A plecat, înjurându-l. Dar noi nu i-am mai dat atenţie.
- Nu te pot lăsa singură nicio secundă?
Am chicotit.
- AÅŸa se pare.
Ne-am apropiat de locul în care stătea victima mea şi noua sa achiziţie. Am privit superior şi Arnold a părut să îl recunoasă pe blondul meu. Mă întrebam dacă o să intervină. Cei doi s-au salutat printr-o strângere de mână. Mi-a făcut cunoştinţă.
- Ea e iubita mea, Caroline.
M-a privit suspicios, eu doar am dat din cap . Eram „ fată cuminte ” .
- Verişoara lui Jay. A adăugat indiferent Josh şi Arno a făcut nişte ochi foarte mari. Mi-a zâmbit blând înţelegând din asta cât îl respecta pe văru-meu. Avantajul meu.
M-am apropiat de Kate. Ţineam în mână paharul cu whiskey.
- Bună târfuliţo.
Atunci a realizat că am apărut şi noi pe acolo. A scuturat din cap.
- Ce vrei ?
A folosit tonul acela „ inocent ” . Deci încă vroia să îl vrăjească pe săracul tip cu aerele de „ fată bună ” . Înţelegeam că şatenul este mai inteligent decât atât. I-am turnat tot conţinutul din pahar în cap, lichidul scurgândui-se pe părul lung, drept şi roşcat. O imagine nepreţuită.
- Asta vreau.
Toţi cei din jur şi-au aruncat privirea asupra mea. Kate era îmbrăcată într-o fustă scurtă şi neagră; îi scotea fundul în evidenţă. O bluză albă cu un decolteu foarte generos şi o pereche de pantofi cu toc. Eu pe de altă parte, mă îmbrăcasem în pantaloni scurţi, un maieu şi o pereche de adidaşi . Doar mă băteam, nu venisem la petrecere.
- Afară. Tu şi cu mine. Acum.
Credeam că are un orgoliu mai mare, dar a dat negativ din cap. Ştiam că acum nu mai încerca să pară ceea ce nu era ; dar îi era frică. A dracului de mult ; doar îmi ştia reputaţia. Dar când s-a luat de preţioşii mei prieteni, nu a gândit?
Când am văzut că nu reacţionează am luat-o de păr, şi am târât-o afară din local. Cred că barmanul mi-a mulţumit. Eram cunoscută în acel club şi îmi ştiau toţi reputaţia, nu avea de gând să îi stric localul.
Am aruncat-o pe ciment imediat ce ne-am aflat afară. Am auzit o trosnitură şi am ştiut că i s-a rupt tocul pantofului. Am început să râd.
- Ce vrei Caroline? Nu e treaba ta. Ce, Amber nu îşi poate rezolva singură problemele? Află că ne-am bătut; nu am lovit-o doar eu. Iar eu nu apelez la nimeni să mă ajute. De ce faci favoruri laşilor?
Mă bucuram să aud că blondina mea se apărase. L-am auzit pe Joshua scrâşnind din dinţi şi mi-am dat seama că îi venea şi lui să o pocnească ; se abţinea. Arnold privea mirat scena ; ieşiseră mai mulţi afară să ne vadă încăierarea.
Oamenii vroiau un spectacol, eu trebuia să le dau unul.
- Uite ce e , curvă de doi bani. Nu te compari cu Amber nici la degetu’ mic. Ea e prea finuţă, şi din fericire are alături prieteni care să o ajute. Ceea ce tu , nu ai. Oricum nu asta e important. Ai tu de multă vreme să îmi plăteşti nişte datorii.
M-am aruncat asupra ei, şi aceasta a încercat să se ferească dar am prins-o de păr şi i-am smuls mai multe fire din cap. Exact aşa cum făcuse şi părului blond şi buclat al cumnatei mele. Ah, ce bine suna acest cuvânt.
Am aruncat-o iar pe jos şi cred că s-a zgâriat rău de tot. Am apucat-o de mâine , scoţându-i toate inelele . Le-am azvârlit pe undeva; cui îi păsa de ele?
Mi-a dat o palmă peste obrazul drept. Şi eu am început să râd. Ploaie de vară; îi trebuia mai mult dacă vroia să mă rănească. Eu nu eram atât de firavă , şi ea era chiar nepricepută.
- Amatoare.
