Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fast drive +16

#1
Nu detin nici un personaj din manga/anime-ul naruto si nu fac profit de pe urma lor.

Heya, acest fic este in colaborare cu sysu meu, Hanaaa. Este o poveste sasusaku. Meritele nu merg numai la mine sau la ea, la ambele si daca nu ne criticati pe amandoua va mananc. Apropo, eu povestesc din perspectiva lui sasuke si Hanaaa din perspectiva sakurei.

Eliberarea

Sasuke: Stateam langa patul de o persoana, cu saltea tare si foarte subtire, ca si foita de ceapa. Ma rog, nici chiar asa, dar aproape. Razele soarelui din Miami, intrau prin geamul micut cu grati de la celula mea. Acele raze, cadeau delicat pe spatele meu, stranspirat si pe tatuajul in forma de dragon, care se afla pe omoplatul stang, dar si cicatricea care se intindea de la sold, partea stanga, pana la umarul drept, era mangaiata de ele. Aceasta transpiratie se datora faptului ca faceam flotari intr-o mana. Parul meu negru cu tente de albastru la lumina, imi atingea delicat umeri, era totul in fata. Ochii mei negri priveau podeaua din ciment, tare si rece. Purtam doar o pereche de pantaloni gri, toti murdari, ca bluza de detinut se afla pe pat. Hai o data, ca vreau sa ies de aici si sa ma duc s-o caut pe Yuna, sora mea geamana. Trecusera cinci ani, de cand am fost separati. Cine dracu m-a pus sa ma alătur Yakuzei? Dar pana nu-ti dai cu dinti de piatra nu te potolesti. Aud niste pasi si atunci m-am oprit din facut flotari. Ma ridic in picioare si i-au bluza de puscarias pe mine.
- Uchiha, cum dracu ai stat mai mult decat trebuia? Ma intreba un gardianul care intra la mine in celula si imi puse catusele la maini si picioare.
- Se mai intampla, domnule gardian, spun eu lingusitor, ca sa nu ma ia la intrebari.
- Dar totusi doi ani? Hai, miscare.
Sunt impins afara din celula si ma miscam cam incept din cauza lanturilor. Treceam pe langa celulele cu oameni, care erau invidiosi pentru ca eu am stat singur. De ce? Ca mi-am ucis colegul de celula, cand a incercat sa ma violeze la dusuri. Cum l-am ucis? Rupandu-i coloana vertebrala si el a picat atunci, pe jos, aratand ca un accident mortal. Asta s-a intamplat la cinci zile dupa ce am fost transferat din New York, aici in Miami. Am intrat repede in gratile sefului de la penintenciar si mi-am sters tot cazierul, si scurtandu-mi mult sederea in puscarie. De la pe viata la trei ani, dar cu ocazia asta l-am rugat pe Kankuro, fratele cel mare a lui Gaara – si el care v-a fi eliberat o data cu mine – sa afle cate ceva despre Yuna. Dupa ce am strabatut coridorul, am dat nas in nas cu Gaara. Parul sau roscat, era lung ca al meu, prins in coada. Ochii turcoaz, ma priveau prietenos – complice – si bucurosi ca am scapat. Cand am fost dusi la vestiare, da-te jos catusele, si ne-am schimbat de hainele de puscarias, m-am simtit ca un nou-nascut.
- Libertate! Tipa Gaara, cand am iesit pe poarta inchisori.
- Taci boule, ca toti se uita la noi, spun eu, luandu-l de dupa gat si ciufulindu-l usor. Zici ca esti fata cu parul asta lung.
- Cine vorbeste. Hai la taxiul lui Kankuro.
Ma uit in parcarea inchisori si vad un taxi si langa el, ne astepta un barbat de treizeci de ani. Parul saten-inchis, era tuns scurt si ciufulit. Ochii negri ne priveau bucurosi. Purta un maiou negru si o pereche de pantaloni trei-sfert, kaki. In picioare avea niste slapi de plaja. Deci se cunostea ca este in Miami. Se urcam in taxi si acesta ne duse intr-un cartier de bogatasi, dar opri intre doua vile, care nu erau pazite, din cate spunea satenul. Am coborat din masina, si mi-am trecut mana prin pletele de abanos. Trebuia sa-mi fac rost de roti sa ma duca pana in Los Angeles, pentru a o gasi pe sora mea geamana, Yuna. La douazeci si trei de ani ai ei si ai mei, ea nu a cunoscut cat de dura e lumea pe care am cunoscut-o eu la „scoala”.
- Crezi ca vom gasi ceva de valoare in aceste vile, prietene? Ma intreba Gaara, dupa ce i-am facut cu mana fratelui sau.
- Daca nu de valoare, fac si eu un dus si imi tai din plete, i-am raspuns, in timp ce am sarit gardul unei vile.
Vila avea vreo doua etaje, cu piscina si toate cele. Deci nu v-a fi problema sa intru in vila. Ajung la parter si iau un cui de la burlan si descui usa de sticla din spate. Intru in bucatarie si iau niste manusi de gatit din cuier, ca sa nu las amprente. Primul lucru care l-am facut a fost sa ma duc in baie. Am luat o foarfeca si mi-am taiat parul scurt si apoi i-am dat foc. Am facut un dus fierbinte si dupa ce m-am imbracat cu o pereche de pantaloni negri, trei-sfert si cu o multime de buzunare. Mi-am mai luat pe mine un maiou negru si peste o camasa alba, descheiata la toti nasturi si cu manicile indoite. Intr-un rucsac mi-am bagat niste haine pe marimea mea, bani din seif, bijuteri si am gasit o pereche de chei de la o masina. Gaara ma gasi, cotrobaind prin frigider, golindu-i pe oameni de mancare.
- Vezi ca o sa te faci ca un porc numai bun de taiat de Craciun, facu misto de mine, roscatul cu un rucsac in spate.
- Sgta-tui sghtyesa minifregcajreoa ion gouat. Mioue fouaome, spun cu gura plina de mancare.
- Ce? Vorbeste pe romana tipule, nu pe limba prosteasca.
- Am spus sa-ti stea mancarea in gat. Mi-e foame, ii traduc.
Dadu din cap si vad ca isi taie din plete. Imi spuse ca este timpul sa plecam, ca oricand se pot intoarce stapani vilei. Incuviintez si iau din dulap bere, apa minerala, conserve, fructe, branza, cascaval si paine. Mai iau niste cutite, furculite, linguri si lingurite si niste ceai. La insistentele tipului, luam niste farfuri din portelan, toata argintaria, oale si doua sticle de wisky. Doamne ce ma fac cu tine Gaara. Iesim din casa si mergem atenti in gara. Acolo ne pica falca de un metru in pamant. In garaj se afla un Vantage GT2, nou-nout. Negru, cu aripa de curse, caroseria cu verde incercuita si cu geamuri fumuri. Roscatul se ciupi crezand ca viseaza si eu mi-am trantit o palma peste fata. Mama si maiculita ce masinuta aveam in fata. Dezactivez alarma si aruncam rucsacele pe bancheta din spate. Gaara vru sa se urce la volan, dar i-am spus sa ma ajute sa luam ceva de pe aici. Cum ar veni niste scule foarte bune si multe altele.
Dupa ce i-am mai usurat pe oameni acestia de ceva bunuri, ne-am urcat in masina si am iesit usor din garaj. Ochii nostri mergeau in toate partile pentru a vedea daca e vreun politist. Cand vom iesi din oras voi fi foarte usurat. Mergeam cu oare care incordare la volan, in timp ce Gaara tot trancanea despre Las Vegas sau Suidat de Mexico sau Brazil. Ma durea fix in paispe de aceste orase. Vreau sa-mi gasesc sora geamana si sa fugim din America in Europa sau in Australia sau oriunde altundeva, decat aici.
- Los Angeles? Ma intreba, cand i-am raspuns unde as vrea sa merg. De ce? Acolo este infractiunea in floare.
- Daca vrei, pot sa-ti fac rost de o masina ca asta, dar eu vreau sa ajung in Los Angeles. Acolo este sora mea geamana, il lamuresc pe copilotul meu.
- Frate, sti ca am facut un juramant ca vom fi mereu impreuna, la bine si la rau, ca frati. Daca vrei sa mergem in Los Angeles si sa ne gasim sora mai mare…
- Mai mica.
- Ha?
- E mai mica decat mine cu cinci minute.
- Ma rog. Sora mai mica, sa mergem, dar te-ai gandit cum o gasim?
- Vedem atunci, spun bucuros, cand am intrat pe autostrada cu directia L.A.
Rezista Yuna, ca voi veni dupa tine sa te ajut. Fratele mai mare, mereu are grija de cel mic si in plus in L.A. te poti distra pe cinste si mai ales ca am auzit ca au niste curse de masini misto, poate participam la cateva, dar v-a trebui sa-i fac rost lui Gaara rost de masina de curse ca a mea. Dar la Vantage trebuie sa mai pun doua tuburi de NO2, care ma v-a ajuta sa castig. Mai ales ca cursele de motoare si masini sunt specialitatea noastra. Demon – eu – si Ghepard – Gaara – eram cei mai buni soferi de curse ale Yakuzei, pana am ajuns la zdup, dar de data asta numai ma las prins, chit ca voi fi impuscat, numai ma intorc la racoare…
- Pazea L.A. ca vin Demon si Ghepard spre tine, tipa pe fereastra nebunul de langa mine, cand am vazut ca peste doua mii si ceva ajungem la granitele orasului.
- Nebunule, ii spun amuzat de prostia lui din cap, dar avea dreptate.
Demon si Ghepard vin pentru a castiga orice intrecere…

