Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

#81
Dear diary,

Am chef de scris, aşa că o să-ţi zic ce am făcut şi ieri 65 . Ieri m-am trezit târziu, ca de obicei. De fapt, pe la 11.43 din cauza telefonului îla idiot XD . Până la urmă, după multe chinuri, am reuşit să mă trezesc şi să mănânc. Apoi, la insistenţa unor prieteni, am ieşit afară. Ne-am plimbat pe calea Victoriei [ de cât timp n-am mai fost pe acolo 21 ] şi am "vizitat" magazinul Muzica, unde am văzut că vând tricouri cu Sonata Arctica şi...o să-mi cumpăr unu când o să aducă 8 . Apoi, ne-am plimbat pe mizerabilul Lipscani şi pe străzile alăturate. Spre uimirea mea, pe străzile alăturate erau o tonă magazine de skate şi snowboarding şi de rockeri. Am rămas uimit când am văzut că aveau marfă de la Element [firma nu are magazine în România 2 ] . Deci...a fost o zi în care am rămas total uimit [ nu am fost de muuult pe Lipscani 21 ] .
Când am ajuns acasă, am scris noul capitol la fic [spre bucuria lui A'Svear 21 ] . Apoi, am trăncănit pe mess. Pe la 12 m-am culcat parcă 39 .
Azi dimineaţă, m-am trezit dormind pe jos, înfăşurat în plapumă 21 . Iar cred că am căzut din pat 21 . Am mai moţăit puţin şi am făcut nişte teme. Acum, stau şi scriu p'aci în loc să învăţ pentru olimpiada la engleză, dar asta-i viaţa şi lenea-i mare 21 .

Asta am făcut zilele astea...plictisitor, nu? 65

Whatevăr, nu-mi spune părerea ta că eu îţi spun înainte adio .

Adio! 4

#82
Dear diary,

Azi m`am trezit la opt [ eram cu capul la picioare o,o ] și mi'am învățat la chimie și mi'am mai și făcut tema la germană. Pe la zece am binevoit să mănânc și chestii d'astea de dimineață. Pe la unșpe am plecat la școală. Am trecut pe la Nya la clasă, dar ea nu era în clasă [ de fapt, așa mi'au zis colegii ei ]. Apoi am mers spre clasa mea și am fost cam nervos pentru că m'am certat cu o pitzi care îmi urla în cap și se lua de muzica pe care o ascult. Apoi am fost ascultat la fizică, pentru că profa a intrat chiar când îi zicem unde să se ducă, pitzipoancei ăleia. N'am știut și am luat un 7. >.< În pauze am stat cu niște colegii și am vorbit despre skateboard'ing și deși am plănuit o întâlnire pe skate, nu știm când va fi posibilă. Am vorbit și cu my gf, și iar s'a supărat pe mine că cică nu e normal ca prietenul meu cel mai bun, să fie de fapt o fată [ adică prietena mea cea mai bună ] și mi'a mai și zis că acea fată este o proastă. Normal că i'am zis să tacă, pentru că habar n'are nimic. Poate zice orice, de oricine, da' să nu se ia de Nya că o omor. 21 Așa ... Am plecat acasă la cinci juma', n'am mai făcut engleză. Când am ajuns acasă m'am certat cu mama, care din păcate venise mai devreme. Ziua mea a fost plină de certuri. 43 Acum stau pe net și aștept să intre my gf să'mi cer scuze, pentru că NU am făcut nimic.

Sayonara !

#83
De dimineata m-am trezit si am deschis calculatorul. Am intrat pe animezup sa vad daca am primit comentarii la ficul meu. Este complet ficul, chiar daca are doar 3 capitole, esentiale. Dupa care am postat si eu ceva.
Am iesit din camera atunci cand mi s-a facut foame. Am mancat cereale cu lapte si un covrig.
M-am schimbat de pijamale si am venit la calculator.
Acum imi fac ceva teme si stau pe animezup.
[Imagine: 212ctp4.gif]
'Cause you are so beautiful
Nal sumsuiga haneun ne ibseul saranghandanmal oh
'Cause you are so beautiful
Nae geoteman meomulreo(keudae namanui).





















