Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Eu la puterea a 6 a

multzmesk celor 3 pers care imi citesk ficul:D

le dedic capitolul asta lor:> B]

Gya sper k nu te superi k eji un personaj putin negativ nu?:]] ar mai molte detalii in next:D

:">

13. Relaxarea.

Zero tocmai iesise de mana cu Ash din sala de cinematograf in spatele lui Nessi . Afara acestea au inceput sa se certe.
-Ea e a mea. spuse Nessi nervos luand-o in brate.
-De fapt… incerca Ash sa explice si sa se si elibereze in acelasi timp.
-De fapt nu e a ta. completa Zero scotand-o pe Ash din bratele brunetului suvitat.
-Dar tu nu esti in stare sa te compori frumos cu ea. Esti prea rece… nu esti in stare sa mentii o relatie. Mai ti minte relatia ta de acum 4 ani ? intreba Nessi parca prinzandu-l cu ceva pe brunet.
-Cum ai putut sa fii atat de josnic sa ii amintesti de tipa de atunci? sari Zi iritat.
-Vreau sa trec peste chestia aia si o sa si reusesc. Si legat de cum ma comport in relatii nu ai de unde sa stii pentru ca nu ai fost combinat cu mine si nici nu o sa fii pentru cu nu am tendinte dalea… nu stiu tu insa. Dar in fine, nu te priveste cu cine ma intalnesc eu. Si sa nu te atingi de ea. spuse Zero serios.
- Da dar ea trebuie sa fie cu mine. Asa este scris. spuse incoerent Nessi.
-Unde? intreba Any ironica.
-Nessi hai mai bine sa vorbim intre patru ochi. spuse Ash incercand sa calmeze putin apele.
Acesta se duse cu ea fara sa comenteze nimic. S-au dus la vreo cativa metri departare, destul de departe incat sa nu ii auzim insa nu destul de departe incat sa nu ii putem vedea. Ash ii explica ceva lui Nessi, iar acesta a sarutat-o deodata. Dabia si-au atins buzele intre el ca Zero a si tasnit catre Nessi, i-a dat un pumn direct in fata. Acestia incepand sa se ia la bataie. Ash a incasat si ea un pumn in fata de la Nessi din greseala deoarece era pusa pe fapte bune. Zero la lovit nervos cu piciorul in burta, iar Nessi a plecat fara sa mai spuna nimic.
-Esti bine? o intreb eu si cu Any pe Ash.
-Da! Nu am patit nimic. Tu Zero? continua ea ingrijorata.
-Nu am nimic. spuse el magaindu-si putin maxilarul.
-Ar cam trebui sa mergem acasa… spuse Zi luandu-ma de mana oftand.
-Nu! Hai sa mai stam putin in oras… zise Ash lasand capul in jos.
-Bine… zic eu. Atunci hai in parc. continui zambind incarcand sa fac uitata intamplarea petrecuta in urma cu doua secunde.
In drumul spre parc iar ne-am impartit cate doi, nu ne vorbisem, dar o facusem pur si simplu instinctiv. Eu si Zi eram primi si ne tineam de mana, ai doi-lea erau Al cu Any imbratisati, iar ultimi Ash si Zero care mergeau amandoi cu capul in jos, neavand niciun contat fizic si nici priviri nu prea isi trimiteau. Mergeau pur si simplu paralel unul langa celalalt. Intr-un final am ajus si in parc, afara parea destul de intunecat fata de soarele frumos care era inainte sa inceapa filmul. Deodata a inceput sa picure usor, ne-am ascuns toti sase sub crengile unui copac destul de mare , eram toti inconjurati in jurul tulpinii acestuia. Ceilalti se asezasera pe jos si parca intrasera intr-o depresie. Mi-am intins mana in ploaie si am fost uimita cand am vazut cat de calda e ploaia. L-am udat putin pe fata pe Zi, iar acesta ma privi enervat, se vedea ca nu avea chef de dastea. M-am aplecat si l-am sarutat scurt apoi l-am tras dupa mine in ploaie. Brunetul meu a facut urat la inceput, dar cand a vazut cat de calda e ploaia a inceput sa se invarte cu mine. Any si Al ne-au urmat exemplul si au inceput sa danseze in ploaie. Insa Ash si Zero nu s-au clintit din loc, Ash statea ghemuita cu genunchi la piept rezemandu-si capul de propii ei genunchi. Zero avea piciorul stang intins, iar celalalt picior il avea strans langa piept rezemandu-si mana dreapta pe el, cu cealalta mana lasata parca lesinata pe pamant si cu capul in jos.

D.p.d.v. a lu Zero.