http://www.autoghid.ro/UserFiles/Image/J...01%202.jpg Vantage GT2

#2
Sunt primaaa !!! :X [ e de la Cola, nimic grav =))) ]

Deci, alt fic scris de tine şi chiar îmi place ideea şi mai ales când ies ăştia din puşcărie :X Imediat ce au ieşit, deja jefuiesc casa cuiva..Frumos ! Să o ţină tot aşa :X
Deci Sasuke are o soră geamănă şi el şi Gaara au fost la puşcărie...Ce mişto :X Ce romantiiiiiiiiiiiic 8-> [ prea multă Cola...]

Aşa..ideea cum am mai spus, chiar îmi place şi de abia aştept să văd ce se va petrece în continuarea, aşa că îţi zic de acum mult succes şi mai ales, multă inspiraţie.

Hmm...nu am ce comenta în legătură cu modurile de expunere, pentru că mie una mi-a plăcut cum ai descris şi narat. Dialogul nu e plictisitor, deci nu ce comenta şi chiar e stupid XD eu mereu am ceva la care comentez XD

Aştept următoru' capitol şi mult succes :X
[Imagine: cats-7.jpg]

#3
Deci, am venit cu capitolul 2. Speram ca va place ficul si asteptam comentarii:X

Prizonierul 1240


Intrecerea era gat sa inceapa. Stateam razamata de Viper-ul meu Mompar si priveam cum Yuna se intrecea pentru mine cu un expert. Parul meu lung si roz era prins intr-o coada sus, stil veverita mai ales ca eram tunsa filat. Irisurile verzi ca si iarba de vara erau aparate de lentilele fumurii a ochelarilor mei retro, acum reveniti la moda in U.S.A. si in intreaga Europa. Din fericire a castigat. Yuna, o fata draguta si indrazneata, o bruneta, cu parul lung pana la jumatatea spatelui se asorta perfect cu ochii de culoare neagra care sclipeau in lumina becurilor strazii. Conducea o Toyota Celica portocalie. La prima vedere nu parea nu stiu ce masina. Puteai sa o intreci usor la prima impresie insa nu stiai ca e cel mai bun pilot la volan din echipa ’’Queens roads’’ bineinteles dupa mine. Deodata in toate statiile masinilor de curse se aude un strigat ca vine politia. Sar in masina, pornesc motorul si ma pierd printre stradutele intortochiate din L.A. Sirenele veneau dupa mine, bietii politisti tinandu-se cum puteau dupa viper insa masinile lor nu se comparau cu a mea sau a oricarui alt sofer din echipa. Vad o cotitura si o iar la dreapta, facand o curba de nouazeci de grade scapand de politie. Cand nu am mai auzit sirenele politiei am zambit satisfacuta si am apasat acceleratia. In cateva secunde, in spatele meu a aparut Yuna. O vedeam in oglinda retrovizoare cum radea. Teapa, prostilor! Am inceput si eu sa rad in timp ce intram in garajul echipei unde eram sefa. De afara nu parea nu stiu ce insa cand se deschideau usile, puteai ramane pur si simplu uimit de ce vedeai. Cum opresc motorul, ies din masina si o privesc pe bruneta. Incepem amandoua sa radem ca si orbii. La noi vin Kiba, Naruto, Hinata, Temari, Shikamaru, Karin si Ino. Ma intorc putin spre masina si ridic capota. Afara se aude cum o masina de politie trece cu girofarurile aprinse. Chiar si asa nu ar putea intra. Singura sursa de patrundere aici sunt cinci usi de garaj blindate. Langa mine vine Karin, o fata roscata ce poarta ochelari de vedere cu lentila gorasa si neagra ce imi spune ca a furat cinci masini tunate. Dupa ce pleaca, vine la mine Naruto care imi spune ca ar trebui sa verificam motorul. Aprob si ne apucam de treaba. In timp ce lucram o aud pe Yuna cum il intreaba pe Shikamaru, geniul echipei, ce poate sa afla de prizonierul 1240 de la inchisoarea de maxima securitate din Miami. Nu stiu ce ii spune dar o vad pe fata cum ramane stana de piatra. Nu mai putea sa se miste si sa zica nimic. Avea gura cascata si nu mai putea sa scoata nici un sunetel. Cine dracu era prizonierul ala si ce legatura avea Yuna cu un detinut? Am incercat pe cat posibil sa nu ma duc la ea si sa o intreb si se pare ca am reusit intr-un final, rugata de Naruto sa ma bag sub masina lui sa vad ce are de scoate un sunet asemenea unui schiuit de caine. Am luat o cheie de noua si am strans o piulita care era sarita putin de la loc. Aha! Deci asta se intampla. De la o vreme in coace, masina tot ma trezea dimineata parca auzindu-l pe catelul meu Todo din copilarie cand locuiam cu mama si cu tata intr-o vila cat un castel, unde toate servitoarele umblau dupa mine sa imi satisfaca dorintele, mama era mereu pe capul meu sa imi dea o invatatura cat mai buna iar tata, mereu cu buzunarul plin de bani gata sa strice bani buni pe jucari, haine sau carti caci atunci eram numai o fetita care avea nevoie de afectiune si iubire din partea celor din jur...

Dupa ce toti au plecat de la garaj la casele lor, eu si Yuna ne-am dus in camera noastra. Dormeam amandoua in garaj. Desi parintii mei erau mari afaceristi si invarteau bani cu lopata, detineau multe locuinte si afaceri, de la varsta de optusprezece ani am devenit pe cont propriu. Asa ca, intr-un colt al garajului care era destul de mare plin cu masini si cu scule, am ridicat doi pereti si am pus acolo doua cu etaj, un televizor si doua noptiere. Pe unul dintre pereti era asezat un raft plin cu cupe. Daca trageai patul meu, vedeai seiful plin cu bani si cu aur insa nu doresc nimanui sa faca asta mai ales ca, daca s-ar intampla, cel care a indraznit ar fi mort. Ma asez pe patul din stanga si deschid un lapto negru, asteptand sa se incarce. Incep sa caut un site despre piese auto si dau comanda unui ateier din oras sa aduca niste piese noi pentru inbunatatirea masinilor noastre. Dau « Send » si Yuna vine dupa mine, inchizand usa si aprinzand lumina.
-Ce e cu prizonierul din inchisoarea din Miami ? o intreb pe fata care lasa capul in jos imediat ce auzi asta.
-Nimic. Imi spune. Mintea. O cunosteam mai bine decat crede si nu ma putea minti. Oare ce ascunde ?
-Yuna, nu minti... ii spun luand doua doze de cola din micul frigider si dandu-i ei una.
-Bine, bine. Imi pare rau. Prizonierul acela e fratele meu geaman. Numele lui e Sasuke Uchiha. A facut prostia de a se alatura yakuzei si a fost prins si dus la judecatorie. Acolo, judecatorul se gandea daca sa ii dea condamnare la moarte sau la inchisoare pe viata insa a ales a doua varianta. A fost dus la inchisoarea de maxima securitate din Miami insa acum, se pare ca a fost eliberat.
-Te temi sa nu vina dupa tine ? o intreb razamandu-ma de peretele din spatele meu.
-Nu ma tem. Sunt sigura ca vine. Nu sta el departe de mine cand nu m-a vazut de atata timp. A vrut sa evadeze din inchisoare din cate am auzit sa vina la mine insa... apoi se opri pentru cateva secunde si continua cu un alt subiect...
-Saku… tu… mai esti virgina ? ma intreba lasandu-ma masca si facandu-ma sa ma inec cu inghititura de suc insa din fercire am fost salvata de o bataie in una din usile blindate ale garajului. Ne-am ridicat si am trecut printre masini. Unele erau parcate normal pecand, altele in lucru, erau puse pe rampe pentru a se lucra la ele. Nefiind atenta, am calcat in putina vopsea neagra ce se pare ca se scurse din una din galetile vopselelor cu care faceam adevarate opere de arta pe masini. Am deschis una sa vedem cine dracu e la ora asta si ce vrea incat mai e putin si e dimineata. Cand am deschis am ramas socata la fel si Yuna care cand m-am intors catre ea era de-adreptul stupefiata vazand cine era in fata noastra...

