Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I don't bark, I BITE!

#11
"Friends" adica "Wanna be Friends" dar nu mai contează.
*şi marmota învelea barba lui Moş CURciun în ciocolată*
Postscurtpostscurtpostscurt~
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#12
Citat:@Triangle: defectele scorpionilor nu sunt neaparat funny xD depinde de la caz la caz, in fond fiecare suntem unici, right?

Dar toata lumea rade de defectele mele (eu in special. Si da, sunt scorpion) 21. Totusi ai dreptate, fiecare este unic in felul lui. But still, scorpionii sunt mai unici decat ceilalti (nu stiu daca intr-un mod pozitiv sau negativ XD).
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^

#13
Hehe, long time no see, cred că-i singurul loc prin care nu te văzusem 65 De fapt, nu te văzusem mai deloc în ultima vreme, good to have you back.

Felicitări pentru mod, o să lucrăm împreună 15
[center]If you f**k with me, you get burned Smile

Bleach România | Sannins - traduceri manga

[Imagine: webmaster.png]
[/center]

#14
@History: oops, my bad ._.'' well, nvm to you too then~~
@Triangle: evident, scorpionii sunt cei mai unici dintre toti 21 asta asa, ca sa ne simtim noi bine. Pai nu stiu, eu nu rad de defectele mele; de fapt, nu prea le bag in seama si nu prea le vad ca pe niste defecte... sunt multumita de produsul final ca sa fiu sincera 106 putin mai trist cu cei care au de-a face cu acele "defecte" 4
@ady, the we're gonna work together from now on thingy scares the hell outta me D: but it's nice to see you too, I guess o.o;



and oh my dear friend,
you're not the beginning nor the end.

#15
Din moment ce ai ceva vechime pe site, o să renunţ la banalul Welcome here.
Întrebări n-am, dar adevărul e că-s oarecum leneşă la ora asta [ mă-nţelegi, dear, nu-i aşa? ], deci nu te-aştepta la prea multe.
Hmm, şi totuşi, în ciuda stării lamentabile-n care mă aflu, am găsit o-ntrebare şi pentru dumneata: care-i autorul / poetul tău preferat?

Åži ce altceva aÅŸ mai putea spune?
Ah, da. Eu-s Corina, am şi eu o vârstă - ca toţi ceilalţi, de altfel - şi-s de prin Capitală. xD
Voi preciza şi faptul că numele Diana mi se pare absolut superb, iar asta doar aşa, ca fapt divers.

Poate o să ne-nţelegem, poate. Who knows?
Sper că n-am aberat foarte mult. Repet, starea mea e de rahat, prin urmare nu-mi pot permite foarte multe.
Debitez.

Anyway, distrează-te şi ne mai citim pe-aici.
Edmond: [pauses, remembering what Fernand said when he asked why he betrayed him] It's complicated. Let's just say it's vengeance for the life that you stole from me.

#16
Citat:@Triangle: evident, scorpionii sunt cei mai unici dintre toti asta asa, ca sa ne simtim noi bine. Pai nu stiu, eu nu rad de defectele mele; de fapt, nu prea le bag in seama si nu prea le vad ca pe niste defecte... sunt multumita de produsul final ca sa fiu sincera putin mai trist cu cei care au de-a face cu acele "defecte"

Scorpionii sunt cei mai unici din mai multe motive. Unul din el ar fi pentru ca asa spunem noi si punct 21. Faza tare e cand le aud pe colege mele cu fraze de genul "fata, ai vazut ce cos imens am? ahhh, sa pun niste par peste el" (srsly, asta e fraza reprodusa punct cu punct 21 ). Imi place sa urmaresc dialogurile lor. E ca si cum as privi un film prost facut dar cu un umor destul de bine realizat 21.
http://s4.zetaboards.com/BLAQStyleRomania/index/ --> New MBLAQ forum for A+ out there ^^




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)