Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dear Diary

Dear diary ,

Mă simt super - ultra prost , nu ştiu dacă cumva m-am îmbolnăvit şi pe deasupra nu am chef de nimic , tot ce vreau e să mai cânt la pian , dar nu pot pentru că mama face curat în camera unde e amplasat -_- . Deci stau şi pierd timpul , nu am chef de învăţat , mă simt super naşpa şi din cauza faptului că marţi o să îmi aducă profele teza la mate , testele la geografie , testul la franceză , şi deşi ştiu că nu iau mai puţin de 9 la franceză , mai puţin de 9.50 la geografie , la matematică nu am nici cea mai vagă idee , ştiu că am făcut bine , dar tot mă simt prost , de altfel , mereu mă aştept la note mici când vine vorba de teste/teze şi mă trezesc cu note bune , dar în fine , mă rog să iau măcar un nouă , ar fi perfect :3 . Tocmai mi-am adus aminte că trebuie să fac caietul de lecturi suplimentare , dar iar nu am chef nici de el . În plus , profa de română nu l-a cerut încă . Asta îmi aduce aminte că miercuri ar trebui să mi se aducă teza la română , la care cred că o să iau o notă mare , mă rog totuşi ca profa să nu fie în grevă , că aşa nu ne mai trece nici o notă [ Mda , la noi , fiecare profesor alege , dacă pune sau nu pune note -__-''' . ] .
În rest , azi m-am trezit pe la 12:47 , deşi plănuiesem să mă trezesc pe la nouă , însă am fost obosită ăentru că aseară am stat până pe la vreo 1 şi un sfert să desenez . Apoi am stat să îmi fac temele şi am pierdut timpul pe aici şi pe alt forum şiii m-am gândit ce o să fac pentru ziua lui Dong Woon :3 .
Ja ne xD.

Dear diary ,

Am revenit destul de repede xD Ma simt atat de plictisita , dar nu pot face absolut nimic , deoarece am o intorsa la un deget de la piciorul stang si nu pot calca deloc . Pe deasupra ma doare ingrozitor daca incerc sa-l misc . Am calcat stramb sambata la ziua unui coleg . Astept sa ma vindec , dar deasemenea , imi face mare placere , caci maine am prima ora sportul si sunt scutita >.< O urasc pe profesoara aia . Nu ma crede niciodata ca sunt racita sau ca am febra musculara . Ma pune sa alerg ca o nebuna prin sala aia , desi nu o ascult niciodata =]] . E o zi atat de frumoasa , cu mult soare . Tot ce mi-am dorit . M-au chemat multi afara , dar din pacate nu am putut sa merg . Degetul asta T_T .
M-am culcat destul de tarziu aseara , trei dimineata si ceva . Am pierdut notiunea timpului , deoarece am stat toata seara pe mess , vorbind cu un baiat xD . Nu , nu e prietenul meu , dragostea vietii mele xD E cel mai bun prieten al meu ^^ Si sunt fericita , caci e cel mai nebun copil pe care l-am putut cunoaste vreodata xD Pacat ca am devenit atat de apropiati doar in clasa a7a . Inainte imi aduc aminte ca nu vorbeam cam deloc , doar ne spuneam buna . Nu am crezut niciodata ca putem avea atat de multe lucruri in comun .
Cam atat pentru moment ... Am de invatat pentru istorie , dau test . Urasc istoria , defapt nu indragesc nici o materie xD Le urasc pe toate . Ma bucur ca vine vacanta ... As dori sa nu se termine niciodata !
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Dragă jurnal,

Nu, nu mi-am mai făcut nicio medie.Mi-a fost lene.Nu am făcut nimic weekendul ăsta, sunt plictisită, mi-e somn.Vreau să dorm, dar e prea multă lumină şi asta face zgomot.Azi m-am culcat pe la 01:30 şi ceva şi m-am trezit la 10:50, din pricina lui Ralph, care urla nu ştiu la ce dracu.Aş mai fi vrut să dorm, mi-era somn şi îmi este.Cred că pe la 14-15 mă culc iar.Mai dorm vreo 2-3 ore, apoi îmi fac tema la engleză.Aici, e un dezastru.Nu mi-ar lua mai mult de 6 minute să termin de strâns, dar crede-mă, că la ce lene am, ar fi ultimul lucru pe care aş dori să-l fac în acest moment.Nu aş vrea decât să dorm dracului vreo 4-5 ore.Ah, în linişte şi întuneric.Ar fi un somn superb, dar cu siguranţă nu voi putea dormi atât.Am un playlist de care nu m-am săturat, l-am făcut ieri şi are 19 melodii mirifice.Am 100 de dorinţe de moment, pe care cred că le voi scrie acum pe blog, că oricum nu am ce face.La prânz nu mai mănânc, că am mâncat acum o oră jumate şi nu mi se va mai face foame până la 17, când iau de obicei cinaa.
Umn, iar am căscat ... 37
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

