Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: GFX Game.
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5
Că tot nu am văzut vreun "joculeţ" pe aici.
E destul de simplu. Un user postează un sig/avatar/banner/wallpaper/etc. făcut de el/ea iar următorul user scrie o părere personală despre gfx-ul din postul anterior dând la sfarşit o notă de la 1-10, puteţi da şi cu sutimi gen 7.80, 5.50 etc.
Puteţi da şi sfaturi dacă simţiţi nevoia să o faceţi dar încercaţi să vă spuneţi părerea despre gfx-ul precedent în limita bunului simţ.
Acest topic este destul de folositor dacă vrei o părere despre un sig sau avatar, etc. Zic eu, dar încercaţi să nu postaţi acelaşi gfx de mai multe ori .__."
Şi v-aş sugera să vă scrieţi părerea în minim 2 rânduri.

So... încep eu.

[Imagine: 74950941.png]

^^
E foarte dragut,chibi-ul ala e asa de cute,iar culorile folosite sunt unele calde si placute ochiului <3 Ce nu-mi prea place e fontul e cam simplu,prima data am crezut ca e Arial (sau poate chiar e? O.O)
Ah,da si chestia aia in partea stanga nu da prea bine(nu stiu ce e,pare un balon de sapun sau ceva O.O" Habar n-am ce e,dar nu-mi place)
Eniuei,nota mea e 9.50 >.<
[Imagine: Invisible_balloon_by_xXKatyeXx.png]
Ma bag si eu 21 Well...un sig dragut ,imi place ca predomina albastrul, buuut fontul folosit la "invisible" nu merge cu cel folosit la "ballon" (parerea mea XD).De asemenea background`ul mi se pare prea simplu >__< ,noroc cu acele luminite (nu stiu cum sa le zic altfel...umm...brush` O.o ? )
Nota mea 39 hmm...8.80 ^^
[Imagine: music.jpg]
Nice sig,dar nu-mi plac liniutele ale (sau cum se numesc) din jurul personajului,si vad ca si la sig-ul actual ai >.< Nu-mi plac deloc alea,in rest sig-ul e dragut.Totusi era mai bine daca semnatura ta era cu o opacitate mai scazuta.
Un 9 cu tot respectul xDD
Next:
[Imagine: allalonesigcopy.png]
Uff, ce avem aici .___."
Păăăi, mai bine nu mai puneai bulinele alea verzi şi punctuleţele din partea stângă, mai bine un sig simplu şi drăguţ decât un sig cu prea multe. Şi nici textul nu mă încântă, nu e bine poziţionat, culoarea nu se potriveşte şi nici font-ul nu e unul genial. Hmm, notă ... ă ... 7.

[Imagine: 13367833.png]
9,60. Nu ai pata roşie frumoasă pe care o folosesc eu şi nu ştiu sigul e prea simplu prea gri. o.o
Ar fi trebuit nu ştiu ceva sau să - i colorezi ochii în roşu cumva. Prea mult gri cum ţi - am spus.
Mai trebuie câteva chestii să - l scoată din anonimat.
[Imagine: 178oi9.png]
Nu imi place. Culorile nu prea se potrivesc, bulinele de langa textul " Lynn " nu prea se potrivesc nici ele, textul " te astept sa vi " abia l-am observat. Plus ca brushurile dinafara sig-ului nu au pic de legatura cu restul. Cum am spus, nu imi place. 6.


[Imagine: wje61c.png]
Hmm... Vad ca topicul asta a murit acum ceva timp, eh, as vrea sa il invi eu daca se poate. Tocmai am terminat un GFX si cum la topicul meu de abia am postat ceva, il pun aici, dar mai intai sa il notez pe cel de deasupra : Umm, culorile sunt cam sterse, iar unele efecte nu isi au locul. Puteai sa combini mai multe culori si sa scoti personajul in evidenta. Uhm, 7, cred 9 Oricum, am vazut ca ai evoluat mai mult acum xD.

Next -> me :
[Imagine: 500lb.png]
Acum eu. Sa vedem. Imi place cum ai iesit doar ca mai mergeau ceva efecte sau cd4. Unul ar fi fost de ajuns pentru ca mi se pare cam gol. Culorile merg bine, renderul e bine asezat si textul chiar merge. Ii dau un 9. Sper sa nu te superi dar mi-am spus parerea sincera.

[Imagine: fut07t.png]
Okay. E interesant sig-ul. Doar că mi se pare că locul în care te-ai semnat e prea...nepotrivit?! Ideea e că semnătura e marginalizată. Şi nu ştiu, poate dădea mai bine combinaţia verde-albastru. Anyways, are nota 9.

Next: [Imagine: belive.jpg]

Xoxo, Ang.
Pagini: 1 2 3 4 5