Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Do you remember? [yaoi +18]

#11
Aşa, am ajuns şi pe aici, dar sunt super-mirată... cât de puţine nexturi am de recuperat. În comparaţie cu alte ficuri, aici e foaie verde. Mi-ai spus tu pe mess de ce nu ai mai postat şi ţi-am dat un sfat, mai repet o dată - nu trebuie să te intereseze ce zic alţii, scrii la ficul tău ce scene vrei şi ai poftă, fără nici o discuţie. Acum să trec la comentat.
Deci, tu cam mă laşi fără cuvinte. Ştiu că comentariul va fi mai mic ca celelalte pe care le-am lăsat ieri şi azi, dar un lucru vreau să-l ştii - scrii divin, cel mai mult îmi place ficul tău anume în privinţa asta, e scris într-un mod destul de serios, fix cum îmi place mie. Nu cred că am mai lăudat pe cineva aşa, deci sper să mă crezi. Nu e pupincurism sau linguşeală, cum cred unii de pe aici (am avut şi conflicte pe Zup din cauza asta, la început =)) ).
Întotdeauna mă stărui să nu mă leg de greşelile oamenilor, dacă nu sunt serioase de tot sau de modul de a scri, mereu găsesc ceva care să îmi placă într-un fic şi toţi rămân mulţumiţi. Dar la tine nu pot găsi ceva care să îmi placă, momentele şi detaliile singure îmi sar în ochi. M-am obişnui să citesc în rusă şi nu e mare secret că nu îmi place româna, dar tu scrii în aşa fel de parcă o faci mai frumoasă în ochii mei. Felicitări, ai străbătut acest zid din partea mea cu ficul ăsta. Şi dacă nu pui cont şi nu te apuci de fic, mă vei supăra rău de tot.
Citat:Partida asta... o să fie numai pentru mine.
O, da! Se vede prin gesturi şi prin comportament. Nici nu ştiu, să mă bucur sau nu. Adică LOGIC că mă bucur de aşa scene, dar gândindu-mă la ce oare simte Kio? Cum suportă? Mi-e milă de el!
Poate a fost prea brutal?! Ha-ha, puţin spus. Oh nu, şi-a dat seama, a mai primit şi o palmă usturătoare... mi-e milă şi de el deja! De ambii.
Nu voi mai sta să comentez conţinutul, să fi fost cu mintea limpede era să-ţi comentez fiecare detaliu cum o fac de obicei. Ah, am terminat capitolul trei. S-a dus să-l caute şi sper din suflet să fie totul bine şi să nu facă vreo prostie în starea asta.
Pozele sunt geniale, acum îmi imaginez perfect cum arată ambii şi cum ar fi scenele alea. Super.
Kio e prea bun, serios. Mai încearcă sîă-l înveselească cu replici amuzante, uşor ironice. Poate el în înţelege mai bine pe Andre decât eu. Mă bucur că totuşi situaţia nu e atât de gravă pe cât credeam, mai ales după un viol de genul. Discuţia dintre cei doi a fost captivantă.
Aştept next cu nerăbdare. Acum ficul e puţin încurcat, nu se înţelege chiar totul, dar ca recompensă primesc faptul că e doar început şi modul tău minunat de a descrie. :*

#12
Well, eu observasem acest fic mai demult; într-adevăr, era postat la " Older Fics ". Dap, eu pe atunci citeam ficuri yaoi de pe telefon. *laughs*
Şi iată cu mă trezesc citind şi acest fic. :]]

Mă bucur că ai creat astfel atitudinile personajelor, e ceva mai sadic parcă - daa, sunt de acord când vine vorba de acea scenă *very hot* în care bietul Kio a fost violat într-un fel. -, dar în acelaşi timp, se observă dramatismul. :> Ofc, nu cred că exista fic yaoi mai interesant dacă nu-i dramă pe ici`colo. :))
Pozele cu Andre şi Kio sunt geniale - îţi spun. <3
Weeell, eu o să fiu cu ochii pe tine şi pe acest fic. * evil smile * Până atunci, baftă ! xD

