Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

GFX Game.

#41
am trecut pe la topicul tau si am vazut imaginea de la care ai pornit, si pot sa spun ca semnatura e... diferita de original. se vede ca te-ai chinuit la liniile alea facute cu pen tool-ul, dar sunt prea multe culori (magenta, vernil, mov, portocaliu, galben, albastru, si cred ca vad si un cyan si rosu...) si e intunecat. contrast ai creat, intre frunzele copacilor si trunchiurile lor, dar nu se mai cunoaste nimic din trunchiuri (noroc de pen tool). daca in original centrul de interes il reprezenta tipu` care sta langa foc, ai reusit, din pacate, sa-l acoperi pe acesta cu textul, care nici nu se vede bine. daca voiai sa scoti in evidenta padurea, nu locul ala de campare, puteai sa renunti la pata galbena de pe foc.

nu e in stilul meu, dar apreciez munca. 8,20.

urmatoarea...

[Imagine: vFCwomO.png]
[Imagine: nDIKwXJ.png]

#42
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

#43
Pozitia in canvas si crop-ul nu avantajeaza deloc lucrarea, avand in vedere ca e doar un close-up dintr-un cap taiat si nu prea ai elemente in general, nimic care sa exprime mai mult de o privire fugara de cateva secunde. Compozitia nu te lasa sa faci foarte multe aici, iar textul desi constrans (ceea ce e un lucru bun) si in culori alese din render este totusi potrivit fara o logica anume. Iar borderul il puteai limita la doua benzi mai groase sus si jos, asa canvasul pare si mai chinuit. Keep up the work!
- 7

[Imagine: freebie1m.png]
[Imagine: sigforme.png]


probabil n-ai primit niciodata
telegramele mele sau poate
nu credeai ca e vital cand
lumea mea se descompunea
in ceasuri si goluri
de mine

au imbatranit in cadente
si sentimentele mele
sub greutatea
atator vieti netraite...


Clicky




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)