17-02-2010, 10:02 PM
Oh-oh-oh! Nota 10 cu miliardele de felicitari de rigoare. Dar de ce numai unul?
Trebuei toti distrusi, extemrianti, facuti praf (bine, am cam exagerat, dar tot e un plan grozav).
Planul meu malefic: As hipnotiza intreaga planeta ca sa distruga toate chestiile siropoase printre care: inimioare din ciocolata, ursuleti, intalniri la apus/pe malul marii/ pe acoperis, saruturile pasionale, imbratisarile, telenovelele (sunt dezgustatoare), lumanarile parfumate, etc., etc. Oamenii ar ajunge doar ca niste animale care s-ar reproduce cu cine apuca, fara emotii, fara nimic. As ajunge sa distrug Dragostea. (nu este cel mai bun plan cu putinta)
Trebuei toti distrusi, extemrianti, facuti praf (bine, am cam exagerat, dar tot e un plan grozav).Planul meu malefic: As hipnotiza intreaga planeta ca sa distruga toate chestiile siropoase printre care: inimioare din ciocolata, ursuleti, intalniri la apus/pe malul marii/ pe acoperis, saruturile pasionale, imbratisarile, telenovelele (sunt dezgustatoare), lumanarile parfumate, etc., etc. Oamenii ar ajunge doar ca niste animale care s-ar reproduce cu cine apuca, fara emotii, fara nimic. As ajunge sa distrug Dragostea. (nu este cel mai bun plan cu putinta)