Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iisus Hristos cu muÅŸchi ÅŸi tatuaje

#21
[Imagine: smoking-jesus.jpg]
Hm, maybe I'd date him.
Citat:Ce artă sau modalitate de a-ţi exprima credinţa şi iubirea faţă de Iisus poate fi aia ?
Tocmai asta e, mamă. El e artist. E un om care lucrează pe partea de imaginaţie şi creativitate cu pensula în mână. Nu cred că e nici ateist nici cu religia. A fost o metodă de a-şi exprima ideea faţă de Iisus. Aici e un subiect ce trebuie tratat de critici în artă. Citându-l pe Enstein. [ being a genius ].

The word God is for me nothing more than the expression and product of human weaknesses, the Bible a collection of honourable, but still primitive legends which are nevertheless pretty childish.

Love teh dude xD Btw de tipu cu ochelari ce ziceţi ? L-am descoperit acum ceva minute. Să zicem că tatuajele sunt interzise [ agree with Fleet ], dar ce aveţi cu muşchii lui ? Dom'le e încântător O,o

edit : now now now, you hate me for being rude
-

#22
Stephen Sawyerun e un artist cu o imaginatie bogata, cred ca nici Dumnezeu nu s-ar supara pe el21
Blasfemie e la popii aia de nu sa mai satura de banii.
Banii sunt puterea, banii sunt mandria si banii sunt totul.

#23
Daca as lua poza unuia dintre voi si as manji-o cu rahat si apoi as arata-o parintilor vostri, crede-ti ca ar aprecia-o? La fel e si cu pictura asta blasfemiatoare!
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U

#24
(08-11-2011, 11:07 PM)Storymaker A scris: Daca as lua poza unuia dintre voi si as manji-o cu rahat si apoi as arata-o parintilor vostri, crede-ti ca ar aprecia-o? La fel e si cu pictura asta blasfemiatoare!

Deci "noi" suntem parintii lui Isus?! I`m confused...
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

#25
Nu, ci este o comparatie privind pretuirea si iubirea. Cum parintii vostrii va iubesc pe voi si nu ar suporta sa va vada jigniti/ desfigurati in poze asa si crestinii nu suport sa-l vada pe cel pe care il iubesc si pretuiesc batjocorit.

Este usor sa iti bati joc de ceea ce nu iubesti iar oamenii astia retardati care isi bat joc de religie ca sa iasa in evidenta ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a face asa ceva! Oricine poate sa deseneze si dstul de multi sa picteze. Un artist nu e un om ce socheaza ci un om ce surprinde esenta prin forme si culori, iar Iisus cu muschi si tatuaje e o batjocora asupra crestinilor!

Nu mai judecati superficial si ganditi-va si voi inainte sa scoateti chestii pe gura si fac referire mai ales la cei ce zic: "Mare lucru! crestinii sunt exagerati!".
Nu, nu sunt! Ci asa este normal sa reactioneze cand ceea ce iubesc si pretuiesc ajunge bataia de joc a unor oameni ce vor sa se numeasca-chipurile-artisti!
Daca lumea nu are exemple, fi tu unul.
Fugi de rautate! Fugi, omule, fugi!


Dumnezeu vindeca ce medicii nu au putut: https://www.youtube.com/watch?v=21ijUVwpsfA

Iisus vorbeste despre viata si moarte: https://www.youtube.com/watch?v=lLGE5tUq50U




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)