Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Detectiv indragostit(L&Light)(shonen-ai,yaoi)

#21
super... am onoare de a posta prima :P... foarte fain...imi place...acest nou tip... ma pune pe ganduri :-? ce am mai vazut eu asa e faptul ca nu te iei si de cealalta personalitate a lui Light Kira ... e totusi un fic despre viatza personala a acestuia sau include si crimele sale ? ...
In rest mi se pare foarte interesant,acum ne lasi sa ne gandim despre ce il vorbesc cei doi :)) ...

kiss and bye bye

#22
sys, buuun, ai pus continuarea..>:) foarte interesant capitolulu, ma intreb daca tipul asta Sanji va afla despre Light, ce a facut (ma refer la faptul ca a lucrat cu L la cazul Kira...) si mor de curiozitate, oare despre ce discuta Yagami si Ryuzaki?:( sper sa nu se certe si L sa nu mai scorneasca povesti care sa-l faca pe Lihht sa se certe si mai mult cu tatal sau, ca-i rup gatul!!![Imagine: Onion_04.gif][Imagine: Onion_31.gif]

:D foarte intereasnt, nu am nimic de obiectat, dar tot ai greseli de tastare... nu stiu care sunt alea, mi-e lene sa le caut, dar am observat vreo doua, deci pe viitor te rog fii mai atenta:D

deci, abia astept continuarea.. gaseshte-ti si tu niste timp si pune-o, tot e weekend:D
spor la lucru!;):-*
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

#23
ony-chy - ma bucur mult de tot ca-ti place fic-ul meu. Cat despre crimele lui Kira nu cred ca o sa amintesc, cel putin nu in viitorul apropiat. Insa daca o sa-mi vine ceva idei o sa ma folosesc si de acest aspect al sau. Acum vreau sa pun accentul pe viata personala a lui Light.(*)

in_love_with_him - sys ma bucur mult ca-ti place fic-ul meu si scuze ca nu am postat continuarea mai repede. Referitor la intrebarea ta cred ca Sanji va afla despre faptul ca Light a lucrat la cazul �Kira�, insa nu stiu daca acum sau in capitolele mai indepartate.(*)

Mirage_of_Blaze - ma bucur mult ca-ti place fic-ul meu si uite am pus si continuarea. Capitolul viitor cred ca il voi posta un pic mai incolo, deoarece nu stiu cand o sa mai am timp.Sunt destul de ocupata in timpul saptamanii, dar incerc sa-mi fac timp si pentru scris.(*)


