Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste vs Bani.

#1
V-ati casatori pentru bani?
Le-am vazut pe aceste ''dive'' de la TV care acum divorteaza din nu-stiu-ce-motiv de atatea ori. Si culmea "coincidentei", toate sunt maritate cu unii mai batrani decat ele, care sunt putred de bugati. Si chestia asta ma irita rau si imi confirma faptul ca sunt niste distruse, si asa mi se par toti/toate care fac asta. Recunosc pentru ca sunt sigura ca nu e nimeni pe aici care e casatorit, ba mai mult, chiar pentru bani.
Sa te casatoresti pentru bani e ceva dezgustator. . personal nu as putea sa stau langa unu` pe care nu il suport. Pana la urma toata lumea trebuie sa simta dragostea, nu? E cel mai complex sentiment.
Asam. Eu sunt contra.
[mai e vreun topic de genu`"? ]
Cea mai reuşită semnătură.

#2
Sper că nu mai e.
Eniuei.
Sunt contra de la început. De ce să fim materialişti ? Pentru ? Ce-o să câştigăm, într-un sfârşit ? Şi când vom muri, o să ne ducem cu banii după noi ? Nu, deloc! O să avem decât hainele, şi dragostea pe care-am purtat-o în cursul vieţii. Am auzit undeva că persoanele care nu iubesc cu adevărat, adică doar pentru bani, se observă imediat. Au o altă figură a feţei, o altă privire şi chestii de genul. Şi sinceră să fiu, chiar cred asta. N-am fost extrem de atentă la persoanele de genul, dar am câţiva în grupul meu de cunoscuţi care s-au căsătorit pentru bani. Cu tipi/tipe tineri/tinere. Şi wtf ? Acum se înşeală unul pe altul, căci nu-i fericire în cuplu.
Ei bine, mie mi se pare o prostie să-ţi baţi joc de cineva într-un mod ca ăsta. Dacă vrei bani, fă-ţi. Munceşte şi tu ca să ai, aşa cum au făcut cei pe care tu îi secătuieşti de bani. ._.'
Oricum, cred că v-aţi dat seama că eu sunt contra din toate punctele de vedere.
That's my opinion. :]

xoxo
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.


#3
Sa ma casatoresc? Pentru bani? In nici un caz! Chiar nu vreau s ajung ca "Moni" sau alte tipe de la tv [ca sa nu le spun altfel]. Imi traiesc viata,iubesc,pierd,ma bucur pentru mine si pentru ceilalti. Nu imi doresc bani chiar daca fara e greu. De asta invat. Nu ma astept sa primesc mostenire de la un mos de 1000 de ani. Voi munci pentru bani mei cand voi avea nevoie. Momentan sunt cu parinti. Si chiar nu ma vad in stare de asa ceva. Asta nu conteaza, eu sunt contra. Nu am nevoie de bani nimanui. Dragostea la putere!Imi iubesc familia, prieteni si chitara; chiar nu am nevoie de milioane de euro. Ma multumesc cu ce am.:]
[Imagine: 302xdzc.jpg]
Voi, nepasatori de moarte, dispretuitori de viata,
Ce-ati probat cu-avantul vostru lumii pusa in mirare,
Ca din vultur vultur naste, din stejar stejar rasare!

#4
Pana la urma cred ca avem nevoie de ambele :]] Ca dragostea vine si trece. Spunem noi ca ne casatorim din dragoste, dar nici nu ne dam seama cat de repede trece >.< Nu trebuie sa traim cu gandul ca "A, il iubesc, e tot ce conteaza". Nu! Nu e tot ce conteaza. Acum pe bune...nu e fericire in cuplu daca nu sunt ambele, si dragoste si bani>.< Nu trebuie bani cu carul, doamne fereste, deoarece dragostea nu inseamna doar bani. Dar nici sa iti iei un barbat de ala care nu face nimic, abia daca castiga ceva, incat sa ajungi sa il intreti tu pe el. Dar la fel nici el pe tine. Eu m-as simti prost ca atunci cand voi fi adult sa am un barbat langa mine care sa ma creasca ca pe un copil. De asta invat, ca sa ajung cineva. Vreau sa fiu independenta si sa primesc pentru munca mea, nu sa primesc de la altcineva pe degeaba.
Eu una nu as putea sa ma dau drept altceva...sa fiu ceea ce nu sunt doar pentru bani. Deoarece nu as suporta sa stau cu un om pe care nu il iubesc...sa ma leg de o persoana "straina". As renunta in prima secunda.