#13
Ok... mărturisesc că mă simt destul de prost... nu am mai postat de un car de ani, deşi nu aveam motiv să nu o fac. Adevărul e că am un capitol lunguţ scris de muuultă vreme, dar nu l-am postat pentru că nu credeam că o să fie apreciat. Capitolul vine mâine (adică azi, peste multe ore, timp în care eu am să dorm), şi dacă am zis că îl postez, atunci chiar aşa am să fac şi nu mai am motive să amân dezastrul:)). Îl numesc dezastru pentru că... e ceva ce nu am mai încercat să scriu până acum atât de detaliat şi a ieşit extrem de grafic... deci pentru potenţialii cititori, atenţie, un big WARNING!!! Trebuie să recunosc că e exagerat, şi am să accept toate comentariile fără să zic nimic. Cum am spus, e prima dată când am mers atât de departe.
Capitolul ajunge probabil printr-un edit ca să nu fac dublu-posting :D şi... nu mă urâţi, vă rog? :D

Edit: Am venit cu capitolul. S-ar putea să nu vă placă, dar nu mai am ce-i face. Lectură plăcută (^.^), eu am fugit să ies cu rolele!


P.S. : Ca să nu existe încurcături, menţionez de la început că prima parte a capitolului este un FLASHBACK.

Capitolul 5

Picăturile fierbinţi de apă se loveau zgomotos de noi, masându-ne muşchii încordaţi. Eram amândoi dezbrăcaţi şi uzi, eram atât de aproape unul de altul... mai puţin de o jumătate de metru stătea între mine şi spatele lui dur, sculptat, pe care apa se scurgea într-un mod menit să mă incite şi să mă înnebunească. Şuviţe albăstrui din părul meu zăceau ude, lipite de piept, în care inima îşi grăbea ritmul cu fiecare secundă. Deveneam din ce în ce mai excitat doar privindu-l din spate, privindu-i trupul zvelt, dar tare precum marmura, capul uşor ridicat, lăsând apa fierbinte să-i dezmierde chipul palid, părul scurt, roşcat...
-S-a întâmplat ceva? m-a întrebat pe un ton uşor răguşit, întorcându-şi puţin capul spre mine.
În acel moment am simţit că mă pierd în ochii lui verzi... Un verde atât de adânc, o licărire atât de vie, atât de inocentă, atât de nebănuitoare... Printr-un singur pas mi-am lipit trupul de al lui. Sfârcurile mele i se lipeau de piele în dreptul omoplaţilor, abdomenul urma linia coloanei sale, erecţia mea îi atingea bazinul, presându-se între corpurile noastre. L-am înconjurat cu braţele, trăgându-l mai aproape. Mi-am ridicat mâna dreaptă spre piept şi i-am cuprins sfârcul între degete, în timp ce pe stânga am lăsat-o în jos, parcurgându-i abdomenul cu degetele întinse, explorând fiecare contur al muşchilor săi, până i-am cuprins organul semi-erect în mână. Palma mea îl strângea ferm, în timp ce degetele se mişcau de-a lungul lui, spre vârf, spre bază, iar spre vârf... Îl masam strângând, ridicând, eliberând. Mi-am lăsat mâinile să-i alunece pe trup şi am căzut în genunchi, întorcându-l cu faţa la mine. Mi-a ghicit imediat intenţia, pentru că nu m-a lăsat să continui.
-Nu... Aşteaptă, nu aici.
A închis repede duşul, apucându-mă de încheietură şi trăgându-mă după el în dormitor. Picături de apă i se scurgeau din păr, la fel ca şi mie de altfel, conturându-i fiecare linie a spatelui. Deveneam gelos, deveneam din ce în ce mai gelos şi mai posesiv. În drumul spre pat am luat un elastic de pe noptieră şi mi-am prins părul neglijent, atât cât să nu-mi stea în cale. L-am trântit pe saltea şi m-am urcat peste el, muşcându-mi buzele, fiind cuprins de pofte carnale. El stătea întins şi arăta pur şi simplu demn să fie posedat. Picioarele lui, uşor depărtate, cu genunchii îndoiţi, îmi permiteau să văd tot ce îmi doream. Organul lui roz, acum pe deplin ridicat când se simţea privit, pur şi simplu cerea
ceva ce eu mă abţineam cu greu să nu-i dau, dar voiam să mai lungesc puţin preludiul acesta înnebunitor... Picioarele mele stăteau sprijinite de o parte şi de alta a bazinului său şi i-am acaparat gura cu a mea. Un sărut scurt, cât am apucat să ne frecăm buzele, apoi un altul, mai apăsat, mai ud, mai adânc... Mi-am strecurat limba în gura lui dulce şi l-am muşcat, apoi am început să-i sug papilele gustative atât de moi. În tot acest timp, mâinile mi se plimbau nestingherite pe trupul lui, în atingeri fine, menite să-l înfierbânte. Mi-am coborât gura pe gâtul lui, conturându-i claviculele şi sternul cu saliva amândurora. Am continuat spre piept, spre abdomen, mi-am băgat limba în cercul atât de dulce al buricului său... Am mers mai jos şi în sfârşit am ajuns unde doream. La baza penisului nu era niciun fir de păr. Am început să-mi trec limba lasciv de-a lungul său, cu mişcări lente, calculate. M-am îndreptat spre vârf şi i l-am cuprins în gură. Avea un gust dulce, atât de ademenitor... L-am supt încet, în timp ce continuam să mi-l adâncesc în gură tot mai mult, până la capăt. Respiraţia abia i se auzea, o făcea atât de încet, încerca parcă să nu facă zgomot, dar ritmul alert al inimii, pulsând sânge mai ales în penisul pe care îl aveam în gură pe de-a-ntregul, îl dădea de gol.
