Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Hello -

#1
Niciodată nu am știu să scriu prea multe despre mine. Asta nu s-a întamplat pentru că nu știu să scriu ceva, ci pentru că nu mă cunosc suficient de bine încât să îmi fac o introducere perfectă. Totuși cum aș putea să încerc să îmi fac o descriere și să îi fac pe cei care o citesc să mă cunoască cât de cât dacă eu habar nu am prea bine cine sunt de fapt.
Nu pot spune că sunt o persoană ciudata, nu, nici pe departe. Sunt mai normală și mai obișnuită decât și-ar putea închipui cineva.
Pot spune însă câteva lucruri mici despre mine care, poate puse cap la cap pot spune ceva despre mine și despre personalitatea mea.
În primul rând imi place să citesc mult. Când zic mult ma refer chiar la mult. 2-3 poate și mai multe cărți într-o săptamână. Cititul mă calmează și mă face să ma simt foare bine. Adevarul este că nu cred că aș putea sta fără cărți mai mult de câteva zile. De fapt nici măcar nu îmi pasă, nu aș vrea să încerc un asemenea experiment oribil.
În al doilea rând îmi place foare mult ceaiul verde. Pur și simplu sunt obsedată de el. Apoi îmi place foare mult să călătoresc (asta desigur, dacă merg în locurile care îmi plac mie.)

Îmi este mai simplu să spun lucrurile pe care nu le pot face decât să le spun pe cele pe care le pot face.
Pierd întodeauna lucruri de ale mele. Iubesc muzica dar nu pot să cânt nici măcar o nota. Sunt neîndemânatică. Când sunt nervoasă am obiceiul de a rupe lucruri (creioane , hârtie sau altele...) mai târziu regret dar în momentul în care sunt nervoasă nu mă pot abține.
Nu am mulți prieteni cu care să vorbesc. De fapt am doar câțiva, de multe ori nici măcar nu am nevoie de ei. Asta pentru că în viață sunt lucruri pe care pot să le fac doar de una singură și lucruri pe care le pot face numai alături de cineva.

În rest nu știu ce ar mai fi foarte important de menționat.
Orice întrebare/întrebări aveți o/le aștept.
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]

#2
Bine ai venit pe Animezup, Juliet!
Sper ca o sa iti placa aici, o sa te simti bine si o sa iti faci multi prieteni!
Zuppy te primeste cu bratele deschise!

Happy posting si have fun! Nu uita sa te distrezi!
Salut! Eu sunt Zuppy, mascota oficiala a Animezup!
Daca esti nou pe site, poti citi aceasta introducere, si sa afli mai multe despre noi.
Nu uita nici de regulament!
Sper sa ne vedem pe forum sau pe portal. Pe forum iti poti posta fic-urile sau desenele, sau poti discuta cu ceilalti utilizatori. Avem categorii multe si diverse, pe gustul fiecaruia!

Daca esti fan manga, sa stii ca poti citi manga-uri traduse in romana pe Mangazup.

Zup e cel mai tare!

#3
Citat:Totuși cum aș putea să încerc să îmi fac o descriere și să îi fac pe cei care o citesc să mă cunoască cât de cât dacă eu habar nu am prea bine cine sunt de fapt.
Asta mi-a atras atentia. Bine ai venit pe animezup. Avem username-urile asemanatoare ;D iti plac personajele din opera lui Shakespeare? Sau mai bine zis iti plac operele lui Shakespeare? Mi-a luat ceva timp sa-mi aleg username-ul asta pe care-l am de cateva luni pe un alt forum si aici de aseara 21)
Unde ti-ar placea sa mergi sau unde ai avut ocazia sa mergi pana acum? Ai mentionat ca-ti place sa calatoresti. Mai mult de doua carti pe saptamana? Super tare! Si eu ador sa citesc, doar ca in ultimul timp nu prea am avut cand sa citesc ceva ce-mi place 46 dar sper sa recuperez timpul pierdut. Ce genuri iti plac?
Cam atat momentan, pentru ca trebuie sa ma grabesc sa plec la facultate. Take care hug
[Imagine: mboi6o.png]