Eu zic ca atat baiatul, cat si fata sa fie doua persoane independente, sa munceasca si sa-si castige singure banii. Adica eu una nu m-as casatori cu un de ala care nu stie sa-si castige existenta, sincer :]] Poate sunt prea sincera, poate prea nesimtita, dar asta e opinia mea o_o. Nu zic ca ma casatoresc cu el pentru bani, cand o sa o fac o s-o fac din dragoste. Dar trebuie sa tin cont si de alte lucruri, nu numai de dragoste. Pentru a fi sigura ca odata cu trecerea anilor sa nu am regrete.
Dragostea vs Bani? Sincer, dragostea castiga atunci cand vine vorba de casatorie. Nu m-as casatori cu cineva pe care nu il iubesc. Deoarece barbatul ala are si el o inima, un suflet. Nu as suporta sa-mi bat joc de el, deoarece raul se poate intoarce asupra mea. Dar totusi...pana la urma si situatia financiara conteaza intr-o relatie, nu-i asa ? 22 Poate nu ne dam seama acum...dar ne vom da seama odata cu trecerea timpului.

[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#5
Categoric ambele sunt folositoare şi necesare oricărui om.
În primul rând, banii sunt vitali pentru toţi.În vremurile astea, dacă nu ai bani, nu se uită nimeni la tine. Trebuie să fii bogat ca să se uite nu - ştiu - cine la tine. I mean, dacă eşti sărac nu te place nimeni că e pe baza chestiei : cum să fiu eu cu săracul ăsta? mi-ar fi ruşine. Aşa e peste tot, garantez.
Dragostea vine şi pleacă şi niciodată nu va dura veşnic, mai ales în vremurile noastre. Doi sunt împreună şi peste câteva zile the break up. Apoi se cuplează cu mai ştiu eu cine. Aşa e şi în căsnicii uneori. Oamenii sunt în căutare de senzaţii tari şi dacă tipul/tipa mai are şi bani atunci e perfect.
În fine, banii măcar ţin o viaţă - ntreagă dacă ştii cum să-i gestionezi şi dacă munceşti din greu, pe când dragostea rar ţine.
Cât despre femeile ce umblă după bani poate chiar vă înşelaţi. I mean, dacă o tipă se însoară cu unul că are mulţi bani şi dupaia, pe parcurs, îşi dă seama că-l iubeşte? Diferă de la caz la caz. Că, spre exemplu, în era victoriană rudele se măritau între ele, chiar dacă nu se iubeau. Şi pe parcurs începeau să ţină unul la altul.
Dintre dragoste şi bani eu, personal, aş alege banii fiindcă nu cred în dragoste - blame me.
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#6
Sa te casatoresti doar pentru bani este o prostie. Daca nu esti in stare sa iti cladesti o casa, sa ai o slujba pe meritul tau, mai munceste si vei reusi, nu te duci sa te casatoresti cu unul cu 40 de ani mai mare ca tine doar pentru ca are bani. Oricum, este nevoie de ambele, ca nu traiesti cu dragostea - asa ca in filme -. Nu poti fi fericit traind pe strada cu plodul si sotul, murind de frig si de foame, dar nici sa stai la caldurica langa un bosorog, pe care nici macar nu il simpatizezi. In orice caz, este treaba lor. Stiti cum este : Capul plecat, sabia nu il taie. Asa si aici, daca nu au fost in stare sa gandeasca, acum sa plateasca prin divorturi si re-divorturi amanate si re-amanate, stand prin tribunale. Uitati cum este Columbeanca, sta cu custodia copilului pe cap, certandu.se cu Iri non.stop facandu.le rost jurnalistilor de o bucata de paine.

