Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eurovision 2010

#11
VIn şi eu p'aci cu întârzierea de vigoare.
Well, eram în excursie şi n-am putut vedea prea bine la tv căci erau vreo 40 de copii în camera mea.
Ediţia asta nu mi-a plăcut la fel de mult ca precedenta. Aia din Rusia parcă a fost mai veselă. Cât despre melodii, unele chiar mi-au plăcut, dar la altele mi-a venit să vărs.
Melodia Turciei mi-a plăcut cel mai mult. Ascultasem formaţia maNga mai de mult pe net şi m-am bucurat că i-am văzut la Eurovision. Chiar ar fi putut să câştige, având în vedere că melodia a fost cântată perfect şi că decorul şcenei a fost frumos.
Georgia mi-a plăcut, deasemenea. Vocea tipei a fost chiar mişto, dar atenţia mi-a fost atrasă de cei doi dansatori. Jachetele lor îmi semănau cu unele dintr-un anime, dar nu mai ştiu care. Oricum, şi asta a fost destul de mişto.
Şi Cipru a cântat bine. Lucrul care mi-a plăcut cel mai mult a fost că tipul a cântat la chitară acustică şi eu ador chitările acustice 8 .
Serbia nu mi-a plăcut deloc. Pe lângă melodia oribilă, tipu zici că era şi gay. Jesus, cum poţi să cânţi în halul ăsta şi să mai primeşti şi 12 puncte de la câteva ţări? În fine.
Grecia a fost de râsul lumii. Melodie oribilă, tipu ăla zici că era ieşit din wc şi totul a fost dezgustător. Semăna cu melodiile noastre populare, lucru ce m-a dezgustat.
Acum, noi. Nu sunt un fan al Paulei Seling sau al lui Ovi şi melodia nici nu mi-a plăcut excesiv de mult. Nu e foarte deosebită, dar în comparaţie cu melodia Elenei fâs de anul trecut, a fost mult mai bună. Totuşi, se vedea că şi-au dat silinţa şi au depus destul efort.
Melodia Germaniei nu e foarte bună. Nu merita locul întâi, dar mie mi-a plăcut. Cuvântul 'love' era de prea multe ori prezent în cântec, dar a fost destul de bine. La optişpe ani cântă destul de bine în comparaţie cu alţi afoni. Mie, personal, mi-a plăcut şi cum arăta, dar să trecem peste asta.
Eu mă bucur că ROmânia a luat locul trei. Am progresat şi noi puţintel mai mult. Sincer să fiu, ar fi fost mai bine dacă pe locul întâi era Turcia şi pe doi Germania.
Oricum, Turcia a cântat puţintel mai bine ca dragii nemţi.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#12
Eurovision 2010...m-am uitat si eu la melodii in direct, dar doar la atat pentru ca eram in excursie si dupa ce ca diriga mai facea patrula, eram si obosita, dar se pare ca diriga nu a aflat ca am stat peste program... 19 Oricum sa incep cu castigatoarea, care inca ma intreb de ce a castigat? Nu spun ca melodia e oribila, dar au fost mult mai multe care o puteau intrece. Cred ca a castigat pe frumusete si relatii cu vecinii tarii ca in rest nu cred ca s-a votat altceva. In rest sa vorbesc si despre noi...Locu' trei? Noi? Romanii? Am ramas cu gura in pamant cand am auzit dimineata, dar nu pot spune ca nu mi-a placut melodia, chiar a fost una din preferatele mele :X. Chiar mi-a placut melodia, versurile (desi nu aveau cine stie ce originalitate) si ce au facut acolo pe scena cu pianu' si convorbirea dintre ei...:X In rest sunt deacord cu B3Ky, melodia de la Azerbaijan a fost foarte draguta si merita sa fie mult mai sus. Mi-au mai placut si turcii de la maNga :X si altii dar am zis sa zic doar pe cine am in top 3. Nu mai stiu cu cine stateam de nu am vazut ce s-a intamplat Spaniei, mai ales ca melodia suna la fel de normal. Si chiar m-am mirat la sfarsit cu prietena mea cand Spania a cerut sa repete melodia. Ziceam "Ce vor sa repete? Ce nu le-a iesit? I-auite la ei! " dar acum chiar ii inteleg. Si sfant sa fie Zup'ul si youtube-ul ca eu inca ii invinuiam pe saracii spanioli. Per total a fost destul de bine, mai ales ca au fost melodii frumoase si...suntem pe locu' trei O_O...3

