Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Idei noi pt Zup

Da! Buna idee!
Numai sa vad cat de multi vor fi interesati! Revin cu detalii

Hm sună bine xd. Eu personal citesc multăăăă manga [ acum nu prea am timp cel puţin în perioada asta... ], dar după mă apuc chiar de o manga bună. Ideea mi se pare tare calumea pentru că sunt sigură că pe zup sunt mulţi pasionaţi de desen, care vor să facă o manga sau care au făcut deja câteva pagini ori le place şi sunt interesaţi. [ chestia e ca nu am scaner ._. marea problemă ].
-

Ma bucur ca va place ideea 3 Si eu as vrea sa vad persoane pe aici, care deja vor face o manga, si noi sa stam sa asteptam inmarmuriti urmatorul capitol Smile

Lynn, chiar daca nu ai scaner, poti face alt ceva. Ai telefopn cu camera, deci poti sa faci o poza cu ceea ce ai desenat si transmiti prin cablul de date ( daca ai). Apoi deschizi imaginea trimisa in PS, si daca e aplici peste linnile negre sau etc 4

Jaa ne

hm, da, dar nu am un telefon cu o claritate bună. al meu cel puţin e cam broken şi face multe figuri aşa că mi l-a dat mama pe al ei până îmi cumpăr unul nou la anu [ 2011 ] + că telefonul dat nu are cameră, iar acum ăsta cu cameră afectat stă şi nu îl pot folosi. + nu ies bune pozele.
Dac[ e la anu să - mi ia mama telefon unul cu o claritate foarte bună şi să fie camera în întregime bună ca să pot face poze, deşi e mai uşor cu scanerul.
-

Ma gandeam . . .
De ce sa nu se faca madalii [ sau sunt facute si nu am vazut eu T_T ] pentru topicuri de poezii. Cum exista deja de fan art si multe altele, de ce sa nu fie si de poezie?
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

Citat:De ce sa nu se faca madalii [ sau sunt facute si nu am vazut eu T_T ] pentru topicuri de poezii. Cum exista deja de fan art si multe altele, de ce sa nu fie si de poezie?
Există deja pentru toate creaţiile din zona Fan Fiction o medalie ce se acordă când ai o poezie, fic, one shot făcut.
-

Deaa..

edit 4

Back..
Pai, pentru poezii cred ca se da medalia de fan fic pentru ca e in categoria de ficuri, dar aici, chiar nu ma ma bag.. dar totusi.. chiar atatea medalii? 4 Is ok, daca flaw/tan/marina/ all, sunt deacord, eu nu am nimic in potriva. 39

Ja neez

medalia de fanfic include si poezie, ideea cu medaliile este ca sa fie un stimulent, nu sa fie un articol de colectie 21

desi si eu cred ca sunt idee prea multe medalii>.>

Hey. Am si eu o idee (de la Nijikon in coace am ramas fara creier....)cam banala dar nah, riscul meseriei. Ma gandesc ca am putea arganiza pentru cel mai ingenios avatar saaau, concursuri pentru cea mai ingenioasa idee . Oooo sau stai! stiu Smile cea mai buna perla scoasa de mine: cum sa fi moderator pentru o zi!!

( Stiu ca toate ideile sunt nebunesti deci astept critici...) 3
[Imagine: wqymg0.jpg]

@Deea: Ar merge un concurs de avatare, stiu ca s-au mai facut si pe alte forumuri.
Sa vedem insa cine il face, pentru ca eu nu prea am timp.

Legat de "cum sa fi moderator pentru o zi"... mai, nu stiu de ce am eu impresia ca foarte multi cred ca a fi moderator e cine stie ce mare smecherie... tot ce fac moderatorii (cel putin ai nostri) este sa stearga anumite posturi si, eventual, sa avertizeze cativa useri care nu sunt "cuminti". Cam asta e toata faza.




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)