Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: V-a atrage fcul?
Da,foarte mult
50.00%
3 50.00%
Da
33.33%
2 33.33%
Nu prea
16.67%
1 16.67%
Total 6 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Give me just a kiss

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Trandafirul:

Floare a frumusetii.
Acum pentru mine.
Planta a tristetii.




Flacari, doar flacari ,atat se vedea in jurul meu.Puteam sa o vad pe sora mea Carla cum isi recapata cunostiinta.Am incercat sa ajung la masina cuprinsa de flacari,dar a fost prea tarziu,caci,masina a explodat si cu ea s-au dus si sansele mele la o viata linistita alaturi de familia mea.

Tin minte aceasta intamplare ca si cum s-ar fi intamplat ieri.Amintirea sa dureroasa nu ma lasa in pace nici acum dupa patru ani ,patru ani in care am incercat sa localizez si sa distrug clanul care mi-a ucis familia si totodata si cea mai buna prietena Elisa,o fiinta cum nu v-a mai exista pe acest pamant.
Cu durere,dar si cu ura in suflet imi amintesc acea seara blestemata in care acei asasini fara inima au violat-o si sfartecat-o in bucati fara remuscari,crezand ca ea era fata de numai paisprezece ani care a fost martora la una dintre afacerile lor cu droguri.
Dar s-au inselat,acea fata nu era ea, eram eu ,Erica Johnson,o biata copila care a crezut ca poate scapa nevatamata dupa ce a fost martora la una dintre operatiuniile cu droguri ale clanului supranumit:,,Drgon&Rose''.



Mi se spunea sa nu urasc toti trandafirii doar pentru ca m-a intepat un spin,dar cum sa le dau dreptate cand acel spin mi-a sfasiat sufletul.



Erica pov:

In sfarsit rasare soarele mult asteptat.Desi sunt o adepta mai mult a ploii,soarele nu imi displace atat de mult,fiindca doar el imi mai lumineaza viata.

Astazi e prima mea zi la liceul Halliwell,dar si ziua in care voi incerca sa dau de asasini ,deoarece am auzit un pont cum ca si-ar face veacul aici in San Francisco.
Observ ca e ora sase patruzeci si cinci ,iar eu ma ridic cu greu din pat in drum spre baie.
Dupa ce imi fac toaleta de dimineata merg sa ma imbrac cu o pereche de blugi inchisi,o pereche de cizme negre pana la genunchi , un maieu negru mulat cu un decolteu mijlociu, dar destul cat sa-mi arate formele de la mama natura,iar apoi merg sa ma machiez cat mai natural.
Dupa ce termin,ma duc in bucatarie sa-mi iau un mar,iar apoi ma indrept spre decapotabila mea de culoare negra in care ma urc si o iau la goana spre scoala.

Ajung la scoala,iar din momentul in care am intrat in clasa ,parca orele au zburat pentru ca foarte repede a venit vremea sa plec acasa.
Ce bine!macar acum am timp sa ma ocup de acei nenorociti.
Indata ce ajung acasa ma schimb in costumul meu in care ma imbracam cand aveam astfel de misiuni,imi iau toate armele ,inclusiv un cutit ascuns la cizma dreapta pentru orice eventualitate si pornesc spre persoana care imi v-a spune unde se afla cartierul general al clanului.
De data asta imi iau motocicleta mea neagra pentru a nu putea fi detectata asa de usor si plec spre acel tip.
Ajung la destinatie care se pare ca e o fabrica veche ,nici macar nu stiu de ce nu ma mira,iar acolo il gasesc intr-un colt pe Normand tipul pe care-l cautam.
-Hei,tu esti Normand?il intreb eu pentru a nu avea nici o indoiala.
Vazand ca nu are de gand sa-mi raspunda ma duc spre el,iar cu pistolul indreptat spre capul lui ii pun aceeasi intrebare.
Se pare ca atunci cad are un pistol la tampla si un mut poate vorbi.
-Da, eu sunt si cei cu asta?
Se pare ca omul are niste curaj dar nu se intampla nimic am eu grija sa-i dispara.
-Am cateva intrebari pentru tine la care sut sigura ca imi vei raspunde cu toata sinceritate.spun eu in timp ce imi pun pistolul in dreptul inimii lui.
Il aud cum inghite in sec,si observ ca incepe sa vorbeasca,,Asa-i mai bine'' spun eu in gand.
-Si cam ce intrebari ar fi acelea?
-E in legatura cu un clan despre care am auzit ca sti unde se afla,clanul Dragon&Rose.
-Ai auzit gresit,nu stiu nimic.
Considerand ca ar trebui sa-l sperii si mai mult imi indrept pistolul spre o fereastra si apasand tragaciul spun:
-Acum ti-ai amintit?
-Da ,da bineinteles ,dar te rog nu imi face rau.zice Normand cu o fata de parca l-ar fi vazut pe Diavol,nu ca o sa ajunga in alta parte bineinteles.
In cateva minute aflu tot de la Normand,iar eu ca o buna samariteana ce sunt l-am impuscat nu in cap ,ci in inima ca sa moara mai repede si fara suferinta ,cel putin asa imi place sa cred.
Se pare ca nu m-am inselat,clanul chiar isi face veacul pe aici si chiar la iesirea din oras.
Sigur ca stiu ca ar trebui sa-mi fac un plan,dar ca de obicei in loc sa-mi ascult mintea,imi ascult inima si astfel am pornit spre acei criminali.