#13
Parerea mea este ca Germania nu prea avea ce cauta pe primul loc . Melodia , hai sa zic dragutica , sa zicem ca si interpreta. Desi mi s-a parut ca mai tot timpul a fost ocupata sa falseze decat sa cante ( stiu sut rautacioasa), cel putin a doua oara cand a cantat m-a dat pe spate. S-a auzit super naspa si efectiv imi venea sa imi rupa parul din cap.
Turcia-personal mi-au placut cel mai mult baietii de la maNga . Melodia m-a prins si chiar mi se pare catrebuiau sa castige . Prestatia lor a fost mai buna ca a dragei de Lena .
Romania - noi si numai noi . Dupa ani de zile in care am trimis la eurovision numai niste melodii mediocre , anul acesta a ne-am desteptat. Chiar mi-a placut melodia , nu ca m-as omori dupa ea , dar este draguta. Interpretarea a fost foarte buna , se vede ca Paula si Ovi au muncit mult .

Serbia - cand i-am vazut freza lu ala era sa mor . Penibil , frate ! Iar melodia -stupida . Daca vrei sa faci o melodie traditionala , i-ati un cantaret care stie sa o cante , nu un gay care se preface ca canta pop (sau dumnezeu stie ce ? ).
Cred ca au mai luat doisprezece puncte , ptk melodia e compusa de Goran Bregovici , altfel nu imi imaginez cum .

Grecia- Nasol rau ,... nu stiu ce au patit grecii astia ? Dar nu prea mai au ureche muzicala sau gusturi . Nu stiu cum se poate trimite asa ceva la esc.

Alte melodii bune : Armenia ( am fost surprinsa ca nu a fost mai sus ) , Azerbaijan( nu prea mi-a placut melodia , dar fata are o voce frumoasa), Danemarca , Belgia ( tipula cantat superb,) , Cipru ( iar am ramas umita de locul ocupat) mi-a placut si melodia Moldovei desi nu a fost cine stie .

Cam atat .
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]

#14
Pe mine una m-a amuzat Moldova. Pe Youtube, daca citesti comentariile moldevinlor la melodia Romaniei, vei vedea ceva de genu' 'ooooh sunteti praf votam cu Ucraina. HAI UCRAINA.' Hahaha si tot Ro' primeste 12 puncte. Eu zic ca melodia e frumoasa, adica e mai diferita de cantecele obisnuite de dragoste: are ca tema o iubire care ii face pe indragostiti sa nu se suporte unul pe celalalt.

Voiam sa castige Turcia, tho' T^T Am adorat melodia de cand am auzit-o prima oara pe internet. Si videoclipul cantecului e interesant. Ce-i drept, mergea si Romania sa castige Eurovisionul, dar oricum, nu aveam unde sa il tinem anul viitor pfffffffttt

UK m-a facut sa cad de ras xDDD The poor guy was so lame, it hurtttttttttt.

#15
Am văzut şi eu ediţia de anul acesta a Eurovisionului care a avut loc în Norvegia.
Mi-a plăcut apariţia lui Alexander Rybak de la început, dar parcă melodia era mai frumoasă prima dată când am ascultat-o anul trecut. En fin, poate că am avut eu impresii :]] .
Melodia ţării noastre nu m-a impresionat foarte tare. A fost destul de comună şi nu mi s-a părut foarte specială. Probabil că oameilor le-a plăcut ideea cu pianul. Oricum, Ovi şi Paula au cântat foarte bine şi în semifinală şi în finală. Cred că am meritat locul trei :] .
Germania nu mi-a plăcut aproape deloc. Adică, Lena încerca accentul ăla englezesc care nu-i ieşea şi făcea doar să strice cântecul. Versurile au fost banale şi cred că cuvântul 'love' a fost de mii de ori în cântec. Ah, şi ce se prostea pe şcenă după ce a aflat că a câştigat. Replica ei: 'Trebuie să mai cânt?' m-a enervat destul de mult. Nici măcar nu ştia să meargă pe tocuri 21 .
Cel mai mult mi-a plăcut Turcia 8 . Cântecul We could be the same e foarte mişto şi mie îmi place foarte mult. Până şi ideea de pe şcenă a fost mişto: robotul care, de fapt, era o fată. Frumos. Sinceră să fiu, cred că cei de la MaNga meritau cu adevărat să câştige.
Mi-au mai plăcut şi cei din Georgia [ mai ales cei doi dansatori <3 ], Cipru, Irlanda şi Ucraina.
Eu cred că a fost plătit ca să câştige Germania. Adică, Germania e singura ţară capabilă să organizeze Eurovisionul la anul. Sunt singurii ce au ieşit din criză.

