Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Elite Damon

Pff... People... :D gomen... am venit de pe front, cu ultimele caitole din ficul asta.. :) Enjoy... Ah, va previn ca o sa gasiti nitele greseli de tastare...

Faptul ca cineva se asezase pe marginea patului devenea din ce in ce mai sigur, insa aveam capul atat de greu de somn incat nu l-am putut moboliza sa verific asta. In plus, ma simteam protejata, in siguranta. Timp de cateva clipe n-am mai simtit nicio miscare si m-am gandit ca din cauza oboselii am ajuns sa cred ca ar fi cineva in camera mea. Nu dupa mult timp am simtit ca cineva imi mangaie usor obrazul. Deschizand ochii am vazut o claie de par negru si razlet si o pereche de ochi albastri, inconfundabili. Era El.
Intr-un moment am uitat toata ura pe care i-o purtasem de la incidentul ala blestemat. Am clipit de cateva ori si mi-a disparut tot somnul. Inima incepea sa-mi bata din ce in ce mai mult, parca sa-mi sara din piept, cum se intampla de fiecare data cand era langa mine. L-am imbratisat. Ii simteam bataile inimii prin camasa descheiata. Am intins mana si i-am mangaiat pielea parca vibrand, calda. Degetele mele alergau pe torsul lui bine facut, coborand pe pectorali, acest lucru lasandu-mi un val de fiori pe sira spinarii. Am tremurat ca fiind electrocutata la intensitate mica si mi-am strans bratele in jurul lui, lipindu-ma ca pentru vecie de el.
- Ju...
- Shhh...
Nu era nevoie de cuvinte. Era perfect asa. Mi-am ridicat usor fata si i-am atins nasul cu al meu, ca apoi sa-l instig la un sarut salbatic. Acum degetele mele il trageau de par, iar mainile lui umblau frenetic pe spatele meu. Cu un mârâit m-am pus rapid deasupra lui şi l-am muşcat de buza de jos până la sânge, apoi uitându-mă la figura lui mirată am ridicat o sprânceana şi i-am scos limba, făcându-mă nevăzută.
Camera aceea arăta ca ultima dată, cu excepţia lenjeriei patului, care era stacojie, nu albă. El s-a materializat în faţa mea, cu un zâmbet pervers pe faţa, iar eu am suflat o minge de foc spre el, însa aceasta a trecut printr-însul, aprinzând lumânarea de deasupra patului.
- Ştii ce înseamnă focul?
- Dragoste, am întrebat eu zâmbind în colţul gurii şi aruncându-i o privire piezişa pe sub sprâncene.
- ... si pasiune.
Se apropie de mine incet si-mi rasuci o suvita rebela de pe frunte, apoi ma stranse in brate, bagandu-si mainile pe sub tricoul meu de pijama si trasandu-mi linii de foc pe spate. Am scos un geamat de placere si m-am intins sa-l musc de ureche, iar simtind ca-i place mi-am trecut varful limbii peste ea. In gura aveam o aroma saratica ce am presupus ca era sange. O mana ii ajunse la un san si-l pipaia intr-un mod deloc ortodox, ceea ce m-a facut sa yambesc si sa las capul pe spate traind sentimentul.
- Ma intrebam daca-ti meriti titlul de Inger, spuse cu un zambet pervers pe fata, in timp ce-mi sfasia tricoul.
- Sa nu-ndrazneÅŸti sa te iei de mine, i-am intors-o, infigandu-i o mana in camasa si zgariindu-l dupa cum aveam obiceiul. Acum aceasta avea niste franjuri de toata frumusetea, care-i dadeau un aer al naibii de sexy.
Mi-am pierdut sirul gandurilor simtindu-ma luata pe sus si primind un sarut frugal, ca apoi sa fiu relativ trantita pe patul stacojiu.
- Asa te porti tu cu o domnisoara?, m-am ratoit eu in timp ce o perna ii ybura direct in cap.
- Nu, dar asa ma port cu o felina ca tine, ma tachina, ca in secunda urmatoare sa fie in spatele meu masandu-mi gatul, deplasandu-si mainile pe umeri in jos.
