23-10-2010, 10:17 PM 

Eu .Micuts'a de mine  Ah la naiba ce'mi place nick-ul meu
 Ah la naiba ce'mi place nick-ul meu  Ce intrebari ti-a pos Andreea. neabuna mea :X App si eu sper sa ne mai intersectam
 Ce intrebari ti-a pos Andreea. neabuna mea :X App si eu sper sa ne mai intersectam  SI inca o data iti urez distractie pe Zup :X Si sa'ti faci multi prieteni :X As mai avea niste intrebari : iti place muzica J-pop/rock sau K-pop/rock ?
 SI inca o data iti urez distractie pe Zup :X Si sa'ti faci multi prieteni :X As mai avea niste intrebari : iti place muzica J-pop/rock sau K-pop/rock ?  Opaa iti place si Naruto , la anime-uri ne-am nimerit
 Opaa iti place si Naruto , la anime-uri ne-am nimerit  Si app Ciel'uuu e al meu
 Si app Ciel'uuu e al meu  Kyahahaha
 Kyahahaha  Scuzele mele ,dar asa sunt eu mai nebuna de fel xD
 Scuzele mele ,dar asa sunt eu mai nebuna de fel xD

Ah la naiba ce'mi place nick-ul meu
 Ah la naiba ce'mi place nick-ul meu  Ce intrebari ti-a pos Andreea. neabuna mea :X App si eu sper sa ne mai intersectam
 Ce intrebari ti-a pos Andreea. neabuna mea :X App si eu sper sa ne mai intersectam  SI inca o data iti urez distractie pe Zup :X Si sa'ti faci multi prieteni :X As mai avea niste intrebari : iti place muzica J-pop/rock sau K-pop/rock ?
 SI inca o data iti urez distractie pe Zup :X Si sa'ti faci multi prieteni :X As mai avea niste intrebari : iti place muzica J-pop/rock sau K-pop/rock ?  Opaa iti place si Naruto , la anime-uri ne-am nimerit
 Opaa iti place si Naruto , la anime-uri ne-am nimerit  Si app Ciel'uuu e al meu
 Si app Ciel'uuu e al meu  Kyahahaha
 Kyahahaha  Scuzele mele ,dar asa sunt eu mai nebuna de fel xD
 Scuzele mele ,dar asa sunt eu mai nebuna de fel xD