#84
Salut ! Astăzi, a fost o zi cu un început banal şi cu un end ... trist, spun eu.M-am trezit pe la 09:34.Am deschis pc-ul în timp ce asta-mi făcea de mâncare pentru a asculta cele două albume de la BFMV, luate cu o zi în urmă.Mno, am mâncat iar după, constat că nu am net.M-am jucat nişte sims2, până m-am plictisit.Am salvat, am băgat în bară şi observ că am net.Etc, stau, intru pe zup, scriu, intru pe hi5 şi observ că am 14 comentarii la hi5 de la Yusei, care, se pare că nu avea ce face ieri la 23:30.Eu i-am returnat 35 de comentarii, fără sens aşa cum erau şi ale lui.După, intră şi el pe messenger şi vorbim.Lalala, vorbesc şi cu o tipă de pe animax care este super stresantă.Mereu mă bagă în seamă fără sens.Mi-am downloadat ultimul album de la Katatonia care este superb ! Am închis pc-ul pe la 12:45, fac baie până pe la 13:04 apoi mă uit la tv.Pe la 14:25 închid tv-ul.Iau geanta de şcoală în braţe şi am ales ce mărţişoare dau la profe.Uhh, a fost greu, mi-a luat vreo 10 minute.Apoi, mi-am făcut geanta ... Îmi aduc aminte că am de făcut un referat la chimie şi de rezolvat olimpiada la istorie la care n-am fost, de lene.Am făcut nenorocitul acela de referat la chimie despre poluare, până pe la 16:30.Olimpiada la istorie nu am făcut-o pentru că este un subiect la care trebuie sa scriu 5-6 pagini de caiet mare şi îmi era lene.Am zis că o fac luni.Am aprins pc-ul, pe messenger am stat, am intrat pe nişte bloguri, etc.Mă sună Alicia (Misa) şi-şi cere scuze pentru ce a spus ieri, că nu vroia ca era nervoasă.După 10 minute de gândire în telefon o iert.Vorbim vreo 35 de minute, aflu că trupa din care face parte s-a despărţit şi ei nu-i prea pasă.Apoi, aflu că X este supărat nu zic din ce motive.Asta m-a trimis într-o stare de tristeţe.Ăăăă, am vorbit şi cu Marius, fosta mea iubire, care ca să mă uite, doreşte să nu mai vorbim.Deja începe să nu-mi mai pese.Au trecut 6 luni de când ne-am despărţit, gata, îmi ajuge.APOI, aflu de la Raluca, tipa care a stat faţă în faţă cu mine la bloc, la acelaşi etaj, că apartamentul meu a fost dat în chirie şi stau nişte cleptomani handicapaţi acolo.Se pare că mama tatălui meu vitreg vrea BANI !!!! Mă cam supără asta.Acolo unde am copilărit eu, unde mi-am petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă ... Acum s-a dus totul.Având în vedere că totul din camera mea este al mamei, ălea-mi aparţin şi mie.Mobila aia fabuloasă, biroul cu stickere, canapeaua aia super ... Şi din sufragerieeeeee.Aaaahhh, ce mă oftic ! Asta m-a indispus rău.La început am râs pentru că Raluca mi-a zis „Fată... La tine locuiesc nişte nebuni ! Eu : „Poftim?!” Ea: „Băi se ascund după perdele... Se îmbracă în marinari şi se ascund în balcon ... ” Eu : „MARINARI ?!” Ea : „ Da măi ....” Eu „ = ))))))))))))))))))))))))))))))” ... Eh, la început.... Când ma gândesc că ăia îşi bat joc de munca mamei acolo ... A fost o zi super ! Mâine, mă voi urca pe şcoală şi mă voi pişa pe toţi.Apoi, o să mă duc dracu.

BIG FU**ING EDIT !!! : Mă simt super bine ! Sunt fericită ca dracu !! Am aflat că BFF are iubit şi ahhhhhhh, am vorbit o oră şi şi şi i-am pus un interogatoriu kilometric.Am descusut-o ca pe un pulover vechi.Restul problemelor de mai sus nu mă mai preocupă.Asta este.Acum sunt fericită pentru a mea prietenă.: )
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

#85
Hy! Astazi a fost o zi soooooooper! M-am trezit pe la 6, ca sa stau putin pe net...
Apoi, dupa ce m-am dus la sc., le-am deshis clasa la aia (noi avem cls. in lab. de info.). Inainte sa inceapa ora de tehnologie (bleachhhhh), am primit niste martisoare si flori.
Am scris cateva cuvinte pe caiet- bineinteles k nu am scris tot, prea plictisita...-, apoi, in pauza am mai primit martisoare si flori, muuuuult mai multe decat inainte de ora cealalta.