#4
Helău, Juliet hug Bine ai venit pe zup.
Sper să îţi placă aici, să te simţi bine printre noi şi să te acomodezi repede. Eu sunt Beki, nice to meet ya ! Păi, ce pot să spun, m-a atras enorm de mult descrierea ta. Nu am mai citit ceva de genul până acum pe aici, hehe. Îmi pari o persoană foarte interesantă, de treabă şi misterioasă, dacă aş putea spune xD. So, chiar m-a impresionat descrierea ta.
În primul rând, faptul că citeşti mult. Şi eu iubesc cărţile, deşi până acum doi ani nu le suportam, îmi venea să dau de pământ cu ele o.o So, ai anumite cărţi preferate şi autori preferaţi?
Alte întrebări...
1. Câţi ani ai ?
2. De unde eÅŸti ?
3. Ce zodie eÅŸti?
4. Filme preferate?
Citat:Nu am mulți prieteni cu care să vorbesc. De fapt am doar câțiva, de multe ori nici măcar nu am nevoie de ei. Asta pentru că în viață sunt lucruri pe care pot să le fac doar de una singură și lucruri pe care le pot face numai alături de cineva.
Yep, te înţeleg perfect. Am mulţi prieteni, dar simt că nu pot discuta cu ei nimic, ceva important, mai serios. Cred că persoanele mai speciale pentru mine sunt de aici, de pe zup o.o Nu le-am întâlnit niciodată în realitate, însă pot vorbi cu ele despre orice, you know.
Sper să întâlneşti şi tu astfel de persoane aici^_^.
Well, încă o dată bine ai venit şi şedere plăcută. Ne mai auzim. Chuu.

[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Willkommen Juliet !!!


Facebook ai ?
Games ceva ?
[Imagine: i1UaYaJ.jpg]
Humans, puzzles.

#6
Hummi, Juliet ! :3.
O descriere scoasa dintr'o carte o.o , nu am mai vazut asa ceva. x3... Ei bine, nu pot sa spun nici'o parere acum pentru ca nu am dreptul aici >3.
Deci, Welcom' ! Bine ai venit pe Zup, un loc pentru ..umm, noi ! 78. Deci, sper sa iti faci multi prieteni, sa incepi, in caz ca nu te-ai uitat la animeuri si tot felul de chestii noi. Poate inveti si Japoneza, Lollz x3. .. I don't think so, but.. Who knows? 78.
Cam atat , nu pun intrebari... Azi nu ma simt chiar curioasa, deci las-o balta. ;x.
Umm,
Have funnn ! [ Bai`bi! ]
:bye:
[Imagine: sasu_naru_by_kiduutz-d5035to.jpg]
Ne? (:

#7
@Juliette: până acum am avut ocazia să călătoresc doar în patru țări. Prima dată in Olanda (mai exact Amsterdam, am stat doar 2 zile), a doua oara in Japonia, a treia oară în Franța și a patra oară in Italia. Primele două au fost în vara aceasta, ultimele două au fost acum 2 ani (Franța) și 3 ani (Italia). În rest călătoresc doar prin țara. Aștept să termin școala și apoi sunt gata să văd cât mai multe locuri.

Hmm da, chiar îmi plac operele scrise de Shakespeare foarte mult. Sunt unele din preferatele mele. Mă gândeam ce nick-name să îmi pun când m-am înregistrat și nu am găsit nici unul care să sune prea grozav. În concluzie am rămas la acest nick-name. M-am mirat când am văzut că nu este folosit, dar se pare că este unul destul de asemănător. Mă bucur că îți plac și ție operele lui Shakespeare.

Îmi place să citesc cam orice fel de cărți. Fantezie, biografie, cărți istorice, poezie, teatru și multe altele. De fapt citesc cam orice. În acest moment sunt "obsedată" de cărțile scrise de autori japonezi.(spre exemplu cărțile lui Haruki Murakami)

@βεκi
1. Câţi ani ai ?
Am aproape 19 ani (18 ani și jumatate ca să fiu și eu mai exactă)

2. De unde eÅŸti ?
Sunt din Târgu Mureș.

3. Ce zodie eÅŸti?
Sunt taur. Nu știu dacă ar trebui să fiu mândra de asta sau nu. Pur și simplu mi se pare o zodie ok.

4. Filme preferate?
Îmi plac foarte mult dramele japoneze. În rest urmăresc cam orice gen de filme atunci când am chef sau am cu cine (de fapt nu văd mai mult de 2-3 filme într-o lună).

@Zer0
Facebook ai ?
Îmi pare rău dar în ultima vreme nu mai folosesc Facebook-ul.

Games ceva ?
Hmm, mai rar ca să zic așa. Îmi plac jocurile însă cred că joc unele de care nu foarte multă lume a auzit cum ar fi: Fiesta Online, Terra Online, La Tale, Grand Chase și altele.