Capitolul 7


-Ryuzaki, am incercat tot ce ai zis tu!se auzi vocea exasperata a domnului Yagami. Tot! Intelegi ce inseamna asta?
-Si...Ce a zis? raspunse curios brunetul, tot printr-o intrebare.
-Si? tipa barbatul de-a dreptul exasperat. Ti-am zis de cel putin zece ori ca nu vrea sa se intoarca! Intelegi? intreba acesta accentuand ultimile cuvinte. Nu am ce sa-i fac...Chiar si eu m-am satutrat sa ma sa ma cert cu el in fiecare seara, pentru asta. Totusi e fiul meu si nu am avut, pana acum, probleme cu el. Sunt de parere ca e destul de mare pentru a putea sa-si ia propriile decizi, in cea ce-i priveste viitorul.
-Nu vrei sa ajuti ancheta? spuse detectivul suparat. E clar ca nu te intereseaza de loc! Ryuzaki stia ca domnul Yagami ar face orice pentru a fi un politist model. El era mereu cel mai bun dintre cei buni. Tot timpul isi dadea silinta pentru a-si indeplini cat mai bine misiunile. El nu era ca alti, iar cand cineva nu ii aprecia munca, in loc sa se enerveze se straduia si mai mult, pana obtinea cele mai bune rezultate. Stiind asta Ryuzaki se folosea de autoritatea lui de tata, pe care o avea asupra satenului si incerca prin orice mijloace sa-l aduca innapoi.
De cand facuse aceasta obsesie pentru baiat detectivul se schimbase mult. Simtea cum in interiorul sau infloreau noi sentimente. Necunoscute lui pana acum. Chair daca este cel mai mare detectiv din lume, nu poate sa spuna ce anume se petrece in sufletul lui si de ce nu se poate gandi la altceva. Cazurile deveneau mult mai greu de rezolvat, datorita lipsei sale de concentratie. Stia ca singurul care il putea ajuta era satenul insa acesta refuza sa se intoarca. Singurul lucru care reiesea din asta era faptul ca nu vroia sa aiba nici o legatura cu el, insa acesta nu avea sa accepte asa ceva. Cel putin nu atata timp cat are un as in meneca si anume pe domnul Yagami, de a carui influenta parinteasca se folosea fara pic de rusine.
-Ryuzaki! exclama barbatul.Sti bine ca nu e deloc asa. Am incercat...am facut exact cum ai zis tu! Dar...
-Esti sigur? intreba brunetul neincrezator, intrerupandu-l.
-Sigur ca sunt sigur. I-am spus chiar ca-mi pot pierde postul din cauza atsta..
-Si ce-a zis? il intrerupse din nou Ryuzaki, neavand rabdare ca barbatul sa-si termine propozitia.
-Ca ii pare rau pentru asta, dar e sigur ca voi gasi altceva de lucru, raspunse plictisit barbatul. Ii repetase fiecare cuvant de cel putin trei ori, dar se pare ca L nu era foarte atent sau spera sa auda altceva.
-Atat? intreba acesta sperand ca de data asta sa auda altceva.
-Nu...am uitat un mic detaliu....
-Care?...intreba Ryuzaki cu un zambet vag pe buze.
-A mai zis si ca.....
-Ce?...il intrerupse nerabdator tanarul.
-Nu ma mai intrerupe!!! tuna barbatul. Daca mai zici ceva pana nu termin eu de vorbit te las impace si nu-ti mai spun nimic! Nu stiu ce s-a intamplat cu tine! Te porti atat de ciudat...paraca nu mai esti tu. Oricum...a mai zis si ca esti un idiot fara pereche si ca cel mai bine ar fi sa-mi gasesc alt loc de munca! Daca ai vrut sa auzi tot.
-O...puteai omite acest mic detaliul, spuse acesta ironic.
-Tu ai vrut sa sti tot, iar eu asta am facut. Se apara domnul Soichiro.
La auzul acestor cuvinte Light ramase de-a dreptul socat. Nu-i venea sa creada ca e adevarat tot cea ce auzea. Tatal sau se certase cu el si-i facuse viata un chin, doar fiind ca asa vroia brunetul? Ce era defapt el? O papusa cu care sa faca ce vrea? Mai ramase acolo cateva clipe din dorinta de a auzi tot, insa stia ca cea ce avea sa auda nu-i va placea de loc, dar parca nu-si putea misca picioarele. Cineva i li prinsese acolo si il indemna sa asculte mai departe.
-Sunt niste idioti amandoi! isi zise el in gand, apoi isi apropie din nou urechea de usa pentru a auzi tot.
-Mai am o idee! exclama incantat Ryuzaki.Si cred ca e una foarte buna...chai mai buna decat cealalta.
-Care? intreba oarecum speriat dl Soichiro.
-Nu poti pur si simplu sa-l obligi? Doar e copilul tau si ar trebui sa sa te asculte...
Auzind asta satenul nu mai putu suporta si intra in incapere fara sa mai bata la usa, lasandu-i pe cei doi fara cuvinte.
-Sa ma oblige? tuna acesta. E clar ca nu esti in toate mintile! Poti sa fi cel mai bun detectiv din tara, sau de unde vrei tu, dar pentru mine esti un idiot de ce-a mai innalta clasa. Sa fi sigur de asta.
-Light calmeaza-te, spuse cu o voce calma domnul Yagami. Nu ai inteles bine..insa fu intrerupt de catre saten, care se parea ca nu mai avea rabdare si chef sa ascult scuzele lor:
-Sa sti ca am inteles foarte bine. M-ati dezamagit profund, amandoi. Nu ma asteptam la asa ceva din partea vostra. E de-a dreptu injositor!
Fara sa mai zica ceva parasi in fuga incaperea, pe fundal auzindu-se tipetele celor doi, in incercarea disperata de-al opri. Nu-si mai putea stapani lacrimile fierbinti, ce-i inundau incet fata, dar nici macar nu mai incerca sa o faca. Ajunse foarte repede innapoi in parc unde il astepta Sanji. Cand il vazu acesta se ridica in graba, si-l stranse in brate. Era exact cea ce avea nevoie satenul. Apoi incepu sa-i povesteasca toate cele intamplate si incheie cu o replica ce-l surprinse pe argintiu:
