Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fugim..Dar unde ?

#1
Helau ! Poate ca o sa spuneti ca ficul meu e ceea mai mare tampenie scrisa vreodata, de aceea va rog din toata inima mea care lipseste, sa comentati si sa criticati dur. Nu o sa ma las de el si nici n'o sa-ncep sa plang ca "vai , am o critica dura, nu mai pot !" O sa tin cont de sfaturile voastre, si cine stie, poate o sa reusesc si eu ceva .

Capitolul 1 : In miscare continua

-Deby....Uita-te la tine ! Arati mai bine decat mireasa domnului Cambell. Esti splendida, nu inteleg ce te-a apucat .
Imi spuse verisoara mea, in timp ce ma privea cum imi faceam rucsacul. Nu intorc privirea spre ea pentru ca stiam ca daca voi face asta , voi ceda dorintei nebune de a pleca . Nu avea de unde sa-mi stie motivul, si nici nu vroiam sa-l afle.
-Uite ce e, Jenna....M-am oprit cateva minute, gandindu-ma la vorbele pe care urma sa le rostesc. Stiu ca o sa-ti fie dor de mine, tuturor o sa le fie, inteleg asta. Dar gandeste-te putin, si tu mi-ai tinut partea la festival, mai stii ?

Isi intoarse capul, parca speriata de amintirea aceea si imi zambi calduros, aruncandu-mi o privire plina de tristete.
Dadu o data din cap, fluturandu-si parul aramiu, si iesi pe usa, grabita.
Atunci mi-am recapatat cumpatul, intelegand de ce plecase. Isi adusese aminte...Of, cat de proasta puteam fi !
Mi-am mutat privirea spre intreaga incapere. Raze aurii de lumina patrundeau in camera, luminand-o. Am zambit gandindu-ma ce dor imi va fi....Dar aveam sa trec peste asta. Pana la urma eram Deborah Hamilton, stiam ce am de facut.
Privirea rece ca gheata, aveam ochii cenusi, parca ireali mi s-a indreptat spre sertarul cu sticlute aromate...Toate aveau cate un miros specific unei flori...Atat de delicate si suave...Patul meu pufos...Cat imi va lipsi mirosul clatitelor facute de mama, sunetul galagios al aparetelor tatalui meu , patura cu care obisnuiam sa ma acopar toamna, cand gerul isi facea intrarea .

Pletele roasiatice aratau ca focul. Soarele le facea sa straluceasca , le facea sa para atat de specifice mie...
M-am uitat inspre usa, m-am incaltat in tenesi noi, cumparati de la magazinul doamnei Harisson si am iesit pe usa. Imi va fi dor de aceasta casa, de acest oras...Aveam atatea amintiri frumoase, intiparite in mintea mea..

Am coborat scarile dinspre sufragerie si am observat ca nici mama, nici tata nu erau acasa.
Ha ! Ce mai chestie . Pentru prima data in viata lor se gandisera sa isi lase fiica de 18 ani, singura in casa. Nu pot sa cred...S-au gandit si ei o data la mine, iar eu ii rasplateam fugiind de acasa. Oare ce va spune Tom Harrison cand va afla ca viitoarea lui iubita plecase ? "Viitoarea" , normal . Niciodata nu o sa fiu iubita lui, decat prietena. Cu toate ca el facuse o pasiune pentru mine, din pacate va trebui sa renunte la ea si sa mearga mai departe...

Cred ca va fi devastat, dar isi va reveni repede. E un tanar puternic, chiar daca pare asa fragil.
Cand am iesit afara din casa amurgul se lasase. Trebuia sa ma grabesc altfel aveam sa pierd trenul. Am fugit prin toata curtea, avand grija sa nu ma impiedic de vreun aparat al tatei si mi-am luat bicicleta. Am iesit din curtea, ce acum parea veche si cateva lacrimi usturatoare mi-au cazut pe chipul alb. Imi va fi asa dor de tot .....De toti ! Dar trebuia sa incep o viata noua, o viata in care amaraciunea si durerea nu puteau intra ca la magazin. Aveam sa uit cine am fost, si sa fiu alta...Altfel nu voi reusi ceea ce mi-am propus.

