Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Haru wo Daiteita

#1
Oh my God.Recomand acest yaoi tuturor maniacelor.Personal,eu m-am indragostit de el.Da...e destul de hard....insa e divin.Pentru o minte bolnava si perversa ca a mea...e bun.e compus din doar 2 OVA(ce pacat).L-am vazut de catvea ori...insa tot nu m-am plictisit.Vi-l recomand sincer!
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#2
yup l-am vazut.
nu ma impresionat fosrte mult dar personajele au fost dragute.
sfarsitul din al 2 lea ova a fost greu de gasit in spaniola ca de engleza nu mai zic(cel putin unde l-am vizionat eu)
unele chestii nu le-am inteles nici in momentul acesta dar ma bucur caci altfel as fi fost socata
cred ca daca ar fi sa ii dau o nota aceea ar fi 8,5.
o.o" wot

#3
Si eu l-am vazut mai de mult.Imi pare rau ca a avut numai 2 OVA.Mi-a placut la nebunie si personajele si povestea si scenele hot dupa care sunt innebunita.Chiar l-am downloadat si am pus OVA-urile pe CD ca sa il vizionez de mai multe ori, pe DVD ^^ Nu cred ca e vreun anime yaoi care sa nu-mi placa.Acesta e printre ele.Sa dau si o nota..hmm.....un bine meritat 10 3

#4
M-am plictisit de Gravitation, asa ca m-am decis sa incerc ceva nou, tot YAOI.
Am intrat la acest topic si cum am auzit numai laude la adresa celor 2 OVA-uri, intru pe youtube sa le vad si eu 21
Ce pot spune?
Mi-a placut. Cred ca m-as mai uita inca o data, pe viitor.
I-as da nota 10 cu felicitari.
D'oh, traiasca Yaoi -ul 24

:perv: Zuppy03

#5
Haru wo Daiteita - Oh my God.Si eu am vizionat acest anime yaoi.Chiar pacat ca are doar 2 OVA-uri.Dar au fost superbe chiar daca sunt doar 2.L-am vazut si mi-a placut.Este hard cum spune mai sus si Angeli-senpai,dar pot spune ca imi place. ( I'm pervert 65 ) . Tot ceea ce se intampla in anime desi scurt e foarte tare.
As vrea sa il mai revad ( de cateva ori ) sunt sigura ca nu ma voi plictisi de el,cine ar putea sa se plictiseasca de acest yaoi? Este mult prea tare ^^ o nota de 10 bine meritata din partea mea.
Si cum spune mai sus si vo0do0_d0ll,traiasca yaoi'ul , pentru maniacii de yaoi ca si mine de altfel ^^'

#6
uhm nu imi prea place felul in cares unt desenati, dar e yaoi si tot ce e yaoi imi place.Deci normal ca mi-a placut, o poveste de dragiste asa frumoasa.Pacat ca e ova altfel avea mai multe episoade..
Oricum eu le-am vazut mai demult, dar imi placea brunetul, nu mai stiu cum il chema.
[Imagine: 2ro6s1k.jpg]

#7
Ce pot sa spun? Acest yaoi m-a lasat speechless 24
Cel mai mult imi placea de tipul brunet pentru ca incerca sa fie o leaca mai serios decat blondul care se comporta mai tot timpul ca o tufa de Venetia.
Dar serios vorbind, imi place mai mult cealalta poveste decat asta, insa si asta merge.

#8
Poy...e al doilea anime yaoi pe care l-am vazut din cate imi aduc eu aminte, atunci cand l-am vazut mi s-a parut foarte dragut....Acum ca il pot compara cu mai multe nu mi se mai extraordinar de bun. Desigur grafica e buna, tipii sunt frumosi, arata bine si apar..sa zicem destule secvente yaoi. Am vazut ca e cotat ca yaoi hard dar...mie nu mi-a s-a parut chiar asa de hardcore (poate e din vina anime-urilor like sensitive pornograph65) Actiunea e oarecum interesanta, cearta insa apare dintr-un motiv prea simplu si cunoscut si anume gelozia.
Dar e totusi un anime frumos, iar in momentul in care l-am vazut prima data chiar l-am adorat:X. Ca personaj preferat hm...nu pot sa aleg doar unul fiindca mi-au placut ambii tipi adica si Katou si Iwaki, dar sa spunem ca blondul e cu un punct mai sus4.
Pacat ca au fost doar 2 ova...poate ca vor mai face cateva...mda..vise108. Eh..bune si astea...si le acord un 9 5
[Imagine: 2rqzqjc.jpg]

* Just...Stay Bizarre *


[Imagine: 28qqdxz.jpg] ♥ [Imagine: 2wf645h.jpg] ♥ [Imagine: 51f0xu.jpg]

"Putina mea experienta de viata m-a invatat ca nimeni nu e stapan pe nimic, totul este o iluzie. [...] Cine a pierdut o data un lucru pe care il socotea garantat invata pana la urma ca nimic nu-i apartine." - "Unsprezece minute" - Paulo Coelho

[center][Imagine: jigapt.jpg][/center]

#9
WooooooW, mamaaa !!!!!
Huh, da, cu siguranta un anime de care o sa imi amintesc. Ceea ce ma intriga pe mine si inca o face e faptul ca amanoi ar putea 'concura' pentru postul de seme. Nu ma pot abtine si pun o imagine cu ei aici.
Da, cei doi actori care la inceput par dar doar par sa se urasca si apoi cumva totul cade si pana la urma dragostea ii acopera si pe ei, asa cum trebuia sa o faca. De la bun inceput. Dupa parerea mea grafica e pur si simplu su-per-ba, nu imi pot imagina cum altfel ar fi putut asta scoate in evidenta frumuseata sublima si ascunsa a personajelor. Mai ales din profil. Asta m-a fascinat de la bun inceput la acest anime si asta a fost pana la urma motivul pentru care m-am hotarat sa il urmaresc. Actiunea e buna, Slava Domnului pentru asta. Asa, ce pot sa mai zic, merita vazut acest anime, chiar merita. Nota 10 din partea mea.
[Imagine: ak8THBQ.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Haru wo Daiteita: Winter Cicada aoixtenshi 7 6.668 15-12-2012, 11:21 PM
Ultimul răspuns: Rain


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)