#4
E a treia oara cand postez acest comentariu la fic... Sper ca de data asta sa nu mai fie considerat spam...:dizzy:
Fic-ul vostru mi se pare foarte original...personal e prima oara cand vad ideea asta...Descrierea...e ok, imi place, dar mergea putin mai multa...Dialogul e ok, nu a lasat de dorit...Actiunea e cuminte si nu o alearga niciun extraterestru:))Fic-ul vostru nu a fost invadat:))
De-abea astept sa vad ce se intampla in capitolul urmator
Mult succes si inspiratie in continuare:yes:

#5
se pare ca nici eu nu prea am noroc si mie mi sa sters de cateva ori comul, sper ca de data asta sa imi ramana
despre fic cum am mai zis imi place foarte mult iar voi doua formati un cuplu bomba si faptul ca e si sasusaku il face sa imi placa si mai mult
Sasuke se vede clar ca e genul de bad boy iar asta i se potriveste ca o manusa si chiar trebuie sa aiba curaj findca el e iesit din puscarie de doua ore si jefuieste o casa, ce pot sa mai zic
Sakura imi place mult findca nu e chiar genul de fata care ii e frica si plange din orice iar domeniul in care e chiar ii cere asta, dar faptul ca e virgina mi se pare cam ciudat
si sora lui Sasuke Yuna e si ea o dulce sper sa apara si ea cam in toate capitolele
iar despre cine era la usa pot sa pun pariu ca e Sasuke dar pana nu am confirmarea de la voi nu risc asa ca va rog nu ma mai tineti mult in suspans
spor la scris si la idei

#6
Am doua anunturi de facut. Sper sa nu va suparati dar asta e situatia si nu am ce sa fac.

1. De acum am sa postez de pe contul acesta daca o sa pot deci, sa nu credeti ca e altcineva ca tot eu sa fiu.

2. Sys e pedepsita pentru o perioada destul de lunga de timp si nu va mai posta circa o luna insa nu vreau sa credeti ca am renuntat. Ma voi consulta cu ea si vom vedea daca postez eu sau asteptati continuarea pana cand va reveni ea.

Mai asteptam comentarii de la cei care doresc sa isi exprime parerea cu privinta la fic. :X

#7
Am revenit cu nextul. Aleluia :))

