Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dark vs Krad(DN Angel)

#1
In anime Dark este ingerul negru,iar Krad ingerul alb.Desi e ingerul alb,Krad este un personaj negativ,avand ca scop in viata distrugerea lui Dark.Eu votez pentru kaitou Dark.
[Imagine: Untitled-1.png]

#2
je voteaza pentru krad . Intotdeauna mi-a placut in primul rand ca e hotarat (chiar daca nu vrea ceva bun) si ca are parul lung . Totusi imi place si dark , e mai intunecat . Insa ce m-a fascina de la inceput e ca e inversata infatisarea cu partea de care este personajul . Lumina e de partea raului (weird) si intunericul de partea binelui (wierder) Raman cu krad .

#3
Chiar interesanta as putea zice schimbarea asta de cooncepte.....intunericul e binele iar lumina e raul...
Oricum raman la Dark,desi de obicei imi plac personajele negative(dunno why)dar e prea sarcastic pentru a nu-l adora
Deci raspunsul: Dark.....de o mie de ori Dark 4
[Imagine: gameswlpp_79.gif]

#4
Well, Dark si nu pentru ca este personajul principal, dar mi s-a parut ca scopurile lui sunt bune...
A observat cineva ca numele lui Krad, este defapt Dark citit invers?
Si exact cum sunt si numele lor, ei sunt foarte diferiti. Krad is the bad guy, and I hate bad guys... So, I'll take Dark!
[Imagine: cd534d7862259bace6e002d7185a669b_ra.gif]

[Imagine: chibi_59.gif]
Chibi-ul lui Maou


Twilight - click and the world of Twilight will be at yout feet

#5
Dark vs Krad! Eu il plac pe Dark-chan atat de mult! De la el vine is nick-ul meu daca nu v-ati dat seama!
Dark este genul de baiat care imi place , pe deasupra ca este foarte sexy , mai este si inteligent is puternic! Ufff , I love Dark-chan!

#6
Nu m-as putea abtine sa nu-l votez pe Dark^^ Imi place mult faptul ca e asa de rece si nepasator totusi vrea binele omenirii si e un hot a-ntaia.Este un personaj mai ciudt avand in vedere ca e o adevarata legenda.Krad nu mi-a plcut niciodata.Mi se pare cam prea rautcios si chir ma enerveaza>.<
Asa ca raman la Dark.
[center]† Feeding on chaos †
[Imagine: hiokj.jpg]
† Living in sin †
[/center]

#7
Okay... stiu ca, la doar 4 ep vazute nu prea am multe de spus acum (asa ca o sa fac un update dp ce vad seria per total ^^) but... well... mie nu-mi place nici de dark nici de Krad... motivul pentru care au fost pusi asa (adica Dark aparent inger intunecat, Krad aparent un tenshi de hikari...) este m mult decat evident: aparentele inseala iar perfectiunea nu exista pentru ca atunci cand esti perfect nu mai ai sentimente, proprie vointa... si atunci nu mai esti perfect... Lumina si intunericul nu sunt date de parul/imbracamintea lor... ci de faptele lor.

Mie imi place de pusti (Daisuke, nu?)... dar daca trebuie neaparat si neaparat sa votez intre cei doi... eto... da, pana acum as tine tot cu dark, ca majoritatea de aici...
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)

#8
Obviosly, multa lume il alege pe Dark din diverse motve.
Sunt inclusa si eu in categoria de mai sus 10 .
Imi place Dark nu pentru ca este personajul principal, sau pentru ca este aparent "intunecat", ci pentru ac este un personaj complex - este si copilaros, este si serios, face ceva ce pare rau, dar care in esenta nu este. Deja se trece dincolo de o dualitate a personalitatii si se ajunge la "pura" complexitate. Imi plac astfel de personaje (ca de altfel si personajele lui Kaori Yuki), pentru ca sunt personaje "normale". Nici un om nu e pur si simplu bun sau raul intruchipat, toti avem parti rele si parti bune.

#9
Si eu votez pt Dark... chiar daca e ingerul negru e un personaj fascinant si foarte dragut... id-ul meu de mess e ispirat dupa numele lui...se vede ca sunt fana DNAngel...
Da, cum a spus si seandreea, multa lume il alege pe Dark, dar fiecare cu motivele lui. Asa sunt si eu, am motivelel mele. Daca Krad ar fi fost personajul principal... tot nu l-as fi ales... pt ca nu imi place. Sunt fascinata de personajele mai intunecate iar Dark intra in aceasta categorie.
[Imagine: ichijoutakumaavatarsbylby6.jpg]
After death, people are given the opportunity to write one last letter to someone they left behind.These are the stories of those letters and the girl who delivers them.
[Imagine: chibi_354.gif]chibi-ul lui Rose-chan<a href="http://www.pokeplushies.com/feed/487300"><img src="http://www.pokeplushies.com/images/adoptables/487300.gif" border="0"><br>Click here to feed me a Star Fruit!</a><br><a href="http://www.flyffables.com">Get your own at Flyffables!</a>

#10
Ano...eto...destul de grea decizia. Imi plac amandoi atat ca personalitate cat si ca infatisare.
Il aleg totusi pe Dark, nu din cauza ca e personajul principal(ca mie oricum in foarte putine anime-uri imi place pers principal), ci din cauza caracterului sau. Este sarcastic, amuzant, galant, si chiar ma distreaza.
So yeah sorry Krad but my vote goes to Dark
[Imagine: elegance1.png]
Arigatou Luinil hug





Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)