-Ran… i-am şoptit în secunda în care i-am dat drumul. Trupul i-a vibrat o dată, ridicându-şi instinctiv bazinul printr-o mişcare scurtă, în încercarea de a suprima senzaţia de gol. Nu l-am lăsat să sufere, imediat i-am luat organul în mână, ducându-mă direct cu degetele pe vârf şi ridicându-l puţin. Mi-am întins gâtul în jos, înspre picioarele sale şi i-am lins o dată testiculele. Tremură satisfăcut. Am continuat, plimbandu-mi mâna pe toată lungimea lui, în timp ce limba mea se juca în voie cu acele sfere, sporindu-i plăcerea de fiecare dată când i-o treceam de jur împrejurul lor.
-A…hh, anh… haa…hn, nhh…
Devenea din ce în ce mai bine, nu doar pentru el, ci şi pentru mine. Acele şoapte, gâfâieli, mă excitau, ca să nu mai spun că actul în sine îmi provoca fiori şi de fiecare dată când limba mea îi atingea orice parte moale sau tare a corpului, valuri de plăcere lichidă se scurgeau spre penisul meu, pe care apăruseră deja mici bobiţe albicioase.
În timp ce îl masam în continuare, a întins mâna spre penisul meu, apucându-mi ferm erecţia şi plimbându-şi mâna rapid de-a lungul ei, strângând mai tare când urca şi mai uşor când cobora. Simţeam că nici unul nu mai rezistă mult, dar Ran nu a vrut să lase lucrurile aşa... S-a ridicat brusc, culcându-mă pe pat şi răsucindu-se deasupra mea,apropiindu-şi chipul de organul meu. Nu a stat pe gânduri şi mi-a cuprins imediat penisul cu gura, luându-l pe tot o dată, îndemnându-mă să fac la fel când îşi ridică şi coborî repede bazinul deasupra mea. Aş fi vrut să-l privesc mai mult, să-l savurez, arăta de-a dreptul delicios, plin de salivă pe toate părţile, dar nu i-am ignorat cerinţa şi m-am apucat imediat de lucru. Senzaţiile pe care ni le provocam unul altuia erau înnebunitoare, mai ales când îi zgâriam uşor organul cu dinţii. Dar asta l-a excitat şi mai mult, ca şi pe mine de altfel, încât am ejaculat amândoi aproape instantaneu. Am deschis larg gura pentru a-i primi savoarea, lingându-l în pauzele scurte pe care trupul lui le lua în mijlocul climaxului şi umplându-mă de spermă pe faţă.
În momentul în care am terminat amândoi, s-a ridicat încet, părea fragil, picioarele parcă îi erau de gelatină. Nici eu nu eram mai presus. Ran s-a întors cu faţa la mine şi i-am observat chipul roşu, pictat încă de tremurul orgasmului. M-am ridicat şi eu şi l-am luat imediat în braţe, oferindu-i un sărut lipicios cu propriul său suc, în timp ce el mi-l oferea pe al meu. Poziţia în care stăteam ne permitea să ne atingem penisurile unul de altul şi am început să ne frecăm încet. Nu am putut rezista tentaţiei şi mi-am coborât mâna între picioare, apucând ambele organe şi masându-le simultan. Erau calde şi lipicioase, la fel ca mâna mea... Ran a cuprins în mână testiculele amândurora şi le masa în ritm cu mine, dar amândoi ştiam că asta nu era suficient. S-a lăsat pe spate, lungindu-se pe pat şi şi-a desfăcut picioarele, ridicându-şi bazinul. Între fesele lui, orificiul părea strâmt, dar priveliştea mă înnebunea. M-am năpustit asupra lui şi mi-am trecut limba de la bazin, peste orificiul lui, spre baza organului său, lăsând în urmă o dâră umedă de salivă şi spermă. Am repetat mişcarea de câteva ori până m-am oprit într-un final asupra orificiului, lingând în jurul lui în cercuri spiralate, agonizante. Umed, acesta a început să-i pulseze, deschizându-se şi închizându-se regulat. Mi-am băgat vârful limbii înăuntru, simţind cum muşchii se încordează în jurul ei şi o trag mai adânc. M-am retras şi mi-am lins degetele, acoperindu-le cu saliva mea, făcându-le să alunece mai uşor când le-am introdus pe rând în trupul lui Ran.
-E totul în regulă? l-am întrebat când l-am pătruns cu al doilea deget, iar expresia feţei i se schimbă uşor.
-E doar puţin incomfortabil. Continuă, bagă-le mai adânc... Mai mult... André! Mai... mh.. mult...
Mişcările mele deveneau din ce în ce mai rapide, deşi îmi foloseam doar degetele. În scurt timp le-am simţit complet înghiţite de pereţii lui strâmţi, pulsând, şi i-am atins punctul sensibil, el tresărind şi strângându-mă tare de braţe.
-A..h.. acolo! Nu, opreşte-te.. Ajunge, fă-o, fă-o acum... te rog...
Gemetele lui m-au excitat într-un asemenea hal, încât nici nu mi-am dat seama să-mi fi retras mâna voluntar, am făcut-o instantaneu şi la fel de repede mi-am poziţionat penisul în erecţie, pătrunzându-l încet, dar până la capăt, dintr-o singură mişcare.
Pentru câteva momente, am rămas amândoi nemişcaţi, dându-i timp pentru a se obişnui cu mine. Curând însă se relaxă, rămânând întins pe spate şi privindu-mă cu acei ochi verzi strălucitori, acum plini de dorinţă... Încerca să mă seducă şi mai mult prin privire, prin expresia feţei, dacă aşa ceva era măcar posibil. Încet, m-am retras aproape de tot şi am înaintat iar, în repetate rânduri, până când niciunul nu a mai putut suporta şi am ajuns, pe rând, la orgasm. Am căzut greoi peste pieptul lui transpirat, lipindu-mi buzele de ale lui, intr-un ultim sărut.
A doua zi, când m-am trezit, el nu mai era lângă mine.


