Kyaaa, ohaoiu gozaimasu ! Watashi wa Yuukina or Soo-bin .. etooo.. 
Așa , să vorbim și noi pe româna , că doar de-aia învățăm la școală , nu ?
Informații ( fac așa , ca o fișă RP )
Nume & Prenume : Eu + Eu = Yuukina ( Iulia-Cristina )
Vârstă : x și ceva .. la ultima verificare..
Like : - pregătiți-vă luuuuuume că zic multe aicicișa : ) )
 cicocolata
 cicocolata
 pisicile
 pisicile
 fan fic romantic - da complet lume , nu vreau să aștept 7000 de ani pentru next .
 fan fic romantic - da complet lume , nu vreau să aștept 7000 de ani pentru next .
 emoticoanele : )) = )) pentru că râd muult de tot ( se sperie lumea de mine la cât râd ^^â€
 emoticoanele : )) = )) pentru că râd muult de tot ( se sperie lumea de mine la cât râd ^^â€
 să fiu un emo mic pitic - da , am obsesie pentru emoniștiti ăștia .. sunt cooooooooooooooool
să fiu un emo mic pitic - da , am obsesie pentru emoniștiti ăștia .. sunt cooooooooooooooool
 ADAM LAMBERT - super-ultra-mega-numărul-1-fan : )) - mai e și gay pe deasupra ce dulce eeee
 ADAM LAMBERT - super-ultra-mega-numărul-1-fan : )) - mai e și gay pe deasupra ce dulce eeee
 Rihanna - cea mai tare cântăreață .. păcat că e ugly ( părerea mea )
Rihanna - cea mai tare cântăreață .. păcat că e ugly ( părerea mea )
 Katty Perry - E.T - ascult-o omule , e drog !!!!
 Katty Perry - E.T - ascult-o omule , e drog !!!!
 să scriu  : ))
 să scriu  : ))
 Bae Soo-bin & Jang Geuk-suk - niște actori , numai să-i vezi că alivezi trei săptămâni.
 Bae Soo-bin & Jang Geuk-suk - niște actori , numai să-i vezi că alivezi trei săptămâni.
 Ficurile CB , yaoi , shonen-ai ..romantice ^///^
 Ficurile CB , yaoi , shonen-ai ..romantice ^///^
 Să stau cât e ziulica de lungă pe forumuri RP . - vorba vine , că mai mult stau să citesc posturle altora : ))
Să stau cât e ziulica de lungă pe forumuri RP . - vorba vine , că mai mult stau să citesc posturle altora : ))
 să stau zile întregi la un AMV de cacao xD
 să stau zile întregi la un AMV de cacao xD
Dislikes : my life .
Alte info : Cee ? Mai vrei și info ? Caută-mă bre pi mess (MP), că acolo sunt , dar pi invizibile , că așa îmi placi .
Bye Bye
P.S :
1. Feriți-vă de mine . Sunt Dracu pe pământ .
2 . Unul din principiile mele e : Zi adevăru fato , ca să nu te doară capu după aia .
3.Scuze de atâtea emoticoane , dar așa e prezentarea mea pe multe forumuri.. gommenasai!!! ( cu ( * ) ) - dacă deranjează , ziceti-mi ^^ - nu-mi place să nu respect regulile ..
	Așa , să vorbim și noi pe româna , că doar de-aia învățăm la școală , nu ?
Informații ( fac așa , ca o fișă RP )
Nume & Prenume : Eu + Eu = Yuukina ( Iulia-Cristina )
Vârstă : x și ceva .. la ultima verificare..
Like : - pregătiți-vă luuuuuume că zic multe aicicișa : ) )
 cicocolata
 cicocolata pisicile
 pisicile fan fic romantic - da complet lume , nu vreau să aștept 7000 de ani pentru next .
 fan fic romantic - da complet lume , nu vreau să aÈ™tept 7000 de ani pentru next . emoticoanele : )) = )) pentru că râd muult de tot ( se sperie lumea de mine la cât râd ^^â€
 emoticoanele : )) = )) pentru că râd muult de tot ( se sperie lumea de mine la cât râd ^^â€ să fiu un emo mic pitic - da , am obsesie pentru emoniÈ™titi ăștia .. sunt cooooooooooooooool
să fiu un emo mic pitic - da , am obsesie pentru emoniștiti ăștia .. sunt cooooooooooooooool ADAM LAMBERT - super-ultra-mega-numărul-1-fan : )) - mai e și gay pe deasupra ce dulce eeee
 ADAM LAMBERT - super-ultra-mega-numărul-1-fan : )) - mai e și gay pe deasupra ce dulce eeee Rihanna - cea mai tare cântăreață .. păcat că e ugly ( părerea mea )
Rihanna - cea mai tare cântăreață .. păcat că e ugly ( părerea mea ) Katty Perry - E.T - ascult-o omule , e drog !!!!
 Katty Perry - E.T - ascult-o omule , e drog !!!! să scriu  : ))
 să scriu  : )) Bae Soo-bin & Jang Geuk-suk - niște actori , numai să-i vezi că alivezi trei săptămâni.
 Bae Soo-bin & Jang Geuk-suk - niște actori , numai să-i vezi că alivezi trei săptămâni. Ficurile CB , yaoi , shonen-ai ..romantice ^///^
 Ficurile CB , yaoi , shonen-ai ..romantice ^///^ Să stau cât e ziulica de lungă pe forumuri RP . - vorba vine , că mai mult stau să citesc posturle altora : ))
Să stau cât e ziulica de lungă pe forumuri RP . - vorba vine , că mai mult stau să citesc posturle altora : )) să stau zile întregi la un AMV de cacao xD
 să stau zile întregi la un AMV de cacao xDDislikes : my life .
Alte info : Cee ? Mai vrei și info ? Caută-mă bre pi mess (MP), că acolo sunt , dar pi invizibile , că așa îmi placi .
Bye Bye
P.S :
1. Feriți-vă de mine . Sunt Dracu pe pământ .
2 . Unul din principiile mele e : Zi adevăru fato , ca să nu te doară capu după aia .
3.Scuze de atâtea emoticoane , dar așa e prezentarea mea pe multe forumuri.. gommenasai!!! ( cu ( * ) ) - dacă deranjează , ziceti-mi ^^ - nu-mi place să nu respect regulile ..

