Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Destin celebru

#1
Capitolul 1 - Despre mine

Sunt o fata obisnuita ca toate celelalte insa ce spune lumea nu este chiar asa. Nu credeam ca se poate asa ceva dar Dumnezeu le face pe toate. O bursa sa-ti schimbe viitorul, este dea dreptul cam ciudat daca stai sa te gandesti. Ma numesc Adriana dar prietenii imi spun Adry sau Adoriana (in japoneza) . Din scoala generala mi-am dat seama ca am inclinatii spre muzica . Intotdeauna am fost buna la chitara si la voce. Sa vorbesc putin despre viata mea. Nu sunt o fata tocmai obisnuita adica doar daca iti place rock-ul si ti-ai inceput viata sexuala la 14 ani. M-am indragostit de colegul meu Claudiu . Un baiat inalt , isi batea joc de toate fetele din scoala. Era un baiat forte frumos si foarte vigilent si orgolios cand vine vorba de "faima" lui. Cand facea cev apeste 5 minute se afla in toata scoala. Barfele circulau repede la fel si intrigile.
Intotdeauna am stat in clasa. Nu prea ieseam afara iar prietenii ahmmm.....mai putini . Intotdeauna am fost fata mai retrasa. Mi-am continuat studiile pana la liceu unde toate erau bune si frumoase..asta toate..pana la un anumit punct. ATUNCI A APARUT EA. Fata cea talentata si desteapta. Era apreciata de toata lumea. Se lauda ca stie sa deseneze iar pe mine ma scoatea din pepeni cu talentul lui. Pana intr-o zi in care profesoara de muzica a venit si a cerut doaua fete pentru un concert la scoala. M-a strigat pe mine si pe fata "cea mai talentata".
Atunci mi-am pus intrebarea: "Oare ce o sa se intample cu viitorul meu?" [/size]

#2
frate, vino cu un fic decent data viitoare sau iti inchid ficul. + ca nu ai disclaimer. deci fa bine si lungeste capitolul cu mai mult de 40 de randuri si pune un disclaimer ca altfel ajunge inchis.
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unghie trasa pe destin Miranda. 3 3.084 17-07-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Freerunning Destin Azazel 2 2.320 01-09-2011, 07:21 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Destin scris LonelySoul 4 3.080 28-05-2011, 08:34 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Destin neclar (fic Naruto) Gabriella 5 3.743 03-06-2010, 09:35 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Un destin intre umbre si lumini Shadow. 8 11.862 15-12-2009, 11:53 AM
Ultimul răspuns: marya


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)