Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

I Care About You by Abbeh and Fluffeeh[Yaoi] [+18]

#1
Uhm...ne-am gândit [eu împreună cu Abbeh :3 ] să facem o poveste Yaoi cu idolii noştri sau,mai ibne zis,our favorite pairing :3 .
Hope you'll like it :X:X
Este cam...a doua oară când fac un fic,aşa că nu cereţi prea mult de la mine :]] .
Am dat tot ce am avut mai bun .__.

Capitolul 1

Cerul era acoperit de nori cenuşii.Stătea se plouă.Eu mă îndreptam liniştit spre studioul în care aveam să mă întâlnesc cu trupa,pentru a-l întâlnii pe cel care ni se va alătura.Gândurile mi-au zburat instantaneu când am simţit ceva foarte rece pe ceafă.Picături inegale de apă cădeau pe asfaltul rece,şi pe chipul meu alb.Eram subţire îmbrăcat.Când am plecat de acasă nu-mi inchipuiam că va ploua,era insorit dar,vremea s-a schimbat foarte repede.Am mărit pasul încercând să ajung mai repede.Managerul ne-a spus să avem grijă de sănătatea noastră,acum.După încă cinci minute de mers pe jos,am ajuns în faţa studioului.Dintr-un jeep negru a ieşit un băiat cu parul negru,mai scund decât mine dar,foarte simpatic.Inima începu să-mi accelereze dintr-o dată atunci când el m-a salutat.Am făcut aceiaşi mişcare,l-am salutat şi mi-am continuat drumul.În timp ce urcam scările mă gândeam dacă inima mea o luase razna din cauza efortului epus.De fapt,la ce mă gândeam eu?Cred că o iau razna.Am ajuns la etajul trei al clădirii situată la periferia Seoulului.Era o clădire din sticlă cu nouă etaje.
Am ajuns în dreptul uşii pe care scria SHINee.Am bătut la uşă pentru a mă asigura că nu deranjez.Am intrat în cameră unde erau foarte multe aparataje,microfoane şi o groază de fire înşirate peste tot.Pe canapea erau ceilalţi băieţi.I-am salutat politicos,gest pe care şi ei l-au făcut.Onew mi-a făcut semn să stau jos lângă el.Am încercat să nu mă împiedic de vreun fir de acolo în timp ce voiam să ajung lângă Onew,care era la patru metrii de mine.M-am relaxat puţin,când,pe uşa albă a intrat manegerul împreună cu cineva.Nu i-am putut vedea faţa atât de bine,căci el s-a întors printr-o mişcare bruscă în spate.Pentru un moment am crezut că a greşit camera dar,s-a întors înapoi.
Era el,acel băiat care a coborât din maşina neagră.De data aceasta i-am putut examina chipul mai de aproape.Avea un ten foarte frumos,curat.Ochii îi erau zâmbitori.Era adorabil!
Managerul nostru ne anunţa ceva:
-Lee JinKi,Kim JongHyun,Kim Kibum şi Choi MinHo,acesta este noul vostru membru,Lee TaeMin,cu care veţi debuta şi veţi avea grijă de el!
Toţi ne-am aţintit ochii spre el,miraţi.Acesta a tresărit puţin speriat.În momentul în care pe faţa lui s-a văzut acel sentiment de nesiguranţă,mi-a făcut inima să bată parcă îmi cerea s-o eliberez.Am clipit de două ori şi mi-am întors privirea spre Key,care era fascinat.M-am uitat în jurul meu,căutându-mi o ocupaţie,însă,în zadar.Nu-mi puteam lua ochii de la el.Era ca un înger căzut pe pământ.Tăcerea a fost ruptă de managerul nostru care i-a spus lui TaeMin,băiatul cel nou,să ia loc.Urma să ne spună ceva important:
-Acesta este studioul unde vă veţi înregistra melodiile.Azi,la ora 13:00,voi trimite câte o maşină să vă ia.Ne vom vedea la sala de antrenamente,unde veţi exersa.Să vă luaţi echipamentul cu voi.
Taemin a arătat un zâmbet satisfăcător.Se pare că-i place să muncească.
Managerul a părăsit camera,în timp ce noi am rămas singuri în încăpere.Key împreună cu Onew s-au dus ţintă lângă noul băiat,în timp ce JongHyun inspecta camera curios.
TaeMin s-a ridicat de pe canapea într-o mişcare de dans.I-a întrebat ceva pe băieţi,iar ei au dat din cap aprobator.Se îndrepta spre noi,spre mine şi JongHyun.Simţeam că pieptul avea să-mi explodeze.S-a dus la JongHyun şi l-a întrebat dacă vrea ceva de băut.Acesta a spus că ar prefera un ceai.Se îndrepta cu paşi repezi spre mine,şi parcă cu un zâmbet mai ucigător decât pînă acum.
-Uhmm...Vrei ceva de băut? M-a întrebat el observându-se o oarecum schimbare a culorii feîei lui.
-Desigur,de ce nu?
După ce am spus acele cuvinte,pe faţa lui s-a văzut o expresie de îngrijorare.M-am întrebat în sinea mea ce s-a întâmplat.M-am întors cu spatele la el continuându-mi activitatea.După câteva secunde el m-a tras de mână,făcându-mă să tresar şi să scot un clar ''hii''.Am râs de mine în sinea mea.Pe TaeMin l-a bufnit râsul şi m-a întrebat dacă m-a speriat...Am dat din cap dezaprobator,şi cu un zâmbet fals pe buze.
-Vrei să mă însoţeşti?Nu prea ştiu clădirea asta aşa de bine...
-Da...
Mi-a dat drumul la mână şi s-a dus la geanta lui sport pentru a lua ceva.A scos de acolo nişte bani,după care am ieşit împreună pe uşă.
El era în faţa mea,iar eu îl urmăream ca un căţeluş inocent.Am coborât scările pentru a ieşi din clădire.
Am ieşit din clădirea uriaşă şi ne-am îndreptat spre şosea ca s-o tranversăm să putem ajunge la magazin.Am tranversat,şi am intrat în magazin.L-am lăsat pe el să comande.Stăteam la distanţă privindu-l.În timp ce vânzătoarea îl întreba ce doreşte şi-a trecut mâna prin păr,moment în care pentru mine era ca un înger.Am scuturat din cap cu forţă şi m-am uitat în spatele meu.Erau trei tipi care păreau să fie sub controlul alcoolului.Eram puţin neliniştit,voiam să ies de acolo înainte ca ei să ajungă în dreptul meu.