#16
Mie sincer nu mi-a placut Germania. Lena avea o voce aiurea, uneori canta fals. Sa zicem ca versurile nu au fost chiar atat de rele, poate ca ar fi fost totul mai bun daca melodia era cantata de o persoana mai experimentata si cu o voce mai placuta.
Am fost surprinsa ca Romania a obtinut locul 3, chiar nu ma asteptam la asa ceva, am gandeam ca ne vom face din nou de ras, desi melodia chiar mi-a placut, iar Paula are o voce minunata. Smile
Preferatul meu a fost tipul din Norvegia. Ador melodia aia lenta, de dragoste, iar el are o voce superba si ochi albastrii foarte frumosi. 71 Mi-au mai placut Azerbaidjanul si Ciprul, dar aceste 3 tari chiar nu au primit locurile pe care le meritau, cred ca au fost toate in a doua jumatate a clasamentului.
Tarile care nu mi-au placut deloc au fost Serbia si Grecia. Tipul din Serbia arata groaznic si avea si o voce oribila, iar cel din Grecia si dansatorii lui erau toti ca niste gorile care se agitau pe scena aia.
[Imagine: sig_reinoir.png]

#17
Un Eurovision de excepţie. De departe cel mai bun de până acum. Ţările nu s-au mai axat pe prezenţă scenică, ne-au lăsat cu flăcările şi zbânţuiala [@Turcia anului trecut] şi s-au axat mai mult pe voce. Dar parcă nici aşa nu merge, căci a votat lumea ce era diferit. Poate anul viitor le îmbină mai bine >.<