I'm an angel from heaven who lives in hell.


My life is so empty
I want to go far away from here
But I can't
Because he is here
I want to go in a diffrent place
But I can't live them alone
Especially she is so weak
That thing make me
Want to protect her.
[Imagine: chibi_3654.gif]
, chibi-ul lui anaid_angel









#2
Buna >:D<

Povestea ta este originla din punctul meu de vedere .

Citat:Trandafirul:

Floare a frumusetii.
Acum pentru mine.
Planta a tristetii.


Mi-au placut foarte mult aceste versuri . Sa incepem cu greselile :) :

Actiunea mi se pare un pic cam grabita . Cred ca din cauza ca nu ai nici multa descriere sau sa mai fii povestit ea ce facut la scoala , acasa ... dinastea .

Naratiunea imi place , pentru simplul motiv ca e scrisa la persoana I , care iti da mai multe avantaje .

Dialogul nu e mult si nici sec . Dar exprimarile ... parca unele ma cam zgarie pe cap .

Descrierea este buna , dar puteai descrii mai multe , mai ales daca e scris la persoana I si faceai si capitolul mai lung . Dar e buna si asa, poate in timp o sa o dezvolti .

Greselii de tastare ai avut , am sa enumar cateva din ele :

distru - distrug

duerere - durere

bucato - bucati

,, . . . a fost martora la dintre afacerile lor de droguri. " -,, . . . a fost martora la una dintre afacerile lor cu droguri." Parera mea e ca mai bine ar fii sunat asa....

su - sa

genunchiun - genunchi , un

Asta e doar jumatatea din ele :)) Ca mie lene sa mai le scriu si pe celelate .
A , sa nu uit . Ma enerveaza virgulele alea

Citat:Flacari,doar flacari,atat ...

,,Flacari , doar flacari , atat ... " . Mult mai bine e sa lasi spatiu intre primu cuvant si virgula si intre virgula si al doilea cuvant si tot asa mai departe . Sper ca am fost destul de explicita

Citat:-Da,da bineinteles,dar te rog nu imi face rau.
,,-Da , da bineinteles , dar te rog nu imi face rau. " - Asa e mult mai bine :) . Ca atunci cand pui virgula imediat dupa cuvant si pui cuvant si tot asa , arata de parca esti asa de grabita sau nu mai ai loc . Par asa de ingramadite . Ce urasc asta ! God Damn It !

Deci cam atat am avut de comentat , sper sa nu te fii suparat cu ceva daca da , dami un P.M. >:d< . Astept capitolul urmator . Bye dearling :* !
"If I died in your arms
Would you then give me your love
Would you tell me that you need me
and that I was the one

Now there's nothing I can say to you
To make you feel the same way too
When you walk away I just want to die
And I try not to break down and cry"



#3
FunnyRainbow:mersi pentru comm,o sa incerc sa tin cont de sfaturile tale


Ura amestecata cu nerabdarea de ai vedea morti,m-au facut sa gonesc mai tare pe strazile din San Francisco si astfel in aproximativ zece minute am ajuns la iesirea din oras.

Imediat dupa cincizeci de metri, am putut vedea o fabrica ,desigur reamenajata, pazita de cativa oameni, bine doar atatia vedeam eu.
M-am apropiat de cladire ca o felina silentioasa anihiland cateva dintre obstacolele care se interpuneau intre mine si adevaratele mele tinte:seul clanului si ajutoarele.
Rand pe rand i-am terminat pe toti oamenii care pazeau fabrica,ii mai vroiam doar pe cei care ii pazeau pe cei cinci nenorociti.

Am intrat in cladire si am ajuns la o rascruce de drumuri ,unde a inceput marea dilema:stanga sau dreapta.....dreapta fiind mana mea sa zicem norocoasa am luat-o la dreapta si se pare ca am facut alegerea buna.
Merg vreo douazeci de metri si dau de o usa, in spatele caruia se auzeau niste voci, care mi-au declansat niste amintiri dureroase.