Sper că vă place...Aştept critici,păreri :3
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#2
cu trupa,pentru a-l întâlnii - cu trupa, pentru a-l intalni
patru metrii de mine - patru metri distanta de mine
ne-am îndreptat spre şosea ca s-o tranversăm să putem ajunge la magazin.Am tranversat,şi am intrat în magazin.
- a doua propozitie nu isi are rostul. Sta foarte rau acolo, puteai sa scrii ceva in genu' "o data ajunsi in magazin" bla bla.

Dupa semnele de punctuatie lasa un spatiu liber. Arata mult mai bine.
Si tot pentru a arata mai bine, poti lasa un spatiu liber intre fragmente.

Now... Eu miros un mare, dar maaaare cliseu. Nici nu stiu cate fictions incep asa si prevad ce se va intampla cu betivii aia si cum va incepe relatia celor doi.
Povestea ar putea sa capete un contur chiar foarte dragut, dar vad eu pe parcurs ce si cum.

So yeah, not too bad, but it could be better. Spor la scris!
[Imagine: LCGbvGa.png]

#3
@Noesis, mersi c-ai trecut pe aici, apreciem mult. Nu ştiu cât de clişeic este, sincer eu am citit un singur yaoi până acum şi ideea asta diferă mult de aia.

Revenind: Fluffeh o să mă mănânce; capitolul e gata de azi dimineaţă dar plănuisem să-l postez doar mâine. Asta este.
AÅŸtept critici, sfaturi, tot ce se poate. Am nevoie.
Lectură plăcută!

Capitolul II


TaeMin’s P.O.V.



