Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eurovision 2010

#1
Cred ca nu e nevoie de mare descriere pe-aici. Eurovisionul din anul acesta s-a tinut in Oslo, Norvegia, dupa ce Alexander Rybak a castigat in 2009 cu melodia Fairytale. Anul acesta a castigat Lena, reprezentanta Germaniei, primind 246 de puncte cu melodia 'Satellite'. Pe locul doi s-a aflat trupa maNga din Turcia cu 170 de puncte iar pe locul trei...a fost chiar Romania(Paula Seling&Ovi-Playing with Fire) cu 163 de puncte(aii firar, 8 puncte numa' T_T).
Acum sa imi zic si eu parerea^.^ despre castigatoare si despre prestatia Romaniei: melodia Satellite e destul de draguta, iar Lena e si ea ok. Dar am citit pe un site ca cica melodiile care au continut cuvantul 'love' au castigat de cele mai multe ori21 Sa nu zic ca in melodia Lenei cuvantul love apare de vreo 40 de ori.....
Asa, si acum despre prea frumoasa(sarcasm) prestatie a dragei Romanii: oricat de mult imi place Paula Seling(si Ovi e simpatic), melodia nu a fost super-buna. Versurile nu prea sunt originale, suna ca oricare melodie romaneasca de pe KissTV(fire, desire, higher etc.). Ma cam mir ca am luat asa de bun...fiindca numai de la Moldova am obtinut 12 puncte(rusine Serbia si Bulgaria, abia ne-ati dat cateva puncte si de la bulgari nici macar un punct nu am primitT_T).
Sincer, eu tineam cu turcii:X
Voi ce credeti? V-ati uitat la (n)Eurovision? Ce parere aveti despre artisti?
PS: Ati vazut ce s-a intamplat cand a cantat Spania?21
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]


#2
Eurovision 2010 mi s-a părut cât de cât okay , din moment ce , România a reuşit o performanţă la care unele state ale Europei doar visează . Am avut noroc şi sunt sigură că Paula Seling a fost cea ce a ridicat România în ochii celorlalte state . Păi , nu zic că ador melodia lor , nu prea îmi place , dar în comparaţie cu ceilalţi ani , aceasta a fost cea mai bună după părerea mea . Prestaţia lor a fost bună , nu pot să zic că m-au dat pe spate , dar mă bucur că au reuşit să obţină locul 3 . E de bine .
Preferaţii mei au fost cei de la Manga , le-am adorat piesa şi priesaţia . Au fost perfecţi , ideea cu robotul mi-a plăcut , păcat că s-au ales abia cu locul 2 >.< .
Cât despre Lena , nu comentez . Piesa ei mi se pare mediocră , mai proastă decât a României , nu merita primul loc . În plus , sunt de acord cu faptul că probabil s-au tras nişte sfori în favoarea ei … Mda , cum am zis , nu comentez .
În rest , ceea ce s-a întâmplat cu Spania , păcat . Nu mi s-a părut amuzant .

#3
Anul acesta meldoiile au fost toate in engleza [ chiar daca si in alti ani au mai fost ] era mai bine daca cantau in limba lor , ceea ce a fost destul de bine pentru Franta ,Spania , Serbia ,Grecia si alte cateva care au cantat in limba lor .
Acum sa trec la melodiile castigatoare, mie imi place meldoia 'Satellite' e foarte simpatica si avand in vedere ca Lena e o fata de 19 ani fara experienta [ foarte multa] e chiar bine ca a castigat ea , dar personal nu cred ca melodia a fost de primul loc.
Mie mi-au placut foarte mult cei de la maNga , fiind melodie rock si care era o melodiei buna ...dar eu sunt chiar fericita ca au luat [macar] locul 2.
Melodia Romaniei mie nu prea mi-a placut si nu mi-au placut nici costumele artistilor .
Melodie care mi-a mai placut a fost ceea a Moldovei -Run away .
Enfin , ma bucur ca a luat si Romania [ dupa 5 ani] locul 3 felicitari Paulei si lui Ovi ... si acum mai asteptam inca un an ca sa vedem ce ne va prezenta Germania la anul
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

