O data cu noua tema de vara de pe site, Extra mai aduce si cateva noutati, panoul de genuri anime, cel al anime-ului saptamanii si noi anime-uri care vor aparea.
Nu e nimica greu, tot ce trebuie sa faceti e sa copiati si sa puneti undeva un cod. Simplu nu?
Acuma, vei din FFS, care mai vreti sa ajutati pe extra, lasati aici un mesaj, pentru ca sa stiu pe cine contez, pentru ca nu sunt dispusa sa fac de una singura upload la anime din octombrie si pana acuma, n-am timpul necesar, asa ca help me^^ [daca vreti desigur]
Wow!Bravo pentru refacerea site-ului!As vrea si eu manga Kaichou Wa Maid-Sama(deja devin obsed ata de asta)si...Este o j-drama care mi-as dori s-o puneti,si anume Long Love Letter...Si nu stiu daca aveti deja,dar ar mai fii Hana Yori Dango 2!Multumesc!
Hello
Vreau si eu sa va ajut la sectiune ExtraZup.
Din cate ai zis mai sus nu e greu, nu? Daca pot s-o fac, de ce nu?
Sper sa fiti de acord.
Astept informatii suplimentare daca e nevoie.
Cya
LSHTCCOMNAIWEDA Which translates to: Laughing so hard that coke came out my nose and I wasn't even drinking any.
Dacă tot aveţi nevoie, mă înscriu şi eu ^^.
Sper să fiu aleasă, dacă nu să fie altul mai bun ca mine ^^.
Aly, ţi`am scris la profil [ da, ştiu. ai observat ] cam ce aş vrea să ştiu.
Pai... trebuie sa facem echipa, adica mai multi useri, sa lucrezi de una singura e naspa, si trebuie sa copii coduri embed, adica coduri de video, dar aia va arat eu cum ^^