Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste vs Bani.

#31
pai.. inteligent nu e totuna cu sa fii cult/ invatat/ destept . Inteligenta este persoana care se descurca in viata prin diferite metode practice... da, le poti numi persoane inteligente pe acele femei.. dar nu neaparat destepte.. poate disperate 21

Si acum legat de subiect.... pai, eu una nu stiu ce as alege. Cred ca pe amandoua.. amandoua sunt indispensabile. dragostea iti coloreaza viata... iar banii iti dau strictul necesar 21.
Mi-e foameee!!!

#32
Chiar săptămâna trecută vorbeam cu profesorul de religie despre acestă temă. Da, nu ştiu ce l-a apucat de ne-a întrebat aşa ceva. Unele dintre colege au spus că s-ar căsători cu cineva doar pentru bani şi fără să-l iubească deloc, iar profesorul a spus că este foarte materialistă. Şi oarecum sunt de acord cu el. Nu cred că poţi sta lângă cineva pe care nu-l iubeşti deloc doar pentru bani ( asta dacă nu cumva nu te cheamă Monica Columbeanu sau mai ştiu eu ce nume tâmpe de pe la televizor ) Eu una nu aş putea. Adică totuşi te atinge, te sărută, te îmbrăţisează şi tu ce faci? Eu nu aş sta; adică nu aş putea. Trebuie să existe şi dragoste totuşi, nu doar bani. Dar da se poate pune problema şi invers: dacă iubeşti o persoană şi nu ai bani ce faci?
La mine, dacă ar fi să le pun pe o balanţă ar fi egale. xD
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce vreau vs. bani kannaary 8 4.631 15-01-2014, 12:41 AM
Ultimul răspuns: fleeting ray


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)