Vizitatori

Priveam cladirea mare din fata mea, care stiam ca e un garaj. Era de culoare rosiatica, toata jupuita. Sus scria cu litere albastre „Drive queen”. Ciudat nume pentru un depozit parasit. Ce a fost? Depozit de blanuri? Masini tunate? Rochii de noapte? Ies din masina si dupa o asigur, ma intrept spre o usa de metal. Imi iau din par, ochelari smecheri – pe care i-am furat de la unul din benzineria „Lost troun” – cu lentile de oglinda si ii pun in buzunarul camasi pe care o purtam. Usa nu parea cine stie ce, dar ce era in interior. Aud o busitura si de dupa un colt, aparu Gaara cu un hot-dog in mana, pe jumatate mancat. Doamne, asta este mai fomat decat mine. Oftez si dau din cap in semn dezaprobare.
- Sce? Mi-e foame, spuse cu gura pe jumătate plina.
- Nimic, Ghepard. Ce-i in depozit? Il intreb, privind in sus, cerul cu bolta instelata.
- Pare un fel de atelier auto. Din cate mi-a spus tipul, aici a vazut o fata care iti semana. Dar nu-i sigur. Ce? Ma intreba, cand il privesc sever. Tu ai spus, ca vrei sa-ti vezi sora si eu am aflat, dar tipul ala merge cu minciuna cam des. Crezi ca este aici?
- Sa aflam.
Bat de cateva ori si astept vreo cinci minute. Nimic. Mai bat o data si usa se deschise. In prag aparu o tanara de douăzeci si trei de ani. Parul roz si lung, era prins intr-o coada. Ochii de un verde sclipitor, ma priveau uimiti si sceptici. Purta un maiou alb cu dracusor pe pieptul ei mare si o pereche de pantalonasi rosi. In picioare avea niste slapi. Nu-mi prea ma interesa persoana ei, fiindca toata atentia imi era concentrata pe bruneta din spatele ei. Parul ei negru, pana la jumatea spatelui si cu tente de albastru la lumina, era lasat liber. Ochii negri, ca ai mei, erau uimiti si socati. Purta un tricou lung pana la genunchi si pe corp, expunandu-si trupul tanar si fara cusur, cu sani mari. Yuna?! Nu-mi vine sa cred ca este ea. Trec pe langa rozalie si imi imbratisez strans pe sora geamana. Mi-a fost asa de dor de ea, incat imi venea sa evadez din inchisoare pentru ea, dar gandul sa fiu urmarit pe viata si sa nu pot asigura siguranta si un trai decent, cum i-am promis fratelui nostru Itachi, inainte ca acesta sa moara, ma potoli.
O indepartez la o lungime de un brat si o masor din cap pana in picioare. Avea un corp frumos, dar vad ca a mai crescut cativa centimetri. Avea sani un pic mai mari, decat mi aminteam eu. Ce a ajuns? Ma intorc suparat spre rozalie, intreband-o din priviri ce dracu a facut cu sora mea. Daca cumva a pus-o sa se prostitueze, eu o ucid pe cateaua asta.
- Sasuke, esti bine? Ma intreba surioara mea, vazand brusca schimbare de dispozitie la persoana mea.
- Deci el este fratele tau mai mare. Sasuke Uchiha. Sa sti ca Yuna a fost foarte ingrijorata de eliberarea ta, spuse tanara, venind spre mine si oprindu-se in fata mea.
- Si tu esti? O intreb eu suparat.
- Sakura Haruno. Sefa de la „Qweens roads” si cine este vagabondul nemancat din pragul usi?
- Ai grija pe cine faci vagabond, papusa. Eu si amicul meu de aici de fata, avem „scoala vieti” in spate si suntem cei mai buni piloti de curse din intregul continent American, spuse nervos Gaara arucand pe jos restul de hot-dog.
Rozalia incepu sa rada cu lacrimi, dar am intrerup-o eu, spunand ca vrem sa ne alaturam echipei. Roscatul si bruneta ramasera cu gurile cascate, atat la propriu, incat si la figurat. Sakura ranji si ne spuse, daca vrem sa ne alaturam echipei, maine trebuie sa castigam doua curse.
- Frate, nu-mi place asta, imi spuse amicul meu, in timp ce am parcat masina noastra, intr-un colt al garajului.
- Tu ai vrut sa vi cu mine. Eu nu te-am obligat. Oricum, nu degeaba am fost supranumiti „Demon” si „Ghepard”, ii raspund, dand un scaun pe spate, pentru a putea dormi mai comod.
- Suntem cei mai buni.
Aprob si lovesc pumnul meu cu al sau. Roscatul s-a intins pe bancheta din spate si adormi numai decat, dar eu nu aveam somn. Stateam cu ochii inchisi, incercand sa ignor sforaiturile care cutremurau masina noastra. Dracului, Gaara parca esti porcul din cocina de la ferma lui MacDolnad. Mai urmeaza sa mai traga si parturi si m-am omori. Pâââârrrţţţţ!