-Ma mut! Chira azi si acum. Nu mai stau nici un minut in casa aia!
-Ce? intreba socat argintiul.
-Ce ai auzit! Ma mut. Acum hai acasa vreau sa-mi fac bagajele.
Cei doi pornira spre casa fara sa mai piarda timpul. Avura norc fiind ca nu era nimeni acasa, isi facu rapid bagajele, punand in ele toate hainele ce-i cadeau in mana, la fel si Sanji, apoi chemara un taxi si pornira amandoi spre un hotel din cealalta parte a orasului. Ajunsi acolo se cazara folosind un nume fals, deorece satenul nu vroia sa fie gasit. Fiind ca se inetlegeau atat de bine s-au cazat amandoi in aceeasi camera.
-M-am gandit la ceva, spuse argintiul in timp ce se instalau in camera de hotel.
-La ce? Intreba satenul,oprindu-se din despachetat si privind spre baiatul de langa el care parea forte vesel.
-Tu vrei sa stai un timp departe de toata agitatia de aici...Asa-i? intreba Sanji continuand sa zambeasca.
-Da...cam asa ceva, raspunse baiatul gandindu-se.
-Ok. Atunci ce ar fi sa vi cu mine in Anglia? Poti sa stai cat vrei. Am destul loc in casa, mai ales pentru un prieten. Zicand acestea afisa un zambet si mai larg. Se vede ca ar fi foarte incantat daca acesta ar accepta propunerea lui.
-Suna interesant...raspunse Light analizand situatia.
-Poti sa te gandesti cateva zile si...insa fu intrerupt de catre saten care, acum era foarte incantat:
-Super...chiar mi-ar prinde bine cateva zile departe de Japonia si oferta ta e foarte tentanta.
-Vorbesti serios? intreba argintiul uimit de cat de repede accepta acesta invitatia.
-Da...Nu-mi spune ca te-ai si razgandit, continua satenul vazand fata surprinsa a prietenului sau.
-Razgandit? Nici o sansa! Ma bucur ca ai acceptat, doar ca nu ma asteptam sa o faci atat de repede. Am crezut ca o sa-ti ia cateva zile sa te gandesti. Oricum ma bucur ca ai acceptat.
In mintea satenului toate erau invaluite in ceata. Nu stia de ce acceptase atat de arepede si daca acesta e cel mai bun lucru pe care il poate face, insa este sigur ca poate avea incredere in argintiu. Si in aceste momente avea mare nevoie de liniste, pentru a-si analiza sentimentele si trairile, defapt intreaga viata. Vroia sa-si faca ordine inganduri, sa vada ce simte cu adevarat fata de brunet. Nu putea sa continue in aceasta stare si nu avea de gand sa-si petreaca intreaga viata ascunzandu-se de Ryuzaki.
Orele treceau pe nesimtite si soarele parasi incet bolta cereasca. In camera in care se aflau cei doi domnea linistea. Light adormise pe canapea, in bratele argintiului, in timp ce acesta il privea bland. Pare atat de inocent, dintr-o data inima incepu sa-i bata din ce in ce mai tare, parca vrand sa-i iasa din piept. Simtea ca daca mai sta mult acolo, cu satenul in barate, ar fi capabil sa faca lucruri pe care mai tarziu le-ar putea regreta, asa ca il aseza cu delicatete, astfel incat sa stea doar pe canapea in timp el e indrepta spre mini-barul ce se afla in camera si-si lua un pahar de cristal in care turna o cantitate generoasa de wisky, apoi puse doua cuburi de gheata. Dupa cateva zeci de minute in care privi pierdut miile de stelute ce luminau cerul, il acoperi pe baiat cu o patura, sa nu-i fie frig si se duse si el sa doarma. In cateva minute fiind purtat de catre Mos Ene pe taramul minunat al viselor.
Dimineata soarele isi facu aparitia pe cer, imprastiind sageti de foc peste capitala nipona, ce inca mai dormea. Satenul se trezi, fiind deranjat de fierbinteala acestora. Se indrepta cu pasi mici spre baie si facu un dus rapid, dar in acelasi timp relaxant. In mai putin de jumatate de ora fiind gata. Se intoarse in living unde il zari pe argintiu citind ziarul.
-Neata! spuse acesta zambind, cand il vazu pe baiat.
-Neata! veni raspunsul energic al satenului. Mergi si tu sa faci dus si apoi sa mergem sa mancam, deoarece mi-e cam foame, continua acesta asezandu-se langa argintiu.
-Of...mormai baiatul, in timp ce se ridica alene de pe canapea, insa se indrepta spre baie fara sa mai zica nimic. Ajuns in baie isi indeparta in graba hainele si intra sub jetul de apa fierbinte. Picaturi mari de apa ii invaluiau corpul, oferindu-i o senzatie de relaxare totala. Dupa ce isi termina dusul, baiatul se indrepta spre dormitor si se imbreca cu o pereche de blugi taiati in zona genunchilor si un tricou negru cu modele rosii. Se privi scurt in oglinda, reusind sa vada reflectia unui baiat chipes si fermecator, din a carui par ud, inca se prelingeau stropi mari de apa.
Insfarsit era gata, iar baiatul se intoarse in living, unde il astepta prietenul sau .
-Haide sa mergem sa mancam ceva! spuse satenul de cum il zari. Mi-e chiar foarte foame in dimineata asta.
-Nici nu e de mirare ca ti-e foame, aseara ai adormit fara sa mananci.
Ziua trecu foarte repede. Cei doi se distrau de minune impreuna, iar Light reusise sa uite de nennumaratele probleme pe care le avea. Era sigur ca avea sa le gaseasca la fiecare rezolvarea, insa mai avea destul timp pentru asta.

