Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iisus Hristos cu muÅŸchi ÅŸi tatuaje

#1
[Imagine: 5.jpg]

Exact! Iisus Hristos cu muschi si tatuaje desenate de Artistul american Stephen Sawyer.

'' Artistul american Stephen Sawyer a vrut să ne demonstreze cât de inventi poate să fie, iar în cărţile „No more Mr Christian Nice Guy" şi „The Church Impotent - The Feminisation of Christianity" l-a desenat pe Iisus ca pe un bărbat dur, care merge zilnic la sală şi are şi câteva tatuaje.

Americanul şi-a motivat gestul prin dorinţa populaţiei de a urmări cât mai multe personaje dinamice şi de a-şi crea ca model bărbaţi musculoşi.

„Părerea mea este că Iisus le-ar fi putut răsturna mesele cămătarilor. Modelul pe care-l folosesc pentru desene este un surfer care arată precum un munte", a spus Sawyer. ''
Scrie CANCAN

Ce parere aveti despre asta? Multi zic ca este exprimare artistica. Pentru mine mi se pare mai mult o blasfemie.

**** Daca mai este un topic asemnator, sau nu este bun, ma iertati, si Delete cu el. **** 3

[Imagine: 5.jpg]
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#2
Chiar asa am ajuns? Sa numim blasfemeie orice? De fapt, nu-i treaba mea. Nu-i treaba noastra.
Nu stiu care-i relatia artistului cu religia. Nu as numi asta bataie de joc. E doar... o privire dintr-un alt unghi. O privire irelevanta pentru mine.

Pe aceeasi tema ne putem uita si la noi in tara: lumea zice ca Deliric e blasfemic cand zice "Te-ai pus pe cruce de fraier, Iisuse!"
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#3
Stiti, eu am scris topicul acesta ca sa vedeti ce au putut face unii pictori. Si ati cautat dragii mei in dex cuvantul 'blasfemie'? Sau stim sa criticam doar, opiniile altora? Daca criticati intruna postul meu, mai bine va limitati, si nu mai postati deloc. Eu aveam nevoie de pareri la imagini si ideea in sine. Saint, dex online de va ajuta. O iate uite ce inseamna blasfemie:
--BLASFEMÍE = Defăimare a religiei, a dogmelor și a obiectelor de cult; defăimare a lucrurilor sfinte;
Zici tu ca asta nu e blasfemie?
http://totalschimbat.ro/2011/07/04/blasf...i-fumeaza/
Exprimare artistica, sigur ^^

Cred ca topicul ar trebui inchis. Nu toti cred in Dumnezeu aici. Si asa inchei postarea mea aici in topicul asta.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#4
Cum a spus şi Kashim, dar chiar degeaba încerci, degeaba...
Ştiu ce înseamnă defăimare. Prin faptul că ai dat ocpy paste nu unmai mi-ai demonstrat nivelul de inteligenţă de care dai dovadă, dar şi faptul că ai avut "bunul simţ" să insinuezi că-s aşa de prost că vorbesc fără să ştiu.
Nu e o defăimare. E un artist. Creştinii sunt aşa sensibili, şi dacă pui un punct negru pe icoană se revoltă că e blasfemie.
A propos nu ai vrea că acel artist să fie ars pe rug? Într-o piaţă centrală, aşa să fie un exemplu.
I've been wrong, I've been down
Into the bottom of every bottle
These five words in my head
Scream *are we having fun yet?*

#5
Mie mi se pare intr-un fel amuzant exprimarea artistica a pictorului. Adevarul e ca Isus este vazut ca o persoana domoala, cu ochii inlacrimati, cu vocea plangacioasa, mai pe scurt, cu comportament de femeie-sluga. Dar nu v-ati gandit niciodata ca poate fii un "badass" in sensul ca este mult mai evoluat psihologic si emotional decat orice om? In opinia mea, ceea ce vrea artistul sa exprime, este faptul ca Isus ar trebuii vazut ca un lider(toti liderii puternici erau reprezentati ca niste barbati musculosi ca sa zic asa), pentru ca astfel de barbati dau senzatia de protectie. Poate am aberat, dar asta e parerea mea.

#6
Cata, parca ai scrie un comentariu la romana asupra unui text mediocru...atunci cand trebuie sa scoti din rahat aur 10 Cu alte cuvinte cred ca exagerezi, pozele sunt amuzante, iar tatuajul absolut genial! Nimic mai mult.
Si da, asta poate fi considerata blasfemie fata de crestini, defaimarea unui personaj biblic or whatever. Depinde de parerea subiectiva a fiecaruia, de fixatiile pe care le are si din ce punct de vedere privesti.

Ca atee, nu vad nicio problema mai ales ca crestini au o reputatie de barfitoarea-fara-dinti-in-gura-a-satului care la o samanta comenteaza despre toti si toate, dar imediat ce cineva spune ceva despre ea sare ca muscata din cur.


#7
When I saw this topic I was like "what the hell? o.o "
nu pot sa cred ca spuneti atat de relaxati ca nu este o bataie de joc. Da, sunt de acord cu ♣Ann♣, e o blasfemie.
Daca tot s-a zis ca Iisus e acea 'femeie plangacioasa', aceasta transformare chiar e o blasfemie. De ce va tot revoltati cu privire la postul lui ♣Ann♣ ?
Wtf, sunt total impotriva. Daca ajungem sa 'deformam', incercam sa-l schimbam si radem pana si de cel de sus, atunci de ce ne mai miram ca unii il batjocoresc pana si pe Basescu? 8-)
Daca pictorul voia sa exprime ceva cu chestia asta, mai bine incerca pe cineva.. idk.. un personaj istoric.
Cea mai reuşită semnătură.

#8
Cel mai destept si corect comentariu a fost cel a lui Ichigo. Bravo tie.

Cei care ati comentat mai sus si ati zis ca este non-blasfemie ori sunteti alta religie ori nu aveti nici o treaba cu crestinismul. Va sfatuiesc ceva. Cand mai vedeti subiecte de genul va rog sa nu mai faceti galceava daca sunteti impotriva religiei si nu credeti in Dumnezeu. Limitati-va va rog.
[Imagine: 435807fbnxzdbgby.gif]
[Imagine: 1370639wghbdmxzm0.gif]

#9
Calmati-va e foarte clar ca Isus are simtul umorului, nu va simPtiti ofensati degeaba.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

#10
Citat:Daca pictorul voia sa exprime ceva cu chestia asta, mai bine incerca pe cineva.. idk.. un personaj istoric.
Meh, atunci cine e ? O fantoma sau un inger cu chip uman 39
Iisus Hristos reprezinta o personalitate istorica si biblica.

@ ♣Ann♣
Lol, mai ai putin si ne interzici sa postam in topic 22

Este doar o exrpimare artistica care in majoritatea cazurilor are ca rol de atragere a privirilor oamenilor. Si, observ asta o.O. Daca vrei sa te faci renumit - trebuie "sa te legi de religie". Asa cum au facut: Dan Brown, J. Lenon si altii. Si, faima iti este garantata 24.
[Imagine: aaaakip.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)