L-am auzit pe Josh şuşotind mai în spate. Lucru care a provocat râsul celor din jur. Arnold încă era nedumerit, dar părea să îi placă spectacolul. Prima mea impresie despre el a fost că este genul de băiat pervers pentru care toate femeile sunt paraşute. Dar nu am dat importanţă şi altor oameni, m-am năpustit iar asupra lui Katherine. Am lovit-o şi eu cu o palmă; aşa în joacă. După care am apucat-o de cap şi mi-am pregătit genunchiul. În secunda următoare, cele două părţi ale corpului au făcut contact. Cred că a început să îi curgă sânge din nas. Dar nu se terminase, nici pe departe. Am apucat-o iar de păr şi am învârtit-o.
- Lasă-mă odată , Caroline. Ce vrei? Să îmi cer iertare? O fac . Îmi pare rău, foarte rău.
Aproape că vocea îi era plânsă, ştiam că nu mai are mult şi o să îi curgă lacrimi; dar din acelea adevărate. Îmi trebuia mai multă satisfacţie. Spre deosebire de verişorul meu, eu nu mă mulţumeam cu nişte scuze patetice. Putea ea să îmi ceară iertare şi-n genunchi, mă durea drept în cot.
- Ce crezi? Că s-a terminat? Păpuşă, nu trebuia să te legi de ce e al meu. M-am pus peste ea şi am început să o lovesc cu pumnii în faţă. Asta cred că durea destul de tare, a încercat să se apere zgâriindu-mă. Avea unghiile destul de mari şi ascuţite, dar am apucat-o de mâini şi i le-am întors la spate. Am fost mulţumită când au trosnit şi i-am rupt şi vreo două unghiuţe. A ţipat şi cred că a fost de durere. Am trântit-o iar pe cimentul rece şi dur. Hainele îi arătau îngrozitor şi era plină de sânge. Nu se mai putea ridica, iar eu m-am apropiat şi i-am dat un picior în burtă.
- Ä‚sta e pentru Amber .
Am continuat cu încă trei astfel de lovituri. Adăgugând la fiecare :
- Ăsta e pentru Jay. Ăsta e pentru mine. Şi ăsta e pentru distracţie.
Începuse să plângă de-adevăratelea acum, sângele curgându-i din nas şi buză. Am văzut că avea fruntea zgâriată, mâinile lovite şi aşa mai departe . Am ridicat-o luând-o de gât . Când feţele noastre s-au întâlnit am stat aşa mai multe secunde. Lacrimile ce îi curgeau pe obrajii însângeraţi nu aveau succes asupra mea; nu ştiam ce e aia milă. Am aruncat-o iar la sol.
- Nu te mai lua de ce e al meu, că data viitoare nu o să mai fiu precaută.
Era o ameninţare. Înainte să dispar de acolo, i-am mai aruncat un picior în stomac.
- Ah, asta a fost pentru că îmi place cum reacţionezi la durere.
Am mers lângă Josh şi acesta m-a sărutat.
- Arnold, fă o faptă bună şi cheamă ambulanţa.
Acesta a dat din cap, mă privea ciudat. Admirativ. Dar nu l-am luat în seamă. Mi-am concentrat atenţia asupra blondului.
- Cum rezolvi cu poliţia şi părinţii ei?
Am început să râd cerându-i telefonul. L-am sunat pe tatăl ei; făcusem rost de număr cu ceva zile în urmă. Eu când făceam ceva, făceam ca lumea.
L-am anunţat că s-a tăvălit cu nu ştiu cine şi nu ştiu cine, şi mai multe lucruri. În fine, i-am dezvăluit atâtea încât ştiam că nu urma să cheme poliţia; nu vroia să fie făcut chiar public ce făcea fetiţa lui. Plus că era foarte furios pe ea. Şi aşa, rezolvam şi cu posibila mea „ pedeapsă ” . Mai era şi ideea că oricum Katherine nu ar fi anunţat pe nimeni; îi era teamă. Teroare; ştiam ce gândea : dacă o supăr, se întoarce. Şi puteam să fiu mai crudă de atât.
M-am urcat în maşina lui Josh şi l-am rugat să mă ducă acasă, doar după ce ne-am sărutat îndelung.
- Te iubesc, bestie. Mi-a zis pe un ton pe care îl adoram. Afişa acelaşi zâmbet pervers şi ştiam că nu se aştepta să îi întorc cuvintele.
- Şi tu eşti proprietatea acestei bestii. Am şoptit într-un final şi acesta m-a luat de mână.