Dear Diary,

Stii tu, ziua asta nu a fost foarte reusita pana acum juma' de ora cand m-am intalnit cu profu' de chimie, care mi-a dat o veste care m-a fericit, si anume: NU mai dau test la chimie dance.
Ma rog, asta e un lucru...Alte lucruri bun nu prea au avut loc...Lectia la biologie a fost scarboasa, la fizica am dormit mai toata ora, si dupa fizica singurul lucru [persoana] care ma bucura din acea clasa a plecat la repetitii pentru piesa scolii. Mda, asta imi e norocul. APoi la franceza am taiat frunza la caini intr-o librarie de carti in franceza -.-', da' mai misto a fost bataia din pauza de dupa franceza [cea care am dat-o , nu am luat-o XD]. Apoi muzica un am scris despre balerini si balerine si sport unde am descoperit ca jocul e sec cand el lipseste...Si am mai descoperit ca el e singurul care poate sa inscrie la mine [da, da, ma uit dupa stele...stiu, stiu]
In orice caz eu nu mai dau test la chimie si asta conteaza 8D.
Zbye Diary :3
KyuMin.

Cam greu de descris ziua de azi.
Trezita la 6:10 am pornit dormind pe mine spre scoala.M-am intalnit cu A. la metrou ca de obicei si ne-am apucat sa discutam despre bal si despre Weird guy.Din pacate azi nu l-am mai vazut prin liceu cu toate ca niste colegi l-au zarit.Damn them z.z Si normal ca toata clasa discuta despre balul care ni s-a parut total nereusit din mai multe puncte de vedere.O fi fost el la Marriot dar prea putina distractie si prea multi oameni.Ca sa nu mai mentionez muzica.
Anyway,din nou a fost o faza ciudata legata de prezenta lui Weid guy. A. a fost penal la bal,cand vine la mine si prietenele mele si ne spune c-a vazut un idiot cu castile in urechi si stand pe balustrada.Stuuupid! Ideea e ca noi il observaseram mai devreme si eram multumite ca mai exista cineva care se impotriveste turmei. Azi a fost cam la fel doar ca informatiile n-au mai venit din partea lui A. ci din partea altor colegi care au alta parere despre Weid guy.Il considera plin de sine.Huh? Vorbesc serios? o.o
Ma rog,eu sunt fericita ca am cu ce sa-mi pierd timpul pe la scoala,stalking people is fun! ^^
Weei,si iar am plecat de la ultimele 3 ore,e deja ceva normal ca vinerea sa ne caram de la scoala XD
Din pacate am raciiiiit *cryes* Urasc cand mi se intampla asta.Tot programul meu e dat peste cap >.>
Damn!
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

Dragă Jurnal.


Azi dimineaţă când m-am trezit am constatat că am avut o reacţie alergică de la PUFULEŢI şi astfel mi-a ieşit mici blânde pe piele care acum mă mănâncă şi mă enervează. Noroc că am o cremă specială cu care să mă dau ca să îmi treacă alergia asta în lanţ că mă enervează. După ce m-am trezit am plecat la magazin şi apoi m-am întors acasă că nu aveam chef. Nu am făcut franceza, am mers la şcoală ne-a zis că nu facem grevă ceea ce e bine. Profa de română era nervoasă că nu se mai face grevă dar mă rog ea era cu dusele are atâtea fiţe. . . la început era cool cu ea, dar a început să aibă fiţe şi căcaturi dastea mucegăite de mă enervează. După la ultima oră au chiulit prostovanii, iar apoi nu ne-a dat test, am luat 9 la biologie şi mi-a plăcut nota. Într-un final a început la ultima oră să plouă şi ploua torenţial, mai rămăsesem cu Chivu, Miha, Anna, Ana, Andreea, Alina şi Alexandra, că Raluca plecase. Dupăî asta am ieşit în ploaie eu singură şi ne ploua atât de torenţial şi era aşa bine începusem să râd şi apoi am plecat cu colegii împreună prin ploaie. A fost fain şi acasă când am venit eram leoarcă. Era aşa biiiineeee
-