Dupa scoala, mi-am scris tema la franceza, apoi am stat toata ziua la p.c. 21
Pey...cam asta a fost.
Concluzie: azi am radiat de fericire
Nota: 5/5
Hope si-a lasat urma pe-aici...71
,,Lucrurile nu sunt bune sau rele în sine, gândirea noastră le face să fie astfel."- William Shakespeare
[Imagine: 6ru0k7.jpg]
Mai genial nici ca se putea. Multumesc muult mult de tot, Abyhug

#86
Dear Diary,

Ah, my sweet diary, trebuie sa te anunt din timp ca ziua asta a fost o mare porcarie. Incepand cu dimineata, care a fost total ratata, datorita faptului ca iar nu am dormit destul si diminetile de acest gen [toate diminetile de fapt] sunt rateuri. Apoi a urmat minuta scoala...Ahh, cat imi doresc sa ia foc..Incep cu ora de romana, cand ei bine nu am fost ascultata dar in fata mea s-a postat o persoana a care-i mutra imi face mie viata grea... Da scumpul meu jurnal, un baiat cu chip de homeless.
Apoooi, a venit superba ora de biologie, pe care eu o urasc din tot sufletul si inima mea. Dar si asta a trecut fara evnimente si a venit ora de fizica, unde bineinteles ca nu aveam tema facuta...ehh, dar am scapat si de asta fiindca nu a verificta nima' temele.
Si acum, bucuria zile: Franceza! La ora asta am inceput sa plang in toata puiterea cuvantului din motive stupide.
Si asta a fost ziua mea de tot rahatul. Lovely, ha?
Aaaaa...da si acum am o nenorocita de tema la matematica si ma uit in caiet ca mata-n calendar 43
KyuMin.

#87
Dear Nenea Vastică


ieri a fost o zi tare ciudată şi totodată mi s.a părut aiurea din cauza materiilor reale pe care le-am avut. Joia am materii reale [ matematica, fizica şi chimia ] Când m-am trezit m-am simţit somnoroasă şi vroiam să mai dorm, însă nu am putut pentru că trebuia să mă apuc să mai scriu la noile romane. După ce am scris, am mai terminat şi de mâncat ceva, apoi am şi ascultat muzică în timp ce scriam la roman şi după la 11.40 am plecat la liceu, respectiv sala de sport. După ce m-am schimbat în baie, căci în vestiar nu puteam era prea mare aglomeraţie nu de la colegele mele ci de la fetiţele de la şcoala generală alea de a patra, mi-am dus ghiozdanul şi geaca în sală şi le-am lăsat acolo împreună cu ale colegelor mele. Chestia e că eu le.am lăsat undeva unde să le pot vedea, dar după ce am terminat sportul constat că nu mai aveam geaca. Deci cineva îmi furase geaca. După o căutare amănunţită cu colegii mei şi profa, constat că geaca chiar dispăruse şi din sala de sport. Oarecum supărată, plec la celelalte ore, dar îmi trece supărerea. E doar o geacă...îmi spun eu. la ora de mate m-am plictisit în draci. Urăsc matematica şi nu îmi place, la franceză la fel. Nu îmi place franceza, apoi fizica. Mi-a plăcut la nebunie ora aia. Ne-a predat o lecţie super tare. Sper să mă asculte data viitoare. Apoi dirigenţie unde eu şi 3 colege trebuia să participăm la un concurs, dar până sâmbătă acum sâmnăta asta trebuia să învăţăm o bibliografie de 54 de pagini în word. Toţi am renunţat şi diriga zicea că e mai bine să nu că nu avem nici timp. După asta am avut chimie la care am luat 8. Vroiam 9 dar deh am greşit ceva la o problemă. După ce ajung acasă fără geacă binenţeles, am stat la pc, l-am aşteptat să vină pe mess şi după am vorbit cu el până la 1 noaptea. După m-am dus să dorm şi el la fel.
-