Frânturi de amintiri care revin mereu la suprafaţă la cele mai nesemnificative lucruri. Un duş, o adiere de vânt prin perdea, lumina roşiatică a apusului, toate mă torturau cu aceste gânduri, acum devenite amintiri lipsite de sens. Tot ce rămâneau erau imaginile, lipsite de sentimente, de mult pierdute într-o mare zbuciumată de chin şi durere. Cu fiecare zi, cu fiecare oră, cu fiecare minut şi secundă ce trec unele după altele într-un ritm agonizant, amintirea a ceea ce simţeam se pierde precum un strop de cerneală într-un imens vas cu apă. Singura nuanţă care rămâne e ceea ce ştiu deja că am uitat şi mă doare.
Cu atât mai mult mă doare, întrucât atunci a fost ultima dată când te-am văzut – când te-am simţit, când ai fost lângă mine. Parcă tot ceea ce mă înconjoară e menit să mă facă să sufăr şi nu mai ştiu cât mai pot să suport. Sunt o epavă a ceea ce am fost cândva, a ceea ce am fost de când te-am cunoscut pe tine. Dacă aş şti cu siguranţă cu nu te voi mai revedea vreodată, mi-aş dori ca ăsta să fie doar un vis, un vis frumos în care am cunoscut un înger cu ochi verzi de care m-am îndrăgostit.



Stăteam întins în fotoliu, îmbrăcat doar cu o pereche de pantaloni scurţi, de fâş, pe care mi-i împrumutase Kio. După ce pierdusem o zi întreagă în parc, fără să-mi dau seama de nimic în jurul meu, Kio mă târâse la el acasă. Eram în living, în apartamentul său spaţios, iar vântul adia uşor, mişcând draperiile de la balcon. Oricât de plăcută ar fi fost atmosfera şi oricât de comod era fotoliul moale în care mă lăfăisem ca la mine acasă, tot nu mă simţeam comfortabil. Duşul de mai devreme şi adierea plăcută a vântului pe pielea mea îmi treziseră acele amintiri atât de dureroase. Îmi simţeam capul greoi, parcă eram mahmur şi totul se datora acelor secvenţe care mi se derulau în minte, excitându-mă tot mai mult cu fiecare minut. Iar eu nu făceam nimic în legătură cu asta... Pur şi simplu stăteam şi priveam în gol, simţind din nou trecutul, într-un mod masochistic.