__
* Nu le am cu bătaia, că nu m-am bătut niciodată cu vreo fată :]]. Dar sper să meargă.

Jay, Caroline va ador!!!(defapt pe voi doua va ador:10: )
Se pare ca Jay mai are un neuron functional in cap, care l-a ajutat sa-si dea seama ca Kate merita o palma(defapt merita mai mult) din partea lui pentru ca a indraznit sa o raneasca pe Amber. Am fost foarte multumita de el, cand a vazut ca nu sta ca un dobitoc si nu face nimic si ca o umileste pe aia, lucru pe care sunt sigura ca Kate nu o sa o uite...
Vam zis eu, Caro nu o sa lase ca idioata aia sa ramana nepedepsita...
Agresiva fata... Intr-o vreme mi s-a facut mila de javra aia, dar mi-a trecut repede. Cum sa-ti fie mila de cineva care a facut atatea rele. Pff.. acum cel putin is foarte multumita ca nenorocita si-a primit portia de bataie si din partea scumpei mele. Ha, ce a crezut ca daca ii da o palma Caro o sa plece plangand? S-a inselat, ma bucur ca a reusit sa-i sparga nasu, eu vroiam ca unul din cei doi sa ii scoata macar un dintisor la idioata aia, dar neh n-a fost sa fie... Oricum e ma multumesc si cu asta, e perfect, acum sper ca si-a invatat lectia ca de nu ii vai si amar de capul ei. Caroline e foarte desteapta, a facut totul in asa fel incat ea sa iasa fata "nevinovata". Imi place acest capitol extrem de mult, cred ca este unul din cele mai dorite, toata lumea astepta ca c***a aia sa fie batuta mar de catre fiara noastra:))
Sunt curioasa sa aflu cum va reactiona Amber cand va afla ce a facut Caroline. Cred ca o sa ii fie mila de Kate(ce sa-i faci asta-i Amber), dar oricum cred ca si ea stie ca aia a meritat aceasta bataie asa ca sper ca nu o sa se supere pe Caro.
Deja devin dependenta de ficul asta, adica cred ca is de mult timp, dar pur si simplu nu te poti opri, cand citesti ceva asa frumos. Vreau continuarea cat mai repede ca de nu va pap cu fulgi cu tot pe amandoua:))
:bye:
To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.

Waaaa.....spuneam eu sa plateasca, dar acum chiar si-a luat-o. Parca totusi mi-e cam mila de ea (kidin' merita:ha: ). Sa se invete ca nu trebuie sa se atinga de o persoana cu "relatii".
Faza cu bataia cred ca a fost cea mai violenta de pe site (poate exista mai multe, dar eu ma rezum la esential, nu prea am timp sa citesc decat ceea ce chiar imi place). Acum doar George este singurul "obstacol" impotriva relatiei AmberJay. De fapt putina gelozie nu strica:ha:.
Eu cam atat am avut de zis inafara de Felicitari si :bye:.
[Imagine: damon-and-elena-mating-dance.gif]
No will to wake for this morn
To see another black rose born
Deathbed is slowly covered with snow
[Imagine: tumblr_mbpavhdSII1qc7rtu.gif]

Hello >:D<. Pff, acum la 4 fara vreo 8 minute dimineata, m-am gandit si eu sa postez :-j. Nimic grav :-j. Sper sa va placa acest capitol, puteti sa-l comparati cu 'cerul senint' de dinaintea frutunii ^.^

Wildrose -> Stiu, ca ti-a placut bataia b-). Eu m-am speriat prima data cand am citit. :))) Sper sa-ti placa si acest cap.
Kripterya -> A fost destul de violenta, dar deh, nimic serios. ^-^ sper sa-ti placa si acest capitol.

Enjoy !

Capitolul 24

Stateam intins pe patul camerei mele si ma gandeam cum sa incep ceea ce aveam in minte. Dintr-o data gandurile mi-au fost spulberate de catre telefonul care suna. M-am ridicat lenes si m-am dus catre masuta unde imi era telefonul. M-am uitat pe ecranul lui si am vazut numele lui Josh. Am apasat butonul gri cu verde.

- Da ? am intrebat plictisit
- Jayson, ai o bestie ca si verisoara. mi-a spus razand.
- Nu-mi spune ca ...
- Nu, nu.
- Atunci ?
- A batut-o mar pe Kate.
- Oh, asta. am spus dar dupaia mi-a dat seama ceea ce a zis. Cum ca a batut-o pe Kate ?
- Cu mainile ? mi-a spus ironic.
- Si tu acuma. Cum s-a intamplat, adica cum de a batut-o ?
- Pentru faza cu Amber, i-a dat bine. I-a spart nasul si a zgariatul bine de tot, in plus a parat-o tatalui ei, si s-a ales cu o pedeapsa lunga.

Am ras.

- Stiu Caroline ce face.
- Mda. Frate, nu mergem in seara asta pe la un bar ? Asa ca intre baieti. m-a intrebat Josh entuziasmat.
- Sigur, de ce nu ? Il luam si pe George.
- Buna idee. a spus razand.
- Hai ca inchid. Ne vedem la opt la clubu ala nou.

