Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drawings without principles.

#1
Helău, diărs >:d< . Am decis să postez nişte ' capodopere ' în final.
Desenele sunt inspirate de pe internet, câteva din realitate. Nu, nu sunt copiate pentru că nu ar avea nici un sens să le postez aşa. Titlul ' Without principles ' îl folosesc oriunde deci nu vă miraţi pentru că, ei bine, mă reprezintă.

Guns N' Roses
Floricele.
Dragoni.

Aştept comentarii până data viitoare 71.

#2
Hey ^^

Sa trec la subiect !

Nu e rau , dar mai de lucru la hasura. Incearca sa obtii valori mai diferite. Foloseste creioane cu varful moale pentru hasura mai accentuata si pe cele cu mina mai subtire si tare pentru o hasura mai deschisa. [ Nu-ti mai zic si ce numere , asta alegi tu ].

Te-as sfatui sa folosesti un rotring negru pentru contur [ alternativa , pentru a nu da bani : un pix cu gel negru ]. Adesea arata foarte bine un desen conturat asa.

Cam atat momentan ^^

Astept niste compozitii sau ceva mai complex.
Succes in continuare si mai posteaza !



#3
Hehe, revin printre desenatori. Aceste desene sunt făcute la nişte cursuri de pregătire pentru probele de intrare la liceul de artă [ da, le-am luat 5 ]. Unele forme au forme ciudate datorită modului în care a stat foaia în momentul când a fost făcută poza datorită faptului că blocul de desen a stat într-un tub pentru desen. Ştiu, lumina e proastă. >.<

Sticlă de sifon, cub şi scoică

Sticlă de sifon, cub şi conopidă, cu draperie în fundal [ exces de umbre ]

Trei cuburi ÅŸi un cilindru




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)