Am fost mereu un pesimist incurabil, mereu am văzut jumătatea goală a paharului, iar „defectul” ăsta m-a făcut să cred că sunt doar realist. Niciodată nu i-am înţeles pe cei care sperau să se întâmple ceva, care sperau într-o minune; nu cred în minuni, ele nu există; toate lucrurile bune din propria-ţi viaţă sunt făcute de tine, tu le-ai făcut posibile, nu o minune sau faptul că mereu ai sperat.
Ce-ar fi să sper acum să fiu acceptat în trupă? Adevărul e că sper, dar am şi lucrat şi m-am zbătut să fiu acceptat. Sunt un dansator foarte bun; eh da, sunt şi narcisist dar sincer am de ce.
Azi mă va suna managerul celor de la Shinee să mă anunţe dacă am fost acceptat sau nu; partea bună e că nu mai trebuie să dau probă, au cerut o înregistrare cu mine şi în caz că am falsificat ceva voi fi dat afară.
Ha! Sunt prea mândru, nu aş falsifica nimic din ce ţine de mine. Mă tot uit către ecranul telefonului mei mobil şi aştept să se aprindă, să sune, să vibreze, orice.
Mă plimb prin cameră ca un idiot, sunt stresat sincer. E jenant ca o persoană atât de sigură pe ea, cum sunt eu, să aştepte ceva cu sufletul la gură gândindu-se că poate nu va fi acceptată.
Telefonul sună şi eu mă năpustesc ca un sălbatic asupra lui.
-Alo.
-Alo, TaeMin la telefon?
-Da, eu sunt.
-Sunt managerul celor de la Shinee, te-am sunat să te anunţ că azi la ora unsprezece trebuie să vi la studio. Vom trimite o maşină la ora zece să te aducă. La revedere.
-Bine, mulţumesc. La revedere.
Inima a început să-mi bată cu putere, în sinea mea sar într-un picior, dar încerc să-mi controlez emoţiile. Tot ce mi-a spus managerul rezultă un singur lucru: că sunt în trupă de-acum. Sunt atât de fericit, sper să mă înţeleg bine cu restul băieţilor şi mai sper că mă vor considera capabil de absolut orice.
Pun din nou mâna pe telefon şi privesc poza de pe ecran. E Sulli, iubita mea; nu ştiu sincer de ce ţin la ea, sau mai bine zis nu ştiu dacă ţin la ea. Tind să cred că e doar atracţie, aş putea spune c-o folosesc pentru proprile-mi plăceri „naturale” să le spun aşa; nu vreau să fiu vulgar.
Trebuie totuşi să recunosc că e frumoasă: faţa albă încadrată de păru-i lung şi brunet, ochii micuţi şi expresivi, buzele apetisante; da, e într-adevăr frumoasă.
Cred că ea mă iubeşte, sau poate mă foloseşte, nu ştiu. Ne spunem mereu unul altuia tot felul de dulcegării dar asta nu înseamnă că le şi simţim. Sunt un ipocrit, nu ştiu dacă am mai menţionat; nu prefăcut, doar ipocrit. Am să ajung să mă contrazic singur, dar asta e altă treabă.
Mai este o oră până vine maşina după mine, am timp să fac un duş şi toate cele până atunci, deşi trebuie să recunosc că îmi este cam lene. Habar nu am cu ce să mă îmbrac, dar oricum nu sunt fată să-mi fac griji pentru aşa ceva, asta face Sulli, sincer, nu eu.
Mă ridic alene de pe fotoliul confortabil si mă îndrept spre baie; intru în cabina de duş şi las picăturile reci şi grele să se zdrobească de corpul meu. E atât de relaxant, aş putea sta aici o veşnicie, păcat că nu se poate... Opresc apa şi pun mâna pe un prosop, mă şterg bine şi ies din baie să mă îmbrac.
Mai este un sfert de oră până ajunge maşina, iar eu devin tot mai stresat, încep să-mi pun mii de întrebări şi nu găsesc vreun răspuns la niciuna.
Timp de zece minute m-am învârtit şi m-am răsînvârtit, m-am uitat în oglindă, am făcut tot ce este posibil şi imposibil; acum uitându-mă la ceas sunt conştient că trebuie să-mi părăsesc „umila locuinţă” şi să dau piept cu noul.
Habar nu am cu ce să mă încalţ, dar pana mea, chiar nu contează, nu sunt gay. Doamne, ce aberez, de-aş mai tăcea odată.
Maşina era deja jos, nu ştiu de cât timp, nici măcar nu m-am uitat pe fereastră; am urcat şi şoferul m-a salutat. L-am salutat la rândul meu şi a pornit. Tot drumul a încercat să facă conversaţie, cred că voia să mă mai detensioneze dar nu avea şanse.
Ne-am oprit în parcarea studioului şase, am coborât, iar aici eram aşteptat de managerul celor de la Shinee, sau mai bine spus managerul meu de acum înainte.
Drumul până la clădire nu mi s-a părut foarte lung, din contră cred că am ajuns prea repede; am urcat scările agale şi am intrat în încăperea în care se presupunea că mă voi întâlni cu restul băieţilor.
Când am păşit în cameră toate privirile au fost aţintite asupra mea; managerul a făcut prezentările şi sincer eu eram destul de speriat. Sau emoţionat, nu ştiu sigur.
Prezentările au durat foarte puţin, asta din cauză că la ora treisprezece ne întâlnim din nou pentru a ne apuca de treabă; sincer, abia aştept.
Niciun băiat nu mi-a atras atenţia în mod deosebit, deşi poate voi avea şansa să fiu „cel mai bun prieten” cu unul dintre ei. Totuşi, cum am mai spus, nu sper în minuni.
M-am gândit să fiu totuşi prietenos şi să-i întreb dacă nu cumva vor ceva de băut. L-am întrebat pe JongHyun dacă nu vrea să bem o cafea; mi-a spus că el ar prefera un ceai aşa că am lăsat-o pe altă dată. Minho părea dispus să vină aşa că l-am întrebat şi pe el; a acceptat şi după ce şi-a luat nişte bani am părăsit împreună clădirea. Am mers la magazinul de vizavi şi Minho m-a lăsat pe mine să comand primul; am acceptat, în fond, sunt un răsfăţat.
-O apă minerală vă rog.
-Trei lei.
Am plătit şi i-am mulţumit. I-am făcut loc lui Minho să cumpere şi el ce doreşte. Ieşiţi din magazin am hotărât să ne plimbăm.
Tot drumul am vorbit, îmi pare sincer, un tip de treabă; cred că vom fi buni prieteni.
Minho e un tip înalt, foarte simpatic; dacă nu aş avea iubită zău că m-aş întâlni cu el. Mă buşeşte râsul din vina gândurilor mele. Şi ce buze are, mamă mamă, cred că iubita lui îl sărută non-stop. Ochii lui sunt atât de expresivi, aş vrea să-i pot privi mereu; dar nu se poate.
Plus că, dacă o ţin tot aşa am să ajung să am fantezii cu Minho şi asta nu e bine, Sulli ar arunca cu ceva după mine dar asta e altă mâncare de peşte.
Minho pare destul de agitat şi am impresia că îmi face şi nişte semne. Nu pricep ce naiba vrea să-mi spună băiatul ăsta...