Flashback:
-Erica, Erica!
-Da ,spune Elisa,ce s-a intamplat de tipi in halul asta?
Se auzea glasurile cristaline ale unor fete de numai paisprezece ani, care nu aveau nici cea mai
vaga idee ca acea seara era ultima pe care o vor mai petrece impreuna.
-Erica, haide odata,ca incepe filmul.
-Vin!
-Pai hai odata,ca pierzi inceputul.
-Ok ,gata calmeaza-te ca am sosit.
Incepe filmul care era unul de actiune dar si de dragoste,in timpul filmuluiElisa aude niste zgomote iar atunci incepe sa spuna:
-Hei ai auzit asta?
-Ce sa aud?spune cealalta fata.
-Asta,iar atunci fetele auzira o usa trantindu-se.
-Ce crezi ca a fost asta,Erica?zice Elisa moarta de frica
-Nu stiu,hai sa verificam.
-Ai inebunit,daca e cineva?
Dupa ce s-au contrazis daca sa mearga sau nu sa verifice zgomotele,Erica a castigat,iar cele doua s-au dus in sufragerie insa nu au gasit nimica.Stau ele cateva secunde ,iar apoi prin fata lor trece Bora, pisica Ericai.
-Ce bine, era doar pisica.
-Mie-mi spui,m-am speriat ingrozitor.spune fetita cu parul auriu Ericai.
-Stiu.....hei ce ai zice sa ne jucam ascunselea,ca mi-a cam pierit cheful de film?
-Sigur ,de ce nu , cine se pune prima?
-Tu, ca eu am avut ideea si de asta ma ascund eu prima.
-Ok , o sa inumar pana la cincizeci........1...2..3...50
-Cine nu e gata il iau cu lopata si astfel Elisa pleca in cautarea Ericai.
O cauta Elisa timp de vreo zece minute apoi spune,,Gata ma dau batuta , poti iesii acum'',insa nici un raspuns.Cand vroia sa mai zica o data ca se da batuta ,pe usa intrara cinci barbati imbracati in negru,care o luasera pe sus ,iar apoi o legasera.
In timp ce acei oamnei ingrozitori au inceput sa o violeze si apoi sa o taie in bucati pe Elisa,o pereche de ochi verzi cu o tenta usoara de caprui, priveau ingroziti scena ce i se desfasura in fata ochilor.
Dupa ce barbatii isi termina treaba unul dintre ei ,care parea seful ,zice cu o voce inspaimantatoare:
-Se pare copil-o ca ai avut un final chiar mai ingrozitor ca al neneorocitei tale familii,care bineinteles tot eu am ucis-o.Acestea fiindu-i spusele ,cei cinci au incepu sa rada zgomotos , batandu-si joc de cadavrul mutilat de la picioarele lor.
Dupa plecarea acelor oameni ingrozitori Erica se apropie de cadavrul mutilat al prietenei sale spunand cu o ura care se accentua:
-Nu pot sa cred ca cei pe care i-am vazut facand trafic de droguri sunt cei care mi-au ucis familia ,iar acum pe tine. Elisa imi pare atat de rau ca te-au confundat cu mine si tu a trebuit sa mori in locul meu ,dar iti spun, intr-o buna zi te voi razbuna, ii voi razbuna pe toti ,iti jur.


End of flahback


-El e,sunt sigura,spun eu ,cum sa nu recunosc vocea barbatului care mi-a ucis toate sperantele.
Incurajandu-ma singura am spart geamul care ducea spre camera unde se aflau nemernicii dintr-o singura lovitura, dupa care , cu cele doua pistoale i-am impuscat pe doi dintre subalternii sefului,iar cand eram pe cale sa-i impusc pe ceilalti trei ,pe usa au dat navala trei mascati ,probabil dusmani ai clanului.
-Ai naibii idioti ,m-au facut sa-i pierd din vedere pe cei trei ,iar astfel au reusit sa fuga cu un elicopter pe o cealalta fereastra.
Nu imi vine sa cred ca dupa toata munca depusa,au venit trei mascati
si au distrus tot efortul meu, lasandu-i pe acei asasini sa scape.

Cand realizez ce se intampla, ma duc direct si il apuc de bluza ce unul dintre mascati care pare a fi seful si spun:
-Cine dracu sunteti si cum indrazniti sa ma intrerupeti?
Cand vad ca nu are de gand sa imi raspunda ii dau masca jos si cu surprindere vad ca sub ea se afla un baiat cam de aceasi varsta ca mine , poate cu un an mai mare, cu niste ochi albastri ,un par blond si cu o privire care parca spunea:
,,Mama ce buna esti,
Nu vrei sa mergem undeva sa ne jucam?''
Cred ca m-am amuzat si eu la gandurile astea,dar bine ca mi-am revenit repede pentru ca chiar atunci il aud spunand:
-Eu...........[posturi unite]

I'm an angel from heaven who lives in hell.


My life is so empty
I want to go far away from here
But I can't
Because he is here
I want to go in a diffrent place
But I can't live them alone
Especially she is so weak
That thing make me
Want to protect her.
[Imagine: chibi_3654.gif]
, chibi-ul lui anaid_angel











Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Kiss my gentle burning bruise Allison 8 4.024 22-09-2011, 08:35 PM
Ultimul răspuns: Akane Hime
  Kiss of Dawn Itsumi 1 2.151 12-12-2010, 03:54 PM
Ultimul răspuns: chrissta
  The first and last kiss Vampire 10 8.560 09-01-2010, 03:42 PM
Ultimul răspuns: Suki


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)