*

Când am intrat în cameră, am auzit nişte şoapte stinse şi mârâituri. André era sigur, întins în fotoliu, picior peste picior, iar ceva era extrem de evident prin pantalonii albi de fâş pe care i-i dădusem. Am oftat resemnat şi m-am aşezat pe fotoliul din faţa lui, aplecându-mă spre el. Pe măsuţa dintre noi se aflau două pahare, dumnezeu ştie ce turnase André în ele, cert e că aveau mult alcool şi câteva cuburi de gheaţă. Dar în mod ciudat, el nu se atinsese de nici unul dintre ele şi totuşi părea extrem de beat. Mi-am coborât privirea din nou spre picioarele lui şi erecţia lui mi se părea dureroasă, mult prea mare ca să fie lăsată în pace. Mă excita să-l privesc aşa. Simţeam cum inima începe să-mi bată tot mai tare şi proprii mei pantaloni deveneau din ce în ce mai neîncăpători. Am lăsat capul în jos, bretonul acoperindu-mi ochii, dar eram sigur că oricum nu m-ar fi privit.
-La ce te gândeşti? l-am întrebat cu o voce tremurândă, deşi ştiam răspunsul şi mă durea sa-l aud.
-ÃŽmi aminteam doar...
Atât am putut să scot de la el. Privea prin perdeaua semi-tranparentă, dar orice ar fi fost dincolo de ea nu era, desigur, ceea ce vedea André acum. Mi-am muşcat gelos buza inferioară şi am vrut să plec, dar abia am apucat să mă ridic şi i-am auzit vocea.
-Stai... Te rog, rămâi.
Nu ştiam ce să fac şi vedeam clar că nici el. Stătea cu gâtul întors după mine, cu o expresie chinuită pe chip, cu buzele întredeschise, încercând parcă să spună ceva, dar era ca şi cum cuvintele i se opriseră în gât.
M-am apropiat de el şi mi-am aşezat palma caldă pe obrazul lui drept. Era fierbinte, parcă ardea. Ochii lui mă priveau fix, atenţi, asteptând un răspuns. Am mai aruncat o privire fugară asupra trupului său pe jumătate gol înainte să-l sărut. Buzele lui moi s-au lipit de ale mele, sugându-le încet, forţându-le apoi să se deschidă pentru a-i lăsa limba umedă să pătrundă înăntru. M-am alăturat acestui joc incitant, coborându-mi mâna pe gâtul lui, spre piept, cuprinzându-i sfârcul descoperit şi strângându-l între degete, răsucindu-l uşor. A răspuns cu un zgomot înfundat, limbile noastre sărutându-se încă pasional, apoi şi-a trecut mâna peste braţul meu dezgolit, strângându-l în timp ce aluneca în jos. Ne-am desprins, căutând aerul de care fusesem privaţi pentru ceea ce mi s-a părut ca minute întregi.
Mi-am sprijinit fruntea de a lui, ţinându-mi ochii închişi, răsuflând greoi. M-a apucat de încheieturăşi mi-a tras mâna în jos. Am tresărit, oarecum panicat. L-am privit în ochi şi nu îi puteam citi decât aprobarea şi poate, rugămintea.
-Pot?
Mi-a răspuns înclinând afirmativ din cap.
M-am desprins din strânsoarea lui şi m-am lăsat în genunchi, între picioarele lui acum depărtate, suficient cât să mă pot strecura între ele. Mi-am ridicat din nou privirea şi m-am uitat în ochii lui. Îmi urmărea lacom fiecare mişcare, sorbindu-mă din priviri. Atunci am ştiut că pot să continui. Mi-am coborât ambele mâini la bata pantalonilor săi şi am tras încet în jos, descoperindu-l centimetru cu centimetru. Nu purta lenjerie intimă, astfel încât în curând aveam în faţă organul lui erect. Am tresărit când un gând mi-a străfulgerat mintea şi am tras adânc aer în piept.
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