#88
Dear diary,
Ce pot sa zic...azi NU am fost la scoala deoarece mi-a fost somn,asa ca mi-am cam facut de cap10.Pai sa vedem:
1.M-am trezit la 9:15 am,fara niciun chef
2.M-am schimbat si m-am bagat la calculator[vechile obiceiuri:mess,facebook etc.]
3.Am mancat pe la 12:30 ciorba si felul 2...cereale 21,ca nu mi-a fost foame dimineata
In rest,am obtinut tema la mate si am vazut ca profu' nu s-a lasat pana nu ne-a dat romane intregi14.Si maine merg la scoala20.Dar din fericire exista unica prietena si colega...Ta-ta-ta-tammmmm...Nya!
Look what you've done
Now I'm like dust
Going in the air alone
Climbing in the heaven slow

#89
Dear diary,

Azi a fost o zi de tot rahatul. First of all, am luat 6 la testu` de la algebră. Plus că profu` de mate a fost cu ochii pe mine ambele ore. Simţeam că mor de plăcere când m`a pus pe mine şi pe Pufuletele meu Contestator [ aka colega mea de bancă ] să corectăm o lucrare. Mă rog. Ora de fizică a fost ok, n`am făcut nimic, doar ne`a explicat profa ceva. Pentru că simţeam că adorm, m`am dus în banca unui coleg, cât el era la baie, şi când s`a întors, s`a aşezat la mine în braţe. Rutina zilnică, aşa îi fac mereu. Noroc că e slab şi nu`mi omoară picioarele. Oricum . . . Sunt foarte fericită pentru că am fost singura care am luat 10 curat la testu` de la engleză.
Înainte de ora de germană, i`am trântit uşa în umăr unui coleg. Din greşeală. Apoi, el a venit la banca mea, m`a stropit cu suc [ vorba Pufuletelui : ' Şi nu orice fel de suc ! Suc de portocale ! ' ], m`a înjurat, iar când s`a întors să plece, mi`a dat un şut în stomac. Nu am mai putut să respir şi am început să plâng [ nu din cauza durerii, ci din cauza faptului că mă forţam să respir ]. S`au adunat mai mulţi colegii la banca mea, şi noul coleg, Andrei, l`a înjurat pe cel care m`a lovit şi mi`a zis mie că sunt prea drăguţă şi nu trebuie să plâng. Chestia asta m`a făcut să mă uit cruciş. Nu mă aşteptam să mă suporte tipu`. 21 Când i`am povestit lui Ori, ea a zis că probabil mă place. Prefer că cred că era doar politicos. xD
Well, cam atât.

Ja ne !
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#90
Dear Diary,

De ce fratele meu trebuie sa rada toti, dar TOTI de mine? Ziua a inceput cum nu se putea mai rau. Un destept s-a gandit ca ar fi mai "cool" sa arunce niste CocaCola in parul meu, mai ales ca era inghesuiala, nu erau de fata paznici sau cadre didactice... Pe urma a sosit engleza. Am luat 10 la testul de ieri, iar azi am mai luat un 10 pentru ca am povestit un capitol din "Vrajitorul din Oz". La romana am studiat descrierea stiintifica si descrierea literara, la franceza am ajuns la capitolul imbracaminte. Pur si simplu imi plac profesoarele care predau limbi straine, sunt simpatice (desi cea de engleza e exigenta, 10-le de la test fiind de fapt 9,70, pentru ca am gresit o litera). Doamna de franceza ne invata cantece dragute si are o voce placuta. A sosit apoi ora de muzica (sau tortura TT~TT) si am gresit nu stiu ce intervale muzicale, dar nu ne-a dat note din fericire. Afara, baietii au facut bulgari de hartie si au ras de mine. Au zis ca am iedera otravitoare in cap (am parul carliontat si acum cateva ore il avem si infoiat) si pe strada era un bolovan. Ce s-au gandit respectabilii domni? Sa il arunce? Unde? Fix pe piciorul meu, dar m-am ferit la timp. Mai pe seara, m-am dus sa ma tund baieteste. Azi am dezvoltat o pasiune pentru camasi. O.O
Per total, o zi ORIBILA.




Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)