Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

De la rivalitate la iubire

#1
am inceput un nou fic si sper sa va placa
astept orice fel de critica .
Disclimer: Nu detin niciunul dintre personajele din animeul/mangaul Naruto , care apartin lui Masashi Kishimoto , si nu fac profit de pe urma acestora sau a intamplarilor

Capitolul I


Intuneric total......Noaptea abisala s-a asezat peste capitala Japoniei , intunecand intreg orasul cuprins de liniste deplina . Mareata stapana a noptii , Luna , este singura care mai lumineaza strazile pustii revarsandu-si lumina blajina peste Tokio . Toti locuitorii pareau sa doarma la acea ora tarzie . Stelele sclipeau pe cerul intunecat alaturi de mareata luna , parand ca danseaza in vazduh . Totul era domnit de liniste pana cand aceasta fu perturbata de scartaitul rotilor unor masini pe carosabil si zgomotul produs de motoarele acestora . Masinile goneau nebune pe soselele capitalei imprastiind in urma lor un miros de cauciuc ars . Dupa un timp scurt masinile opresc in fata unui depozit ce se afla langa un bloc inalt . In cateva clipe in fata depozitului opreste o Honda S2000 argintie , din ea coborand un baiat brunet , bine facut , cu ochii de un negru abisal care avea in jur de optisprezece ani . Multimea adunata in jur facea o larma de nedescris . Tanarul isi drese vocea dupa care incepu sa le vorbeasca :
- Dupa cum multi dintre voi stiu , eu sunt Sasuke Uchiha , eu ma ocup de toate cursele de masini ce au loc in orasul acesta si tot eu detin cea mai mare pista de curse din Tokio care este deschisa de maine pentru toti doritorii care vor sa participe . Inscrierile pentru cursa de maine vor avea loc...insa nu apuca sa termina caci in fata garajului opri un Lamborghini Gallardo argintiu din care cobori o fata de aceeasi varsta cu baiatu , inalta ,cu parul roz ce ii ajungea pana la mijloc ce il avea prins intr-o coada sus ,lasand sa-i cada pe chip doar doua suvite iar ochii de o noanta de verde crud . Fata purta o pereche de pantaloni scurti negri , un maiou alb , o geaca din piele neagra subtire si scurta iar in picioare o pereche de cizme negre pana la genunchi , cu toc cui . Tanara isi facu loc prin multime pana ajunse in fata brunetului zicand:
- Uchiha , inscrie-ma la cursa de maine ! Va voi face rablele alea praf si la fel si reputatia ta .
- S-a facut , Haruno ! Pregateste-te sa fii umilita , raspunse baiatul zambind ironic .
Dupa aceasta scurta discutie fata urca in masina si porni in viteza pana ajunse in fata unui bloc inalt . Fata cobori cu masina la subsol unde se afla un garaj mare . Cobori din masina si il chema pe unul din mecanici la ea .
- M-ai chemat printes-o? intreba un baiat cu parul negru si ochii ca abanosul
- Da . Sai am o misiune importanta pentru tine . Maine voi participa la o cursa cu cei din echipa lui Uchiha si vreau ca puisorul meu sa toarca dupa cum vreau eu . Crezi ca te poti ocupa? intreba zambind rozalia
- Normal ca pot . Tocmai ce am primit niste piese noi pentru motor . Pana maine masina ta o sa fie super tunata si gata sa castige, raspunse increzator baiatul
Dupa ce aranja ca masina ei sa fie in perfecta forma pentru cursa , Sakura urca sus in apartamentul ei aranjat cu bun gust , isi facu o baie relaxanta si se culca pentru ca maine urma sa participe la o cursa foarte importanta.
Intre timp , la garajul lui Sasuke , acesta era nerabdator pentru competitie.
- Ino , vreau ca tu sa participi maine la cursa cu faimoasa Printesa a Curselor , renumita Sakura Haruno , si vreau sa dai tot ce ai mai bun din tine
- Credema , asa va fi ! raspunse fata . Maine , Sakura va face cunostinta cu cel mai bun adversar al ei . Ino era o fata frumoasa , blonda , cu parul lung pana sub fund (scuze de expresie ) prins intr-o coada sus , lasand o suvita libera care sa-i cada pe fata alba .
Dupa discutie fata pleca sa se odihneasca , lasand-ul pe brunet singur .
Acesta statea pe capota masinii si se gandea la cursa . Stia ca Sakura este o competitoare foarte periculoasa si nu a pierdut niciodata vreo cursa insa mereu distrugea masinile concurentilor .
Cursa de maine avea sa fie foarte importanta.