Dupa cateva minute de mers cu bicicleta si cateva suspine printre ganduri , am ajuns la gara.
Am lasat bicicleta langa un gard si am intrat in cladirea mare, albastra. Am vazut tabelul, trenul meu trebuia sa vina peste cateva minute. Am alergat spre chiosc, mi-am luat biletul spre Londra, fara a ma uita macar la vanzatoare sau a da vreo importanta oamenilor nervosi ce ma injurau pentru ca i-am lovit in alergarea mea spre iesire. S-a anuntat venirea trenului.

Acesta era momentul culminant. Trebuia sa-mi gasesc curajul....trebuia sa urc in trenul ala..
Mai multi calatori treceau pe langa mine fara sa se uite la felul in care priveam masinaria. Priveam in gol, nu faceam nimic, absolut nimic !
Imi era frica, teama de ma misca...De a pleca .
Am rasuflat, am inchis ochii si mi-am spus ca asa trebuie sa fie. Creierul a dat comanda picioarelor mele si am pornit spre intrarea in tren.

Urcasem ! Tot ce mai trebuia sa fac era sa-mi gasesc un loc. Vazusem un compartiment liber cand intrasem asa ca am pornit intra-colo. Am lovit cativa copilasi si am intrat. Mi-am pus rucsacul sus si m-am asezat incet, parca nevrand sa fac zgomot. Deja innebunisem, eram singura si ma miscam incet.

M-a pufnit rasul si dintr-o data am cazut !
Nu crede ca speranta moare ultima ! Nu'i adevarat , e doar o poveste, un basm cu sfarsit tragic, daca tu crezi ca viata e mereu roz! Da ochii cu realitatea, nu te mai minti singur ! ||I know you lov me, xoxo 4


#2
Buna :d
Well....este destul de bun ficul [in comparatie cu al meu].Ai descriere desi ai putea sa o mai dezvolti putin,de narat narezi bine deci nu este o problema,dar dialogul cred ca e prea putin,nu este sec dar este prea putin.
Hmm...ai grija la limita de randuri trebuie minim 40 de randuri ,iar din cate vad eu ai 37.Stiu ,pare o prostie sa iti numar si randurile , dar asta este regula celor 40 de randuri[sper sa mai fie regula].
Destul de frumos ficul,actiunea nu este grabita,cu estetica stai bine ,ma bucur ca nu ai greseli de tastare pentru ca imi era greu acum sa le insir :d
Well....Spor la scris si astept nextul
PS:sa nu te lasi de el :d
Ja ne!
[Imagine: tumblr_m214h2MXjD1r3aka4o1_500.gif]

#3
Buna !
Cu ce sa incep... Descrierea e bunicica, m-a captivat in mare parte. Ai descris destul de bine sentimentele lui Deby.
Naratiunea e buna, te descurci bine cu ea. Dialogul a fost putin dar in primul capitol nu trebuie pus asa mult, deci e ok. Totusi pe viitor incearca sa pui mai multe replici ;). Actiunea pare putin de tot grabita. Adica abia ne-ai introdus in ideea ficului si deja fata pleaca de acasa...asa bum! dinrt-o data. Trebuia sa explici ce e cu dorinta aceea care o impingea sa plece de acasa, de ce s-a ajuns la dorinta aceea, etc. Dar asta o poti explica si pe parcurs, desi dadea mai bine in primul capitol :D.
Cu gramatica stai bine, chiar m-am uitat dupa greseli dar nu am vazut, poate sa fi avut una-doua, dar nesemnificative.La exprimare... ai putea sa mai lucrezi putin, la un momentdat m-ai bagat in ceata . -.-'