#4
Eurovisionul de anul acesta mi s`a parut ok ... bine mi`au placut cateva piese. Cei de pe locul 2 Manga:X au fost superbi :X mi`au placut cel mai mult.
Primul loc.. sa fim seriosi nu ati vazut ca fata aceea nu avea niciun pic de talent, dar cand a trebuit sa cante in inchiderea spectacolului a fost penibila. Te uitai la televizor si vedeai cum se balbaie in fata a mii si mii de oameni.. parca era un copil de 6 ani care recita o poezie in fata mamicilor de 1 martie22
Paula si Ovi s`au descurcat destul de bine:X adica mi`au placut ... au fost mai buni decat altii.
Dupa parerea mea eurovisionul anul acesta nu a mai fost corect. Anul trecut a castigat cine trebuia adica Alexander a fost minunat si a meritat locul 1, nu ca anul acesta22
:bye:

#5
Eu una, am fost mulţumită de prestaţia României la Eurovision 2010. Mi s-a părut cea mai bună melodie a României din selecţia naţională, chiar am votat că de, era pe gratis :]]. Atâta timp cât a fost cea mai bună melodie pe ţară, din cele care au participat, nu am nimic de comentat la acest capitol.
Întradevăr, melodia în sine, versurile nu au fost mare lucru, însă poziţia a 3a este foarte bună, şi aşa eram tot timpul ultimi. Naşpa e faptul că deşi suntem în primii cinci, în 2011 nu vom fi calificaţi direct în finală. Se vor duce acolo doar marii contribuabili. Când în România se scad şi pensiile, de unde bani de Eurovision.
Din punctul meu de vedere, Paula a cântat bine. Se vede că are voce, şi cred că asta a ridicat mult România în clasament. S-a văzut şi lipsa bugetului la România, pentru că tot decorul lor consta în acel pian. S-a discutat acest lucru chiar şi în emisiunea aceea, Start Eurovision, înainte de începerea semifinalei şi a finalei.
Cred că România nu a luat un loc mai mare, nu din cauza prestaţiei lor, ci din cauză că au fost melodii mult mai bune. Eu personal, cred că şi Danemarca, Azerbaijan , Belgia , Cipru sau Ucraina au avut melodii mult mai frumoase. Şi de ce nu, şi Georgia.
Turcia a meritat din plin locul doi, deşi a avut după părerea mea o melodie mult mai frumoasă decât a Germaniei. Germania a câştigat doar o dată Eurovision din câte am înţeles eu. Melodia Germaniei, interpretată de Lena nu a fost cine ştie ce minune. Am citit pe youtube un comentariu, în care persoana respectivă spunea ceva de genu' : "Lena încearcă să cânte cu un accent american, însă nu îi iese deloc." Întradevăr am şi eu aceiaşi părere.
Belgia, după părerea mea a surprins prin melodia sa, Me and my guitar. Mi-a plăcut foarte mult melodia. Şi tipul care o cânta avea o voce frumoasă.
Revenind la Germania, şi în toate clasamentele neoficiale, Germania avea primul loc. Drept, nici nu îl merita. maNga au fost mult mai buni. Mai ales chitaristul. Mamă mamă cât de bine arăta :]].
Am observat şi eu cum acel spectator a năvălit pe scenă în timpul prestaţiei Spaniei. Tipul care este actor şi cântăreţ, a abordat situaţia cu mult profesionalism. A continuat să cânte, ca şi cum ăla nici nu era pe scenă. Asta am admirat mult, iar melodia a fost drăguţă.
Per total, eu sunt mulţumită de locul luat de Paula şi Ovi. De mult nu s-a mai ajuns la o asemenea performanţă şi ei chiar merită felicitările noastre.
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#6
Deşi anu' ăsta melodiile au fost incredibil de bune, mi-a plăcut mai mult cum a fost organizat cel de anul trecut. Parcă a fost mai vesel, nu ştiu...
Aşa... Câştigarăm locu' trei la Eurovision, nu-mi vine să cred. Felicitări nouă... Frumoasă melodie şi frumoasă prestaţia celor doi, chiar mi-a plăcut "jocul" dintre Ovi şi Paula, care apropo, e o super voce şi mă bucur că ea şi Ovi au fost cei care ne-au reprezentat ţara şi nu alţii mai neprofesionişti.
Şi totuşi am fost uimită, chiar nu mă aşteptam să ne aflăm printre primii trei. Ruşine să-mi fie că-mi subestimez atât de mult ţara... din acest punct de vedere, pentru că, să zicem că prin absurd am câştiga locu' unu. Cum, unde şi cu ce bani am organiza noi Eurovisionul luând în considerare ceea ce se întâmplă în momentu' de faţă cu bugetarii? Aşa că de-acum încolo, până o să ne revenim, ar fi mult mai bine să nu mai aspirăm la locu' unu pentru că nu ni-l putem asuma şi nici permite.
Cât despre câştigătoare şi restul concurenţilor... Măh, mie una mi-a plăcut Lena şi melodia ei, deşi, într-adevăr, nu merita locul unu. E adevărat că a fost cam proastă la sfârşit, dar melodia chiar îmi place. Nu mai ştiu care mai mi-au plăcut, eram moartă de oboseală, dar ştiu că mi-au plăcut foarte mult şi turcii pe care i-aş fi preferat pe locu' unu şi Norvegia. Am ceva cu melodiile lente. Era lentă, nu? Sunt total paralelă oricum, am o memorie... Cred că cea mai slabă ţinere de minte, eu o deţin, dar să lăsăm asta. Cert e că am observat lipsa de entuziasm şi nu ştiu... Din partea mea nu a fost la fel de bun ca ăla de anu' trecut, asta e clar.

