Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Filmele Horror ....coincidente in timpul vizionari

#21
Mie mi se întâmplă mereu 'coincidenţe' când mă uit la filme horror D:.

Îmi aduc aminte într-o zi de vară, când mă uitam cu cea mai bună prietenă a mea, Dany, la The Grudge 1 (noi văzusem înainte şi 3 şi 2, le luasem pe sărite) .. pe la ora 10 noaptea, cu uşa închisă la camera mea şi toate luminile stinse. Eu nu prea mă sperii la filme, iar dacă o fac, nu arăt decât dacă sunt cu mai mulţi în cameră. Dany se sperie deobicei şi uneori trebuie să îi iau mâna de la ochi să nu mă uit singură :-l. Revenind, era o fază din film unde eram super-mega concentrată, când era o tipă blondă care venise de la serivici, urmărită de Kayako şi s-a băgat în pat, şi fix atunci a simţit ceva sub plapumă şi când a ridicat plapuma să se uite ce era, era Kayako care a tras-o în pat şi a murit. Fix atunci am şipat cât am putut de tare şi Dany s-a speriat de ţipătura mea şi a început şi ea să ţipe 24. Şi am căzut de pe scaun -.-". Imediat după, fiind speriată de ace afază, i-a sunat lui Dany telefonul şi îi era frică să răspundă. I-am zis să nu răspundă, dar a răspuns. Era mama ei, numai ştiu ce vroia. Dar după asta i-am zis că numai vreau să tragem de timp şi să vedem mai repede filmul că îmi e frică 24.
După ce s-a terminat filmul, ne-am dus amândouă la baie să ne pieptănăm şi era în cadă un lighian cu o bluză neagră în el. Începuse să se mişte, şi nu, nu aveam vedenii şi am avut impresia că iese Kayako de acolo x_x. Şi am tulit-o din baie + când ne pieptănam, Dany îmi vedea părul verde şi eu pe al ei, mov : |. În fine..
Când ne-am pus în pat să dormim, eu numai puteam să adorm, ia rpe la ora 12 jumate noaptea auzeam sunetele scoase de Kayako, şi am vrut să o trezesc pe Dany, dar am văzut că ea făcea aşa. I-am zis să temrine că mă sperie, că nu pot să dorm şi alte d-astea 21). Tot a fost tare x3.

Altă dată eram la bunici, de fapt la bunicul meu...unde în casa aia a murit şi bunică-mea, şi stăteam în camera care cică era pentru oaspeţi şi mă uitam la A Haunting (Fenomene stranii). Tata dormea buştean, mama făcea mâncare cu bunică-miu şi eu beleam ochii la televizor cu toate luminile stinse şi geamurile închise. Ştiu că er ao fază foarte interesantă în episod şi la mine începuse să bată vântul : |. Mai era şi zi de vară, şi gemaurile toate închise. Până şi uşa de la intrare era între-deschisă. La un moment dat începuse să se deschidă complet uşa aceea. Nu mă puteam ridica să aprind lumina, pentru că îmi era cam frică. La un moment dat am simtit ceva pe mână mea şi am luat telefonul să fac puţina lumină...şi... de pe dulap cobora încet în jos UN PĂIANJEN!! 22 Am ţipat cât m-au ţinut plămânii, am trezit toată casa şi au venit toţi la mine să vadă ce am păţit. Au omorât păianjenul şi de atunci, când merg la bunică-miu şi mă uit până târziu la televizor, ţin măcar o lumină aprinsă şi geamul de la balcon deschis.

Cam atât îmi amintesc acum...o să mai trec pe aici în caz că se mai întâmplă. Şi aşa, vara atsa mi-am propus să mă uit numai la horror-uri xD.
" Ce mi-a placut odata imi place intotdeauna, pentru ca optiunea mea este motivata. Fie ca urasc, fie ca iubesc, stiu clar de ce... "


Suntem diferiti atunci cand avem pe cineva care ne iubeste pentru ca... acestia ne ofera sute de motive de a trai.

#22
Eram în excursie cu colegii, eram cam cinci fete și doi băieți, stăteam toți unii peste alții cu ochii benoclați în monitorul laptopului. Nu mai știu ce film era, dar în orice caz, la sfârșit eram toți ca niște telefoane date pe vibrații. Pe la început parcă era un simplu film, monoton, și de aceea băieții au plecat să se uite la Eurovision - da, conincidență - și am rămas doar noi fetele, pe la mijloc începuseră cu mici sperieturi și deja stăteam una în brațele alteia, și când îi suna ăleia telefonul în film, mi-a sunat și mie, cred că am rămas traumatizată de ambele melodii toată noaptea, am răspuns și după s-a închiz telefonul exact ca în film, credeam că o luam eu razna. Pe la sfârșit am chemat băieții, și era o babăăă care o legase pe personajul principal în niște lanțuri, și moaca babei ne-a rămas la toți în minte chiar și acum, iar când s-a terminat, am închis laptopul și am spus să ne culcăm, dar am vrut să mergem la ceilalți la etajul de sus, și normal că eraa lumina stinsă peste tot, iar când să batem la ușă, au deschis-o ei - cică accidental - și era unul cu o mască care semăna cu fața babei, deci ne-am speriat toți și am fugit ca beții - uni dintre noi chiar eram beți - în cameră. Iar după toți ne imaginam tot felul de secvențe din film și băieții începuseră să le reproducă, adică nu le-a ieșit deloc, doar că la cum eram noi - fetele - atunci, parcă eram în film.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#23
Eu m-am uitat la the ring si dupa ce s-a terminat filmul a sunat la telefon unu care facea farse si spunea "Vei muri in 7 zile" 24)
[Imagine: Final_Flash.png]
Daca ai ceva sa-mi spui,incearca sa nu fi jalnic



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Horror Stories Robb'™ 4 4.099 17-07-2011, 08:43 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  Horror clips - sau clipuri de speriat copii. Ma'eth 3 7.283 11-08-2008, 03:11 PM
Ultimul răspuns: Melyeter


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)