Citat:Privirea rece ca gheata, aveam ochii cenusi, parca ireali mi s-a indreptat spre sertarul cu sticlute aromate...Toate aveau cate un miros specific unei flori...Atat de delicate si suave...Patul meu pufos...Cat imi va lipsi mirosul clatitelor facute de mama, sunetul galagios al aparetelor tatalui meu[fara space], patura cu care obisnuiam sa ma acopar toamna, cand gerul isi facea intrarea[fara space].
Deci aici ai vorbit mai intai de privire, apoi de ochi in asa fel incat suna foarte urat si te induce in eroare. Puteai mai intai sa spui unde a privit Deby si apoi sa ii descrii ochii sau invers. :)
Inca un lucru deranjant e faptul ca pui prea multe punte de suspensie. Incearca sa le inlocuiesti cu . sau , sau sa nu pui nimic. De multe ori nu isi prea au rostul in enunt.
Sper ca nu am uitat nimic :-?. Spor la scris in continuare! ^^"
Bye bye >:D<!
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#4
'Ello dragii mei ! Iertati-mi intarzierea....am fost plecata si de aceea saptamana aceasta va dau mai multe capitole 'cuz plec in alta tara si nu prea o sa am timp.
@~Misaki~ : Iti multumesc pt. mica critica si pentru laude. Nu credeam ca'i asa bun. Sper sa mai comentezi ! >:D<

@Hanako : Nu credeam c-o sa am doua comentari . Motivul plecari lui Deby il veti afla cand va veni momentul. Ma refer la faptul ca pe ea a axat-o o intamplare petrecuta la acel festival, si in acest capitol va voi dezvalui o mica parte. O sa am grija cu punctele de suspensie, promit;;) Thanks pt. comm, sper sa mai treci p'aci ! >:D<

Capitolul 2 : Pericol , stai !

Totul in jurul meu se misca. Capul meu e greu, trupul tremura si vad pasari verzi ! Stai putin ! Exista pasari verzi care pot zbura pe langa tine ? Ar trebui sa ma trezesc, dar nu pot . Mainile mele nu se pot misca, sunt legata .
Legata ?! Of, m-a pus naiba sa plec de acasa si sa intru in acest tren. Matusa avea dreptate, sunt naiva ! Trebuie sa deschid ochii si sa-ncerc sa ma ridic de pe jos . Cum se deschid ochii ?
Sunt proasta rau, asta e sigur .

Deschid ochii incet, de parca mi-ar fi fost teama de ce aveam sa vad. Eram intr-o incapere intunecata, fara nimic in ea. Eram doar eu si cu fereastra ce lasa razele argintii ale mandrei luni sa lumineze o mica parte din camera. Stateam intinsa pe jos, o durere idioata imi chinuia spatele si mainile mele erau legate. Asta da noroc chior ! Ia stai putin...Era seara , eu nu ma aflam in tren si eram legata ! Asta inseamna decat ca...eram prizionera unor salbatici care ma vor viola si dupa aceea ma vor omora in chinuri grele. Sau poate ca o sa ceara o recompensa bunicica parintilor mei si o sa scap nevatamata. Ceea mai logica varianta ar fi prima daca idiotii care m-au rapit sunt salbatici.
Mai e ceva . Unde Dumnezeu ma aflu ?
-Iti spun eu !
Tresar la auzul vocii masculine ce se aude din partea opusa a camerei. Un domn imbracat intr-o camasa alba si in niste blugi uzati statea ascuns in umbra . Aoleu ! O sa ma omoare ! Dar eu am spus cumva cu voce tare cuvintele alea ?
Cum spuneam, sunt foarte proasta !

Imi intorc privirea spre el si ochii mei se maresc cand ii zaresc chipul . O fata bine proportionata, un zambet cuceritor ce lasa sa se vada dintii perfecti, o piele bronzata..parca ar fi fost acoperit cu caramel si o pereche de ochii albastri in care deja incepusem sa ma pierd daca el nu se misca. Nu mai inteleg nimic ! Parca se presupunea ca tipii care rapesc gagici sexy trebuie sa fie urati , nu sa arate asa bine . Eh..m-am ales cu ce e mai bun.
-Cine dracului esti si de ce ma tii legata ? Tip eu la el sau mai bine zis urlu ca o nebuna .

Isi indreapta privirea mortala spre mine si sta cateva minute sa se gandeasca .
-Sa vedem, draguto ! In primul rand nu tipa, in al doilea rand te afli in vestul Texasului. (Ce ? Omul asta s-a gandit cumva ca eu nu stiu macar sa -mi fac mancare ? Nu cred, dar sa vad ce mai spune.) In al treilea eu sunt Erick Hawk . Sunt din tribul de indieni "Vulturii" ! Altceva ?