- Dracului, boul mati, spun, tasnind afara din masina cu mana la nas. Puti ca un porc! Strig la roscat si trantesc portiera nervos.
De fapt am tipat la masina si la pereti, ca boul continua sa sforaie fara nici o grija si sa traga parturi parca ar fi mancat fasole. De fapt a mancat fasole ranceda ieri la micul dejun de la penintenciar. Clar o saptamana se v-a imputi in masina. Oftez resemnat si deschid portiera, dar un damf de miros aparte ma plesni in plin de imi intoarse stomacul pe dos si ma facu sa tusesc. Ma indepartez de masina, tinandu-ma de nas si fluturandu-mi mana prin fata chipului meu. Dupa ce m-am indepartat considerabil de masina sa numai simt putoarea minunata, am inceput sa colind pe acolo. Se parea ca aveam o gramada de masini furate. Cea care mi-a atras atentia mi-a fost captata de o Toyota Grand Prix. Era neagra cu diferite actibilde lipite de ea. Daca voi intra in echipa, pe ea o aleg sa alerg cu ea. Din curiozitate pura, ii ridic capota. Motorul cu cinci cilindri era nou-nout si totul era facut la comanata. Imi pun mainile pe marginea din fata a botului masini si fluier usor, privid toata manopera. Era cu adevarat impresionata, dar toate erau o facatura. Daca o primesc, ii scot tot, chiar si motorul care se v-a face praf dupa cursa si il voi inlocui cu unul cu sase cilindri, de o suta cincizeci si noua de cai putere. Oare cum face motorul pornit?
Vreau sa deschid portiera, dar era incuiata. Draci, si cand vroiam sa ii testez putin motorul. Oftez resemnat si ma duc la capota sa o inchid, dar…
- Sasuke, aici! Ii aud glasul surori mele si o vad la pasarela, privindu-ma.
- Ce? O intreb.
- Prinde, si imi arunca cheia de la Toyota. Sa te vad Demon.
Ranjesc si deschid masina. Draci! Interiorul era din piele neagra si bordul avea putin lemn. Ma urc in scaunul pilotului si imi trec mana peste bord si apoi pornesc masina. Motorul se trezi la viata, ca maraitul unei pantere, pentru vanatoare. Vreau sa pornesc, dar capota ma impiedica sa vad. Trebuia sa o fi lasat jos. Vreau sa ies din masinuta, dar bruneta imi spune ca vrea putina adrenalina ca in copilarie. Zambesc diavoleste si aprob din cap. Lasa capota jos si apoi se urca pe ea, dar in partea dreapta. Pornesc de pe loc si incep sa accelerez si sa fac drifturi. Cauciucurile lasau linii pe cimentul din sala. Yuna radea ca nebuna si eu eram cu capul pe geam cand mergeam drept si tipam cu ea de incantare, cand luam curbele stranse. Intre timp se trezi Sakura care se uita la noi uimita si speriata. Uimita de nebunia mea si speriata din cauza pasageri mele din fata.
Mai fac un drift si il vad pe Gaara adormit cum iesi din masinuta. Accelerez puternic, rotile scoasera fum si cand dau drumul, dau prea tare si autovehicolul tasnica o sageata din arc, indreptandu-se amenintator spre zid. Pun franta si o trag si pe cea de mana si botul bolidului se opri la un metru de Gaara, care se lipi de perete speriat de moarte. Yuna cobori ametita de pe capota, intinzandu-se pe jos, pentru as calma stomacul. Imi desprind cu greu mainile de pe volan, care imi tremurau din cauza frici, de a-mi ucide cel mai bun prieten.
- Esti bine? Ma intreba Sakura venind la fereastra, privindu-ma putin panicata.
- Dda, reusesc sa ingan printre respiratia intretaiata si imi strang mainile in pumn.
- Demon, inteleg ca iti distrai sora, dar nici in halul sa fac un stop cardiac. Dracu era sa fac pipi pe mine, imi reprosa roscatul si apoi bombani ca isi udase pantaloni.
Pornesc din nou masina si dau in marsalier, pana la locul ei. Dupa ce o parchez, scot cheia din contact si ies din masina. O asigur si cand vreau sa dau cheia Sakurei – puteam pune pariu ca Yuna de la ea o are – aceasta imi spuse s-o pastrez. Vreau sa ma intorc la „patul” meu, dar glasul rozaliei ma opri.
- Da?
- Cine este Demon? Ma intreba, privindu-ma atent si mijind ochii.
- Un nimeni. Este doar… ceva din trecutul meu… si atat, am spus cu ezitari si am vrut sa-i mai spun ceva, dar am lasat-o moarta.
Imi spuse un simplu „noapte buna” si pleca impreuna cu sora mea, care era ametita. Se vedea ca numai se daduse de mult pe capota cu un bolid. Soarta. Ma pun pe scaunul meu si adorm rapid, fara vise…

