Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Festivalul Michi Biraki

#1
[Imagine: kb6ame.jpg]
Citat:Secţia de Japoneză a Universităţii din Bucureşti vă invită la prima ediţie a festivalului japonez Michi Biraki 道開き (Drum deschis), unde puteţi prepara şi gusta sushi, îmbrăca kimono-uri, face origami şi multe altele împreună cu studenţii Secţiei.


Evenimentul va avea loc duminică, 25 aprilie, începînd cu ora 10:00, la Grădina Botanică a Universităţii din Bucureşti (Şos. Cotroceni nr. 32).

Festivalul este un eveniment susţinut de studenţii Secţiei de Japoneză a Universităţii din Bucureşti, cu sprijinul Ambasadei Japoniei la Bucureşti, al Asociaţiei Profesorilor de Limba Japoneză din România, al Colegiului Naţional “Ion Creangă” Bucureşti şi al Universităţii “Dimitrie Cantemir”.

Sursa: http://limbajaponeza.wordpress.com/2010/...hi-biraki/

#2
Festivalul Michi Biraki a avut loc azi, a fost frumos si cum am fost si eu prezent pe acolo m-am gandit sa le povestesc si celor de pe Zup, in caz ca sunt curiosi 4

In cadrul festivalului s-au putut viziona anime-uri, dansuri japoneze si o mini-expozitie cu desene si origami, precum si ikebana si alte practici traditionale japoneze. Atractiile principale le-au constituit insa kimono-urile ce au fost puse la dispozitia vizitatorilor. Cateva studente de la sectia de japoneza au stat la indemana tuturor doritorilor (au fost foarte amabile) si oamenii s-au putut poza costumati in kimono-uri japoneze. Cealalta atractie a reprezentat-o "standul" cu sushi, care nu numai ca a fost foarte gustos, dar a fost si foarte ieftin (1 leu bucata!).

Cateva poze cu festivalul pot fi vizualizate aici, in cadrul galeriei Animezup. De asemenea, filmari cu dansurile traditionale japoneze pot fi gasite pe contul de Youtube al Animezup: click aici



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Festivalul Filmului Japonez Flaw 0 2.700 13-06-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: Flaw
  Festivalul "Michi Biraki" - editia a II-a Flaw 0 2.752 04-05-2011, 09:36 PM
Ultimul răspuns: Flaw
  Festivalul Kikuzuki Matsuri Flaw 1 3.279 25-09-2010, 10:12 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen
  Chochin Matsuri, Festivalul Lampilor Flaw 0 2.543 25-08-2010, 12:04 AM
Ultimul răspuns: Flaw


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)