#7
Mie una mi-a placut melodia care a reprezentat Romania. Nu am vazut eurovision, but am ascultat melodia si imi place foarte mult. Au facut o treaba foarte buna Paula Seling si Ovi si chiar cred ca meritau locul intai, desi si locul trei este bun. Cum a spus si Loula, am avut o prestatie buna. Este adevarat ca nu este o melodie iesita din comun, dar Paula si Ovi fac o echipa buna si imi place cum este cantata si imi plac si versurile.
Am ascultat melodia care a reprezentat Germania si nu este foarte buna, dar nici foarte rea. Nu merita locul intai, desi, daca satu sa o ascult de multe ori, cu atentie este dragutica. Fata este simpatica si nu e vina ei ca a votat-o lumea, desi nu canta foarte bine. Este cam tanara, so cred ca nu are prea multa experienta. Din punctul meu de vedere, a cantat destul de bine, insa Paula si Ovi au cantat mai bine.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#8
Chiar asteptam sa se deschida un astfel de topic si sa`mi spun parerea, si iata ca acum pot face asta. Voi spune parerile despre melodii si concluzia trasa de aici.
Cipru: Cu tipul care a cantat am tinut de la bun inceput. Melodie frumoasa, lenta, versuri bune si voce minunata-- de ce nu a castigat?
Turcia: Mi-au placut, au fost buni, au cantat bine, au avut o prestatie buna, au meritat locul 2.
Azerbaidjan: O melodie la fel de frumoasa, bine cantata and so on, insa s-a clasat destul de prost.
Romania: Melodie bunicica, nu a fost spectacol si nu m`a impresionat deloc. Poate ca am tinut cum ei doar pentru ca ne reprezentau.
Germania: WTF? O fata de 17 ani ajunge sa castige Eurovisonul? Cu o melodie de cacao.. Sa fim seriosi, ce a fost atat de tare la melodia incat majoritatea care au votat`o au fost vecinii Germaniei?
So... concluzia trasa: a fost un concurs cam . . nedrept. Adica WTF! Germania a primit numai cate 10 sau 12 puncte de la Elvetia, Olanda, Polonia parca, Franta doar pentru ca sunt vecini si se ajuta pe plan financiar. De exemplu noi am primit de la majoritatea tarilor in jur de 3, 4 sau 8 puncte rareori, iar de la Moldova, vecina noastra, 12 puncte. . Fiecare tara a votat tara vecina, sau au votat doar pentru interes financiar. .
So... asta e parerea mea, deci nu ma judecati. Fiecare cu parerea saSmile