Sar ca ars, cand cineva ma misca si imi dau cu capul de platfon. Mama naibi! Ies din masina, tinindu-ma cu o mana de frunte. Cea care m-a miscat a fost o blonda de douazeci si doi de ani, cu parul impletit. Ochii albastri se uitau la bustul meu gol. Purta un sutien negru si peste o camasa murdara, legata in fata. Mai purta o pereche de pantaloni lungi si kaki si in picioare avea niste slapi. Iau pe mine un maiou negru, care imi ascundea o parte din cicatrice si un pic din tatuaj, dar era pe trup si asta ma deranja.
- Sunt treaz. Cei? O intreb, in timp ce imi pocteam din degete, pentru a o trezi.
- A, da. Sefa spune sa mergeti sa iti iei masina. E timpul pentru intrecere, frumosule, spuse si imi trecu senzual degetul aratator peste falca mea, apoi imi atinse buzele cu el.
Daca crede cu aceasta chestie m-a cucerit, atunci se inseala amarnic. O urmez afara din depozit si vad, cum Toyota Grand Prix, ma astepta la rampa. Ma urc in ea, trezind-o la viata. O scot prudent din garaj si apoi opresc pe aleea prafuita din fata garajului. Se parea ca doar eu mergeam si soferul Vuper-ului Mopar de langa mine. Ies din masina si ma duc la capota ridicata a masini. Acolo o vad pe Sakura, imbracata hot rau. Fusta mini, alba si un top cu degoteu adanc. In picioare avea niste sandale, pe gamba. In parul despletit, avea o pereche de ochelari retro.
- Ce faci amice? Ma intreba in soapta, Gaara, luandu-ma de dupa gat.
- Nimic, spun, mutandu-mi privirea de la curul sexy al rozaliei la motorul masini.
- Omul minte, dar privirea nu. Ochii sai de catifea ii cadea direct pe posteriorul fetei, care avea in mana nalba.
Il privesc perspicace si apoi ii dau jos mana de pe umeri mei si ma duc la tanara. O intreb ce are masina si ea imi spune ca doar verifica bateria. Ochii mei priveau cu pofta sani mari, expusi prin decolteul destul de generos. Dupa ce totul a fost gata, ne-am urcat in masini – Gaara isi facu rost de un B.M.W. Turning, negru de doua sute de cai putere – si spre surprinderea mea, langa mine, urca Yuna si blonda – am aflat ca o cheama Ino – langa Gaara. Se parea ca aici se concureaza. Cine castica se face cu masinute. Imi convine asta, dar tot nu renunt la scumpa mea Toyota Grand Prix. Mergeam in linie dreapta, prima masina fiind Viper-ul, apoi urmand B.M.W. si apoi eu. Mergeam pe strazile intortocheate ale orasului Ingerilor pierduti, indreptandu-ne spre cartierul periferic.
Dupa vreo zece minute, ajungem la locul propus. Ma aliniez la start si vad doi barbati bine-facuti, cum ne astepta. Ambii aveam masini de curse Nascar. Super, acum chiar am incurcat-o. Ma uit la amicul meu si acesta inghiti in sec. Ne aliniem la start si Sakura ne spuse, cine ajungie primul si al doilea inapoi, v-a avea masinile celor de pe locul trei si patru. Am acceptat pana la urma. Ni se dadu startul si eu am ponit ca si un glont din teava unui pistol. Trebuia sa castig cu orice pret, chit ca voi face pret. Privesc acul vitezometrului, care se dadu peste cap. Deci mergeam cu mai mult de 200km/h. Ma uit in oglinda retrovozoare si vad, ca roscatul imi urma exemplu, de a porni direct in viteza. Daca ne v-a tine masinile, cursa era ca a noastra. Vad ca trebuia sa ocolim niste butoaie si trag cu putere frana de mana, facand un viraj strans si apoi pornind spre finis. Se parea ca un idiot din cei doi, il intrecuse pe Gaara. Ai face bine sa nu pierzi cursa sau iti trag o mana de bataie de nu te vezi.
Trec primul linia de finis si dupa se opresc, imi las capul pe spate, oftand de usurare, ca am terminat cursa. Nu am indraznit sa ma uit cine a trecut al doilea linia de finis. O bataie in geam ma facu sa tresar si cand m-am uitat, amicul meu, a tipat de bucurie, ca ne-am facut cu doua masinute misto.
- Felicitari baieti. Faceti parte din echipa, ne informa Sakura cu un zambet gigantic pe buze.
- Super. Sa sti papusa, ca toate cursele din L.A. sunt ca si castigate. Daca nu de mine, de Sasuke, ne facu publicitate roscatul.
Am tatait usor si suparacios, apoi am pornit spre garaj. Acum incepeam o viata noua, dar de ce nu prea ma incanta sa fac aprte dintr-o echipa? Habar n-am dar aflu eu pana la urma.