Gomene ca v-am facut sa asteptati atat de mult continuarea. Astept sfaturile si parerile voastre. Poop:-h

#24
:ang:Prima!Yes! Imi place continuarea.E super marfa!!!Ai talent,niciodata sa nu renunti sa mai scri.:die:Ar fi pacat.Cine stie vei ajunge o scriitoare faimoasa!:chuu:Iti doresc asta din inima!!:love:Voi fi mereu fana ta nr 1!!!!Si astept continuarea!!!:bv::bye:

P.S.Ai avut cateva greseli,voi mentiona k ai gresit capitolul acesta in loc de Capitolul 7 trebuia sa pui 8.
7 a fost cel anterior.Se mai intampla dar sa fi mai atenta.:))

#25
bun, bun, bun... asa deci. aia doi se muta in anglia cateva zile, nu? okay. sper ca nu ai de gand sa-l "amestesteci" si pe tipul asta sanji in 'afacerea lor amoroasa" :)) cea mai mare curiozitate a mea e daca pana la sfarsit, L si Light vor fi impreuna, daca Light va accepta ideea sau va fi doar o vanatoare continua...

despre capitolul asta ce pot sa zic... interesanta idee. nu-mi aduc aminte sa fi vazut greseli, nu ca mi-as bate capul cu asa ceva :D mmm... e superb! "prima", cum a zis kakashi_irukaYAOI, chiar daca e in germana ;))

abia astept sa vad ce se mai intampla! chuu :-* and go get tons of ideas for yaoi stuff >:)
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde


Blog - October Nights

#26
Ok.... am aterizat si eu... cu criticile de rigoare:

1. E cam brusca decizia de a se muta, pe langa asta cum naiba au scapat din casa? Mama, tata, nu are Light? Si ... cum de au folosit un nume fals? Trebuie sa dai acte la un hotel, care nu se falsifica in doi timpi si trei miscari, pentru un nimic ca asta!
2. Greseli de genul:
Citat:innalta
-? inalt nu vine de la "nalt", dei al doilea "n" nu se justifica.
3. "Defapt", "de fapt" si am mai vazut eu ceva, dar nu am retinut :-??
4. Poate sunt eu mai dusa si nu inteleg arta descrierii unui dus, dar totusi, incep sa ma plictisesc, am vazut cate o parte cu dusuri in fiecare poveste de pe aici :-<