#14
Awww..nici nu stiu ce sa mai zic....m-ai lasat fara cuvinte. Aveai dreptate...e grafic, dar e bunnn:X
In primul rand vreau sa-mi cer scuze ca nu ti-am lasat ink comm, dar adevarul este k doar azi am citit ce ai scris(rusine sa-mi fie...) Oricum imi pare bine ca am facut-o. Ai un stil foarte frumos de a scrie...nu numai frumos, ci si curat. Cititorul poate intelege foarte usor trairile, sentimentele si personalitatile personajelor. Imi place ca nu faci repetitii, ca iti organizezi munca si ca pui foarte mult accent pe eul interior al personajelor tale. App de personaje...sunt bine gandite si conturate:X
Revenind la povestea propriu zisa: sunt curioasa ce s-a intamplat cu Ran. Imi pare rau de Andre, dar mai rau imi pare de Kio. Sa iubesti pe cineva care sti k poate nu va fi niciodata in stare sa-ti raspunda sentimentelor, cred ca este o tortura puternica. Nu cred ca as suporta...
Oricum, ma bucur ca ai venit cu nextul, nota 10 pentru scena si sa vi cat mai rpd cu urmatorul. Poop si spor la scris

"Omul este cel mai putin el insusi,atunci cand vorbeste in propria persoana.Da-i o masca si el va spune adevarul."Oscar Wilde
[Imagine: chibi_5001.gif]
, chibi-ul lui

#15
Buna. Azi am citit prima data ficul tau, iar tot ce pot spune este: "superb". Felicitarile mele
~Love isn't that simple; you can't say is outloud, you have to feel it~
~There is no endless torture for a human than his own thoughts~

http://janyne-feaver.livejournal.com/
http://noisyboisy.wordpress.com

#16
Wow!
Am ramas...:ohmy:
Descrierea a fost superba.N-am ce comenta.Sunt aici cu inghetata topita in pahar.Va trebui sa beau inghetata.A fost un yaoi foarte hot.Very hot!And now I'm hot. :))
De ce a trebuit sa plece Ran?Din cauza lui trebuie sa sufere Andre.Si tot din cauza lui urmeaza un alt yaoi intre Kio si Andre. :D
Astept next-ul!
Bye!

#17
Well well. :> Gata, am citit. Şi într-adevăr, curiozitatea mi-a fost satisfăcută. Nici nu mă aşteptam la ceva slab din partea ta. No way. Căci sunt cu ochii pe tine de ceva timp, să zicem de ... :-? anu` trecut... ? Pe la sfârşitul lui 2010 am văzut acest început de fic, şi-l verificam mereu să văd dacă s-a mai postat ceva, dar nu.... o.o Şi iată că acum am şi pofta de yaoi satisfăcută. * smile *

Btw, mi-a plăcut mult cum ai descris tot acel preludiu - foarte profund, emotiv într-un fel. Iar comportamentul personajelor în acel flash-back m-a lăsat mască. <3 Dar Doamne, cât de mult mi-a plăcut. N-a minţit cine a spus că te pricepi într-adevăr la yaoi. * cough-cough *
Uhmm, ca restul cititorilor tăi, şi eu sunt curioasă [ again. xD ] în legătură cu ce se va întâmpla, mai ales cu sentimentele lui Kei. Mi-e cam milă de el, pentru că se pare că ştie foarte bine că Andre nu-l iubeşte cu adevărat pe el, ci pe Ran.
Bizar Ran. -.-

#18
Wow...Aia a fost o scena de sex nemaipomenita. Pur si simplu ma pierdeam printre randuri. Ai explicat super, in detaliu. Mi-am inchipuit tot cu ajutorul cuvintelor tale, fiecare atingere, fiecare sarut, totul. Actiunea mi-a placut mult. Dar la sfarsit, sa se trezeasca fara partenerul de seara trecuta? I-ti dai seama al dracu' ghinion....:(
Bai si ce rau imi pare de Kio. Tine cu adevarat la André, insa nu este rasplatit cu acelasi sentiment. Pacat! Este un tip de treaba si sincer, cred ca merita mai mult. Sper ca André sa se destepte putin si sa-si deschida ochii larg in preajma lui Kio. El chiar merita asta!:)
Astept nextul si spor la lucru!
Poop!:X
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  To remember the past. IzzieAd 0 1.654 30-08-2012, 01:36 AM
Ultimul răspuns: IzzieAd
  Lost remember... Pixxie.' 5 5.318 20-10-2010, 03:30 PM
Ultimul răspuns: Pixxie.'
  A night to remember![+16] Ryuu 3 3.328 11-08-2010, 10:49 PM
Ultimul răspuns: A'Svear


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)