![[Imagine: akira_sig_01_2.png]](http://i634.photobucket.com/albums/uu69/riku_kingdomG/akira_sig_01_2.png)

![[Imagine: snsdside2.gif]](http://i1012.photobucket.com/albums/af242/Georgiana23P/snsdside2.gif)

sper să te simţi bine aici şi să îţi faci prieteni noi. Mi-a placut descrierea ta si in modul in care  ai facut-o.
 sper să te simţi bine aici şi să îţi faci prieteni noi. Mi-a placut descrierea ta si in modul in care  ai facut-o.  [am sters vreo 2 ] si in plus , in mare parte e vina mea pentru ca inca nu am  pus un nou regulament aici :-S. Am lasat putin timp ca s-a inteleg  ce fel de reguli trebuie aici mai exact. Dar, totusi sa nu abuzezi de ele. >.>
 [am sters vreo 2 ] si in plus , in mare parte e vina mea pentru ca inca nu am  pus un nou regulament aici :-S. Am lasat putin timp ca s-a inteleg  ce fel de reguli trebuie aici mai exact. Dar, totusi sa nu abuzezi de ele. >.>![[Imagine: aaaakip.jpg]](http://img41.imageshack.us/img41/1038/aaaakip.jpg)
 . Animeurile sunt tari , chiar dacă mama mă ceartă spunându-mi că-s de copii mici .
 . Animeurile sunt tari , chiar dacă mama mă ceartă spunându-mi că-s de copii mici .  
  ca mmda , dar a analiza CEVA nu pe CINEVA că la așa ceva sun tufă de Veneția
  ca mmda , dar a analiza CEVA nu pe CINEVA că la așa ceva sun tufă de Veneția 
 . Oricum , trecand peste toate cele legate de bun venit , iti urez distractie placuta ^_^ .
 . Oricum , trecand peste toate cele legate de bun venit , iti urez distractie placuta ^_^ .