30 mai 2010
20 : 02

Dragă jurnalule ,

Mă simt super bine. E vară pentru mine. Mă doare undeva că mai sunt două săptămâni de şcoală. Nu îmi pasă . Am muncit atât de mult tot anu' să îmi iasă media 9, 90 şi ceva încât mă mai freacă undeva că încă nu s-a terminat. Merit o vacanţă prelungită. Sper să îi zică cineva asta şi lu profa de chimie. Btw, am doar o notă la chimie : )). O să ne dea lucrare în ultima săptămână. La cât de cretină e...
Oricum, tocmai s-a terminat furtuna, şi cred că o să mă car pe afară. Acum când stau să mă gândesc ce să mai scriu, mi-a pierit toată starea de euforie când mi-am adus aminte de el. Să îl ia naiba, şi pe el şi pe prietena mea cea mai bună, care îi face ochii dulci, şi se pare că el a uitat de mine. De data asta nu mă mai bag nicăieri. Am să îndur, sunt obişnuită cu asta. Şi aşa, din cauza lor, mă mut. Nu îi mai vreau în preajma mea, şi ştiu că nu o să îmi treacă cu una, cu două.
De 1 iunie ne cărăm la discotecă tot 5-8. He heee...să vezi distracţie atunci. Tre să cânt într-un cor, o melodie în franceză (daa, eu şi franceza), într-o discotecă . Am să o fac şi pe asta, şi o să crap de râs după. O fac doar pentru că e amuzant, pentru că o să mă distrez cu toţi preietenii mei.
Azi, privind în perspectivă, mi-am dat seama că diriga mea e cea mai idioată fiinţă. Ea are o fată de şase ani cred. Toţi băieţii când o văd pe diriga spun : Ah, ce aş vrea să o am pe Alina doar pentru mine!. Diriga nu zice nimic. Şi fică-sa rămâne dată lu Vlad : )), să îşi facă de cap cu ea.
Am vorbit cu Dan, şi a zis că a cumpărat placă pentru tavan, că a spart tavanu' : )). I-a zburat adidasul, drept în tavan.
Oricum, am vorbit cu Alex şi mi-a zis că s-a întors din Germania. Ce dor mi-a fost de ea. : )).
Am mai constatat azi, pe la şase fără un sfert că sunt falită. Nu am nici măcar o mie de lei. Adică 10 bani : (. Donaţii ?
Oricum, capul sus (se înţelege care... pe la mine prin clasă umblă gluma cu care cap) că a venit vara!!!!
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




Dear Diary ,

Ce mai faci ? Nu am mai scris de mult , am fost poate prea ocupata sa zambesc . Da ! Este adevarat . Vara a venit de mult pentru mine si nu imi mai pasa de nimic . Vreau sa ma distrez vara asta ,sa ies afara cu prietenii si sa colind toata tara daca este posibil , numai sa nu stau o secunda in casa . M-am saturat de cuvantul "casa" . Tot anul m-a tinut inchisa din cauza scolii si stresului pe care mi-l oferea . O sa am destul timp ca sa mi se faca dor de casa . Acum ... pentru un moment ... nu vreau sa o mai vad . Nu inteleg de ce vara este prea scurta , mereu este asa , trece prea repede . Daca as putea sa-mi pun o singura dorinta ... mi-as dori ca vara sa nu se sfarseasca vreodata . Sa dureze ani , secole , milenii ... Numai sa nu apara in peisaj scoala . Cine a inventat-o ? Mare prost a fost acela ! M-am saturat , de azi ma eliberez de toate , toate grijile ... de azi o sa zambesc , nu-mi pasa , chiar daca ar trebui sa plang , eu am sa continui sa zambesc . Nu m-am mai simtit asa de mult timp ! Si simt ca trebuie sa fac ceva diferit cu viata mea , caci doar una am . Si trebuie sa o traiesc !
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


Prietenee!

Azi a fost o zi absolut bestială. (Şi o să mai fie, bineînţeles până îmi aduc eu aminte de ceva naşpa şi se termină toată fantezia.) Mâine, ne strângem toată generala şi mergem în club , băă! Să vezi atunci distracţie. Colegu' meu a ieşit din spital, 21 a zis că nu îi mai trebuie vin nici mort.. Ah..uite lucru naşpa. Îmi trebuie 3 de 10 la mate ca să îmi iasă media 10. Diriga a zis că mi-i pune, da' eu tâmpita, nu ştiu nici teorema lu' Pitagora 21. Revenind... Mâine îmi iau tricoul cu Green day, să le dau piţipoancelor ălea cretine peste nas : )). Tâmpita de mine. Azi, a plouat a naibii de tare : )). Vuia Galaţiu. Aici plouă de rupe, 20 de metri mai încolo e uscat. Tata a zis că nu mai e vremea de acum 30 de ani. Mda. Asta a fost total ciudat.
Una peste alta, tata mi-a mărturisit că azi îi venea să mă pocnească, dar s-a abţinut. Bine a făcut. A zis că i-am răspuns eu nu ştiu cum, pentru că m-a chemat în casă. Păi cum naiba să-i răspund când mă chemă acasă la 3 jumate. I mean..wtf ?
Şi ca să vezi, e vară. De fapt, pentru mine e vară de vreo două săptămâni. Tot mi-o zic, da' cu ploile de afară... Aş... şi să nu uit ! Mi-a dat tata bani! Minune! Şi-a amintit că oi fi trăind şi eu, nu numai fratemiu, care astăzi nu a făcut ore. Eu am fost la 2. Şi cică trebuia să o facem şi pe a treia dar am plecat toooţi din clasă. Ce-o fi zicând profa ? Oricum a zis diriga că ne motivează absenţele.
Ah... şi încă ceva... A VENIT VARA!!!
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