E..e un indian ! Adica niste oameni din aia cu care se lupta guvernul si care sunt discriminati ? Mda...Cred ca din acela e . Si ne aflam in Texas ..Hmmm, pai orasul din care vin eu e cam departe .
Si prin cuvantul "departe" inteleg...cam la vreo 1000 sau mai multi kilometri de aici . La dracu ! N-am norocul sa scap de aici .

-Domnule Hawk , tatal meu are o firma ! El v-ar putea plati o recompensa si m-ati putea elibera .
-Imi pare rau, draguto ! N-am nevoie de bani tai. O sa te duc inapoi atunci cand o sa cred eu ca e bine .
-Esti idiot !
Spun eu calm, prefacandu-ma suparata. Defapt, eram suparata..Problema e ca nu imi era frica . Ce chestie noua in creierul meu minuscul ! Privirea de turcoaz a strabatut camera dupa care s-a oprit fix pe mine . Oo bine ! Daca vroia sa ma simt amenintata , reusise !
Am incercat sa ma ridic , dar spre marele ghinion al meu am cazut cu fata spre pantofii lui. Mai erau si de firma .
-Vrei sa te ajut ?
Imi spuse, in timp ce se apleca sa ma ridice . Hai ma ! Chiar asa ? L-am facut idiot si nu s-a enervat ?

-Sa sti ca ma numesc Deby ! Pardon, Deborah Hamilton ! Am spus eu mandra de numele meu.
-Ma bucur sa te cunosc, Miss Hamilton !
"Eu nu !" Imi venea sa-i spun . Dar nu i-am spus, imi era teama de reactia pe care ar fi putut s-o aiba .
Si asa , dintr-o data , aceea imagine odioasa mi-a aparut in minte facandu-ma sa tip si sa il lovesc pe Hawk .

FlashBack :

-Deby ! Am auzit tipatul verisoarei mele ce incerca sa scape din mainile nenorocitilor ce o violau. Iar eu, o proasta stateam si priveam, fara a face ceva. Nu ma miscam, nu strigam dupa ajutor, doar priveam .
Cand am simtit mana unuia dintre ei pe coapsa mea i-am dat una in stomac si am inceput sa alerg. Unul dintre ei s-a aruncat peste mine si eu il bateam si tipam.
-O sa venim dupa voi !
Si atunci, mi-am dat seama ca trebuia sa plec departe de aici, de locul asta blestemat !

End Of FlashBack

-Hei ! Domniasoara Hamilton, ce aveti ? Mi-a spus Hawk apropiindu-se incet spre mine si vorbindu-mi bland. Ii sparsesem buza si ii lasasem o amprenta usturatoare pe obrazul stang. Iar el tot calm ramasese.
Mi-am ridicat privirea umeda inspre el si i-am zambit trist .

#5
Hi !
Sunt prima la comm....N-am mai vizitat forumul de mult asa ca te-am gasit pe tine , nou nouta si cu un fic !
Am citit ambele capitole asa ca m-apuc de comentat ! :D
Let's start :

Imi place foarte mult modul tau de a descrie sentimentele personajelor . Narezi excelent, ceea ce e destul de bine . Ce m-a uimit a fost sa vad ca n-aveai nici-o greseala de tastare/exprimare . Bravo tie !
Personajul cel nou, tipu' asta ma intriga rau !
E un idiot , cum a putut s-o rapeasca pe Deby ? Si daca n-are nevoie de bani atunci de ce are ? Sex , pofta de a ucide , nevasta ?
Sa speram ca nici-una ! :D Imi pare foarte rau ca a plecat d'acasa . Dupa mine, n-ar fi trebuit sa faca asta . Adica, ar fi putut sa le spuna parintilor ei ce a patit si scapa basma curata. Da' daca ea asa a vrut, n'am ce'i face :D !
Dialogu' nu'i sec si nici mult !