M-am rasucit cu fata spre el si l-am atras intr-un sarut violent, in timp ce incercam sa-i deschid pantalonii fara sa-i rup. Prinzandu-se de figura isi trecu limba peste buza mea inferioara si imi dadu o mana de ajutor la ce incepusem eu, ramanand in boxeri. Incontrolabil am simtit cum mi se inrosesc pometii si n-am fost in stare, spre rusinea mea, sa-mi mut privirile din acea zona.
- Ce faci honey? De ce te-ai oprit?
Inima mi-o lua rayna, iar ratiunea zvacni cu o infima sfortare, murind astfel si ultima ramasita de constientizare a sinelui.
m-am pomenit picand pe spate si generand cateva unde un materialul stacojiu. Elite se invita deasupra mea, sarutandu-ma pe gat, din cand in cand muscandu-ma, coborand pe clavicula si in acelasi timp incercand sa ma scape de pantalonii scurti si de boxeri.
Un deget fierbinte si indraznet urca agale pe un picior, pe abdomen, incercuindu-mi un san si mangaindu-mi buzele.
- Ju, spuse uitandu-se in ochii mei i cercand sa-mi capteze atentia. Esti sigura ca asta vrei? Acum sunt ok, dar mai tarziu nu-ti garantez ca ma mai pot controla...
Nu l-am lasat sa continue, ci i-am prins capul cu ambele maini si tragandu-l spre mine l-am muscat de o buza care mi-a venit la indemana, asigurandu-ma ca-i transmit cat mai clar telepatic, sa nu-ndrazneazca sa se opreasca.
Ochii sai prinsera o nuanta cu o idee mai deschisa decat inainte, fiind aproape stralucitori, iar zambetul ii descoperi o pereche de canini mai dezvoltati. Se apleca peste mine si-si trecu limba peste sfarcurile mele, facandu-le tari si stralucitoare, apoi desena o linie serpuita pe abdomenul meu, tot mai jos, insa eu am scos un marait care nu sunt sigura ce a voit sa insemne, dupa care a renuntat la ideea de a continua, asezandu-se peste mine. Privelistea ma facu sa rosesc si sa tremur in acelasi timp. Elite isi puse bratele de-o parte si de alta a mea, in asa fel incat sa-i simt respiratia ce-mi scalada fata. Imi trimise un gand spunandu-mi sa deschid ochii, apoi incepu un sarut pasional si vibrant ce aproape ma facu sa nu-mi dau seama de ceea ce era foarte evident: se intampla!
L-am muscat de limba sustragandu-ma sarutului pentru a simti pe deplin primul act, lasandu-mi capul pe perna si inchizand ochii. Miscarea era lenta, insa brusc am simtit o durere scurta dar intensa in acea zona, care ma facu sa gem, sa strang din ochi si sa sfasii asternuturile, impingandu-mi capul in perna.
- Ju?
- A trecut. Continua.
O lacrinma mi se prelinse pe ochiul stang, de la durerea si placerea care abia mi se instala in corp, in fiecare celula. Prinzand ideea l-am pus fara menajamente sub mine si am continuat miscarile. Isi plimba mainile pe spatele meu, gadilandu-ma, iar eu chicoteam printre gemete.
Brusc ma apuca de brate si isi relua pozitia anterioara. Avea ochii stralucitori, argintii, iar coltii i se vedeau pe buza de jos.
Fara sa-mi dau seama de ceea ce se intampla am simtit cum iau foc pe dinauntru, senzatia invadandu-mi rapid fiecare celula. Cu ultima putere am tipat si mi-am pierdut sirul gandurilor pacatoase...

... One day... Freedom will be legalized... One day... One day...

[Imagine: sad_anime_by_CrimsonMoonTide.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Elite Damon - de shiro - 01-11-2009, 02:43 PM
RE: Elite Damon - de Teh2 - 01-11-2009, 03:38 PM
RE: Elite Damon - de Khonsu - 01-11-2009, 05:47 PM
2. Irealitate - de shiro - 01-11-2009, 06:02 PM
3. Pact cu Diavolul - de shiro - 02-11-2009, 11:46 PM
4. Sarutul - de shiro - 06-11-2009, 01:04 AM
5. incertitudine - de shiro - 07-11-2009, 10:05 PM
RE: Elite Damon - de Yaku-chin - 08-11-2009, 11:05 PM
6. Aparent normal... - de shiro - 11-11-2009, 09:04 PM
7. Eden si Akaz - de shiro - 19-11-2009, 11:54 PM