http://img.yuppy.ro/images/uploads/cd1.jpg Toyota Grand Prix cum care a concurat Sasuke
http://www.bmwtuningmag.com/wp-content/u...pson11.jpg B.M.W. Turning a lui Gaara
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#8
ura ma bucur mult ca ai adus inca un capitol mult asteptat de mine
sa incepem cu inceputul Gaara e un nehalit si jumatate adica chiar nu putea si el sa inghita si apoi sa vorbesca urasc genul lui de barbati
Cat despre intalnirea dintre Sakura si Sasuke la omomendat credeam ca Sasuke o va lua le interogatoriu daca nu la bataie pe Sakura, ma gandeas oare de ce credea ca Sakura ar pune-o pe Yuna sa se prostitueze doar fiindca fata arata bine asta nu insemna ca e si usuratica
Cei doi gemeni chiar se imbina unul cu celalalt foarte bine dar faza cu masina mi se pare chiar extrema, si chiar faceau asa cevasi mai demult? cred ca da iar fi vazut parinti iar fi dus direct la caa de nebuni dar mai intai sa-i dea cineva o punga lui Yuna
ce pot sa ma spun... felicitari baietilor pentru cursa si ca abia astept sa puneti nextul
spor la scris si la idei

#9
Acum nextu`.

O descoperire socanta

Stau sub un ferari negru, care straluceste in lumina decurilor ce lumineaza sala. Deja m-am schimbat de hainele cu care am fost la cursa. Acum port o pereche de pantaloni trei sfert negri si o camasa gri. Langa mine insa inafara, stateau Shikamaru si Ino care calculau nivelul uleiului. Ies de sub capota si vad pe o usa din spate deschisa cum Gaara testa noua masinuta castigata. Ma ridic si ii spun lui Kiba sa se uite la Ferari ca in seara asta avem treaba. Ma duc la baie si deshid usa. Il vad pe Sasuke la dus. Avea o cicatrice urata de la soldul stang la umarul drept. Imi trec degetul aratator peste buze insa cand vad ca brunetul termina dusul ies rapid si ma duc la alta masina exact ca cea la care lucram inainte.
-Sefa, a venit mail-ul asta. Deschid casuta si incep sa citesc cele cateva randuri. ’’Transportul ajunge la ora 22 :00. Va fi pe autostrada de N-E. Aveti grija’’. Minunat ! A venit transportul e electronice ! Tocmai atunci intra si roscatul pe usa iar Sasuke iesea din baie.
-Haideti baieti, trebuie sa plecam. Nu avem toata ziua. Sasuke si Gaara, voi veniti cu mine si cu Yuna prima data. Restu mergeti cum eram si inainte. Am sarin intr-un ferari. In total erau trei. In spate, Gaara si Sasuke nu intelegeau ce se intampla insa Yuna ii lamuri.
Eram trei pe autostrada. Din departare se zari un tir asa ca am accelerat. Prima masina se pusa in fata autocamionului, a doua unde eram noi in stanga iar a treia in spate.
-Yuna, ia volanul ! Am spus iar bruneta prinse de volan. Am iesit prin trapa sus pe masina si apoi am sarit pe tir. Am inceput sa ma duc in fata cu greutate deoarece camionul mergea cu perte o suta de km/h iar vantul se sufla deasupra era foarte rece. Iau un cutit si tai prelata de deasupra. Intru in vagon si ma asigur ca marfa e legata, apoi ies si ma duc pana la cabina. Ma bag intre locul dintre cele doua componente si dau cu un sprai in asa fel incat sa inghete. Iau sacurea ce era prinsa in spate si dau cu ea. Vagonul se desparti de ’’cap’’ ramanand pe loc. Sar din nou pe masina mea si intru inauntru. Imi dau jos geaca neagra si le-o dau baietilor in spate. Cand ma intorc ii vad pe amandoi socati.

Steteam toti la o masa. Eram la un Fast Food si petreceam pentru reusita. Am furat un camion plin cu elertronice. Gaara si Sasuke inca nu prea cred ca intelegeau ce s-a intamplat dar ma rog... M-am uitat la Naruto care deja incepea sa relateze scena de parca ar fi fost acolo. Incepem toti sa radem in mementul in care a dat cu mana si si-a aruncat un shake direct in poala. Iau doza cu suc Cola si beau din lichidul rece. Cand imi indrept privirea spre brunet, vad ca acesta era foarte concentrat sa imi analizeze bustul. Am inceput sa rad si sora lui observa si ea la ce se uita brunetul asa ca am inceput amandoua. Am lasat banii pe masa si am iesit din local. Peste drum era un magazine. Fix bine. Am intrat si am luat cinci baxuri de doze de suc, niste bere si niste mancare. Ceilalti au plecat acasa cu exceptia gemenilor si roscatului care acum stateau si ei la atelier.