Dear Diary,

Salutari, n-am mai trecut de mult pe aici. Tu cum o mai duci ? Hai sa iti spun cum o duc si eu ce zi plina am avut azi, mai ales ca am colindat azi o gramada, am inceput asa : mi-am pus alarma sa-mi sune la 7:45 pentru ca azi am inceput la 10:00 si am facut doar 2 ore de mate cu diriga, si sincer, n-am nici o idee de ce mi-am pus ceasul sa sune atat de devreme o.o" l-am reprogramat la 8:45 dar m-a trezit mama pe la 8:39 deci alarma nu isi mai avea rostul, m-am ridicat din pat, sti si tu cum e, haine, baie, spalat pe dinti si dinastea. Apoi am mers cu 104 cateva statii pana la statia de tramvai, si acolo o aglomeratie, greva masii la metrouri. :-l Si cum ziceam, tramvaiul, m-am intalnit cu un coleg acolo, nu prea interesant avand in vedere ca nu am schimbat prea multe vorbe, dar am inceput sa radem cand a urcat o blonda imbracata ca naiba in tramvai, avea si bilet nene o.o""""" Apoi am ajus la scoala, si am facut alea 2 orre de mate, defapt, la ultima am facut dirigentie. In fine, singurul lucru pe care l-am retinut a fost sa facem o plansa mare pentru perete ca sa ii acoperim pentru ca sunt plini de grafuri si am fi luat 10 pe ele, iar pe mine si Andreea ( prietena mea ) ne-a traznit ideile. 15
Am mers in statia de tramvai si am mers 2 statii pana la o librarie de unde am luat acele "foi" sa zicem care ne-ar fi folosit, apoi ne-am amintit ca diriga ne-a spus sa le punem si niste baghete, ca la hartile de geografie, asa ca am intrebat vanzatoarea daca stie unde am putea sa le punem, adica nu noi, alt cineva. 21 Si ne-a spus ca undeva pe Dorobanti langa o florarie e un centru de rame, nu stiu de ce eu si Andreea ne-am gandit la baghete cand vanzatoarea a spus clar rame, adica rame de tablou, am intrebat vanzatoarea de acolo daca stie un alt loc in care ne-ar putea pune baghetele pe loc, a spus ca vizavi, noroc ca era trecere de pietoni sau acum inca ne mai chinuiam sa trecem strada 21 . Am ajuns la acel magazin si ne-a spus sa mergem undeva pe la Piata Romana daca vrem sa ne puna baghetele pe loc *grrrr* asa ca am facut planul pentru drum, a fost cam asa : am mers la mine acasa si am scris chestiile la mate pe plansele alea, ne-a luat ceva timp mai ales ca trebuia sa facem cercuri, chiar 4 cercuri ._____." dupa ce am terminat plansa lui Andreea ( am inceput cu a ei ) am facut spaghetti 15 cu zahar, bun, bun, doar ca m-am fript, rau de tot, cum am reusit ? Paaaaai, nu am gasit ... bolul ala mare cu gauri asa ca am vrut sa vars apa de la spaghetti pur si simplu in ghiuveta dar mi-a alunat nu stiu cum mana si mi-a picat apa clocotita pe mana, a durut, mi-a turnat Andreea pe mana aproape toata sticla de ulei. 24 Eh, ce pot face 2 fete singure intr-o casa, apoi am mancat cu zahar, mai mult eu ca imi era foame. Dupa care am facut si plansa mea, dar povestea nu s-a terminat aici, intre timp a venit si taicamiu acasa, noi am terminat plansele si afara incepuse ploia grr, i-am spus lui tati adresa si a spus ca ne duce el dar inainte ne-a intrebat de ce vrem sa ajungem acolo si i-am spus ca ne trebuie baghete iar el ne-a dus intr-un loc mai aproape si unde a lucrat el odata de mult si ne-a pus acolo baghetele, urma sa le pictez cand ajungem iar acasa cu Andreea. Le-am pictat, eu cu rosu ea cu verde, iar apoi am condus-o pe Andreea pana la statia de metrou, pe jos ca se oprise ploaia, iar eu m-am intors acasa unde am mancat si acum stau la pc si scriu asta, dar nu s-a terminat inca ziua mea, pe la 22:00 ma duc la sormea sa ma jos sah. 21

The end. ^_^
[Imagine: 9qh35v.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)