Statea ghemuita langa mine. Trista. Cat de prost sa fii sa nu iti dai seama ca era trista? Si asta din cauza mea. Nu vreau sa fac pe nimeni important pentru mine trist. Dar eu de ce am starea asta? E din vina lui Nessi? Nea’ nu ma supar eu din cauza aia, oricum Ash ma place pe mine nu pe el. sau o fi din cauza ca mi-am amintit de Gya? Gata! Am hotara ca o sa o uit, pentru ca nu merita sa imi ba eu capul cu o tipa ... ca ea. Dupa ce m-am hotorat mi-am scuturat putin capul si m-am dat mai aproape de Ash lipindu-ma de ea. Ea nu are de ce sa sufere, daia m-am gandit sa ii explic.
-Hei. spun eu incet.
-Hei… raspunse ea la fel de incet ridicand putin capul uitandu-se spre mine.
Plansese. Acum nu mai plangea, dar inainte sigur . Ochii ei erau umflati si inrositi, iar pe fata avea cateva lacrimi uscate.
-De ce plangi? o intreb eu stergandu-i lacrimile deja uscate de pe obraji?
-Sincer nu stiu… Pentru tine, pentu Nessi, pentru mine…
-Te rog nu plange pentru mine. spun eu lipindu-mi fruntea de a ei si punandu-mi o mana pe unul dintre obrajii ei. Nici pentru sclavul ala de Nessi. Te rog sa nu mai plangi, nu imi place sa te vad asa… zic eu inrosind.
-Chiar? intreba ea punandu-se o mana pe obrazul meu stang.
Se apropia usor spre buzele mele. Avea buzele mari, rosi si frumoase. Se apropia din ce in ce mai mult. Deja imi era frica, inca putin si ne sarutam. Nu mai puteam suporta. Am oprit-o. Mi-am pus mana dupa obrazul ei pe buzele ei.
-Scuze, dar nu pot.
-S-a intamplat ceva? Am gresit cu ceva? intreba ea alarmata.
-De ce toata lumea ia vina asupra sa? intreb eu oftand neasteptand niciun raspuns. E vina mea. E povestea legata fosta mea prietena. Te rog ma lasi sa face u pasi?
-Bine… raspunse nedumerita Ash
-Ma refer sa ma lasi pe mine sa vin la tin sa te iau de mana, in brate sau sa te sarut. Intelegi?
-A da. spuse Ash dandu-si seama despre ce vreau sa zic. Adica sa te astept pana o sa fii pregatit. Iar acum nu esti destul de pregatit sa ne sarutam nu? Ai nevoie de timp sa ai mai multa incredere in mine ca nu o sa iti fac ce ti-a facut tipa aia, nu? intreba ea curioasa.
-Exact! spun eu uimit.
Sincer nici eu nu stiam sigur de ce o refuzasem, as da orice pentru a o saruta, dar ea avea dreptate. Ma intelege mai bine decat o fac eu.
-Sper ca intr-o zi vei fi pregatit sa imi povestesti despre fosta ta relatie. spuse ea luandu-mi capul in brate, rezemandu-mi-l de umarul ei.
Dupa doua secunde mi-a dat drumul la cap cerandu-si suze din priviri, credea ca ma luase prea direct. Atat de atenta…
-Iti voi spune. Cred ca sunt destul de pregatit pentru asta. spun eu punandu-mi capul pe umarul ei la loc.
Ea ma lua inapoi in brate si incepu sa cante incet, dar nu canta, fredona ritmul unei melodii de leagan.
-Hei! spuse Zi incet ud leoarca stand in picioare langa noi zambind protector.
Eu deschid ochii si ma intorc putin cu capul catre el, Ash se opreste din fredonat si ridica privirea spre el. In spate se puteau vedea Any cu Al si Amy alergandu-se in ploaie.
-Mergem acasa la Any ca e mai aproape ca sa ne uscam. zise el facand semn spre ceilalti trei.
-Noi suntem deja uscati. spuse Ash incet.
-Dar o sa va udati in drum spre casa, asa ca…
-Ai dreptate. zic eu ridicandu-ma usor, ajutand-o apoi si pe Ash sa se ridice.
In drum spre casa lui Amy si a lui Ash a mers incet, ma asteptam sa alergam sau ceva de genul, dar nimeni nu a propus asta asa ca nici eu nu am de gand sa o fac.
-De ce nu fugim? intreba nedumerita in fata Ash catre Amy si Zi ce se tineau de mana.
-Pentru ca deja suntem uzi . zise Al intorcandu-se catre noi tinand-o inca in brate pe Ash.
Nu eram inca in stare sa o tin de mana pe Ash. Adica era usor sa ti o fata de mana, nu era nimic greu, dar nu ma simteam destul de pregatit pentru sentimental pe care il voi avea cand o voi tine de mana…

scuzati greselile de tastare:]

Răspunsuri în acest subiect
Eu la puterea a 6 a - de !i! K o K o !i! - 22-09-2009, 08:53 PM
RE: Eu la puterea a 6 a - de LoveNight - 23-09-2009, 12:04 AM
RE: Eu la puterea a 6 a - de Sushiiushii - 23-09-2009, 08:07 PM
RE: Eu la puterea a 6 a - de Amelia_Angel_Devil - 30-09-2009, 10:39 AM
RE: Eu la puterea a 6 a - de uselessHope - 03-10-2009, 11:05 PM
RE: Eu la puterea a 6 a - de !i! K o K o !i! - 11-10-2009, 12:23 PM
RE: Eu la puterea a 6 a - de Kripterya - 18-10-2009, 02:45 AM
RE: Eu la puterea a 6 a - de uselessHope - 18-10-2009, 02:10 PM
RE: Eu la puterea a 6 a - de ^ToxicK kiD^ - 18-10-2009, 06:21 PM
RE: Eu la puterea a 6 a - de !i! K o K o !i! - 08-11-2009, 01:12 AM