sper ca va placut si ca il va citi cineva
criticile , chiar si cele rele sunt bine venite
sper ca ma ve-ti ajuta sa ma perfectionez criticandu-ma
[/b][/i][/color][/font]:pls:[/size][size=large]In lumea aceasta sunt doua tipuri de oameni:eu si cei care vor sa fie ca mine

Cei care ma critica si ma invidiaza o fac doar pentru ca ei vad in mine ceea ce ei nu vor fi niciodataZuppy04
E greu sa mergi pe culmea vietii cu inima pustie
E greu sa suferim in tacere si nimeni sa nu stie!!!

#2
Sunt prima.
Vreau sa spun ca ai un capitol care mi-a deschis ochii. Nu ai lasat un oarecare suspans, ai pus totul pe tava, dar macar nu le-ai spus de la inceput si pe parcurs.
Ideea am mai vazut-o la manu si pot sa spun ca nu te cert, este foarte asemanatoare dar conteaza si cum vei face continuarea.
Descrierea sentimentelor nu prea exista, asi putea sa spun ca nu este deloc. La un film iti dai seama de ce simte un om dupa fata, dar la o poveste trebuie sa scri.
Daca vrei sfaturi poti sa vb cu mn. Nu te supara ca zic asta dar orice incepator are nevoie de ajutor.

#3
Un fic nou ...
Idea mi se pare destul de buna si titlu este super.El este cel care ma atras foarte mult. Sper sa nu il inchiz ca mi se pare foarte interesant.
Capitolul a fost bun, descrierea la fel si dialogul nu a fost sec. Greseli poate am vazut p'ici p'colo dar eu trec peste ele.
Astept next-ul si ja ne!!!
[Imagine: nunu.jpg]
My movies:Operele Mele
My little children:.::Min::. , Frozen Soul, ~MusicxD~.
Nasica:deeaH2elen
Nepotica mea: Venus-Roseta
My sweet neighbor:Kayla.

#4
Hey sunt foarte impresionata de acest fic si nu as dori sa il lasi balta....greseli nu prea sunt(poate si din cauza ca este 12:35 si nush cat mai rezist:zuppy02:)si as dori sa il continui..plzzzzzz[-o<
p.s.=cine vrea sa le dau idei de ficuri...adik niste idei destul de noi ma poate contacta la id-ul meu personal cioco_xd...pt ca stiti m-am cam saturat de "Sakura fata cea noua bla bla bla si Sasuke nu stiu ce bla bla bla"....adica devine monoton...nu ca vreau sa jignesc pe cineva Doamne fereste...asa ca daca adminilor nu le convine mesajul meu poate sa il stearga fara drept de apel:zuppy02: sper sa fie totul bine!)
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#5
ok imi pun degetelele in miscare.
e sooper ideea nu zic ca am mai vazut ceva de genu (ca nu prea am citit moolte ficuri) faza e ca asa cum a spus miranda.tre sa explici sentimentele.adik ce simtea sasuke cand s-a bagat sakura peste el.shi baiatu ala mecanicu o place pe sakura sau ce e cu "printes-o"?
shi ino ca in alte ficuri mai e indragostita de sasuke tre sa explici ca am o gramada de intrebari.
nu te lasa e grozav ficu,ideea si sper ca si degetele tale care ar trebui sa scrie acum.
pa pa gambate si succes.:zuppy04:




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)