Am inchis si am aruncat telefonul pe pat, iar dupa aceea m-am pus si eu pe pat. Imi placea, puteam sa incep sa fac ce vreau. M-am uitat spre ceas si am vazut ca era doar patru dupa-masa. Ce naspa ! Aveam de stat inca vreo trei ore. M-am intors pe o parte si pe alta dar nu am reusit sa adorm. Am luat telefonul si am format numarul lui Caroline, am asteptat sa-mi raspunda.

- Ce e Jay ? m-a intrebat plictisita.
- Am auzit ca te-ai cam dat pe batai. am ras.
- Doar antrenamente pe un sac de box. mi-a raspuns razand.
- Eh, si i-ai spart nasul, heh ?
- Pai, daca altfel nu se poate.
- Mi-a placut asta. am ras. Hai ca inchid, ma duc la un bar cu baietii.
- Jay ! Stai putin nu inchide !
- Da ?
- Ce simti pentru Amber ? m-a intrebat serioasa.
- Nu stiu. Trebuie sa inchid. Pa.

Am apasat butonul rosi si am trantit telefonul pe pat. Ce intrebari erau astea ? Si ce raspuns am dat si eu, ca 'nu stiu'. Dar totusi, nu stiam. Am renuntat sa ma mai gandesc la acest lucru si am obervat ca a trecut ceva timp. M-am dus si am facut un dus rapid si m-am imbracat cu niste haine destul de bune de iesit in oras. Am coborat in sufragerie si am intrebat servitoarele pe unde erau parintii mei, cica au iesit in oras la cina. M-am dus catre minibarul care era asezat langa semineu si mi-am turnat putin din aceea bautura care habar nu aveam ce era, si am inceput sa beau. M-am pus sa ma uit la televizor, incercam sa inghit bautura dar parca nu mergea mai in jos. Am mers pana la baia de la parter si am scuipat tot din gura in chiuveta mai apoi aruncand tot ce a mai ramas in pahar. Urma sa ma duc intr-un bar iar eu nu puteam sa beau ceva tarii. Am decis ca era momentul sa plec spre club. Aveam ce merge asa ca am luat masina. Oricum, cred ca nu aveam sa exagerez cu bautura, sau chiar deloc. Am inceput sa conduc destul de precaut pentru a nu face vreo prostie. Deasemea m-am oprit si la stopuri, nu am trecut de ele cum faceam deobicei. Am ajuns la clubul acela care parea destul de dragut. Am parcat masina si m-am dus catre cladire. Am intrat inauntru si m-am uitat dupa George sau Josh. I-am gasit indata, se pare ca nu am fost singurul care a venit repede. Ne-am salutat dupa ne-am comandat fiecare cate ceva. Eu mi-am luat un suc. Da suc, nu voiam alcool. George si Josh s-au ras de mine cel putin vreo zece minute. Dar nah, daca nu puteam sa beau ce dracu.
Au trecut deja cateva ore bune de cand eram acolo. Eu tot suc mi-am comandat, nu imi venise 'pofta' de alcool. In schimb, George deja a intrecut masura. Vorbea ce nu trebuia. Se vedea ca alcoolul nu-i facea bine. In timp ce-l ascultam cu povestile lui, ceva mi-a venit in minte. Avea sa fie perfect. Ii stiam sabiciunea, de ce sa nu profit de ea ? Dupa ce am mai stat vreo douazeci de minute am decis ca era timpul sa ma retrag. Amiesit din club razand. Planuisem ceva maret. Aveam sa devin tipul cel rau. Dar totusi ... recuperam ceea ce era al meu nu ?
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













u two are killing me!
ah. Doamne! Va pricepeti. Sunt ceva greseli de tastare pe care chiar nu are rost sa vi le enumar, pentru ca, sincer, scrieti atat de bine incat nici nu imi dau seama ca ati scris gresit. Ce sa mai o dam la intors, sunteti bune si punct. Aveti talent, stiti cum sa captivati cititorul.
Asa ca dati inainte cu scrisul ca nu veti duce lipsa de cititori.
V-ati mai ales cu o fana.;))
Next-ul, next-ul, ca de nu, ma omoriti!;)))

Deci ce planuieste Jay?Vreau sa aflu.Va rog:D
Sunt cea mai fericita ca Kate a primit-o de la Caroline.Mai bine nu se putea:D
Si teh te pricepi la descris batai:)).
Denny de ce nu stie Jay daca o iubeste s-au nu pe Amber.Dupa cum reactioneaza e foarte gelos pe George.Lamuriti-ma.
Astept nextu`.Ja ne!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iluzii! Funky_Punky 1 2.537 22-12-2009, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Funky_Punky
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.655 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Iluzii adolescentine [+16] Mystique92 10 7.346 14-07-2008, 06:05 PM
Ultimul răspuns: Miharu


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)