Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ghiceste personajul

#21
That's Yuki Sohma from Furuba Smile

Next:
Are parul lung si in culoarea lavandei, poarta mereu un fel de ochelari peste ochi,si are un semn rosu pe frunte. Poarta o rochie scurta neagra cu mov, cizme si manusi lungi la fel ca rochia. Este reincarnarea personajului mitologic Medusa.
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug


#22
Rider din Fate/Stay Night ^^

Next:
Are parul lung si saten, iar culoarea ochilor este diferita, unul fiind rosu si celalalt verde. Are o sora geamana mai mica la care tine si de care ii pasa mai mult decat de Alice Game, fapt pentru care nici nu prea participa la acest joc.
Si poarta mai mereu la ea o stropitoare.
[Ar trebui sa fie usor o,o...]

[Imagine: L22_1057.gif]

Looking at the endless waving sea
The echoing thought does not come true.
If we meet, i wonder if this darkness will clear up
Continuing to sing the desire for the far land.


#23
Cred ca este una din papusile din Rozen Maiden,Suiseiseki din cate stiu.

Are o statura mica fapt care il dezavantajaza intr-un fel.Uraste sa fie numit pitic,iar cand se intampla acest lucru raspunde ,,-Cauti bataie?!".Face parte din echipa de basket a liceului,ajungand chiar si capitan desi are o statura de doar 1,56 m.Desi o colega de clasa,partenera sa de comedie s-a indragostit de el,acesta continua s-o ignore,rescunoscand ca ii impartaseste sentimentele abia cand aceasta incepe sa-l placa pe Maitty-sense.Este foarte comic atunci cand se enerveza,se sperie mai ales de fetele colegei sale,care adora iepurii si pe care o porecleste girafa din pricina staturi isale de 1m72 metri.Bunica si mama sa il numesc A-chan,de acest lucru razand prietena sa atunci cand il viziteaza cand este bolnav(episodul 13) 10

Hai ca cu atatea indicii e usor de ghicit.

#24
Sa fie Otani din Lovely Complex maybe? [I love this anime 8]

Next:
Este un personaj nebunatic, are parul saten si ochii verzi, s-a indragostit de un mare novelist si ii este greu sa-i spuna, iar toata familia celui pe care-l iubeste este obsedata de personajul nostru de cand l-au intalnit in mod accidental in metrou.
Oare despre cine e vorba?

#25
Well am citit de câteva ori înainte să îmi dau seama =]] oare cum de nu m-am gândit? FOarte simplu !
Este vorba de Misaki din Junjou Romantica!! [ nu -i aşa ? ]

Acum , ce ziceti de asta :

Are parul lung, de culoare neagră şi nişte ochi roşi, sângeri. Are o slujbă foarte ' complicată' şi se dedică ' complet'. Se ocupă de nişte ' aranjamente' pentru celelalte persoane. De fiecare dată când cineva o invocă , ea apare. Are un trecut foarte trist şi un prezent foarte ... greu de stapânit. Cei din jurul ei îi zic ' domnişoară ' iar cei ce o invocă o cunosc sub un alt apelativ [ heh ] . Este ajutată de alte trei personaje, în 'slujba ' ei.

I think its easy to find out.

#26
Perhaps Ai Enma din Jigoku Shoujo/Hell Girl.

Next:
Are parul blond, ochii albastrii, un corp perfect, o masina de fitze ca si restul lucrurilor sale, practica un anumit sport alaturi de o fermecatoare partenera la fel de frumoasa si bogata ca el si odata era obsedat de razbunare dar spre sfarsitul animeului ii trece.

Oaaaaaaaaaaare cn?

#27
off :
Citat:Misa din Death Note.... maybe...

neaah, Teresa of the Faint Smile - Claymore #1

on: Yuri Killian - KS , cred =|

Next : Un baiat cu parul lung, negru, de obicei purtat in coada. His weapons are two long katanas, o fire foarte rece, iritata, si se cearta mereu cu personajul principal. Main hint : he fights akumas

#28
Hahaha,par purtat in coada ,albastru inchis/negru,se cearta cu un moyashi..2 katana..asta este Kanda Yuu xD cum sa nu-l ghicesc.

next: un personaj talentat la dans,care a pretins mult timp ca este fata,a ocupat la scoala scaunul Queen,are parul intr-o coada si este in uniforma rosie in pataratele.
~~~~~~

"My angel,my sunSHINe <3.
"
[Imagine: 16lh2lj.gif]
"I still look at you"
[Imagine: 257estt.jpg]


#29
easy....Nadeshiko/Nagihiko Fujisaki din shugo chara

par albastru, ochii caprui, a little pervert, e dintr-un anime cu transformari etc.....sigileaza demoni, nu este personajul principal

#30
Miroku -> InuYasha

Next:

Este catalogat drep 'bishie', a devenit obsesia multor fete. Este un baiat inteligent si 'nebun' 8. Este dintr-un anime nou, are vreo 10 episoade iesite. Cine e ?
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End















Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ghiceste formatia Kazuki 150 59.596 07-06-2012, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Sammy
  Ghiceste actorul/actrita!! Himisoara. 144 57.895 19-09-2011, 07:43 PM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)