Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Drawings by a metalist

#1
Helău !
Nu sunt eu cine ştie ce desenator . . De fapt, nu ştiu deloc să desenez. Mă rog, am pus şi eu mâna aseară pe un creion şi am luat o hârtie şi am început să desenez căci mă plictiseam. Nu sunt cine ştie ce chestii uimitoare, dar mi-am dat silinţa :] .

Fail

Another fail . . Mă rog, îmi place ochiul

Probabil cel mai reuÅŸit

AÅŸtept critici duuure, guys ! 4
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#2
Cred că-s prima.

Încearcă să apeşi mai tare pe creion, sau să foloseşti un 2B. Mai ales dacă le fotograifezi, de abia văd ce ai făcut tu acolo. Între cele două skate-uri din prima imagine e o chitară? Dacă da, atunci trebuia s-o faci puţin mai detaliată, pentru că pe lângă faptul că arată ca o -ahem- (sorry I'm a perv - interpretez orice), unii s-ar putea să nu înţeleagă ce e. Când nu prea eşti sigur la chestii rotunde, fă mai întâi o schiţă, după care îngroşi cu un creion, mai tare.

Înţeleg că-ţi place ochiul, şi că ai vrut să pui accent pe el, dar nu cred că trebuia să-l faci cât jumătate din faţă. Ai făcut capul într-o parte, dar nu toate părţile feţei s-au dus în acea parte, din păcate. Probabil ai întors pagina ca să îţi faci munca mai uşoară. Bad idea. Te face să desenezi strâmb, şi partea proastă e că-ţi dai seama de asta destul de târziu.

Îmi place mâna, te pricepi (eu's varză la mâini), dar degetele sunt cam scurte. Dacă nu cumva este mâna unui copil (...), trebuia să le faci mai lungi, palma mai subţire şi mai lungă... Flăcările le puteai face mai mari, pentru că în rest mâna pare să răsară dintr-un norişor pufos... 22 Şi nu cred că voiai asta lol.

#3
Mie, ca să spun sincer, îmi plac. Totuşi, ai nevoie de puţin antrenament. Ceea ce vreau eu să zic e că ai potenţial, ceea ce faci cu el te priveşte.
Nu e vorba de a apăsa cât mai tare pe creieon, ci de a da viaţă desenului. Joacă-te, fă-i umbre! Nimeni nu se naşte învăţat.
Şi dacă zici "fail" la titlu, nu ne faci să apreciem mai mult desenele ci dimpotrivă. Aşa că ar trebui să găseşti ceva titluri reprezentative.
La primul desen îmi place craniul, iese mult mai bine decât îmi iese mie.
Cel de-al doilea desen e chiar bun, adică tipa e drăguţă, nasul e bun. Numai că ar trebui ceva umbre, s-o faci să pară vie. Şi la păr. Joacă-te cu creionul, trasează linii mai groase, linii mai subţiti. Fă-o să pară reală că eu cred că poţi.
Cel de-al treilea .. Mâna are degetele prea depărtate, cel mai bine se observă la degetul mic. Cred că înţeleg ce vrea să însemne. E bun de tatuat. 4

Ok... cam atât. Te mai aştept p'acia.

#4
Hmm..39 Cred ca esti mai bun la desen tehnic decat la desen artistic. Daca stai sa te uiti bine la primul desen, o diferenta destul de vizibila intre capul de mort desenat pe skate si si felul in care e facut sk8-ul, mai ales la roti. Valoratia te avantajeaza. Incearca sa desenezi cu un creion 2B,3B sau de genul. Ar fi si mai bine daca ai avea posibilitate de a scana desenele, nu de a le poza, pentru ca asa nu se intelege prea bine ce desenezi,mai ales daca creionul nu este unul prea bun.In rest, imi place ca felul tau de a desena este unul curat.
Oricum, mai e de lucrat, insa cu perseverenta si critici constructive luate in serios poate iesi ceva frumos 3

*edit: am comentat numai primul desen pentru ca ala mi s-a parut mie cel mai reusit
[Imagine: 9r3myo.jpg]
Thank you VeVe :3

#5
Neaaah, nu-s 'fail'-uri, cum le-ai numit. xD

Primul imi aminteste de un graffitti si e destul de misto, dar liniile nu mi se par prea bine trasate. Pare ca l-ai lasat in stadiul de schita. Insa puteai sa detaliezi mai mult chiatara (ma rog, ce se vede din ea).

Al doilea e cam simplu, dar imi place mult ochiul. Nu ma bag sa vorbesc despre proportii, pentru ca si eu am probleme cu ele.>.< In schimb ai fi putut sa faci niste umbre p-acolo, sa detaliezi. Spre exemplu, unde sunt genele? xD In fine, am o boala cu detaliile.

Al treilea imi place cel mai mult, e chiar reusit. Cum a zis si Mrs. Lovett, te pricepi la maini, ceea ce e... Well, eu nu le am deloc cu mainile si am observat ca multe persoane au problema asta. E adevarat ca degetele sunt cam scurte (si ziceam ca nu ma leg de proportii xD ), dar oricum e reusita. De asemenea, imi place mesajul, si chiar si scrisul in sine, intr-un oarecare fel (eu am un scris oribil), dar mergea stilizat ceva mai mult. Si chestia aia care se inconjoara pe mana si pe care scrie Metal e chiar misto. xD Adica, te-ai semnat frumos ('frumos' nu e chiar cuvantul potrivit dar, mna, intelegi tu ce vreau sa zic^^ ).