#4
Crysta.
Ce comment... O_o m-a lasat masca, atat de lung, atat de palpitant. Anyway. : - J

Noesis.
Sa vezi ce berbeci iti dau eu in cap, si pun si cainii pe tine.
Vino-n coa de critica mica si afurisita sa te pupe mami. : * : *

Sorry, n-am putut sa citesc si al al doilea next. =.= L-am citit doar pe primul, doar e facut de scumpa mea, inegalabila, enervanta, amuzanta, fana k-pop, ingerarul meu meu pufos.
Chiar... lasa spatiu liber dupa virgula, ti-a mai zis asta si o fata la alt fic de al tau, parca.
Nu cer perfectiunea. Chiar nu o cer. Stii ca mereu doar te incurajam si nu te-am criticat. Asa ca poate... o sa incep de acum, findca vreau sa devi mai buna, cum zici ca eu is "talentata" [ pe ... in bikini ] asta trebuie sa crezi si tu despre tine. Auto-sugestia.
"Se îndrepta cu paşi repezi spre mine,şi parcă cu un zâmbet mai ucigător decât pînă acum.
-Uhmm...Vrei ceva de băut? M-a întrebat el observându-se o oarecum schimbare a culorii feîei lui." - stai, stai schimbarea fetei lui sau al lui Mino?

Prima oara am crezut ca scrii din punctul de vedere al lui key apoi al lui Jojo apoi ultimul ramas... MINO!
A da... ai scris acolo Onew si apoi iar Onew, puteai sa spui "el". Si acolo cu numele trupei credeam ca trebuie sa fie scrie cu " " ... mai bine nu ma bag.
Chiar ma gandeam =]] sunt mai multe fire decat a le lui taicatu? Eu nu cred. =]] [ fara suparare ]
A da... suna si mama ta in cel mai bun moment, dupa ce ca eu nu aveam aer pe bancuta si imi mai daduse si lacrimile de la ras =]] tu stateai comod si vorbeai la telefon. [ nu baga in seama, aberez, lipsa de ocupatie ]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#5
Insfarsit, un miracol, am citit si al doilea next =]] Deci, vin cu critici proaspete.

mei - poate "mai" sau asa ceva. O_o
Ai folosit de prea multe ori "acceptat" la inceput [ si de doua ori pe la sfarsit ] puteai sa inlocuiesti cu alceva...
Chiar ca da... sper sa nu il dati in pana voastra acest fic, trebuie continuat, ca sa va dezvoltati stilul de a scrie.
Imi place cum ai scris, insa ba e rasfatat ba arogant, ba e nehotarat ba e hotarat. .__.