Kissu si multa inspiratie :*

#6
Hi ;))
Am (re)venit ^^' .
Capitolul a fost bun. Nu am vazut nici greseli si nici actiunea nu mi s-a parut grabita. Imi place felul in care introduci misterul,daca pot sa zic asa, in capitole. Faci in asa fel incat cititorii sa vrea sa citeasca mai mult ca sa primeasca lamuriri. De exemplu eu iar am ramas in plop ^^(dar eu sunt specimen rar si cam 'traznit' XD) De ce a ajuns Deby acolo, cum naiba a ajuns acolo? o.o' Cam astea sunt intrebarile ca imi rasuna in cap'sorul meu ^^
Ideea ficului pana acum pare originala :D.
Singura chestie care mi-a sarit in ochi este flashbackul. Este cam scurt daca era mai lung era mai bun ;)).
Aaaa... sa nu uit! Mai lucreaza putin la aranjarea textului in pagina.
Cam atat :*. Bye bye :D
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

#7
HeLLo :3 Mă primeşti şi pe mine p'aici, cu un comentariu? :D
Aşa, voi începe cu câteva cuvinte despre capitolul 1.
În mare, îmi place, este un capitolbun şi chiar te introduce în acţiune. Aş avea ceva de comentat la punctaţie şi anume faptul că nu pui virgulele foarte bine şi am întâlnit nişte locuri unde ai pus virgulă înainte de 'ş'. Mai sunt punctcele de suspensie în exces, care nu că sunt greşite, dar cam distrug aspectul capitolului.
Puteai să mai pui ceva descrierea [ descrierea nu e niciodată prea multa X3]. În orice caz, este un prim capitol bine realizat şi începe o povestea foarte interesantă.
Capitolul 2 mi se pare mult mai bun decât primul pentru că ai reglat problemele de punctuaţie şi caracterul lui Deby începe să prindă contur şi chiar îmi place cum il formezi. După ce am citit am vaga impresie că povestea va deveni extrem de interesantă. Ah, şi îmi place şi de Erick. Un indian cu ochii albaştrii, în mintea lu' je e aşa hot şi smexy si cul =P~, nici nu îţi poţi imagina. M-ai făcut forte curioasă, zău! Îmi place foarte mult şi faptul că reuşeşti să menţii verbele la acelaşi timp pe parcursul acşiunii :3. Deasemenea, descrierea mi s-a părut mult mai bună acest capitol şi mai dezvoltată.
Acestea fiind supuse abia aştept continuarea. Spor la scris şi multă multă imaginaţie.
Zbye :3
KyuMin.

#8
Hi girls ! Am sosit si eu cu nextul :D . Scuzati-ma ca am intarziat...Da' uitati-l !
@Crazy Person : Merci pt. comentariu. Sa spunem ca parintii ei nu prea au inteles-o . O sa aflati intr-un capitol toata povestea cu plecarea ei. Sper sa mai comentezi. Thanks >:D<

@Hanako : Ma bucur ca te-ai intors ! In capitolul asta o sa rezolvi problema cu rapirea lui Deby . Thanks pt. laude . Sper sa mai treci p'aci :*

@ A'Svear : Multumesc pt. comm. Si da, Erick sau Soim...Cum vei afla ca i se va spune, e chiar sexy si hot. Imaginatia mea a luat-o razna la crearea lui ...asa ca..Ai vazut si tu rezultatul :D ! Sper sa mai vi p'aci >:D< !

Capitolul 3 : Furtuna in inima

-Nu te misca ! Imi spune Erick, iar eu ma opresc brusc in fata sa. Il priveam atenta, ochii sai de o culoarea neobisnuit de frumoasa imi urmareu buzele, simteam asta . Dupa intamplarea de acum doua nopti ma mai linistisem putin. Inca ma simteam amenintata de prezenta lui, dar stiam ca nu am ce face . Pornisem la drum imediat ce m-am trezit eu . Calaream impreuna cu el si ma simteam tare ciudat . De fiecare data cand calul se lovea de vreo piatra , el ma strangea si mai tare de abdomen.
-Ce-i ? Il intreb eu si clipesc de vreo doua , trei ori .
-Aveai un painajen in par ! Imi spuse Erick bland, si il indeparta repede . Ma urca inapoi pe armasar si porneste in trap .
Ajunsesem pe un munte, iar la cativa metri in spatele nostru se afla un coleg de'al lui , pe nume Zack Kulosky ! Era blond, cu reflexi roscate si avea ochii de un negru intens . Ma speria omul asta de fiecare data cand era prin preajma . Inca ma mai gandeam cum sa scap...Dar in niciun caz nu puteam acum . Cred ca trebuia sa ajungem la tribul lui sau asa ceva .