Păi, ce pot spune, toate melodiile care mi-au plăcut au intrat în finală. Toate în afară de Suedia [very catchy, am fredonat vreo 3 zile melodia, până mi-am revenit în simţiri şi mi-am deschis winamp-ul].
Punctele noastre nu ştiu ce naiba au fost cu ele, dar oricât de porcărie putea fi melodia Moldovei, nu prea cred că se îmbulzeau românii să voteze Danemarca ._.
Rusia - de la câţiva ani încoace - exceptând anul trecut, roflol - a trimis numai melodii bune. Poate şi pentru că aveam un coleg juma' ucrainean care ne scotea din minţi într-a cincea cu Dima Bilan şi ne-am obişnuit cu el, dar c'mon, their songz kick asses. Anul ăsta au venit cu o melodie superbă - from my point of view [again, very catchy, dacă nu s-au săturat ai mei de Lost and Forgotten, apoi chiar n-am cântat, lol]. Poate şi pentru că am luat la rând cărţile de scriitori slavi şi m-am simţit mai apropiată de aşa ceva, dar amestecul acela de romanţă cu versurile comice plus senzaţia copleşitoare, sfâşietoare tipic rusească ... made smthg really awesome. Păcat că n-au luat un loc prea bun şi au primit puncte doar de la ţările din fosta uniune sovietică, I really liked them.
Ucraina - o voce excepţională, căreia nu-i trebuia nici un negativ care, combinată cu nişte versuri foarte bune, fac o melodie superbă. Unlike the russians, that girl really deserved to win xD Iarăşi, n-a apucat un loc mai bun şi-au primit tot voturi “de la ei”.
Serbia – chiar nu ştiu ce naiba a fost cu emo-ul care cânta aceleaşi versuri [ljubice, ljubice, ce naiba înseamnă “ljubice” ?! ._. că spunea asta cu atâta patos, de parcă cine ştie ce-ar fi, deci lămuriţi-mă şi pe mine ._.] O fi Goran Bregovic apreciat pe-afară, nu zic ba, dar totuşi, şi-aşa Eurovisionu’-i la baie de câţiva ani, dacă erau anul ăsta toate melodiile ca asta, cred că înnebuneam [şi pun pariu că nu sunt singura .-.]. Deşi zic asta, mi-au rămas versurile-n minte şi pe bune dacă pot să le uit.
Turcia – eeei, turcii au un punct în plus de la mine. Nu mă deranjează muzica arăbească [atâta timp cât nu-i înţeleg versurile], pentru că doar am tot fost prim lumea arabă - pe care, de-altfel, o ador -, dar, da, e o schimbare destul de bine-venită, căci schimbarea şablonului merge de minune, măcar din 5 în 5 ani sau aşa ceva. Mie mi-a plăcut, deşi, dac-o ascultam într-un alt cadru, nu prea pot să spun dacă m-aş mai fi înnebunit prea mult după ea [sau ei, depinde cum vezi situaţia]. Iar cu flăcări [those turkeys are nuts, I tell ya’, NUTS !], dar deh, acum că-mi place melodia, trec şi peste asta xDD Nu pot să spun c-aş fi văzut-o pe locul al doilea, nici în primii 3 nu-i vedeam, dar stau acolo ceva mai bine ca nemţii.
Germania – nu mi-au plăcut. Deci chiar nu mi-au plăcut. Dar hai, treacă de la mine, c-or să facă o scenă bună şi-o să iasă bine anul viitor. Tipa, Lena, nu ştie o iotă de engleză şi oricât se justifica ea că ar fi prea emoţionată să vorbească, ce naiba, o fi ea emoţionată, dar ceva tot zici. Oricum, a fost mai bună ca altele, dar în orice caz, nu de locul întâi sau de top 3.
Belgia – o melodie cuminte, catchy, luată după şablonul de anul trecut al Norvegilor – un tip cântând la un instrument. Mie mi-a plăcut, se vedea că nu era nici o melodie făcută la repezeală, şi nici ceva care să nu-l reprezinte, pentru că o cânta cu atâta emoţie, de se vedea clar asta. Păcat că n-a ajuns mai sus.
Danemarca – tipu’ semăna cu un Sting tânăr o.o A fost o melodie drăguţă, pe care, iar, nu mi-o mai puteam scoate din minte [şi nu eram singura, şi colegu’ de bancă tot cânta “in a moment like this ... wanna know what you’re looking for ...” – el m-asasina cu asta mai rău decât îi asasinam eu cu melodia ruşilor, deşi lui nici măcar nu-i plăcuseră danezii].
Moldova – tipul cu saxofonu’ făcea toţi banii ! lol Doar ... cum o chema ? ei, mă rog, tipa nu mi-a plăcut deloc cum a cântat, colegu’ ei, în schimb, a cântat chiar calumea. Cum am mai spus, aproape că mă oftic că nu au avut ei 12 puncte de la noi [nu, nu, eu n-am votat, dar zic pentru cei care n-au votat basarabenii :’D şi nu că mi-ar fi plăcut în mod special, dar sunt moldoveni, for cry out loud]
România – surprinzător, şi-a revenit lumea în simţiri şi au trimis ceva mai de calitate [anul cu ‘Nico’ nu l-am prins, nu m-am uitat atunci, dar am văzut-o pe Elena Gheorghe zbânţuindu-se acolo şi făcând mişto de români. Adică, pe bune, ‘fete balcane’ ?! Şi nici măcar nu era o melodie făcută la mişto, că atunci mai înţelegeam. Mda ...]. Mie, sinceră să fiu, mi-a plăcut, dar nu merita locul 3 [dar oricum, în top 10 tot trebuiau să fie xDD].
În rest, au mai fost melodii bune şi rele, ofc. Eu am comentat care mi-au atras cel mai mult atenţia. Desigur, mai era şi Bosnia şi Herţegovina, Irlanda, Georgia şi ... mă rog, încă câteva ţări pe care nu mi le mai amintesc care mi-au mai plăcut, plus tipa cu portocala sau ce naiba era, caisa [asta, parcă, nu ?] care mă călca pe nervi, englezu’, la care râdeam de-nnebuneam [ştiţi când zicea comentatorul britanic după fiecare melodie că se oripilează şi se uită la poza tipului, cum naiba-l chema, ca să se liniştească. şi acum amintiţi-vă locul lor] plus alte câteva ... Oricum, poate e şi la anul unul cam ca ăsta, dacă nu se poate mai bun.

[şi da, acum m-am trezit să dezgrop topicul, lolol]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  La multi ani, 2010! Flaw 10 6.097 10-01-2010, 10:21 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)