In concluzieee~, cred ca ar trebui sa acorzi mai mult timp unui desen, dar nu sunt deloc atat de rele precum le-ai prezentat. xD
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#6
Hah. Mersi pentru sfaturi, guys şi de data asta revin cu chestii muult mai reuşite, în opinia mea. :]

Skate brands. Făcut în tren de aceea e aşa de . . tremurat :]]

Nu ştiu ce chestie e aia. Un animăluţ să spunem 21

Ciel from Kuroshitsuji <33

Aştept păreri, guys!
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#7
Neataaa. 37 C:
La primul nu stiu ce sa zic. : ))
Al doilea e foaaaarte draguut. ^________^ : )) E simplu dar misto. : > Imi place cum ai scris. Si imi plac coltii aia, si ochii. : ))
Al treileaa. <3 Deci Ciel. In primul rand puteai sa pui mai multe umbre. Degetele alea au iesit cam ciudat, si cealalta mana e prea subtire. Imi place cum ai facut ochiul si trandafirii aia. Si imbracamintea. In fine, asta e chiar reusit. Fata de primele, oricum arata mult mai bine. C:
Si nu mai stiu ce sa zic. : )) Succes in continuare.
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

#8
Metal! hug
Ma plimbam pe la FanArt si uite peste cine am dat. Si am zis sa las si eu un comm prietenului meu, iubitor de pisici. =^._.^=
So, here`s my opinion:
Chiar imi place cum desenezi, un stil diferit de ce am vazut eu pana acum, si avand in vedere ca ai spus ca le faci la plictiseala, mi se par chiar foarte reusite. Sunt de acord cu Mrs. Lovett : foloseste un B2 sau apasa mai tare. In rest. nimic de reprosat. Mai asteptam desene. Spor si imaginatie!
Xoxo, Ang. :bye:
[Ang. îţi pupă mâţa pupic]
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#9
Waa, ce chestie să dau de desenele tale ;]] ... Nu credeam că desenezi, în fine. Sincer nu mă pricep la criticat, dar voi încerca.

Primul desen{primul post}: Ştii care e problema la desenele tale? Nu apeşi prea mult pe creion...S-ar vedea mai bine, pe bune. Oricum, în legătură cu acest desen...ideea e drăguţă, dar umbrele cam lipsesc. Okay, poate nu ai vrut să pui mai multe, poate te-ai gândit că o să iasă mai bine aşa, cine ştie...Dar poţi încerca ; )
Al doilea desen: Sonata Arctica : > { gusturi comune, I know :]] } ... Păi, nu mai repet faza cu umbrele, însă ochiul ăla e cam mare...Probabil vroiai să iasă în evidenţă, dar totuşi...{ apropo, gene nu are? : ))}... Anyway, pupila...îmi place : >
Al treilea desen: La mână degetul mic e cam subţire { scuze dar tot mi-a sărit în ochi O.o}...Ideea e tare, n-am ce comenta...+ " Take my hand and let's go to Hell" ==> ador asta : X
Primul desen{ al doilea post}: Păi, cu toate că e făcut în tren, nu e aşa tremurat ...Unu la mână ... doi la mână, nu prea am ce comenta [ cu toate că puteai să faci ceva umbre, să le haşurezi cumva...avea alt aspect zic eu =P ]
Al doilea desen: E haios rău :]] ... Pare el drăguţ, da` am senzaţia că e ceva malefic în el *evil* ... However : )) Îmi place.
Ultimul desen: Ciel xD ... Okay, e destul de bună ca schiţă, dar mâinile...sincer, ştiu că nu e uşor să le faci...şi mie mi-a luat ceva până m-am mai prins cum stă treaba, dar degetele alea nu sunt în regulă, iar braţul drept e prea subţire { nu ţi se pare?} Şi părul de la ceafă { în jos} mi se pare cam mult, dar să zicem că nu e cine ştie ce.

Per total sunt nişte desene bune, talent ai, de asta sunt sigură, dar oricine trebuie să muncească [ şi cred că ştii şi tu asta ; )) ]... Încearcă să apeşi mai mult pe creior şi să pui mai multe umbre...încearcă doar şi vom vedea dacă e mai bine. [ Ăsta e sfatul meu, dacă vrei să îl asculţi bine, dacă nu tot bine xD]
I'm gonna pick up the pieces and build a Lego house... :cheer:

#10
God, vă mulţumesc pentru comentarii ! Apreciez enorm.
Ştiu că nu am mai trecut pe aici de o vreme, dar am făcut o pauză de la desenat. Însă, m-am apucat iarăşi acum câteva zile când am găsit într-o cutie un cadou pe care-l primisem acum trei ani. E o carte de schiţe de la diverta, The monster book of manga. De acolo am luat aumite tutoriale pentru desene.
Hope u enjoy them.

Probabil cel ma reuşit ( stă pe un nor fiindcă nu-mi ieşeau încălţările. Aşa că, teoretic, are picioarele afundate în nor )

Ä‚sta e.. aÅŸa :]

Ăsta îmi place la nebunie =]]

Aici se observă obsesia mea pentru LOTR =]]

E cam fail, dar n-am avut răbdare să-l termin

Cam atât. Vă aştept părerile şi sper să ajung mai rapid pe aici.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.






Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)