P.S.: Metal, shame on you, nu crezi in dragoste 24.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#7
Exista o vorba ,,când foamea ne bate la uşă,fuge dragostea pe fereastra".
Daca nu ai sustinere materiala de la parintii sau sa primesti cine stie ce mostenire ,din munca cinstita ,in veci nu iti poti face o casa.O sa traiesti vesnic ,doar la limita.
Eu ,personal nu am primit niciodata nimic pe gratis,pana nu am dat ceva in schimb.De aceea si eu la randul meu, n-as ezita nici o clipa ,daca s-ar ivi sansa ,sa ma casatoresc cu cineva pentru bani.
Si pana la urma cine stie,poate o sa ma si indragostesc de aceea persoana.
Banii sunt puterea, banii sunt mandria si banii sunt totul.

#8
Cum s-a mai spus, ambele sunt importante pentru un om.
Dragostea - este trecatoare, in marea parte a cazurilor (cel putin cele din ziua de astazi) vezi ca sunt mai multe persoane care divorteaza si mai putine cele care e casatoresc, din diferite motive insa mereu este vorba despre bani.
Banii - si acestia sunt trecatori, daca nu ai grija sa mai pui uneori la ciorap (fie ca esti sau nu stramtorat) atunci iti vei da seama foarte usor ca ii vei pierde peste cativa ani desi, pe moment ai multi.
Ce rezulta din toate astea ? Ambele sunt trecatoare, dupa cum am mai spus si intr-un fel ambele conteaza la fel de mult (desi banii uneori sunt mult mai importanti decat dragostea care nu dureaza mult).

Acum, sa fim seriosi. Daca doi oameni (barbat si femeie, of course) se casatoresc, fac un copil, doi, trei sau cati or vrea asta nu inseamna ca se vor "iubi" ca in prima zi avand in vedere ca dragostea este (dupa cum am mai spus) trecatoare.

Acum, sa raspund si la intrebarea pusa. Sa fiu sincera, nu prea stiu ce as alege. Depinde si de circumstantele in care te afli. Desi acum, spun ca nu as face-o (cel putin cu un mos, astape vezi) poate cu cineva care ar fi aproape de varsta mea (of course, nu cea actuala *laughts*), poate m-as casatori. Dar oricum, voi in mare va bateti cu pumnu' in piept si spunem ca n-o so faceti insa daca ati avea ocazia chiar ati refuza?

#9
Nu cred ca trebuie neaparat sa sa fii o diva gen Moni sau sa te casatoresti cu un mosneag pentru bani. Daca esti atat de materialist dar totusi nu ajungi la faza in care iti bati joc de tine casatorindu-te cu cine stie ce mos pentru bani, poti sa iti alegi si unul mai tanar si cu bani. Sunt multe persoane care se casatoresc din interes, ambele parti fiind de acord cu acest fapt. Adica sa nu se ajunga la vorbe de genul, eu te-am iubit dar tu ai vrut doar banii mei. Si daca setea pentru bani vine doar de la o persoana, trebuie sa fii destul de prost sa nu iti dai seama. Ca mai gasesti cate un pampalau la care ii papi banii si el saracu' e indragostit nebuneste de tine...

Eu nu prea cred in dragostea 'trecatoare' tocmai pentru ca visez genul acela de dragoste care sa dureze o vesnicie. Bineinteles, asta e o aberatie cat mine de mare. In orice caz, poate acum spunem ca preferam dragostea fata de bani dar cand te lovesc greutatile vietii poate ai sa ajungi sa te umilesti ca sa poti trai. Asta insemnand sa te casatoresti din interes. Bine, nu vreau sa spun ca toti patesc asta, dar sunt cazuri, poate prea multe. Da, inveti si nu esti cu capul in nori, mergi la facultate si altele, dar hai sa fim seriosi. Cate trebuie sa faci in ziua de azi ca sa obtii un post bun, sa zic asa, si sa faci ceva bani. Viata nu e atat de usoara pe cum visam noi si cateodata trebuie sa ne calcam cuvantul.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#10
Trecand peste toata bla bla bla-urile si ducand totul la un nivel aflat putin mai jos: fetelor, de cate ori n-ati profitat de faptul ca sunteti fete si puteti sa rugati frumos un baiat sa ceva?

Fiecare face cum i se pare mai usor ca sa aibe mai mult. Si ei sunt constienti ca banii lor le atrag. Totu-i bine.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce vreau vs. bani kannaary 8 4.617 15-01-2014, 12:41 AM
Ultimul răspuns: fleeting ray


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)