Noesis.
Ba da, dar esti ca copilul meu, sau invers. =]]] Te iubesc prea mult, poate la noapte trec o fuga pe la tine... ;; ) Suna bine, no? Sa nu porti haine! =]]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#6
Off:
@Obsession, sis, eu zic ca merge mai bine cu vreo pereche de soareci. : ))
Sa ma pupe cine? Mami? Nu erai sora-mea? o_O
: *

On:
ecranul telefonului mei - meu
Ai folosit de prea multe ori cuvantul "sincer". Este suparator la citit.

Descrii bine, dar putin cam alert.
Din capitolul anterior, aveam impresia ca TaeMin il place pe Minho asa ca am fost putin surprinsa sa citesc ca el are prietena si nu se simte prea atras de Minho (numele astea imi vor da ceva bataie de cap -___-").
Si vad ca are o oarecare frica de a nu fii gay. :)) Imi plac chestiile de genu'. :))

Erm... yeah, imi place capitolul. ^_^

Spor la scris!
[Imagine: LCGbvGa.png]

#7
Heeei :3
Mulțumim că ați trecut pe aiciii :X .
Am venit și eu așa cu next-ul meu :D
Sper să vă placă !

Capitolul III
MinHo's P.O.V


Eram vizibil turmentat . Credeam că am să fac infarct acolo . Fiecare pas al celor trei bărbați era fatal pentru mine. Bătăile inimii se intesificau . Mă uitam inocent și speriat de asemenea , și iritat la Taemin .
Voiam să-l iau de acolo și să fugim , însă el nu înțelegea nimic din gesturile mele disperate . S-a uitat în jurul lui , moment în care m-am îndreptat repede spre , și am rugat-o pe vânzătoare să se grăbească , lucru pe care l-a și făcut . Fața cea fina și curată a lui Taemin , exprima un sentiment de înspăimântare . Ne-am grăbit amândoi spre ieșire . L-am văzut pe Taemin ghemuindu-se lângă brațul meu solid . Am înaintat , iar Taemin a tresărit dintr-o dată . Mi-am întors privirea brusc spre el , și l-am văzut mai alb ca varul . Ochii îi erau larg deschiși și inocenți .
M-am uitat în spatele său . Când m-am întors , Taemin m-a luat în brațe ascunzându-se în spatele meu . L-am întrebat cu jumătate de gură ce s-a întâmplat :
-A..A..Acel bărbat , m-a .. atins !
Am rămas cu gura căscată ș i ochii plini de furie . Nu știu de unde această furie , însă eu nu eram așa . L-am întrebat , cum adică l-a atins , unde ?
-Mi-a pus mâna pe ... fund !
Inima a început să-mi accelereze . Voiam să sar la bătaie , lucru pe care nu l-am mai făcut niciodată până acum .
Însă , când am vrut să înaintez , strânsoarea lui Taemin a devenit și mai puternică , parcă ccerundu-mi să-l protejez , și să nu-l părăsesc .
Când strânsoarea se intensfică , inima îmi bătea mai tare , și eram emoționat . De fapt , era un sentiment pe care nu-l pot descrie în cuvinte . M-am întorsc cu fața la el .
El încă mă ținea în brațe . De data aceasta eram mai aproape ca niciodată pâână acum , unul de celălalt . Smțeam cum tot sângele fierbinte mi se urca în obraji în momentul când l-am privit în ochi.
Ochii săi strălucea puternic sub minuscula rază a soarelui . Erau chiar mai strlucitori . El a dat drumul strânsorii , vizibil rușinat . Am înaintat , însă cei trei bărbați încă ne priveau insistent și aveau tendința să vină spre noi . Taemin m-a luat surprinzător de mână și a început să fugă .
Am ajuns în fața studioului , când am intrat pe ușă și am urcat scările .
Am stat puțin la ușa camerei noastre pentru a ne trage sufletele . Ne uitam unul la altul , pe furiș .
Gâfâiam , parcă după 2 km de alergat continuu , însă , distanța pe care noi am parcurs-o alergând , nu era nici pe jumătatea celor doi km .
Am deschis o sticlă de apă , și m-am servit . Taemin se uita la mine însetat . Păream ca un copil egoist în fața lui . Apa era acadeaua mea , și aveam presimțirea că el vrea să mi-o ia .
Am terminat de băut , și l-am invitat și pe el să bea . Buzele sale moi și rozalii au făcut contact cu gura sticlei . Credeam că mă voi topi .
Gâtul său avea o formă irezistibilă . Era chiar însetat , și nu cred că a fost prea fumor din partea mea , un copil tembel , să-l fac să aștepte atât până să bea și el o gură de apă . ai ales că era cel mai mic .
Taemin n-apucă să bea câtă apă avea nevoie , căci pe ușa studioului ieși Key .
-Ah!! Voi , ce faceți aici ?
-Ne tragem sufletul . Spuse Taemin încruntat și bosumflat .
-Dar ce-ați făcut de vă trageți sufletul ?
În acel moment , după spusele lui Key , m-am enervat foarte tare . Am intrat în studiou lăsând ușa să se trântească în urma mea . Nu știu de ce , dar cum sunt iritat . Nu am mai fost niciodată iritat la glumele lui Key . Eram obișnuit cu ele .
M-am dus și i-am dus ceaiul lui JongHyun și apa lui Onew , după care , am luat loc pe micuța canapea , savurându-mi și eu ceaiul .
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#8
Maica, scriee si tu normal. Unde e descrieerea, a plecat la plimbare? Ce capitol lung... phai... ceva mai lung nu il poti face? Stiu ca mi-ai zis ca ai facut acest fic ca sa iti omori timpul, insa, cititori ca mine, poate le place fic-ul. [ poate... ]
Deci... trebuie sa mai lucrezi. Grabesti totul, nu e bine... lasa sa curga firul actiuni. Ai facut acest fic, ca ce? Sa il faci doar ca sa fie facut? Ti-am zis ca o sa fiu dura. ; ) Macar corecteazate inainte de a posta, ai putea, sau si de acest lucru trebuie sa ma milogesc de tine?