Stau si privesc cum Yuna se intrece cu Gaara sub cerul instelat doar la lumina becurilor de pe stalpi. Stateam pe jos, sprijinita de peretele garajului. Langa mine, vine Sasuke si imi da o bere in mana. Ii multumesc si deschid doza cu lichidul galbui. Are un gust putin amar, tocmai bun. Iau doza de la gura si imi indrept privirea spre brunet.
-Ce e cu cicatricea aia ce o ai pe spate ? il intreb lasandu-l mut si uimit pentru cateva clipe. Sa nu minti ca stiu foarte bine ca ai o cicatrice mare pe spate asa ca nu vreau sa aud. Am continuat apoi.
-O am de mai demult... eram in inchisoare si ca sa fiu acceptat printre cei mai buni a trebuit sa fiu taiat cu un cutit de vanatoare. Am acceptat si m-am ales cu cicatricea asta. Bine... am castigat asta si cand mi-am ucis colegul de celula.
Ma uit la el si el la mine. Ma pierdeam in ochii lui negri ca si un abis intunecat fara fund. Am zambit si mi-am intors din nou privirea catre cei doi. Se pare ca Yuna tot mai castiga iar Gaara tot striga ba doua din trei ba trei din cinci. Rasetul meu si al brunetului tulburau linistea ce se aseza peste noi. Ma ridic de pe jos si ma duc in garaj. Ma urc la volanul masinii mele obisnuite si ies in viteza din garaj indreptandu-ma spre periferie, urmata indeaproape de bruneta.
Pe strazile asfaltate si puse la punct o multime de oameni se adunau sa vada cursele. Bolizi care mai decare mai smecheri si mai simpatici in felul lor. Parchez masina si ies din ea. La mine vine un tip inalt, solid, ce o pereche de ochi albastri ca si cerul senin de vara si cu un par lung si blond.
-Ce faci papusica ? Pui bolidul la bataie ? ma intreaba prinzandu-ma de talie. Ii indepartez rapid mainile si ma uit la el, apoi spun.
-Sa vedem ce poti, papusel ! trec pe langa el si ii spun Yunei care urmari toata scena. Ii spun ca ma bag la cursa si ma duc cu masina la start. Blondul imi facea cu ochiul si imi trimitea saruturi. Doamne ! Cred ca mi se face rau... In fata masinilor veni un barbat brunet care era gata sa dea startul. In momentul in care batista lui cadea jos noi am pornit. Curbele periculoase erau trecute usor de mine insa nu si de barbat care isi avaria destul de rau masina. Incercam pe cat posibil sa nu imi lovesc bolidul preferat. Cand am vazut ca eram aproape de Finish si blondul ma intrece, am apasat acceleratia si am inaintat rezonabil. Pana atunci ma jucasem numai cu el.


A doua zi sosi foarte repede. Stateam sub Viper-ul meu si incercam sa vad care e problema. Port o pereche de pantaloni lungi, bej cu multe buzunare pline cu chei de toate marimile. O bluza pana deasupra buricului cu bretele portocalie. In picioare, o pereche de scapi de vara maro. Ies de sub masina si caut prin trusa o cheie franceza. Shit ! Am uitat ca a luat-o Kiba si celelalte erau duse de aici. Ma ridic de pe jos si las capota. Langa mine vine Sasuke care se razama de botul masinii.
-Zimi despre trecutul tau. Ii spun stand ca inainte.
-Am o sora geamana si am fost la inchisoare…
Mama ce descriere… ma duc de langa el suparata intrand in camera si trantind usa dupa mine. Inainte sa apuc sa fac cativa pasi usa se deschide si pe ea intra brunetul.
-Imi pare rau, Sakura, insa dupa cinci ani in inchisoare nu prea ai avea nici tu incredere in oameni. Toti sunt niste prefacuti... si in plus, am un tatuaj frumos.
-Ce tatuaj ? il intreb confuza. Acesta isi da jos tricoul lasand sa se vada, pe omoplatul stang un tatuaj cu un dragon. Imaginea frumos lucrata se vedea foarte bine pe omoplatul lucrat al baiatului cum e tot corpul sau. Degetele mele ii mangaie usor pielea tatuata, gadilandu-l. Ma dau un pas inapoi si ma impiedic, cazand pe pat cu brunetul peste mine. Din greseala buzele noastre sau unit usor insa intamplarea face ca Gaara sa vina chiar atunci in camera si sa inceapa sa strige :
-Aoleu, chemati pompierii ca lucrurile se incing. Sakura si Sasuke au luat foc. Sasuke sare la el si incepe sa se loveasca amandoi in joaca ca niste copii mici. Kiba si Naruto incepeau deja sa puna pariu in legatura cu cine va castiva, insa cei doi renuntara si Gaara pleca fiind chemat de Ino pana afara. Sasuke veni inapoi in camera si cand vru sa zica ceva, il apuc de dupa cat si imi unesc buzele cu ale sale. Limba lui se juca cu a mea, incercand sa imi exploreze absolut toate colturile guri. Mainile mele ii mangaiau muschi tari si lucrati. Un brat al sau imi inconjoara talia iar celalalt imi mangaie sanii. Cand vrea sa treaca mai departe il indepartez.
-Wow, wow, wow, playboy ! Prea departe. Brunetul ma privi mirat si apoi se intoarse. Isi ia tricoul pe el si cand sa iasa afara il prind de mana si il intorc spre mine, intrebandu-l cum poate sa doarma in masina cu Gaara. Acesta imi spune ca nu prea bine asa ca, il invit sa doarma in camera cu mine si sora sa. Acesta accepta si se intoarce, iesind din incapere...

Asteptam comentari. 3 comuri si aveti nextu

#10
bine vad ca nimeni nu se incumeta sa va lase un com macar, stiu ca ai zis ca vrei sa fie cel putin trei dar pls pune nextul
ultimul capitol e fost superb ca si de obicei la dialog si descriere nu am ce comenta asa ca le las deoparte
si imi place faptul ca Sasuke e cateodata ca un copil de 7 ani
iar replica lui Gaara:
-Aoleu, chemati pompierii ca lucrurile se incing. Sakura si Sasuke au luat foc.
este chiar draguta
abia astept sa pui nextul, cat de repede pls chiar si fara comuri fiindca pot pune pariu ca motivul pentru care nu aveti este lenea asa ca pls nextul cat de repede




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)