#9
Pentru prima data am putut ramane extrem de socata la aceasta editie a Eurovisionului o_o . In primul rand mi-au placut extrem de multe melodii , in special melodia de la Azerbaijan , Drip Drop <3 Eu una vroiam sa castige ea , deoarece a fost o melodie atat de frumoasa care mi-a ajuns la suflet , iar versurile au fost foarte dragute . Tipa are o voce incredibila si am auzit ca are doar 18 ani o_o Foarte sweet , multe persoane nu stiau cu ce se mananca muzica la 18 ani , decat mai incolo . Eu una o admir pentru ce a facut , chiar daca nu a obtinut prea multe voturi . Pacat de ea , eu cred ca merita sa castige si cu siguranta nu sunt singura . E prea frumoasa tipa ^^ .
Romania ... am ramas masca cand am realizat ca au iesit pe locul al treilea o_o . I mean... noi ? Romania ? xD Se pare ca suntem totusi o tara placuta xD Mie mi-a placut mult de Paula , o tanara care chiar a facut scoala de muzica si stie cu ce se mananca , are o voce incredibila si chiar stie sa cante in engleza . Nu prea mi-a placut de Ovi la partea cu cantatul in engleza , dar fiecare cu parerea lui , nu-i asa ? xD Nu sunt o mare fana a melodiei , nu prea mi-a placut , poate doar refrenul . Eu ma bucur pentru ce au putut face cei doi si ii admir extrem de mult . Nu multi au reusit sa faca ce au facut ei.
Cat despre Germania ... Yeak o_o Cine a votat mai cu ea ? o_o Urasc melodia , pur si simplu nu-mi inspira nimic . Versurile nu ma incanta cu nimic , iar melodia pur si simplu banala o_o Nu inteleg ce au vazut acesti oameni la aceasta melodie .E mai frumoasa tipa decat melodia xD Hmm... Mie mi se pare total gresit , un concurs nedrept . Parca trebuia sa votam melodia cea mai frumoasa , nu vecinii o_o In fine , nu am vazut pana acum un concurs care sa nu fie nedrept ^^ . So this is the life xD Au fost alte melodii mult mai frumoase decat Germania , defapt tara merita sa se clasifice printre ultimiile tari =]] .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#10
Această ediție a Eurovision`ului nu a fost genială, dar a fost mai bună decât cele precedente. Au fost anumite ai căror reprezentanți îmi făceau greață. Serbia a fost una din aceste țări. Tipul de cânta zici că era gay. Eu eram în excursie atunci și tipii care veniseră la mine și la bff în cameră au zis că seamănă cu un asiatic. -.- Și nu mi s`a părut. Grecia a avut o prestație șocant de oribilă. Îmi aduc aminte de Elena Paparizou, care a reprezentat Grecia acum câțiva ani. Melodia ei a fost super. Grecii se prostesc pe zi ce trece. Așa zice și un coleg de al meu grec care a zis că se duce să îl omoare pe ăla de cânta. :]] Și melodia Moldovei a fost o - r - i - b - i - l - ă. Foarte diferită de cea de anul trecut, care era așa tradițională. Mă bucur că am primit 12 puncte de la ei, totuși.
Melodia Germaniei a fost cam cretină. -.- Prestația scenică a Lenei a fost deplorabilă. Nu merita să câștige. Turcia a avut o melodie foarte frumoasă, deci locul 2 îl merita și chiar m`am bucurat că au luat așa un loc.
Melodia României a fost mai bună decât altele. Măcar nu ne`am mai făcut de râs ca anul trecut din cauza Elenei Gheorghe când am fost pe locul 19. În finală chiar și`au dat silința și Paula și Ovi și au cântat mai bine decât în semifinală.
Alte țări care au cântat foarte bine au fost : Azerbaijan, Bosnia și Herțegovina, Belgia, Cipru ( m`a mirat locul jos pe care l`au luat - 21 ), Ucraina, Danemarca și Georgia. :]
La anul eu cu prietena mea cea mai bună ne`am hotărât să ne înscriem la Eurovision. :]] Numai ca să ia și România locul 1. Că am avut locul 4 cu Mihai Trăistariu și 3 cu Luminița Anghel și cu Paula & Ovi, așa că noi vrem locul 1. :]]
Per total, show`ul a fost drăguțel, deși organizarea a fost cam confuză. Bulgarii nu ne`au acordat niciun punct din cauză că erau invidioși. 78 Oh da, francezii merită o mamă de bătaie. 22 ' I beg . . . '
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  La multi ani, 2010! Flaw 10 6.096 10-01-2010, 10:21 PM
Ultimul răspuns: Teh


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)