2 km apoi doi km, hotarasta-te
fumor - frumos

Si cred ca mai era una. Acum am uitat, ce sa fac.
Deci, maica! Puiulee, Andreea mea, chiar imi place, cum sa nu'mi placa, doar e facut de tine, puneti si voi suflet in ceea ce scrieti. [ etc... bla bla bla... e noua ceasul, criticile zboara, nu le pot prinde, va astept pe data viitoare ]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#9
moment în care m-am îndreptat repede spre , și am rugat-o - mi se pare mie sau lipseste ceva de aici?
parcă ccerundu-mi să-l protejez - cerandu-mi
M-am întorsc - m-am intors
mai strlucitori - stralucitori


Mdeah, putina mai multa atentie cand tastezi si banuiesc ca nu ai recitit textul dupa ce l-ai scris, fiindca este scurt si puteai sa corectezi greselile.

Nu mai lasa space inainte virgulelor. Arata rau.

Ii dau dreptate Andreei (pentru Andreea.: daca iti mai schimbi nick-ul iti voi gasi eu o porecla sau ceva. Si te avertizez ca o voi folosi *muhahahaha*), nu ai prea folosit descrierea. Nu ai insistat destul de mult pe anumite aspecte ale capitolului, iar personajele sunt prea copilaroase. Aveam o cu totul alta imagine asupra lor.

Ahh. Ai folosit prea mult cuvantul "inocent" la inceput. Puteai sa folosesti un sinonim.

Spor la scris!
[Imagine: LCGbvGa.png]

#10
Noesis

Ee... am vazut la altii si 30 de nick-uri schimbate si zici de mine. =]]]

Deea

Am vorbit noi la scoala si ai zis ca Ab inca nu a mai postat si ca deja lucrezi la celalant capitol. Insa... sper ca nu teau demoralizat criticiile, incercam doar sa te ajutam sa evoluezi in ceea ce scrii. Ca daca tu te dai batuta noi nu gastigam nimic. Poti spune daca mai continui sau nu acest fic sau daca tu vei face fic-ul din ambele perpective.

Ceao'
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragostea este magia iluziei [ Abbeh & Metal ] Chio* 1 1.808 01-02-2011, 09:04 AM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。
  Ziua in care... [ Yaoi 18+ ] SKiT 5 4.207 01-01-2011, 07:02 PM
Ultimul răspuns: Paradox


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)