@Yuuki.
M-am uitat la multe anime-uri și îmi plac foarte mult. Cites și manga, ascult și muzică japoneză plus de asta mai învăt și japoneză (nu mă descurc eu prea grozav însă fac tot ce pot mai bine...)

Pai mulțumesc tuturor de întrebări și de welcome.
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]

#8
Japonia? Franta? O_O vreau si eu, macar in vizita <3
Nu am avut sansa sa ies in afara Romaniei pana acum, desi aveam unde sa merg in vizita, Franta si America, mai exact, dar mnoh. Nu s-a putut. Intrebare, intrebare: cum ti s-a parut Japonia? Dar Franta? ce-ai reusit sa vizitezi? cat ai stat? Pe scurt, daca nu sunt indiscreta.
Shakespeare este Shakespeare. Nici nu ar trebui sa spun mai mult, pentru ca se intelege. Imi place foarte mult stilul lui, iar opera Romeo & Juliet e geniala. Si-mi mai place la fel de mult si Mircea Eliade. Una din operele lui le-am folosit la proiectul de licenta, plus inca una a lui Mihail Sadoveanu, dar aveau un subiect comun amandoua ;D
Nu am citit Haruki Murakami decat foarte putin, dar mi-am propus sa citesc mai mult si chiar mi-am trecut pe lista. Trebuie doar sa-mi fac timp, din pacate, dar nu ma las. Imi place f. mult sa citesc si ma bucur ca avem cateva lucruri in comun. Daca doresti putem face schimb de id-uri prin pm si mai discutam pe mess cand ai timp.
Oh, 19 ani si taur. Maica'mea este Taur, iar fratele mijlociu a implinit recent 19 ani. Ce dragut: multi inainte! Oh, drame japoneze. Vreo preferinta? Sau care ti-a placut cel mai mult? Mie la ora actuala City Hunter si Goong, desi Goong (coreene amandoua, stiu) l-am vazut in urma cu doi, trei ani. Insa, sunt cateva drame japoneze care-mi plac mult, de exemplu: Hana Yori Dango, Gokusen (criminala actrita, potrivita pentru rol), Koizora (filmul; mi-am trecut pe lista serialul de 7 sau 9 episoade) si ar mai fi, dar astea mi-au placut cel mai mult de la categoria drame japoneze.
[Imagine: mboi6o.png]

#9
Aha am fost în Japonia în vara asta. Am stat doar o săptâmână *cries* (merg din nou în decembrie și stau mai mult). În Franța am ajuns din greșeală (a se înțelege că am avut probleme cu un zbor, avionul a întârziat, am pierdut legătura cu celalalt, alt avion era în următoarea zi sau peste două zile. Am rămas la o mătușă de-a mea doua zile în care am vizitat Paris`ul).
Îti recomand Haruki Murakami, mi-a plăcut foarte mult și poate îți va plăcea și ție.
Okay , mi-am postat ID-ul la topicul de ID-uri deci îl poți lua de acolo.

Drama japoneze îmi plac: 101 Marriage Proposal, Gokusen (actrița este genială), Hana Yori Dango, Hana Kimi, Koizora, I Give my First Love to You, Nini wo koto wasurenai de, Itazura na Kiss (am râs chiar mult), Yuuki, 10 Promises to my Dog și încă altele.
[center][Imagine: ax.png]

“The most important thing we learn at school is the fact that the most
important things can't be learned at school.”

[/center]

#10
Oh, super tare daca mai mergi acolo in decembrie: sa faci poze multe!!! Cunosti pe cineva de acolo sau ai rude? Pentru ca-i mult mai bine asa daca ai o cunostiinta acolo: nu-ti mai faci griji cu cazarea, mancarea etc. Eu daca ar fi sa merg ar trebui sa merg la un hotel, pentru ca nu cunosc pe nimeni 21 (nu am o cunostiinta sau o ruda pe acolo). Desi daca as avea ocazia sa merg as putea vorbi cu unul din fostii profesori de japoneza din facultate (am avut chiar doi profesori din Japonia) sa ma ajute cu cazarea, pentru ca ei cunosc mai bine zona. Internetul nu prea ofera date concrete, nu mereu.
Am vazut si Hana Kimi, chiar prima drama asiatica pe care am vazut-o :X. Stiam de 10 promises to my dog, dar nu am reusit sa vad filmul.
[Imagine: mboi6o.png]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)