Umm... cam atat pentru un moment. Astept continuarea... >:D< :bye:

P.S. Sper ca nu te-ai suparat!;)
[Imagine: sigdn.jpg]

The old bastard left his ties and his suit
A brown box, mothballs and bowling shoes







#27
:) da frumos.. :).. imi pare rau ca nu am mai postat de ceva timp.. nu prea am avut acces la internet :) si nici pe acest site nu am mai intrat

Dar vad cu nu am pierdut cine stie ce :D.. dialogul mi se pare ca e putin cam sec ... greseli nu prea am vazut

astept continuarea

#28
whoa sys:x Sugoi :X Mi-a placut la naebunie capitolul asta Si toate celelalte.:X :chuu:. da de ce sa se desarta L de Light :mean: Sa nu indgarzneasca sanji sa se bage intre ei ca-l :die: Si sa plece in Anglia :scary: Ce sa caute acolo lasa ca ii sta bn in japonia ...Cu L si sa fie Lovey Dovye . [-o&lt; Nu vreau sa se desparta. Si taicasu ala ce pulpa mea vrea :)) ? Il bat si l ala sa se comporte frumos ca-l spanuzur cu , camasa
oricum pune repede urmatorul capitol ca mor aici de curiozitate :x.
Kiss sys and see`ya!

#29
Pacat ,ca nu ai mai continuat ficul...e prea misto sa-l lasi asa sa-l sufle vantul.Merita continuat si eu sunt una dintre fanele innebunite dupa yaoi care te roaga sa-l continui.

Moama, dar L e prea obsedat...ar trebui sa se calmeze...si sa nu mai grabeasca lucrurile!El nu stie k graba strika treaba?!L-a speriat pe bietul Light....sarakul baiat....
Senji sper k il va consola pe Light...cu o noapte fierbinte in Anglia in patul si in camera lui!!!
Stiu k nu multi sunt deacord cu asta dar...mie mi-ar placea!!!Spor la scris si astept continuarea!!!Ja ne!
P.S.Nu ne lasa prea mult ku sufletul la gura!!!!

#30
Si eu sunt una dintre fanele acestui super fic.Imi place la nebunie si deja l-am citit de 1000 de ori.Nu ma mai satur de el si astept continuarea cu sufletul la gura.Buna treaba!niciodata sa nu renunti sa scrii ar fi pakat...ai talent.Poate vei :love:ajunge o scriitoare faimoasa...cine stie...
Eu iti dorescc sa devi o scriitoare celebra.Abia astept sa citesc continuarea.Te rog sa nu ne lasi cu buza unflata sau sa asteptam o vesnicie.Adevarul e k nu mai am rabdare.sunt printre primii nerabdatori care te bat la cap sa continui ficul si dak vad k nu primesc nici-un raspuns tot nu renunt.Mai incerk si de1000000 dak e nevoie.Te rog sa nu uiti de fic.Fa-ti timp pt el!Merita!Nu ar fi corect sa-l lasi balta!Pupici!Succes in continuare la scoala si spor la scris!!!Ja ne!!!:bv::bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Indragostit de o greseala Katsu 31 16.907 12-09-2013, 01:07 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Dark And Light VadSuneteAudCulori 5 2.837 03-07-2011, 11:21 AM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Indragostit de inocenta ucigasa A'Svear 7 9.774 26-01-2010, 01:27 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Dark light Alany Aysee 3 3.452 17-01-2010, 02:34 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Greseli [shonen-ai / yaoi] chrissta 8 5.856 26-12-2009, 11:04 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Nocturnal Light's Acsi 8 4.703 14-12-2009, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Acsi
  Vanatorul s-a indragostit de prada Elina 24 15.817 08-12-2009, 07:05 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  You are just my boy[shonen-ai;yaoi] Teh 72 36.124 08-06-2009, 06:31 PM
Ultimul răspuns: myuu
  Angels Love [shonen-ai / yaoi] Strawberry Ice 9 8.012 04-05-2008, 07:26 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow
  Raining in Paradise [shonen-ai] Kaoru Fuji 9 7.030 04-05-2008, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Dark Shadow


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)