Dupa cateva minute lungi de mers pe o carare ingusta am ajuns in fata unei cabane. Amurgul deja se lasase si o nuanta de orange se lasa sa cada peste crestetul muntelui . Era asa linistitoare . Erick a coborat de pe cal si mi'a intins mana aratandu-mi din acel zambet plin de farmec , al sau .
-Multumesc !
Am coborat de pe cal si i'am zarit privirea lui Zack . Ma privea pe ascuns, ma urmarea....parca vroia sa patesc ceva . Omul asta imi dadea atatia fiori incat imi venea sa'i tip in fata .
M'am indreptat cu pasi repezi spre cabana , neintorcand capul in spate . Undeva ma interesa pe mine de cei doi . Puteau sa moara mancati de caini salbatici , si nici ca nu m'ar fi interesat . De fapt, ma interesa. Nu stiam sa calaresc si nici cum sa ma intorc acasa, asa ca aveam nevoie de unul dintre ei . In niciun caz , Zack !

Am privit interiorul cabanei si am zambit multumita . Trei paturi erau asezate una peste alta intr'un colt al camerei, o masuta de cafea se afla in mijlocul incaperi iar undeva in spate trei saltele . Oh, ii multumesc lui Dumnezeu ca nu mai trebuie sa dorm pe jos !
Am auzit usa deschizandu-se iar ochii mei l'au cautat pe faptas . Era Erick, ce bucurie pe capul meu .
-Miss Deborah, vom ajunge in tribul meu maine la amiaza, bine ?
-Aha ! Auzi, Erick , pe aici nu e nici'un loc pe unde as putea sa ma plimb ?
-Cred ca este . Ati vrea sa va plimbati ?
-Da . Singura, daca nu te superi .
-Defapt, ma supar . Mai bine va insotesc , decat sa stiu ca plecati sau patiti ceva . Mergem ? Mi'a dat mana iar eu i'am respins'o . Nu aveam nevoie de mana lui, avem nevoie de singuratate si multa pace . Vroiam inapoi la mine acasa . Vroiam sa o vad pe Jenna, pe tata si pe mama . Chiar daca stiam ca clanul lui O'Pearl ma va omora, vroiam acasa .

Am iesit impreuna din cabana, iar eu i'am luat'o inainte . Ma plimbam fara sa stiu pe unde . Doar priveam inainte si'l injuram pe Erick pentru ca n'a avut altceva mai bun decat ca m'a rapit tocmai pe mine . Eu stiam ca mai exista fete ca mine, doar n'oi fi unicata ?
Seara se asternuse peste intreaga portiune de pamant . Luna se mandrea cu argiintiile sale raze . Lumina cararea pe care eu si Erick ne plimbam in profunda tacere . Siungurul sunet care se auzea era al greirilor, doar atat. Poate si pasi nostri , in rest nimic mai mult . Oare imi auzea bataia inimi ? Oare intelegea lupta care se ducea in inima mea ?

#9
Kyaaaa~ capitol nou <333 Stii doar ca ador povestea ta, nu? ;;)
Si totusi, unele chestii nu prea mi-au placut. De exemplu nu mi-a placut ca nu ai descris mai pe indelete, mai amanuntit. Era asa frumos sa detaliezi sentimentele fetei atunci cand calareau si la faza cu paianjenul. Si acel Zack...Hmm, m-ai cam bagat in ceata cu el. Vreau sa stiu mai mult, mai mult, mai mult T^T. Cine e? De ce nu il place Debby...Ah, sunt asa curioasa T^T
Inca un aspect care vreau sa il spun, este actiunea, care mi s-a parut usor trasa de par, daca nu chiar putin grabita, adica ai tre cut cam repede prin evenimente and so on.
Sper ca in capitolul viitor sa imi satisfaci si mie nevoia de descriere, fiindca ti-am spus: mor de curiozitate!
Spoer la scris si multa multa imaginatie :]
Zbye >:D<
KyuMin.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.301 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.412 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Unde Fugi ? Crazy Person 11 5.945 04-05-2010, 03:17 PM
Ultimul răspuns: Zăpă


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)